Eşim bakmış elektrikli olduğundan tavsiyeetmiyorlarmış bende kraft alıcam sanırım
Daha önceneler aldığınıds paylaşırmısın damla sen bizden önde olduğundan hemen hemen alış verişi tamamladın diye biliyorum
Benimde sürekli vurmuyor arada vuruyor peş peşe iki ya da üç tekme atıyor o kadar
Benim bebeğim yan tatıyor başı sağ göğsümün altında bacaklatı sol göğsümün altında pozisyonunu hiç değiştirmedi en başından beri hep sol tarafımds hissediyorum tekmeleri
Canım bilmiyorum hatırlıyormusun ilerya paylaşım yapmıştı sanırım Temmuz annelerinin ihtiyac listesi bu liste.tek tek yazıyorum ne aldıysam.
1. Alttan cıtcıtlı badiler
2. Penye tulumlar
3. Patikli altlar penye ve kadife aldım
4. 6 adet iç zıbın, 4 adet dış zıbın aldım
5. 2 adet hastahane çıkışı aldım
6. Uzun kollu 6 Afet badi aldım
7. Penye ve yün patikler aldım
8. 2 adet penye, 4 adet yün hırka ördürdüm
9. 4 adet yün gelen ördürdüm, adet penye Yelek aldım
10. 2 adet pamuklu önlük aldım
11. 24 Afet ağız silme bezi, 1 adet havlu içi tülbent, 2 adet omuz bezi aldım
12. Bir adet bornoz takımı, 1 adet bambulu havlu aldım
13. 4 adet penye battaniye aldım, 1 adet tüm battaniye ördürdüm, 2 tane de de tüm battaniye hediye geldi
14. 2 adet kundak aldım
15. Uyku arkadaşı aldım
16. Banyo küveti, banyo filesi ve banyo süngeri aldım
17. Şampuan mustela, pişik kremi bepanthol aldım. Vücudu için doğal zeytinyağ sabunu aldım, vücut yağı olarakta sızma soğuk sıkım zeytinyağı kullanacağım
18. Saç fırçası nuk, tarak chicco( saçlarda oluşan kepekler için özel bir tarağı var), tırnak bakım seti de chicco aldım.
19. Kendi yatağımız için alez aldım. ( su gelebilirmiş ozaman yatak bayıyormus)
20. 1 adet topalryauıcı südyen ( 1 adet daha alacağım )
21. Emzirme atleti ( 2 aday daha alacağım cok daha oluyormuş )
22. Göğüs pedi aldım avent
23. Göğüs kalkanı aldım avent
24. Göğüs uçlarım için zeytinyağı süreceğim en doğalı
25. Lohusa gecelik takımı ve pijama takımı aldım. Ama ekstra bir tane daha gecelik alacağım
26. Emzirme yastığı aldım mycey markası. Kızımı salona getirdiğimde onun üstünde oturacak
27. Loğusa tac seti aldım kızımla aynı terliklerimiz taclarımız falan var :)
28. Kirli çamaşır torbası aldım
29. 1 Adet yeni doğan biberonu aldım Dr brown
30. Kızım için 2 tane nevresim takımı ve 2 tane çarşaf aldım. % 100 antibakteriyel pamuklu yorgan aldım
31. Kapı süsü yaptırdım
32. Arabada bebek var sembolü yaptıuyorım
32. Benek yatağına alez
33. Korse
Onun dışında gerek görmediğim seyler, süt arttırıcı, elektrikli pompa, Mevlüd takımı, kanguru, emzik, sterilizatör, banyo termometresi, bebek termoforu, telsiz ve göğüs kremi