Ben çalıştığım için illa ki gerekecek o yüzden alıcam. Senin için mecburi değilse doğum yaptıktan sonra aldırırsın eşine.
Canım benim de hamilelik şekerim var, diyet uyguluyorum ve kendim cihaz aldım şekerimi ölçüyorum.Ben programın dışına hiç çıkmadım,15 gündür ağzıma minicik bir lokma dahi tatlı,hamurişi koymadım.Normalde şerbetli tatlılarla aram pek iyi değildir ama şimdi canım deli gibi baklava çekiyorAma azıcık yersem şekerim çıkar diye korkuyorum.
Canım benim diyetisyenim meyve ile birlikte süt veya yoğurt yersen,meyvedeki şekeri elimine eder dedi.O nedenle meyve yasak değil,hatta her meyve olabilir dedi,tabi abartmamak kaydıyla 1 porsiyon en fazla 2 porsiyon ama yanında mutlaka süt veya yoğurt.
Canım haftasonu süt sağma makinesini alacaktım bende Philips Avent e karar verdim,çalıştığım için de mutlaka gerekecek diye düşündüm.Ama sonra aklıma hiç süt gelmeme (Allah korusun) ihtimali geldi.Tabi öyle birşey olabiliyomu bilmiyorum.Acaba hiç sütü olmayan anne var mıdır ki?
merhaba kızlar
sonunda kpss'yi atlattım ve artık buraya daha sık girebilirimsizleri ara sıra okuyordum ama yazacak, sizleri tanıyacak, düzenli bir şekilde yazacak kadar vaktim yoktu .. şimdi veveğimin alışverişlerine ve hazırlıklarına başlayabilir, bunları da sizlerle paylaşabilirim bu arada benim oğlum olacak
Bebeğimizin doğum tarihleri aynı canım. Benimkide eğer normal vaktinde doğarsa 1 ekim :) babasının doğum günü 2 ekim :)
ben sadece bebişin kıyafetlerini aldım başka da bişeyi yok yavrumunhaftaya odasını alacağız inşallah .. kendimize neler alacağız? emzirme sütyeni, lohusa geceliği, göğüs pedi .. göğüslerin çatlamaması için ne kullanmak lazım acaba :44:
Nereden aldınız canım ? Bende aynı yerden alayım diyorum , ekonomi açısından hemde artık alışverişte yorulduğumu fark ediyorum .
Ben bir liste yapayım , gerçi aldık yine bir şeyler .
merhaba arkadaşlar.
Her şey yolunda maş forumumuzda. Ben haftasonu mobilya almaya gidemedim, ablamın doğum günüydü. Cumartesi hediyesini aldım pazar da kutlamasını yaptık. Bugün iş arkadaşım bana kendisinin kullandığı süt sağma makinesini getirdi. Elektrikli ve Avent .zaten ben de bu modelden alacaktım. Biraz ekonomi yapmış olduk.
canım güle güle sağlıkla giysin hepsini inşallah.hepsi birbirinden güzel.:)))maşallah pek eksiğiniz kalmamış darısı benim gibi daha dıoğru dürüst bişey almıyanların başına :))
alırsın alırsın hemen alınıyor zaten kafanda belirlemişsen, emzik biberon gibi şeyleri avent al herkesin önerisi o bir de dr browns diye bir marka var onu da çok öneriyorlar ... valla ben kendim için emzirme sütyenini zaten aldım, bir tane lohusa geceliği alacağım, göğüs pedi alacağım, göğüslerin çatlamaması için de kremler var ama benim arkadaşım kullandı hiç memnun kalmadı saf zeytinyağı çok iyi gelmiş ona, sanırım ceviz kabuğunun içinde çok az bekletip sürmüş çok rahatlatmış, bilmiyorum o yüzden göğüs ucu kremi alsam mı almasam mı, taç alırız, bir de çorap götürmeyi ihmal etmeyin diyorlar, çünkü doğumdan sonra üşüyormuşsun :)) hepsi minik bebği olan arkadaşlarımdan duyduklarım :)))
Teşekkürler iyiyiz çok şükür , davetin kabul olsun
Merhabalar , şimdilik konuşuyoruz canım bebeklerin dönme olaylarını :) İllaki doğum zamanı belli olacak her şey hayırlısı olsun Amin
Merhabalar , arkadaşın zaten verecek ti diye hatırlıyorum alıp almama konusunda kararsızlığın vardı . Avent güzel bir marka sanırım bende biberon konusunda kararsızım , hangi marka daha iyidir ki
Canım bence gerekli bir şey çalışsan da çalışmasan da.Şöyle ki ben çalışmasaydım da sütüm çok geliyorsa onu sağıp saklamak isterdim çünkü hasta olabilirim sütümden bebeğime geçmemiş olur böylelikle ya da bir ameliyat durumum flan olabilir o arada sütüm hep dolapta olduğu için zorlanmam. Hem dolapta sütümüz olursa( Buzlukta 3 ay saklanabiliyor,özel süt saklama poşetlerinde ) bebeğin bize bağımlılığı da ortadan kalkmış olur .Mesela ben bir yandan yüksek lisans yapıyorum ekimde derslerim başlıyor yine .2-3 saat anneme bırakıp gidebileceğim derslerime.Bence çok gerekli bir şey ama sütün hiç olmaması ihtimali de var. Allah korusun .
Hoş geldin canımoğlun hayırlı olsun, sınavın da iyi geçmiştir inşallah
Bebek için sebamed göğüs kremi ve pedi lansinoh aldımmerhaba arkadaşlar, acil dönüş yapar mısınız? bebeğiniz için hangi şampuanı,pişik kremini,vücud şampuanını,gögüs ucu kremi ve pedi aldınız? markaları neler?
Bebek için sebamed göğüs kremi ve pedi lansinoh aldım
emir düşünmedik canım bu ayın sonunda eşimin kuzeni doğum yapacak onlar koyacakmış ama emir hatta bugün onların kapı süsünü hazırlamak için çarşıya çıkacağım birazdan biz EDİZ koymayı düşünüyoruz
şimdilik çalışmıyorum canım.. atanana kadar evdeyim .. atanırsamda ücretsiz izin alırım diyorum .. çalışanlar için kesinlikle bi ihtiyaç. ben işte sütüm gelmezse onu çekeriz diye düşünmüştüm de . birde sütün çoğalması için falan da kullanıyorlarmış, bebek o an emmese bile sağıp buzluğa koyuyorlarmış..böylece süt çoğalıyormuş falan diye okudum da alalım diyorduk .. annemde öyle deyince bekleyeyim bari dedim :26:
merhaba arkadaşlar, acil dönüş yapar mısınız? bebeğiniz için hangi şampuanı,pişik kremini,vücud şampuanını,gögüs ucu kremi ve pedi aldınız? markaları neler?
canım güle güle sağlıkla giysin hepsini inşallah.hepsi birbirinden güzel.:)))maşallah pek eksiğiniz kalmamış darısı benim gibi daha dıoğru dürüst bişey almıyanların başına :))
tacımı kendim yapacağım, bebek şekerlerimi de
avent iyiymiş dimi bende öyle duymuştum .. peki hangi boylarda almalı? bir cam bir plastik mi almalı? plastik ürün sevmem ama plastik alınması gerekiyorsa da alırız tabi .. birde biberon memesinin anne memesi gibi olanlar varmış öyle alın diyorlar o nasıl oluyor bileniniz var mı?
geceliği nasıl alacaksın canım? bi elbise şeklinde birde pijama şeklinde alsak?
zeytinyağı en doğalı tabi..
Kızlar alışverişin çoğu bitti ufak tefek şeyler kaldı aklıma takılan birkaç ürün var onları alsam mi almasam mi bilemedim size danışayım dedim yan yatiş yastığı ev tipi ana Kucağı ve burun aspiratoru bunları aldınız mı almak gerekli mi
Sütü çoğaltması da güzel aslında. Bi de süt çok da gelebilir. Göğüslere rahatsızlık verir. Sağıp rahatlarız:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?