2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Nice yıllara :) normal kakaolu puding yap , aralarına istersen muzlar yerleştir . Üstüne de evde süsleyecek malzemelerin varsa süsle al sana pasta
Bisküviyi unutma tabi

Bir arkadaşımın arkadaşının başına geldiği için tam ne kullanıyormuş doktor tam olarak neden vermiş bilmiyorum..Sadece doktor sezeryana almak için ilacı kesmiş sonrada suyun azaldı hadi sezeryana demiş.Kadın Allah tan inanmamış başka doktora gitmiş o doktorda suyun gayet iyi ilacı da bırakma devam et bırakmak suyu azaltır demiş ve kadın çok da kolay bir normal doğum yapmış..Ben sadece arkadaşım magnezyum suyun azalmasını önlüyormuş dediği için sizde bir doktora sorun diye dedim en azından doktor tam bilgi verir belki kız yanlış biliyordur.. En iyisi doktora sormak.İnşallah faydası olur bu bilgi..Hepimiz sağlıklı bebişler doğururuz

Maşallah , iyi olmanıza çok sevindim :) Benim bebeğimde dönmüş tü en son , bu iyi bir şey mi acaba ?
Ultrasonda gülen bebeklere hayranım , bizimki de bize dil çıkardı . Cimcime ...

Maşallah subanallah annesi herşeyini yolunda olması ne güzel birsey R benim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah

Gözün aydın:)

Sağolun kızlar inşaAllah hepimiz hep böyle güzel haberlerle gelir bebeklerimizin sağlıkla kucağımıza alıp büyüdüğü haberlerinide paylaşırız hep böyle.. mutluluğumu bebeğimle ilgili bişeyleri sizlerle paylaşmayınca eksik gibi hissediyorum kendimi aynı duyguları yaşıyoruz hepimiz coşkumuz sevincimiz daha bi farklı oluyor
glprenses canım dönemesi hakkında normal artık bu haftadan sonra dönmesini bekleriz dedi ama bu demek değildiki doğum anına kadar bu şekilde kalacak veya dönememişse dönmez artık diyemeyiz beklediğimiz bişey dedi iyidir heralde :)
bizim minik son iki seferdir böyle gülücükler saçıyor cadııı hele babası ne zamandır görmüyordu onun gülüşünü gördükçe aklını oynatacaktı adam çookk seviyor kızını inşaAllah doğunca onların aşkını kıskanmam ya

Sağol canım benim evet 1 aydır giremiyordum önce sınavlarım vardı sonra kaynımın düğünü, annemler düğüne gelip bir hafta bizde kaldılar ardından eşim izne ayrıldı bebişimizin mobilyası alışverişi derken 1 aya yakın giremedim ama artık yine buralardayım
Haklısın canım duyunca önce geriliyormu dedim korktumda çok şükür sonra içim rahatladı. Korkma canım seninkide etkilenmez inşaAllah ne kaldı zaten şurda en fazla 15 haftamız var miniklerimize kavuşmamıza Rabbim sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize... benimkininde çok olmadı sanırım dönmesi 2 gün önceye kadar sırtımın ağrısından ölüyordum çok fenaydım ağlıyordum artık ve karnımın üst kısmı mide kısmım kocaman karnımın altı küçük duruyordu. Yan duruyormuş o zamanlar . Ama iki gündür üst kısımdaki şişlik ve sırt ağrım biraz azaldı ve dediğin gibi oyna yeri göbek etrafım oldu önce altlardaydı.
Git canım ya düşünüp durmaktansa için rahatlar biran evvel. Güzel habelerle gel inşaAllah sende bende yarın yaptırıcam şeker yüklemesini ve aşının 2. dozunu :)

Tamam canım teşekkürler , bence bunlar içeride oynuyorlar şekilden şekle :)))

merhaba kızlar

sonunda kpss'yi atlattım ve artık buraya daha sık girebilirim sizleri ara sıra okuyordum ama yazacak, sizleri tanıyacak, düzenli bir şekilde yazacak kadar vaktim yoktu .. şimdi veveğimin alışverişlerine ve hazırlıklarına başlayabilir, bunları da sizlerle paylaşabilirim bu arada benim oğlum olacak

Mutlu yıllar canım Rabbim meleğinizle birlikte nice uzun yıllar birlikte yaşlanmayı nasip etsin Rabbim...
Geçen ayda bizim evlilik yıldönümümüzdü bizde hediye falan almadık dedim eşime alma bişey sakın bu yıl bizim en büyük hediyemiz bebeğimiz daha büyüğü güzeli olamaz dedik hepimiz içinde bu böyle aslında :)

Tamam canım teşekkürler , bence bunlar içeride oynuyorlar şekilden şekle :)))

aynen canım yer buldukça ordan oraya kayıyolar yaramazlar :)))

Slmm .....nasilsiniz guzel analar ben iyiyim bayadir giremiyorum bende ...inslah hersey yolundadir.
Yarin doktr gitmek istiyorum inslah kismet olur cunku 2 haftadir bir turlu gidemedim:)
Aksama nisafirlerim var iftara davet ettim abimleri ablamlar gelecek..

Selam kızlar hayırlı günler olsun inşallah. Bebişleriniz çok hareketli olsun. Bazılarınız yazmışsınız bebek dönmüş falan diye kafanızı bence bu hamilelik süresince hiçbirşeye takmayın. Doktordan başkasının söylediğine de pek kulak asmayın. Her şey Allahtan. Biz nekadar uğraşırsak ve üzülürsek üzülelim değişen bir şey olmayacak. Sadece strese girip durumu dahada ktü hale dönüştürürüz. Allah a tevekkül etmek gerek birazda. Bence bol bol dua edelim inşallah.
Bu arada hamilelik şekeri olanlar diyetler nasıl gidiyor? Benim canım çok tatlı ve hamur işi çektiğinde bir çatal alıyorum eşimin tabağından. O da bebeğimin göz hakkı diyorum. Her diyette kaçamak olur lafının da arkasına sığınıyorum :)
18 temmuzda da randevumuz var. Bebeğimizin kiilosunu ve şekerimin düzelip düzelmediğini merak ediyorum.

merhaba arkadaşlar.
Her şey yolunda maş forumumuzda. Ben haftasonu mobilya almaya gidemedim, ablamın doğum günüydü. Cumartesi hediyesini aldım pazar da kutlamasını yaptık. Bugün iş arkadaşım bana kendisinin kullandığı süt sağma makinesini getirdi. Elektrikli ve Avent .zaten ben de bu modelden alacaktım. Biraz ekonomi yapmış olduk.

Selam. Allah iyilik versin :) bende iyiyim çok şükür. Hoş geldin. Gidersin inşallah. Akşam içinde kolay gelsin. Allah kabul etsin iftar davetinzi.

Merhaba. Ne güzel. Avent markası iyiymiş bende duydum. Biberonunu almayı düşünüyorum. Süt sağma makinesi alsam mı bilmiyorum.

inşallah sınavın güzel geçmiştir, insanları ne kadar strese soktu bu sınav
Allah emir bebişede sağlık versin , hayırlııyla kucağına almak nasip etsin

benimde yarın şeker testim var, kendimi kpss ye girecekmiş gibi stresli hissediyorum,teyzem en sevdiğim reçellerden yapıp göndermiş, üstelik organik yaylada yapmış, kapaklarını bile açmadım henüz

Selam. Allah iyilik versin :) bende iyiyim çok şükür. Hoş geldin. Gidersin inşallah. Akşam içinde kolay gelsin. Allah kabul etsin iftar davetinzi.

Cumlemize inslah....hosbuldum canim amin inslah kabul olur...benimde 2 ekim tahmini dogum tarihim kismet yinede aramizda 1 gun var :))(inslah sagkikla hepimiz bebelerimizi kucagimiza aliriz..

kızlar süt sağma makinesini acaba bebeğin emme durumuna göre mi alsam ben karar veremedim :44: annem sütün az gelecek olursa alıveririz dedi kafamı karıştırdı.. biz eşimle internette araştırmıştık hatta medella marka alacaktık.. sesi dışında herkes çok memnun yorumlar öyleydi yani en azından :26:

Reçel şekerde yasak canım. Stres yapma. Streste şekeri çıkarıyor dedi doktorum. Rahat ol. İnşallah yuksek çıkmaz.

Hepsi cok guzel cnm gule gule kullanin ins saglikla dogsun da bebis zevkle kullanin ins :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim maasallah cicilerinizi hepside cok cok guzel cok zevkli bi gozle alinmis Rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsin insallah.

amin canım inşallah... bunları alırken bile heyecanlandım,kimbilir doğduklarında nasıl mutlu edecekler bizi meleklerimiz :))

inşallah sınavın güzel geçmiştir, insanları ne kadar strese soktu bu sınav
Allah emir bebişede sağlık versin , hayırlııyla kucağına almak nasip etsin

emir bebiş mi :26: sınav beni çok yıprattı ama bebeğim için stres yapmayı bıraktım artık

Maşallah her şeyi tamamlamışsın ve hepsi çok güzel görünüyor bebeğin güzel günlerde giyer inşallah

Bayıldım yaaa hepsineee :) Maşallah hiçbir eksik kalmamış gibi :)

:) çok teşekkür ederim canım, şimdi bebişin doğması kaldı, 1 paket bezini bile aldık :)) bebiş bitti de daha kendime sadece 2 tane emzirme sütyeni aldım başka bir şey almadım :)) annelik böyle bir şey herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…