Damlacım ilk 30'u sen gördüğün için bir kutlama yapmak lazım aslında,doğum günü gibi :)Biz de arkandan geleceğiz inşallah :)
Hepsi çok güzel, büyük bir işi bitirmişsiniz,sağlıkla mutlulukla kullansın inşallah bebeğin canım
Günaydın
Aynı sorunlar bende de var.Haftasonu biberon konusunda kararımı verdim Philips Avent'in Naturel serisinin setini aldım 4 biberon,emzik ve biberon fırçası.Kafamı kurcalayıp duruyordu en azından onu hallettim.Ama park yatak konusunda kararsızım.Bir de bebek odasını hala almadım acaba geç mi kaldım diye tedirginim.Bir de bebeğin çamaşırlarını ve biberonlarını temizleme de hangi markanın ürünlerini kullanmak gerekir Friendly diye bir markayı tavsiye ettiler,organikmiş ama kararsızım.Son olarak da biberonlar için sterilizatör almak gerekli mi ?Kafam iyice karıştı
Çokgeçmişolsun ciddi bir şeydeğildir inşallahgünaydın kızlar... akşam acillik olduk biz dün ayaklarımda kızarıklıklar vardı fazla önemsemedim ama akşam eve gittiğimde büyümüştü onlar yemek yedik çoğalma falan olmadı ama acayip kaşınıodu internetten baktım kızarıklara benim ki gibi olanlarda vardı su çiçeği yazıodu ama olamaz dedim sadece ayağımda çıktı ateşimde yoktu neyse korktum gittik acile benim bişeye alerjim yoktu ama alerjiymiş bütün gece kaşındı yarabbimm kaşımaktan uyuyamadımbu gün bitmek bilmez şimdi
canım cihangiri görmüşsün cevap yazamadımmaşallah 1 kiloyu geçmiş miniğin boyuda gayet iyi uzamış, herşeyin yolunda olmasına sevindim annene de geçmiş olsun canım, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
bende biberonu Dr Brown cam biberon alıcam. Hem sağlıklı hem de bebeğin hava yutmasını engelleyen pipet gibi bir parçası var. Orta boy ilk zamanlar için yeterli olur diye düşünüyorum. Diğer endişelerinin hepsini bende yaşıyorum. Ya erken doğum olursa:26: İnşallah zamanında gelir meleklerimiz.
Bu kararsızlık hamilelikten mi acaba ? Ben de de var çünkü , bir hastane çıkışı alıcam karar veremedim bir türlü:))) bazılarında tulum var bazılarında yok
Ev daha yeni ama bir badana boya yaptırsam mı diyorum , karar veremiyorum hiç bir şeye ...
Biliyorum da işte annem "ben alacağım" diye tutturdu. İşinden de ancak Ağustos'un 20si gibi izin alıp gelebilecek.
annişleeer herkese iyi geceler...
bugün çoook yorulduk, daha fazla ağırlaşmadan bebişimizin eksiklerini alalım dedik... vallla eve gelince ayaklarımı hissetmiyodum :)) ama olsun meleğim için herşeye değer... baktıkça bakasım, aldıkça alasım geldi :):)))) çok az eksiğimiz kaldı sayılır(bebek telsizi, emzirme minderi,bebek yağı ıslak mendil aklıma gelen eksikler bunlar sadece ).geçen günlerde önceden aldığımız cicilerini paylaşmıştım bugün aldıklarımızı ve geneli şöyle bir toparlayıp düzenledim :)) ve işte minik meleğimizin çeyizi teyzeleri :))) ve geçen hafta kontroldeki resmimiz :))
Eki Görüntüle 1181405 Eki Görüntüle 1181406 Eki Görüntüle 1181406 Eki Görüntüle 1181407 Eki Görüntüle 1181409 Eki Görüntüle 1181410 Eki Görüntüle 1181411 Eki Görüntüle 1181413 Eki Görüntüle 1181414 Eki Görüntüle 1181415 Eki Görüntüle 1181416 Eki Görüntüle 1181417 Eki Görüntüle 1181418 Eki Görüntüle 1181419 Eki Görüntüle 1181420 Eki Görüntüle 1181421 Eki Görüntüle 1181422 Eki Görüntüle 1181424 Eki Görüntüle 1181425 Eki Görüntüle 1181426 Eki Görüntüle 1181427
geçmiş olsun,çok şükür çiçek değilmiş
bende bakayım philipse bak temizleme konusunu düşünmemiştim bir tane daha düşünecek bir şey buldum:)
çokgeçmişolsun ciddi bir şeydeğildir inşallah
inşallah her şey zamanında güzel bir aksilik çıkmazsa normal istiyorum ama sırf nezaman doğuracakları belli diye sezeryana özeniyorum
bende hamilelikle alakalı olduğunu düşünüyorum en basit şeylerde bile karar verrmiyorum kafamı toplayıpta odaklanamıyorum eşimde farketmiş sen hep net olurdun ne oldu sana çok kararsızsın diyor
Annen ne kadar güzel düşünmüş :) sen beğen annen gelince beğendim ben gidelim alalım dersin
Baktım canım baktım , orada da şöyle güzel bir paket te yoktu yahuhep askıda idi . Aslında orada pırlanta günleri oluyor değerlendirmek lazım
Sen mobilyanızı beğen de hazırda dursun kaç günde getirirsiniz de onları geciktirme bence , ancak artık :) Ben inanıyorum oğluşun zamanını bekleyecek
Deterjan ben aldım hacı şakir toz lavanta aldım , alışverişimizi tamamlayınca yıkarım inşAllah
sağolun kızlar inşallah bende öyle düşünüorum kötü bişiy yoktur inşallah artarsa eğer kendi doktoruma giderim acildeki doktor alerji dedi çoğalma yaparsa gel tekrar dedi... Ama psikolojık olarak kaşınıorum sürekli :)
Mecbur öyle yapacağım. Maskodan bakmayı planlıyoruz zaten. Normal mağazalarda dolap ve beşik çok pahalıya geliyor. Bense 1000-1500 arası birşeye en fazla mal etmek istiyorum. 1500 bile çok ya. En güzeli Masko dedik bizde
Damlacım ilk 30'u sen gördüğün için bir kutlama yapmak lazım aslında,doğum günü gibi :)Biz de arkandan geleceğiz inşallah :)
Hepsi çok güzel, büyük bir işi bitirmişsiniz,sağlıkla mutlulukla kullansın inşallah bebeğin canım
Günaydın
Aynı sorunlar bende de var.Haftasonu biberon konusunda kararımı verdim Philips Avent'in Naturel serisinin setini aldım 4 biberon,emzik ve biberon fırçası.Kafamı kurcalayıp duruyordu en azından onu hallettim.Ama park yatak konusunda kararsızım.Bir de bebek odasını hala almadım acaba geç mi kaldım diye tedirginim.Bir de bebeğin çamaşırlarını ve biberonlarını temizleme de hangi markanın ürünlerini kullanmak gerekir Friendly diye bir markayı tavsiye ettiler,organikmiş ama kararsızım.Son olarak da biberonlar için sterilizatör almak gerekli mi ?Kafam iyice karıştı
İnşallah zamanını bekler canım.HAftasonu kıyafet işini hemen hemen hallettik, sonrada dedim bebeiş bu kıyafetleri duyunca hemen gelmeye kalkmasın :))
Canım çok geçmiş olsun,inşallah önemli birşey değildir.Hamilelikle birlikte vücudun ayarı şaşıyor cidden :)
Maskoda 1000-1500 TL arası oda varmıdır ki?Bana hep Masko için pahalı dediler,takımlar 3000-6000 TL arasıymış. Ben gitmedim ama canım belki de vardır
Babası pazar günü kutlamaya götürdü zaten bizi birazcık şekerli şeyler yedik ama yapcak birsey yok haftada birgünde plsun okadar :) geliyorsunuz zaten arkamızdan maşallah hep boyle sağlıkla ilerleyelim inşallahDamlacım ilk 30'u sen gördüğün için bir kutlama yapmak lazım aslında,doğum günü gibi :)Biz de arkandan geleceğiz inşallah :)
günaydın kızlar... akşam acillik olduk biz dün ayaklarımda kızarıklıklar vardı fazla önemsemedim ama akşam eve gittiğimde büyümüştü onlar yemek yedik çoğalma falan olmadı ama acayip kaşınıodu internetten baktım kızarıklara benim ki gibi olanlarda vardı su çiçeği yazıodu ama olamaz dedim sadece ayağımda çıktı ateşimde yoktu neyse korktum gittik acile benim bişeye alerjim yoktu ama alerjiymiş bütün gece kaşındı yarabbimm kaşımaktan uyuyamadımbu gün bitmek bilmez şimdi
kızlar aranızda nescafe içen varmı benim canım çekti hatta burnuma kokusu geldi diyebiliirm içiyorum şuan :)))
Mecbur öyle yapacağım. Maskodan bakmayı planlıyoruz zaten. Normal mağazalarda dolap ve beşik çok pahalıya geliyor. Bense 1000-1500 arası birşeye en fazla mal etmek istiyorum. 1500 bile çok ya. En güzeli Masko dedik bizde
kızlar aranızda nescafe içen varmı benim canım çekti hatta burnuma kokusu geldi diyebiliirm içiyorum şuan :)))
Ben hcbsy almadm dahaaventon o seti ne kdrdi cnm? Ben ebebekte gordm 30liraya yakindi sadece cam biberon normal mi ki fiyati? Bir arkadasma hrmsireler sterilizatoregerek yok kaynar suda beklet azck demis oyle mi yapsam acaba bm de diyorm??
Ben almayacağım camım dediğin gibi sıcak suda kaynatacagım. Sterilizatörün buharlısını almak lazım cunku sağlıklı olan odur ama o da pahalı gerek yok oyle bir masrafa bana gore şimdi
Aminn :))) Bakalım zaman bize ne gösterir , hayırlısı olsun
canım cihangiri görmüşsün cevap yazamadımmaşallah 1 kiloyu geçmiş miniğin boyuda gayet iyi uzamış, herşeyin yolunda olmasına sevindim annene de geçmiş olsun canım, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
bende biberonu Dr Brown cam biberon alıcam. Hem sağlıklı hem de bebeğin hava yutmasını engelleyen pipet gibi bir parçası var. Orta boy ilk zamanlar için yeterli olur diye düşünüyorum. Diğer endişelerinin hepsini bende yaşıyorum. Ya erken doğum olursa:26: İnşallah zamanında gelir meleklerimiz.
Benim bulaşık makinemin, yüksek ısılı çocuk kullanımı var onda yıkarım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?