2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bence süper olur :13: ben de öyle yapacağım, park yatağı odama koyucam hanımefendiye de eni konu oda yapıyorum hiç düşünmüyordum ama neyse girdik bi kere bu işin içine alnımızın akıyla çıkıcaz evelallah

canım kontrolün iyi geçmiş çok sevindim ne kadar büyümüş Cihangir maşallah annesi şeker testi noldu bu arada? bakamadım ben foruma hiç
Şeker testini yaptırmak nasip olmadı canım. İki kez denedim olmadı. Bi türlü işim rast gitmedi. Ben de glikozu çöpe attım :)) Yaptırmıcam.
Mantıken de böyle canım çok haklısın. Ben de saçma buldum bu düşünceyi. Doktor yazmış çalışabilir diye, sen niye çalışamaz dersin ki.. Saçma.
Doğumdan sonra devam etmeyi düşünüyorum. Ama ücretsiz izin alabilirim birkaç ay...

canım bendim o suyu azalan olmadığı için mg kullanmyodum bu gittiğimde suda eriyen bi ilaç verdi ama mg değil senin kullandğının ismi ne ama günde 2defa maden suyu içerim bi ilgsi olsa suyla doktor vermezmydi ilacı benim bildğim mgumu bırakınca kasılmalar baslıyabiliyo oda tetikleyebilir doğumu ama bn hiç kullanmadım

Canım öncelikle hoşgeldin ve doğum günün kutlu olsun,seneye doğum gününde bakalım bebeiş sana ne hediye alacak :) Bebek odasını nereden ve ne kadara aldın,sakıncası yoksa bilgi verir misin ? Ben de bayram tatilinde o işi halletmek istiyorum ama hala karar veremedim nereden alacağıma.Maskoya gitmek eşimin zoruna gidiyor Çilek veya Mothercare dan alalım diyor...Ben de merak ediyorum Maskodaki modelleri :) Aslında ben de hacı şakirin sabun tozunu alacaktım ama sabun tozunun bazen çamaşırlardan çıkmadığını, sıvı deterjanların daha iyi olduğunu duydum,kafam karıştı.

keşke özel sektör şartları düzgün olsa da insanlar bu kadar memurluk peşine koşmasa. öyle tabi, neler dönüyor bilmiyoruz. ama ilahi adalet var bunu biliyoruz. çok sağol canım, İnşallah hayırlısı olsun.

Çok heyecanlısın maş. darısı bize inş. oda hazırlama safhalarına geçemedim henüz :))

35 inci haftada tekrar mı rapor alıcaz çalışamaz diye son 3 hafta iş yerinden mecburen ayrılmak zorundayız değilmi

inş canım ben 28+2 yim ağrılarım arttı gerçekten ama bebeğimin ters olmasında kaynaklanıyomuş birazda erken doğum riskim var yada sezryan dedi dr umarım bizler için hayrlısı neyse o olur

bu riskli kelimesini haftalardır duyuyorum ve artık duymak istemiyorum, bebeğimin sürekli risk altında olması fikri beni üzüyor
benim bebiş çok şükür dönmüş, üstelik kilosuda normal olması gerektiği kadar ama yinede ağrı ve kasılmalar oluyor maalesef, hafta sonu annem bizdeydi beni görünce bana hamileyken yaşadıklarını hatırladı, aynı benim gibiymiş, karnının alt tarafına çok baskı yapıyormuşum, birkaç kez ebeye gitmiş bu bebek düşecek galiba diyormuş, ama zavallımı babam almış köye götürüp bırakmış, daha 17 yaşında 8 aylık hamile elde çamaşır yıkatmışlar, hala aklına gelince gözü doluyor, çamaşır kazanlarını kaldırtıyorlarmış... nerde bizim gibi yatıcakta yemeği suyu önüne gelecek...

ben 20 yaşındaykende kardeşime hamile kaldı, o zaman çok iyi baktık , çok şükür herşey yolunda gitti, bebek normal dönmüştü ama tam doğıum sancıları başlayınca ters dönmüş beyefendi :) doktor anneme bir şey demeden beklemiş , sonra sancılar olurken tekrar normale dönmüş ve 4,100 gr tosuncuğumuz normal doğumla dünyaya geldi :))

Allahım hepimize sağlık sıhhat versin, yavrularımızı bize bağışlasın inşallah

anladım canım bende öyle düşünüorum ama bakalım buraya daha biri gelmedi kızı gelcekmş patronun o da bişiyden anladığı yok nasıl olcak bilmiorum... Düşündükçe başıma ağrılar giriyo rezil edicek kurduğum düzeni....

Çok teşekkür ederim canım evet gerçekten çok heyecanlı
Tabi ki sakıncası yok canım. Modokodan aldım Çocuk Kalbi diye bir mağazadan. Oda takımı 4000 TL canım içinde gardrop, büyüyen karyola, şifonyer, uyku seti ve yatak var. Ayrıca avize, lambader ve cibinlik aldım hepsi 4500 TL'ye geldi.
Modoko size uzak ama Maskoya bak bence de. Mothercare ve Çilek kullanan arkadaşlarım var memnunlar canım oralardan da bakabilirsin tabi ki..
Canım sabun tozunu doğrudan değil de hafif suyla ıslatarak koyarsan deterjan gözüne kalıntı bırakmıyormuş, bazı anneler de iki kez durulayın diyor. Sıvı deterjan da kullanan var ama sabun en iyisi diyorlar canım

Canım çok iyi açıklamışsın teşekkür ederim. Benim kurumumun bilmediği şey şu. Ben 32. haftamda çıkmaz çalışırsam, beni bordro üzerinde nasıl gösterecekler. Hem raporlu hem de maaş alıyor mu görünücem?
Çünkü bana maaş vermeyi kabul ediyorlar, sgk bana ödediğinde toplu olarak vericem onlara. Ama sigortalarını falan yapacak mıyız, bordroda nasıl göstericez diye soruyorlar. İşte bunun cevabını da sgk biliyor. Oraya gidicez konuşucaz.

kızlar hepinize teşekkür ettim kahve konusunda fikirlerinizi sölediniz azcık içimi rahatlattınız .ben bide abartıp doktoruma sordum kahvede,çayda içebilirsin dedi ama ikisinide koyu içme dedi.ozman afiyet olsun bize :)))

İnşallah biz de kolay doğum yaparız senin gibi. :)

İnşallah canım.valla emin ol hiç anlatılanlar gibi değil tabii zor doğum yapqnlarda vardır ama benim açilmam 10cm di ve bende hala öyle beni öldürücek ağrı ve sanım yoktu ki ben suni sancıda aldım oda öcüüü değilmis.sonra sezeryana girdim oda rahattı.çıktım yine bişey yoktu zaten en ağrıli dönem serumla gecıyor ve bitiyor akşam olduğunda kalktım yataktan.biraz zorlandım ama sonra gitti bitti.3.gün tamamen ayaktaydım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin aldıklarınıda merakla bekliyorum üşenmede çek gözümüz gönlümüz açılsın :)

Canım benim kız akşam bastı tekmeyi çok şükür şuanda hareketli inşllah seninkide hareketlenir

Bende baktım şimdi gayet makul görünüyor bizde cihicco da bir yatak baktım 500 liraydı

Selam kızlar :) bizim bugün doktor kontrolümüz vardı sabah gittik geldik kızımla
doktorumla biraz konuştuk sizede anlatıyım sorularım vardı
Hamdolsun herşey yolunda 651 gr 31 cm olmuş pıtırcığım suyu falan güzel dedi. Başı dönmüş aşağıya dedi, bende iki gündür vajinamda hissediyorum hareketlerini dedim normal döndüğü için orda da hissedersin artık dedi. Ayaklarım şişiyor dedim bacaklarında bişey yok yüzün bacağın şişmediği sürece ayaklarındaki normal dinlenirken ayağını yükseğe koy dedi. Aşırı sırt ağrılarımı söyledim vücut doğuma hazırlanıyor kemikler esniyor ilk gebeliğin ondan bu kadar yoğun hissediyorsundur dedi. Ve yalancı doğum sancıları başlayabilir bu haftadan sonra dedi kızlar, karnında sertlik kasılma ve ufak sancılar olabilir kendini iyi gözlemle yalancı sancılar 5-10dk sürmez geçer ve sancıların gelişi düzensiz olur dedi eğer düzenli ve artarak sancıların olursa direk hastaneye gel erken doğum olabilir dedi. Kızım normalde hep 1 hafta kadar ilerde çıkıyordu belki hatırlarsınız bu defa öyle bişey yok dedi tam haftasıyla uyumlu çıktı bende endişelendim acaba gelişim geriliği falan mı oldu diye yok kesinlikle aksine gelişkin bi bebek herşeyi gayet iyi 20 haftadan sonra bebeklerin kilo boy oranı minyon-iri aileden gelen genlerine vücut yapısına göre değişkenlik gösterir yani belli bir standardı yoktur bu haftada tüm bebekler bu kiloda olmalı diye ama pc ortalama bi hesaba göre çıkarıyor haftasını buna görede iyi takılacak bişey yok dedi. Kızımı izlerken ağzını ayırmış gülüyordu bize şebek :)))

bu arada yarın sabah şeker yüklemesi için gidicem 75lik yapacak doktorum

Bizden haberler böyle kızlar sizlerde ne var ne yok

Son düzenleme:

maşallah küçük hanıma :) herşeyin yolunda olmasına sevindim, aynı sorulara aynı cevaplar almışız :)

Canım güle güle kullanın,eminim ki çok güzeldir.Sen oda işini komple halletmişsin ne güzel :) Listeme sabun tozunu tekrar alıyım :)

hı canım daha konuşmamızda unutmuştum söylemeyi zaten sorun sana maaş vermek istemelerinden kaynaklanıyor,karışıyor.. dediğin gibi hem raporlu hem maaş verir gösteremezler. ancak sana avans şeklinde verirler diyecektim o zaman unutmuştum.. Ancak şu var sen 32 de çalışır raporu alırsan maaş gösterirler tabi..çok önemli birşey yoksa da verirler..

aslında özelde olsa böyle diye biliyorum ama kamuda nasıl olur emin değilim. ya da o imkanları da oluyor mu..

dediğin gibi sgk ile görüşüp kesinleştirmek lazım. çünkü sistemleri değişiyor işleyiş değişiyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…