2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar benim bebegimde ters duruyo ilk zamankardan beri suan 27 haftaligim gogsumun altinda kafasi resmen bazen orda sertlesiyo ama rahatsizlik vermiyo acaba sizinde boyle olup donen varmi aranizda birde bu haftada bebeginizin agirligi ne kadar benimki 850 gr falan doktor iyi dedi

çok şükür, bu ayları görebileceğimi hiç düşünemiyordum, inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız

amin amin Rabbim hepimize sağlıkla doğum haberlerimizi paylaştığımız günleride gösterir inşaAllah canım

Maşallah , iyi olmanıza çok sevindim :) Benim bebeğimde dönmüş tü en son , bu iyi bir şey mi acaba ?
Ultrasonda gülen bebeklere hayranım , bizimki de bize dil çıkardı . Cimcime ...

Hiç sorma.
Ben çıkarken bütün belgelerimi flas belleğime alıcam. Her şeyi darmadağın ederler çünkü :/

Maşallah subanallah annesi herşeyini yolunda olması ne güzel birsey R benim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah

maşallah canım..onlar iyi olsunlar da daha ne isteriz.
kızın gülüyordu demek... tatlı şey..
benim kızımda çenesini oynatıp duruyordu. eşiminde benimde gözümün önünden gitmiyor.. hani bebekler konuşamazlar konuşmaya çalışırlar da böyle uzun uzun sesler çıkarırlar ya 1yaşından sonra falan. onun gibi.. yalnız biz sesini duymadığımız için veya çıkaramadığı için dır dır konuşmuş gibi oluyordu. görümcede çok konuşur. eşimde çıkınca halasına benzeyecek herhalde diye espri yaptı..

Alya cim hosgeldi maasallah bizim kizimiza herseyin yolunda olmasina cok sevindim bende bisuredir seni merak ediyodum ugramadin epeydir cok sukur ki hersey yolunda kilosuda guzel maasallah doktorun dedigi gibi 20 haftadan sonra bebisler standarttan cikip hepsi farkli gelisim gozteriyolar maasallah senin kizcez gunuyle uyumlu dusun 10 gune kadar geride bile olmasi normal kabul ediliyo onemli olan devamli acilan bi ara olmamasi senin zaten dooplerde kan akimlarinda problem yoktu yani bebisin gelisimi etkilenmez benim kan akimlarinda biraz pek oblem oldugu icin bi ihtimal etkilenme riskim var ki insallah oyle bisey olmaz ben aslinda haftaya gidecektim ama dayanamiycam galiba yarin gidecegim doktor 24 ten sonra seker testi icin gelirsin demistim yarin sabahtan ac gider sker testimide yaptiririm bugunde tetenoz asimi oldum sabahtan cok sukur onuda atlattik... benim tahminim benim oglandan bas asagi duruyo cunku tekmelerini gobek deligimin etrafinda hissediyo rum gerci zaman zaman karnimin her bolgesine vurdugu oluyo sanirim cok pozisyon degistitiyo yerinde duramiyo...

Gözün aydın:)

Hadi gözün Aydın çok sevindim... Zaten oda işi bitince baya yük kalkıyor insanın üstünden... Benimde kafam çok karışık.. Bende karar veremedim... Yarın odanın rengi için gidicez o zaman bakarım... Hemen modoko nun yanında mı burası ?

kızlar bugün evlilik yıldönümüz..
hediye almadım eşimde almamıştır. istemem de zaten neyle alacak..

ama evde paket sütleri vardı geçen de puding aldık. çikolatalı ve muzlu.. bir de büskivi alsam büskivi pastası yapsam. hem hafif olur.
yalnız iki çeşit olduğu için böyle yapan var mı.. gerçi ben 10-15 sene önce yapmıştık annemle.. uzun zamandır da alerjim olduğu için yemiyordum böyle şeyler.

iki ayrı kapta karıştırıp sütle bir-iki kat çikolatalı bir iki kat muzlu mu yapsam... yoksa direk sütün içine ikisini karıştırsam yoksa bunlara hiç girmeyip çikolatalı bir tane daha mı alsam.. ya da sadece bir paket yapsam az mı olur..

Son düzenleme:

canım zaten oturduğum yerde oturamyorum yatamıyorum sürekli hareket halindeyim ama oluyor işte benm daha ilk aylarımda bel ağrım çıktı ama şimdi dahada arttı bebeğimde ters dönmüş ve aşağıdaymış oyuzden erken doğum riskim var yada sezryen olma ihtimalim var

hiç sorma.
Ben çıkarken bütün belgelerimi flas belleğime alıcam. Her şeyi darmadağın ederler çünkü :/

ben hiç öyle düşünmemiştim mantıklı belgelerim notlarım var alayım onları sağolasın :) dönüşümde kıyametler kopacak kesin çok sorumsuz çok ukala biri kızı var bakalım yaşayıp görücez beni çok arıcaklar ama çoookkkk :))

Son düzenleme:

haklısın canım inş ben ve bu durumda olan arkadaşlar çabuk atlatırız . inş benm bebişimde bi süpriz yapar ve döner normal doğum olur . allah yardımcımız olsun

birlikte nice mutlu seneler dilerim,
ben olsam çikolatayla muzu karıştırmam ,şöyle kolay bir tarif buldum http://www.yemektarifleri.com/tarif/30956/pudingli-biskuvili-kolay-pasta inşallah beğenirsin,

Nice mutlu yıllarınız olsun inşallah bebeğinizle beraber :) Bence birlikte olduktan sonra gerisi teferruat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…