hımm demek sende de liste varr o zaman bi paylasırmısın cnm bide ona bakayım:)) ben de karar verdim haftasonları cumartesi yada pazar yada her 2 günde de dondurma yicem:) ama onun haricinde hiç yemicemm söz:)ama yarından itibaren baslıyorum bu dediğimi yapmaya:)
O parmağını yerlerrr :)) Bence sizi uyarıyor, bakın az kaldı geliyorum,herşeyimi hazırlayın diye :)))
First canım kusura bakma şimdi gördüm listeyi istemissin canım telden giriyorum kaç gündür bügünde aksi gibi işyerimdeki bilgisayara format atılsın die gönderdim yarın yollarım sana listeyi olurmu canım???
Doğum fotoğrafçısı düşünüyorum tabi eşimi ikna edersem :) yinede fotoğraf makineside alırım yanıma
Tmam tamm canim benim hic acelesi yok zaten yarin istanbuldan arkadasim esi ve 1 yasindaki kizlari geliyolarr onlar varken diyet yapamam:)
Sabun tozunu nerde bulurum acaba. Belki de marketlerde vardır da benim dikkatimi çekmemiştir.
Bende güya yapıcaktm tatilde okadar yedimki anlatamam deniz iyice bi iştahımı açtı((
granül sabun ya da sabun tozu (sanırım ikisi de aynı şey :))) ile yıkama elde mi yapılacak?
aynen bende konuştum anlaştım sayılır kocuşu ikna aşamalarındayım
Ben makinede yıkarım :)
kızlar ya bişi sorcam bu mothercare deki indirim ayın kaçında tam olarak 14-15-16 temmuz diyorlar.
tam bi tarih mi yoksa bu üçünde de geçerli mi?
bilen varsa cvp yazsın lütfen belki bu akşam bakmaya gidicem..
:))) Cool hastane çıkışını mothercareden aldığını söyledin . Pakettmi aldın , hani askıda olanlar var onlardan mı aldın acaba ?
Pakette yoktu çünkü
kızlar ya bişi sorcam bu mothercare deki indirim ayın kaçında tam olarak 14-15-16 temmuz diyorlar.
tam bi tarih mi yoksa bu üçünde de geçerli mi?
bilen varsa cvp yazsın lütfen belki bu akşam bakmaya gidicem..
Canim oncelikle annene geçmiş olsun Allah tez zamanda sagligina kavuştursun.ben iki çocuğumda kıyafetlerini 4....5...aylık olana kadar haci sakirirn toz granul sabunuyla yikadim yumusacik oluyo hemde mis gibi kokuyo tavsiye ederim her markette rahatca bulursun...
evet canım paket değil, askıda 8'li yada 10'luydu sanırım net hatırlamıyorum,fiyatı 100 küsürdü.O şekilde bir de 0-3 aylık aldım,ikinci üründe %50 indirim oluyordu.Setin adeti 75 e falan geldi sanırım.
Cok tesekkurler canim :) benim de hep aklimdaydi aldim kurtuldum darisi basina canim :)
Ben kadikoyde nilufer diye bi magaza var sadece gecelik ve pijama satiyor ordan aldim canim fiyatlari da uygun yakinsan bakabilirsin oraya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım inşallah ama malesef ben Bursa'da oturuyorum , artık ya internetten beğenebilirsem alırım ya da mağazaları gezerim buradaki napalım ...
Canım bence bekle çünkü bugün yarın indirime girer.Başlangıcında mesaj atıyorlar üyelere, henüz mesaj gelmedi.Şimdi gidip de gereksiz yere pahalı alma canım
Pırlanta gününde bir bakayım diyorum . Benimde üyeliğim var ama sms gelmiyor bana . Battaniye var demi içinde .
doğru diosun mesaj gelmedi bana da.geçen sene bir arkadaşımın bebeği için hediye almıştım doğumgününe mothercare den.üye olmuştum. her ay bir sürü şey için geliyordu önceden.bakmadan siliyordum. şimdi nasıl bekliyorum ya şaka gibi :) yine de mesaj gelirse haber verin emi kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?