kızlar bugün evlilik yıldönümüz..
hediye almadım eşimde almamıştır. istemem de zaten neyle alacak..
ama evde paket sütleri vardı geçen de puding aldık. çikolatalı ve muzlu.. bir de büskivi alsam büskivi pastası yapsam. hem hafif olur.
yalnız iki çeşit olduğu için böyle yapan var mı.. gerçi ben 10-15 sene önce yapmıştık annemle.. uzun zamandır da alerjim olduğu için yemiyordum böyle şeyler.
iki ayrı kapta karıştırıp sütle bir-iki kat çikolatalı bir iki kat muzlu mu yapsam... yoksa direk sütün içine ikisini karıştırsam yoksa bunlara hiç girmeyip çikolatalı bir tane daha mı alsam.. ya da sadece bir paket yapsam az mı olur..
ahh canım boşver sen.. bebeğini düşün sinirlenme..
canım aynı poziysoyda olmaktan ve sürekli sırt üstü yatmaktan bel ağrıyor. benim de öyle oluyor. pozisyon değiştirmemiz lazım sürekli..canım diğer soruyu iki haftadı bir mutlaka dr la irtibat halinde olman lazım.yani sürekli muayeneyene edilmesi kontrol edilmesi gerekiyor. mümkün olduğunca uzatmak için tedavisini uygularlar.
sen korkma ve bol bol dinlen..böyle olan çok. en azından dinlenerek süreyi uzatabilirsin.
inşallah canım.. inşallah hayırlısıyla tamamına erdiririz.
çok güzeller güle güle kullanmayı nasip etsin allah.. maşallah hemen hemen herşeyi tam gibi..
merhaba canım. iyi olun da önemli olan bu.. inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.
keserken ne diye kesmiş ki ne söylemiş. magnezyum kramplara kasılmalara iyi oluyor ama ben iki gündür kramptan duramıyorum bilmiyorum belki az mı geliyor.
Ne demiş bende bilmiyorum canım arkadaşımın arkadaşı o da çok samimi değil herhalde pek ayrıntı bilmiyor.Bende içiyorum suda eriyenden kramp olmuyor ama bazen yanlış bir hareket yapınca hemen kramp girecek gibi oluyor son anda önlüyorum..
canım herkesin ki farklı olacağından dr un bu konuda ne söylüyor. ben hazırlıkları bakımından sormuştum o da daha önce erken doğum riskinden falan bahsediyordu bu sefer sat ı esas alıp son güne kadar söyledi. 09 ekim görünüyor o zamana kadar çok var vs dedi.
ama dr geldikten birkaç sonra bilmiyorum kızımın büyemesinden mi pozisyon değiştirmesinden mi sanki başı aşağıya geçmiş gibi..işte değiştiği için kontrolde değerlendirebilirler.. ben bayramdan önce bir hafta kala gitmeyi düşünüyorum. durumu bir daha gözden geçirmeyi..
halı yıkamayı da bayramdan sonraya bırakmak istiyorum. ortalık biraz daha rahatlasın..
kaşınma oluyor.. kaşıdıkça kaşınıyor.. cildimizde kurulaşınca yani hassaslaşıyor hemen yara iz bırakıyor. bazen ben de utunuyorum bir dalıyorum dizimin altı şuan çizik iz yapmış durumda.. çok kaşımadığım halde.. çok hassas olduğu için oluyor sanırım.
iyi afiyet olsun canım.. fazlası zarar.
çilekle çok kolayyy.. :) ne zaman aldın.. güle güle kullanın..
iyi sonuç çıkar inşallah.. sonuçları ne zaman göstereceksin.
bayramdan sonra ki tarih olur büyük ihtimalle.
canım ya aslında o kadar karışık değil. önceki sorunu da alıntılamıştım ama cvplar gelmiş zaten.
32 haftanda çalışır veya çalışamaz raporunu alıyorsun. dr zaten durumuna bakıp sen de çalışmak istiyorsan çalışır raporu verir. o zaman o raporu muhasebe-insan k. servisine verirsin sigorda vs devam eder. sadece işyeri kendini korumuş olur. hamilenin acilliği olursa ssk neye göre çalıştırdın sen bunu demek için elinde bir rapor sunmaları için..
çalışma durumuna bakar veya sen de çalışmak istemiyorsan çalışamaz raporu verir. bu raporu da aynı servise verirsin bodronda ilgili işlemleri yaparlar. sgk ya da veriyorsun.. onların prosedörüleri çok oluyor.. takip etmen gerekebilir.. zaten onlar yönlendiriyorlar. şu tarihte gel veya ara.. veya şurdan takip et.. şu evrak nosunu sakla onunla gel vs.
senin soracağın varsa da sorarsın.. birbirlerine yazı gönderirler ... online işlerler vs
yani bizim yapmamız gereken raporu alıp ilgili yerlere sunmak. takip etmek..
şu tarihte şurdan paranı alırsın vs diye söylüyorlar. veya tel.arayıp evrağın durumuna da takip edebiliyorsun..
canım bendim o suyu azalan olmadığı için mg kullanmyodum bu gittiğimde suda eriyen bi ilaç verdi ama mg değil senin kullandğının ismi ne ama günde 2defa maden suyu içerim bi ilgsi olsa suyla doktor vermezmydi ilacı benim bildğim mgumu bırakınca kasılmalar baslıyabiliyo oda tetikleyebilir doğumu ama bn hiç kullanmadım
Maşallah , iyi olmanıza çok sevindim :) Benim bebeğimde dönmüş tü en son , bu iyi bir şey mi acaba ?
Ultrasonda gülen bebeklere hayranım , bizimki de bize dil çıkardı . Cimcime ...
Maşallah subanallah annesi herşeyini yolunda olması ne güzel birsey R benim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah
maşallah canım..onlar iyi olsunlar da daha ne isteriz.
kızın gülüyordu demek... tatlı şey..
benim kızımda çenesini oynatıp duruyordu. eşiminde benimde gözümün önünden gitmiyor.. hani bebekler konuşamazlar konuşmaya çalışırlar da böyle uzun uzun sesler çıkarırlar ya 1yaşından sonra falan. onun gibi.. yalnız biz sesini duymadığımız için veya çıkaramadığı için dır dır konuşmuş gibi oluyordu. görümcede çok konuşur. eşimde çıkınca halasına benzeyecek herhalde diye espri yaptı..
Gözün aydın:)
Alya cim hosgeldi maasallah bizim kizimiza herseyin yolunda olmasina cok sevindim bende bisuredir seni merak ediyodum ugramadin epeydir cok sukur ki hersey yolunda kilosuda guzel maasallah doktorun dedigi gibi 20 haftadan sonra bebisler standarttan cikip hepsi farkli gelisim gozteriyolar maasallah senin kizcez gunuyle uyumlu dusun 10 gune kadar geride bile olmasi normal kabul ediliyo onemli olan devamli acilan bi ara olmamasi senin zaten dooplerde kan akimlarinda problem yoktu yani bebisin gelisimi etkilenmez benim kan akimlarinda biraz pek oblem oldugu icin bi ihtimal etkilenme riskim var ki insallah oyle bisey olmaz ben aslinda haftaya gidecektim ama dayanamiycam galiba yarin gidecegim doktor 24 ten sonra seker testi icin gelirsin demistim yarin sabahtan ac gider sker testimide yaptiririm bugunde tetenoz asimi oldum sabahtan cok sukur onuda atlattik... benim tahminim benim oglandan bas asagi duruyo cunku tekmelerini gobek deligimin etrafinda hissediyo rum gerci zaman zaman karnimin her bolgesine vurdugu oluyo sanirim cok pozisyon degistitiyo yerinde duramiyo...
Sağolun kızlar inşaAllah hepimiz hep böyle güzel haberlerle gelir bebeklerimizin sağlıkla kucağımıza alıp büyüdüğü haberlerinide paylaşırız hep böyle.. mutluluğumu bebeğimle ilgili bişeyleri sizlerle paylaşmayınca eksik gibi hissediyorum kendimi aynı duyguları yaşıyoruz hepimiz coşkumuz sevincimiz daha bi farklı oluyor
glprenses canım dönemesi hakkında normal artık bu haftadan sonra dönmesini bekleriz dedi ama bu demek değildiki doğum anına kadar bu şekilde kalacak veya dönememişse dönmez artık diyemeyiz beklediğimiz bişey dedi iyidir heralde :)
bizim minik son iki seferdir böyle gülücükler saçıyor cadııı hele babası ne zamandır görmüyordu onun gülüşünü gördükçe aklını oynatacaktı adam çookk seviyor kızını inşaAllah doğunca onların aşkını kıskanmam ya
Sağol canım benim evet 1 aydır giremiyordum önce sınavlarım vardı sonra kaynımın düğünü, annemler düğüne gelip bir hafta bizde kaldılar ardından eşim izne ayrıldı bebişimizin mobilyası alışverişi derken 1 aya yakın giremedim ama artık yine buralardayım
Haklısın canım duyunca önce geriliyormu dedim korktumda çok şükür sonra içim rahatladı. Korkma canım seninkide etkilenmez inşaAllah ne kaldı zaten şurda en fazla 15 haftamız var miniklerimize kavuşmamıza Rabbim sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize... benimkininde çok olmadı sanırım dönmesi 2 gün önceye kadar sırtımın ağrısından ölüyordum çok fenaydım ağlıyordum artık ve karnımın üst kısmı mide kısmım kocaman karnımın altı küçük duruyordu. Yan duruyormuş o zamanlar . Ama iki gündür üst kısımdaki şişlik ve sırt ağrım biraz azaldı ve dediğin gibi oyna yeri göbek etrafım oldu önce altlardaydı.
Git canım ya düşünüp durmaktansa için rahatlar biran evvel. Güzel habelerle gel inşaAllah sendebende yarın yaptırıcam şeker yüklemesini ve aşının 2. dozunu :)
kızlar bugün evlilik yıldönümüz..
hediye almadım eşimde almamıştır. istemem de zaten neyle alacak..
ama evde paket sütleri vardı geçen de puding aldık. çikolatalı ve muzlu.. bir de büskivi alsam büskivi pastası yapsam. hem hafif olur.
yalnız iki çeşit olduğu için böyle yapan var mı.. gerçi ben 10-15 sene önce yapmıştık annemle.. uzun zamandır da alerjim olduğu için yemiyordum böyle şeyler.
iki ayrı kapta karıştırıp sütle bir-iki kat çikolatalı bir iki kat muzlu mu yapsam... yoksa direk sütün içine ikisini karıştırsam yoksa bunlara hiç girmeyip çikolatalı bir tane daha mı alsam.. ya da sadece bir paket yapsam az mı olur..
Tamam canım teşekkürler , bence bunlar içeride oynuyorlar şekilden şekle :)))
Hepsi cok guzel cnm gule gule kullanin ins saglikla dogsun da bebis zevkle kullanin ins :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slmm .....nasilsiniz guzel analarben iyiyim bayadir giremiyorum bende ...inslah hersey yolundadir.
Yarin doktr gitmek istiyorum inslah kismet olur cunku 2 haftadir bir turlu gidemedim:)
Aksama nisafirlerim var iftara davet ettim abimleri ablamlar gelecek..
merhaba arkadaşlar.
Her şey yolunda maş forumumuzda. Ben haftasonu mobilya almaya gidemedim, ablamın doğum günüydü. Cumartesi hediyesini aldım pazar da kutlamasını yaptık. Bugün iş arkadaşım bana kendisinin kullandığı süt sağma makinesini getirdi. Elektrikli ve Avent .zaten ben de bu modelden alacaktım. Biraz ekonomi yapmış olduk.
merhaba kızlar
sonunda kpss'yi atlattım ve artık buraya daha sık girebilirimsizleri ara sıra okuyordum ama yazacak, sizleri tanıyacak, düzenli bir şekilde yazacak kadar vaktim yoktu .. şimdi veveğimin alışverişlerine ve hazırlıklarına başlayabilir, bunları da sizlerle paylaşabilirim bu arada benim oğlum olacak
Selam kızlar hayırlı günler olsun inşallah. Bebişleriniz çok hareketli olsun. Bazılarınız yazmışsınız bebek dönmüş falan diye kafanızı bence bu hamilelik süresince hiçbirşeye takmayın. Doktordan başkasının söylediğine de pek kulak asmayın. Her şey Allahtan. Biz nekadar uğraşırsak ve üzülürsek üzülelim değişen bir şey olmayacak. Sadece strese girip durumu dahada ktü hale dönüştürürüz. Allah a tevekkül etmek gerek birazda. Bence bol bol dua edelim inşallah.
Bu arada hamilelik şekeri olanlar diyetler nasıl gidiyor? Benim canım çok tatlı ve hamur işi çektiğinde bir çatal alıyorum eşimin tabağından. O da bebeğimin göz hakkı diyorum. Her diyette kaçamak olur lafının da arkasına sığınıyorum :)
18 temmuzda da randevumuz var. Bebeğimizin kiilosunu ve şekerimin düzelip düzelmediğini merak ediyorum.
Selam. Allah iyilik versin :) bende iyiyim çok şükür. Hoş geldin. Gidersin inşallah. Akşam içinde kolay gelsin. Allah kabul etsin iftar davetinzi.
inşallah sınavın güzel geçmiştir, insanları ne kadar strese soktu bu sınav
Allah emir bebişede sağlık versin , hayırlııyla kucağına almak nasip etsin
benimde yarın şeker testim var, kendimi kpss ye girecekmiş gibi stresli hissediyorum,teyzem en sevdiğim reçellerden yapıp göndermiş, üstelik organik yaylada yapmış, kapaklarını bile açmadım henüz
Hepsi cok guzel cnm gule gule kullanin ins saglikla dogsun da bebis zevkle kullanin ins :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim maasallah cicilerinizi hepside cok cok guzel cok zevkli bi gozle alinmis Rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsin insallah.
Maşallah her şeyi tamamlamışsın ve hepsi çok güzel görünüyor bebeğin güzel günlerde giyer inşallah
inşallah sınavın güzel geçmiştir, insanları ne kadar strese soktu bu sınav
Allah emir bebişede sağlık versin , hayırlııyla kucağına almak nasip etsin
Maşallah her şeyi tamamlamışsın ve hepsi çok güzel görünüyor bebeğin güzel günlerde giyer inşallah
Bayıldım yaaa hepsineee :) Maşallah hiçbir eksik kalmamış gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?