2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Öyle bi ihtimali düşünmek istemiyorum.. İnşallah öyle bir şey olmaz.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Kızlar alışverişin çoğu bitti ufak tefek şeyler kaldı aklıma takılan birkaç ürün var onları alsam mi almasam mi bilemedim size danışayım dedim yan yatiş yastığı ev tipi ana Kucağı ve burun aspiratoru bunları aldınız mı almak gerekli mi
 

Hoş geldin canım oğlun hayırlı olsun, sınavın da iyi geçmiştir inşallah
 

Nereden aldınız canım ? Bende aynı yerden alayım diyorum , ekonomi açısından hemde artık alışverişte yorulduğumu fark ediyorum .
Ben bir liste yapayım , gerçi aldık yine bir şeyler .

ben Bursa'da oturuyorum canım, kıyafetlerinin ve tekstil ürnlerinin % 80 ini burada Ahsen Bebe diye bir bebek mağazası var, bir çok markanın ürünlerini satıyor oradan aldık... diğer şampuan, biberon, emzik, tarak, tırnak makası vb. gibi sağlık ve bakım ürünlerini de philips' avent in bir babk mağazası vardı bebeğim diye oradan aldık, daha hesaplı oluyor ya da ebebk te falan da var zaten hepsi ama birazcık daha pahalıydı... ben de artık çok yorulduğum için hemen bitirelim istedik :)) arabasını ve park yatağını 2 ay önce falan almıştık kafamızda ne alacağımızı belirleyip... ateş ölçeri, de internetten aldık, çünkü hızlıal dan daha indirimli hiç bir yerde yoktu :))
 

Canım bence gerekli bir şey çalışsan da çalışmasan da.Şöyle ki ben çalışmasaydım da sütüm çok geliyorsa onu sağıp saklamak isterdim çünkü hasta olabilirim sütümden bebeğime geçmemiş olur böylelikle ya da bir ameliyat durumum flan olabilir o arada sütüm hep dolapta olduğu için zorlanmam. Hem dolapta sütümüz olursa( Buzlukta 3 ay saklanabiliyor,özel süt saklama poşetlerinde ) bebeğin bize bağımlılığı da ortadan kalkmış olur .Mesela ben bir yandan yüksek lisans yapıyorum ekimde derslerim başlıyor yine .2-3 saat anneme bırakıp gidebileceğim derslerime.Bence çok gerekli bir şey ama sütün hiç olmaması ihtimali de var. Allah korusun .
 
canım güle güle sağlıkla giysin hepsini inşallah.hepsi birbirinden güzel.:)))maşallah pek eksiğiniz kalmamış darısı benim gibi daha dıoğru dürüst bişey almıyanların başına :))

amin canım, hemen alınıyor , 1 gün pestilin çıkıyor ama hepsi birden bitiveriyor :)) sen de hemen 1-2 günde toplu alırsın biter hepsi inşallah :))
 

tacımı kendim yapacağım, bebek şekerlerimi de

avent iyiymiş dimi bende öyle duymuştum .. peki hangi boylarda almalı? bir cam bir plastik mi almalı? plastik ürün sevmem ama plastik alınması gerekiyorsa da alırız tabi .. birde biberon memesinin anne memesi gibi olanlar varmış öyle alın diyorlar o nasıl oluyor bileniniz var mı?

geceliği nasıl alacaksın canım? bi elbise şeklinde birde pijama şeklinde alsak?

zeytinyağı en doğalı tabi..
 

Evet canım verecekti hatta öncesinde süt saklama poşetlerini verdi.:Önce tekelerklerini sonra arabayı almış gibi olduk :)
Ama sonra hiç ses çıkmayınca ben de listeme ekledim kendim alırım diye .Bugün aklına gelmiş getirmiş sağolsun.Ben biberonlarını dr Brown alacağım sanırım gazı önleyen bir sistemi varmış.ama aventlerde iyi.Benim karar veremediğim cam mı alsam ,hangi boy alsam geniş ağızlı mı dar ağızlı mı doğal akışlı mı alsam çok zor seçmesi
 
merhaba arkadaşlar, acil dönüş yapar mısınız? bebeğiniz için hangi şampuanı,pişik kremini,vücud şampuanını,gögüs ucu kremi ve pedi aldınız? markaları neler?
 

Bu mesajım aslında Başıbağlıkızaydı .kendi kendime açıklama yapmışım gibi olmuş hatta canım bile demişim kendime :)
 

Sütü çoğaltması da güzel aslında. Bi de süt çok da gelebilir. Göğüslere rahatsızlık verir. Sağıp rahatlarız:)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
merhaba arkadaşlar, acil dönüş yapar mısınız? bebeğiniz için hangi şampuanı,pişik kremini,vücud şampuanını,gögüs ucu kremi ve pedi aldınız? markaları neler?

henüz almadım ama mustela almayı düşünüyorum seba medde iyidir :128:
 
canım güle güle sağlıkla giysin hepsini inşallah.hepsi birbirinden güzel.:)))maşallah pek eksiğiniz kalmamış darısı benim gibi daha dıoğru dürüst bişey almıyanların başına :))


ben de arkadaşımın tacını yapmıştım kendime de yapabilirim :) bir de kapı süsünü kendim yapmayı düşünüyorum inşallah... valla ben avent naturel serisinin küçük boy cam biberonunu aldım (sağlık açısından daha hijyenik olur diye) ve 1 tane aldım, biberon ağzının kenarları anne memesinin kenarları gibi sanki ve silikon yuvarlak uçlu hepsi anne memesini daha çok çağrıştırdığındanmış... şimdilik plastik almadım onları bebek biraz daha büyüyünce büyük boyundan alacağım bebek kendi de tutmak isteyebiliyormuş çünkü hafif olması önemliymiş... zaten aventin hiç bir ürünü plastik değilmiş slikonmuş ve sağlık açısından zararlı değilmiş canım aklında bulunsun... aventin emzikleri de tamamen slikon, ben önerdiler aldım ama inşallah memnun kalırım tabi... ben de 1 gecelik düşünüyorum elbise gibi olanlardan ama sonra giymek için bir tane de pijamalı alırım herhalde ...
 

canım ben ev tipi ana kucağı almayacağım. yan yatış yastığını da internette görmüştüm alırım.Burun aspiratörü de otribebeninkisini alacağım eczanede 20 tl gibi bir şeydi. Elimin altında bulunsun. Ama otomatik olanlarından almamızı tavsiye etmiyorlar kurutuyormuş .o yüzden manuel hortum yardım ile çekilenden alacağım.
 
Sütü çoğaltması da güzel aslında. Bi de süt çok da gelebilir. Göğüslere rahatsızlık verir. Sağıp rahatlarız:)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet çoğaltırmış, bebeğimize yetiyorsa fazlasını sütü gelmeyen bir anneye de verebiliriz, süt anne oluruz ne güzel etrafında bir sürü gebe arkadaşım var hepimiz birer ay arayla doğum yapacağız inşallah ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…