2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende 7 kiloyla devam ediyorum suan cnm ama sanki aylardır açmışım gibi sürekli bişeyler yiyorum bu gidişle cok kısa zamanda cok fazla kilo almaya baslıcam:(

Ben de 7 kilo aldım. Doktorum böyle gidersem 90la bitireceğimi söyledi. Yok artık ya. Tabi ona söylemedim bunu. Korkutmayın beni dedim:1::1:

Son düzenleme:
Benimki son gittiğimde bir sonraki gelişinde 4-5 kilo alıp gelme dedi ve ben gerçekten 5 kilo aldım :14: sanki kadın bana al demiş gibi :39: cumartesi kontrol var kesin çok kızacak bana :18:
Kocamızdan korkmuyoruz doktorlarımızdan korktuğumuz kadar:1:
Sen benim söylediğimi tam tersi anlamışsın dicek, cetvelle dövcek seni :(

Senin aldıklarınıda merakla bekliyorum üşenmede çek gözümüz gönlümüz açılsın :)

Canım benim kız akşam bastı tekmeyi çok şükür şuanda hareketli inşllah seninkide hareketlenir

Bende baktım şimdi gayet makul görünüyor bizde cihicco da bir yatak baktım 500 liraydı

çok sevindim canım:) canım benimki de hareketlendi sabah ama hareketlerinin sıklığı azaldı sanki. gün içinde uzun aralıklar sessiz kalıyor sonra hareket ediyor. önceden daha sıktı sanki bir de hareketler hem derine gitti gibi hem de aşağı kaydı. bazen öyle bir vuruyor ki tuvalete zor yetişiyorum. ben kızımı görünce rahatlıcam her halde cuma günü inş iyidir dualarını eksik etme canım.

Ben de 7 kilo aldım. Doktorum böyle gidersem 90la bitireceğimi söyledi. Yok artık ya. Tabi ona söylemedim bunu. Korkutmayın beni dedim:1::1:

yaa çüşş artıkk senin dr benim bile psikolojimi bozdu:)) ebru şallı zannediyo bizi heraldee yaa o kadar dikkat ediyorum yok önüne gecemiyorum her tartıya cıktıgımda 200 gr-300 gr alıp alıp duruyorum deli olcam:)

ben de kilo alamıyorum hala:( toplamda 4 kilo aldım kızlar. iştahım falan açılmadı benim hatta sıcaktan canım yemek istemiyor. şu an 52 kiloyum inş bebeğim alıyordur kilo.

canım ben doktoruma bir gece dayanamayıp mesaj atmıştım gaviscotuss diye bir şurup verdi aldım ama hiç içmedim.Burda kimsenin bunun için ilaç alacak seviyeye gelmediğini görünce ben de kullanmayayım dedim ama bu akşam başlayacağım sanırım.

ben de öyle önceleri mide bulantısı vardı o geçti mide yanması başladı. Bebeğim için gerekli her şeyi alıyorum ama doya doya yiyemiyorum korkuyorum.

öyle yapacağım canım maalesef.Keşke ben de prenses olsaydım :)hiç böyle sıkıntılarım olmazdı.

Keşke ama olmamışsın işte :33:
Yarın öbür gün benimde mide yanmalarım başlarsa görürüm o zaman prensesliği :1:

kızlar ya bebeğinizi nerde hissediyosunuz tam olarak bugun benim hep göbek deliğimin hemen altından vurdu o minik ayakalrı yada elleri ama canım acıdı inşallah ters bi durum yoktur ....

Kızlar 28 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım . 60 kg ile hamile kaldım suan 68 kg yim. Iyi mi sizce??

note3 kadinlar_klubü

yaa çüşş artıkk senin dr benim bile psikolojimi bozdu:)) ebru şallı zannediyo bizi heraldee yaa o kadar dikkat ediyorum yok önüne gecemiyorum her tartıya cıktıgımda 200 gr-300 gr alıp alıp duruyorum deli olcam:)

Aman canım ben pek sıkıntı etmiyorum. Aldığımız gibi veririz merak etme sen. Benim aile hekimim hamileyken 110 kiloya gelmiş ama şimdi gayet iyi :)) Veriyor herkes ya bakıyorum diyetle işi çabucak bitiriyor.

ben de kilo alamıyorum hala:( toplamda 4 kilo aldım kızlar. iştahım falan açılmadı benim hatta sıcaktan canım yemek istemiyor. şu an 52 kiloyum inş bebeğim alıyordur kilo.

Bebeğinin kilosu haftasına göre normalse hiç bir şey olmaz canım merak etme :)

Küçük kardeşime almıştık canım. Hiç de gerek yokmuş. Attık o zaman çöpe :))
Müdürümle konuştum dedim bana yıllık iznimi vermicek misiniz. Adam diyor ki ben senin hiç gitmeni istemiyorum aslında ama kıyamıyorum işte diyor. Allahım yaaa :) Adamdan bir hafta izni zor kopardım o da zaten 3 günü bayram. 1 eylülde de tamamen doğum öncesine çıkıcam.

Yerine bakacak aklı başında kimse yok mu ? Doğum iznine çıkınca ne yapacakmış acaba ...Bayramla birleştirdin iznini öncesi ile değil mi?
1 eylül olarak iznin ayarlandı hadi hayırlısı , Sgk ya gittiniz mi ? çok mu soru sordum ne :52:

birlikte nice mutlu seneler dilerim,
ben olsam çikolatayla muzu karıştırmam ,şöyle kolay bir tarif buldum http://www.yemektarifleri.com/tarif/30956/pudingli-biskuvili-kolay-pasta inşallah beğenirsin,

Nice yıllara :) normal kakaolu puding yap , aralarına istersen muzlar yerleştir . Üstüne de evde süsleyecek malzemelerin varsa süsle al sana pasta
Bisküviyi unutma tabi

Nice mutlu yıllarınız olsun inşallah bebeğinizle beraber :) Bence birlikte olduktan sonra gerisi teferruat :)

teşekkür ederim kızlar.. gittim markete 1 tane daha kakaolu puding 2 çeşit de etibör büskivi aldım.Yaptık kızımla...:) arada tekmeledi. :) neyse dolaba koydum. hind.cevizi yok ama neyse vişne reçelindeki vişnelerinden bir kaç tane üstüne koyacağım. evde koyacağım başka birşey aklıma gelmiyor.

neyse hiç yoktan iyidir.. bakalım nasıl oldu..

merhaba arkadaşlar, acil dönüş yapar mısınız? bebeğiniz için hangi şampuanı,pişik kremini,vücud şampuanını,gögüs ucu kremi ve pedi aldınız? markaları neler?

canım yeğenlerime mustela kullanılmıştı. o da yeğenine kullanıldığı için tavsiye üzerine kullanmıştı. fiyatı da diğerlerine göre uygundu sanırım. başka bir vücut şampuanına da gerek yok diye biliyorum.
hametan pişik kremini yeğenler kullanmıştı... sgk ya yazdırılıyor hem.. çok kullanışlı işe yarıyor..ben de sivilce için ilaç kullanıyordum o da cilt de kuruluk yapıyordu o bepantenler vs hiç fayda etmedi. en iyisi o geldi.. ..

gögüs ucu kremi için lansoh gibi birşey öneriliyor ama dr kontrolünde kullan. erken doğumu tetiklemesin. aslında gögüs uyarılduğu için tehlikesi oluyor sanırım onuda doğuma yakın kullanmayı düşünüyorum. dr a sorup tabi..

gögüs ucu pedi almadım. ihtiyaç olmuyor diyenler var ama yinede bir iki tane de olsa alırım herhalde.

Aman canım ben pek sıkıntı etmiyorum. Aldığımız gibi veririz merak etme sen. Benim aile hekimim hamileyken 110 kiloya gelmiş ama şimdi gayet iyi :)) Veriyor herkes ya bakıyorum diyetle işi çabucak bitiriyor.

cok haklısın canım yaa şimdi yemicem de ne zaman yicem dimi ama :)) cok abartmadan kilo almaya devam o zaman:)

Benimki son gittiğimde bir sonraki gelişinde 4-5 kilo alıp gelme dedi ve ben gerçekten 5 kilo aldım :14: sanki kadın bana al demiş gibi :39: cumartesi kontrol var kesin çok kızacak bana :18:

Kızlar doktorlarınız biraz katımı , ben 8 kilo aldım , ki 3 kilosu geçen aya ait doktorum bu ay hızı ilerlemiş sin dedi ama hiç kızmak ne kelime güldü .
Biliyor istemeden aldığımı , kim ister isteyerek hızla kilo almayı

Back
X