2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bende bakayım philipse bak temizleme konusunu düşünmemiştim bir tane daha düşünecek bir şey buldum:)

Çokgeçmişolsun ciddi bir şeydeğildir inşallah

İnşallah her şey zamanında güzel bir aksilik çıkmazsa normal istiyorum ama sırf nezaman doğuracakları belli diye sezeryana özeniyorum

Bende hamilelikle alakalı olduğunu düşünüyorum en basit şeylerde bile karar verrmiyorum kafamı toplayıpta odaklanamıyorum eşimde farketmiş sen hep net olurdun ne oldu sana çok kararsızsın diyor

Bayıldım hepsine. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Iyi üsünmemiş çekmişsşn valla fotoğraflarını ben aşırı aşırı üşeniyorum o kadar cok şey var ki. Dolabın 3-4 gözü doldu çeyiz sandığım doldu dolabın üstü desen oyle ama anı olarak cok güzel olmuş fotoğraf çekmen :)

geçmiş olsun,çok şükür çiçek değilmiş

sağolun kızlar inşallah bende öyle düşünüorum kötü bişiy yoktur inşallah artarsa eğer kendi doktoruma giderim acildeki doktor alerji dedi çoğalma yaparsa gel tekrar dedi... Ama psikolojık olarak kaşınıorum sürekli :)

Annen ne kadar güzel düşünmüş :) sen beğen annen gelince beğendim ben gidelim alalım dersin

Mecbur öyle yapacağım. Maskodan bakmayı planlıyoruz zaten. Normal mağazalarda dolap ve beşik çok pahalıya geliyor. Bense 1000-1500 arası birşeye en fazla mal etmek istiyorum. 1500 bile çok ya. En güzeli Masko dedik bizde

kızlar aranızda nescafe içen varmı benim canım çekti hatta burnuma kokusu geldi diyebiliirm içiyorum şuan :)))

İnşallah zamanını bekler canım.HAftasonu kıyafet işini hemen hemen hallettik, sonrada dedim bebeiş bu kıyafetleri duyunca hemen gelmeye kalkmasın :))

Canım çok geçmiş olsun,inşallah önemli birşey değildir.Hamilelikle birlikte vücudun ayarı şaşıyor cidden :)

Maskoda 1000-1500 TL arası oda varmıdır ki?Bana hep Masko için pahalı dediler,takımlar 3000-6000 TL arasıymış. Ben gitmedim ama canım belki de vardır

Ben hcbsy almadm daha aventon o seti ne kdrdi cnm? Ben ebebekte gordm 30liraya yakindi sadece cam biberon normal mi ki fiyati? Bir arkadasma hrmsireler sterilizatoregerek yok kaynar suda beklet azck demis oyle mi yapsam acaba bm de diyorm??

Direk oda bakmıyorum canım, sadece dolap ve beşik. O yüzden normal mağazalarda parçalı alınca daha pahalıya geliyor

Damlacım ilk 30'u sen gördüğün için bir kutlama yapmak lazım aslında,doğum günü gibi :)Biz de arkandan geleceğiz inşallah :)
Babası pazar günü kutlamaya götürdü zaten bizi birazcık şekerli şeyler yedik ama yapcak birsey yok haftada birgünde plsun okadar :) geliyorsunuz zaten arkamızdan maşallah hep boyle sağlıkla ilerleyelim inşallah

Kaşıntı deme canım bana ya. Ahh ahh bilmez miyim cuma gecesi bir kaşınmaya başladım gece 3 de yoldum her tarafımı uyku falan kalmadı Kaş'ın Allah Kaşın sabah ettim yatakta. Cumartesi günü devam etti kaşınmam sonra bir duşa girdimi kese yaptım bir güzel sonra hafifletdim. Ama hala kaşınıyorum cuma günü kadar olmasa da. Bende seninkini kızarttım her yerimi. Sonra değil nette okudum hamilelikte 30. Haftadan sonra bir kaşıntı hastalığı başlıyormuş ve bu cok tehlikeliymiş ismi gebelik kolestezisi. O yüzden dikkat etmek lazım

Maskoda o fiyata var mı acaba , ben modokoya baktım 3.500 tl her yerde . Bende çilekten karyola aldım geldim

günaydın kızlar sağlık ocagındaki muayenemize gittik yine iltihap var idrarda ondan sonra kan almam gerek dedi yinemi bıktım artık dedim :) son olarakta 1 eylülde gel dedi iyi madem dedim çıktım:)

Ben hcbsy almadm daha aventon o seti ne kdrdi cnm? Ben ebebekte gordm 30liraya yakindi sadece cam biberon normal mi ki fiyati? Bir arkadasma hrmsireler sterilizatoregerek yok kaynar suda beklet azck demis oyle mi yapsam acaba bm de diyorm??

Ben almayacağım camım dediğin gibi sıcak suda kaynatacagım. Sterilizatörün buharlısını almak lazım cunku sağlıklı olan odur ama o da pahalı gerek yok oyle bir masrafa bana gore şimdi

Aminn :))) Bakalım zaman bize ne gösterir , hayırlısı olsun

Müdürle konuştuk benim izin olayını.
1 eylülde ayrılmak istediğimi söyledim. Öncesinde de durumum ağırlaşırsa yine size söyler ayrılabilirim dedim. Onlar sorun değil dedi. Ama şu sigorta ödemelerini nasıl yapıcaz. Beni işyerim ne olarak gösterecek hiç bilmiyoruz. Daha önce hiç sigortalı doğum yapmadı burada. Sigortayı aradım. Kadın taramalı tüfek gibi anlatıyor. Bi ordan anlatıyor bi burdan anlatıyor. Hiçbir şey anlamadım. Müdür gidip yüzyüze konuşup soralım dedi. Sanırım sigortaya gidip prosedürü öğrenicem.. Ne zor işler yav. Bilmeyince zor.

Amin canım sağolasın. Gördüm oğlumu da çok şükür iyi durumu :)
Annem de bi an önce ameliyatını hayırlısıyla olur da sağlığına kavuşur inşallah. Dua edin kızlar inşallah Allahım iyilerle karşılaştırsın. Amin.

kızlar aranızda nescafe içen varmı benim canım çekti hatta burnuma kokusu geldi diyebiliirm içiyorum şuan :)))

:) ben arada iciyorum canim ama cay bardaginda ve cok acik yapiyorum. Turk kahvesine ise dayanamiyorum. Hemen hemen hergun iciyorum diyebilirim. Ne yapiyim ama bebisim istiyo hemde cooook seviyoooo

Benim bulaşık makinemin, yüksek ısılı çocuk kullanımı var onda yıkarım işte

Hiç biliyorum canım makinada nasıl olur biberon yıkamak. Olursa yıka tabi yüksek ısı onemli zaten bebek programıda varsa tammdır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…