2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Reçel şekerde yasak canım. Stres yapma. Streste şekeri çıkarıyor dedi doktorum. Rahat ol. İnşallah yuksek çıkmaz.

ben aslında doktora gerek yok dedim, tatlı , pilav , makarna , hamur işi yemiyorum , birtek alıyorsam meyve şekeri alıyorum, birde arada yoğurda reçel katıyordum, şimdi reçelide bıraktım, doktorum ısrar etti bende hadi kırmayayım dedim :) bakalım sonuç ne çıkacak

ben sadece bebişin kıyafetlerini aldım başka da bişeyi yok yavrumun haftaya odasını alacağız inşallah .. kendimize neler alacağız? emzirme sütyeni, lohusa geceliği, göğüs pedi .. göğüslerin çatlamaması için ne kullanmak lazım acaba :44:

ben henüz almadım, eğer gerekirse alıcam

emir bebiş mi :26: sınav beni çok yıprattı ama bebeğim için stres yapmayı bıraktım artık

valla emir nerden çıkarttım bilmiyorum :) Allah söyletti galiba ,siz bu ismi düşünün

Ben çalıştığım için illa ki gerekecek o yüzden alıcam. Senin için mecburi değilse doğum yaptıktan sonra aldırırsın eşine.

Maşallah , çok güzel ciciler bunlar . İyi günlerde kullanın , ayy sizi böyle görünce ben hiç bir şey almamışım diyorum . Gel tatil artık

teşekkürler cnm, valla biz de tatil gelmeden önce parça parça az az alıyorduk, tatil geldi dün gidelim de tamamlayalım dedik, inan kafanda neler alacağını tamamlamışsan hemen alınıp çıkılıyor :)) biz genelini aynı yerden aldık hem daha fazla indirim yapıyorlar toplu alınca :)) alınır hepsinin en fazla 3 günlük işi var :))

Maşallah , çok güzel ciciler bunlar . İyi günlerde kullanın , ayy sizi böyle görünce ben hiç bir şey almamışım diyorum . Gel tatil artık

amin canım darısı bebişlerimizi kucaklarımıza almada inşallah :))

Canım benim de hamilelik şekerim var, diyet uyguluyorum ve kendim cihaz aldım şekerimi ölçüyorum.Ben programın dışına hiç çıkmadım,15 gündür ağzıma minicik bir lokma dahi tatlı,hamurişi koymadım.Normalde şerbetli tatlılarla aram pek iyi değildir ama şimdi canım deli gibi baklava çekiyor Ama azıcık yersem şekerim çıkar diye korkuyorum.

Canım benim diyetisyenim meyve ile birlikte süt veya yoğurt yersen,meyvedeki şekeri elimine eder dedi.O nedenle meyve yasak değil,hatta her meyve olabilir dedi,tabi abartmamak kaydıyla 1 porsiyon en fazla 2 porsiyon ama yanında mutlaka süt veya yoğurt.

Ben çalıştığım için illa ki gerekecek o yüzden alıcam. Senin için mecburi değilse doğum yaptıktan sonra aldırırsın eşine.

Canım haftasonu süt sağma makinesini alacaktım bende Philips Avent e karar verdim,çalıştığım için de mutlaka gerekecek diye düşündüm.Ama sonra aklıma hiç süt gelmeme (Allah korusun) ihtimali geldi.Tabi öyle birşey olabiliyomu bilmiyorum.Acaba hiç sütü olmayan anne var mıdır ki?

Nereden aldınız canım ? Bende aynı yerden alayım diyorum , ekonomi açısından hemde artık alışverişte yorulduğumu fark ediyorum .
Ben bir liste yapayım , gerçi aldık yine bir şeyler .

hepsi birbirinden güzel, sağlıkla güzel günlerde giysin inşallah

çok teşekkür ederim canım, inşallah hepsi sağlıkla doğup cicilerini giyerler... senin bebişin hepimizden önce geleceği için bu heyecanı ilk yaşayan sen olacaksın büyük ihtimalle :)) valla sonra şöyle bir fotolarını çekeyim dedim, hepsini tekrar aç, fotolarını çek, tekrar katla yerleştir falan ama başladım bir kere dedim yapayım bari hepsini :) yoksa yarıda bırakasım gelmedi değil :))) biz hemen yapmayacağız oda birkaç aylıkken (3-4 aylıkken falan) yapacağız onun için kıyafetleri için de kendi dolabımda yer açmam lazım ama nerelere sığdıracağım hiç bilmiyorum inan :) minik minikler ama bir sürü de yer kaplıyorlar :)))

Canım güle güle kullanın,eminim ki çok güzeldir.Sen oda işini komple halletmişsin ne güzel :) Listeme sabun tozunu tekrar alıyım :)

çok teşekkür ederiz inşallah sen de gönlüne göre bulursun canım valla hallettik üzerimizden bir yük kalktı iyi oldu.. Evet araştır bence de sabun tozu olayını

çok teşekkürler canım aynen büyük yük kalktı gerçekten de.. Evet hemen modokonun yanında canım siz kukladan almıştınız değil mi? Hangi modeli aldınız? Biz de cumartesi gidince oraya bir kez daha baktık da

maşallah neler almışsın böyle annesiii hepsi çok güzel, sağlıklı günlerde kullanın inşallah

çok teşekkür ederim... aklınıza gelirse eksiğim varsa söyleyin kızlar unuttuğum bir şey olsun istemiyorum :)

ben henüz almadım, eğer gerekirse alıcam

valla emir nerden çıkarttım bilmiyorum :) Allah söyletti galiba ,siz bu ismi düşünün

emir düşünmedik canım bu ayın sonunda eşimin kuzeni doğum yapacak onlar koyacakmış ama emir hatta bugün onların kapı süsünü hazırlamak için çarşıya çıkacağım birazdan biz EDİZ koymayı düşünüyoruz

şimdilik çalışmıyorum canım.. atanana kadar evdeyim .. atanırsamda ücretsiz izin alırım diyorum .. çalışanlar için kesinlikle bi ihtiyaç. ben işte sütüm gelmezse onu çekeriz diye düşünmüştüm de . birde sütün çoğalması için falan da kullanıyorlarmış, bebek o an emmese bile sağıp buzluğa koyuyorlarmış..böylece süt çoğalıyormuş falan diye okudum da alalım diyorduk .. annemde öyle deyince bekleyeyim bari dedim :26:

Canım çok sevindim ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah size annesi artık bundan sonra gözlerini de açıp kapamaya başlıyorlarmış çok tatlılar Allah'ım inşallah şeker yüklemen de iyi çıkar canım.. Ben de ikinciyi yaptırıcam ama ne zaman bilmiyorum :26:

canım güle güle sağlıkla giysin hepsini inşallah.hepsi birbirinden güzel.:)))maşallah pek eksiğiniz kalmamış darısı benim gibi daha dıoğru dürüst bişey almıyanların başına :))

Teşekkürler iyiyiz çok şükür , davetin kabul olsun

Merhabalar , şimdilik konuşuyoruz canım bebeklerin dönme olaylarını :) İllaki doğum zamanı belli olacak her şey hayırlısı olsun Amin

Merhabalar , arkadaşın zaten verecek ti diye hatırlıyorum alıp almama konusunda kararsızlığın vardı . Avent güzel bir marka sanırım bende biberon konusunda kararsızım , hangi marka daha iyidir ki

alırsın alırsın hemen alınıyor zaten kafanda belirlemişsen, emzik biberon gibi şeyleri avent al herkesin önerisi o bir de dr browns diye bir marka var onu da çok öneriyorlar ... valla ben kendim için emzirme sütyenini zaten aldım, bir tane lohusa geceliği alacağım, göğüs pedi alacağım, göğüslerin çatlamaması için de kremler var ama benim arkadaşım kullandı hiç memnun kalmadı saf zeytinyağı çok iyi gelmiş ona, sanırım ceviz kabuğunun içinde çok az bekletip sürmüş çok rahatlatmış, bilmiyorum o yüzden göğüs ucu kremi alsam mı almasam mı, taç alırız, bir de çorap götürmeyi ihmal etmeyin diyorlar, çünkü doğumdan sonra üşüyormuşsun :)) hepsi minik bebği olan arkadaşlarımdan duyduklarım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…