2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende ondan aldım da , kaç derecede yıkanır acaba ? birde yünlülerle penyeler aynı yıkamada olur mu ?

Canim ben 30 derecede kisa programda yikiyorum cunku bi mikropları gitsin yetet zaten lekeli olmadiklari icin ilk yikama 30 yetiyor ben yunlulerle penyeleri ayri yikiyorum.koyu renklerle aciklarida ayri yikiyorum cunku ilk yikamada boya verme ihtimali oluyor bunu düşünerek oyle yapiyorum

amin canım. Ben şişe olarak aldım biberonun emziğide takılıo onlara hepsi uyuyo hemen hemen hiç ordan oraya aktarmıosun sağdığın şişeden verebiliosun bebişe. Yıkayıp yıkayıp kullanıcaksın diğerlerini atıcaksın çünkü tek kullanımlık...

http://www.e-bebek.com/chicco-guvenli-emzirme-sut-saklama-kabi-pp_CHI-2257000000

Son düzenleme:

Ben yine doktoruma sorarım yan yatış yastığını canım. Ama zaten normal yastığım da var, hava alan yastıktan da aldım. Aldıklarım şöyle
Anne kucağı denilen şu elde taşıma şeysinden aldım :)
Kanguru aldım önüne arkana bağlanan.
2 nevresim takımı
Küvet
Banyo süngeri
Küvet filesi
İki paket ağız bezi
Bebek çantası
2 yastık
1 yorgan
süt sağma pompası
Emzirme südyeni
Pijama takımı
Bebeği içine koymak için kalın çıtçıtlı battaniye
Banyo havlusu
2 tane iç zıbın
2 kalın çorap aldım aslında çorabı çok kayınpeder kalın görmüş almış.
2 tane yandan çıtçıtlı badi aldım. Evde çok var giyecek almıcam artık.
2 emzik aldım.

Evde de hastane çıkış seti var 1 tane.
Yenidoğan takımları var 2 tane.
Alttan çıtçıtlı badiler var.
Çoraplar,patikler, yelekler, yün ve penye battaniyeler var.
Park yatak aldım bi de onu biliyorsun zaten:)

Unuttuğum bir şey varsa aklıma gelince yazarım.

Kızlar bende haftasonu mothercare 2 tane hastane çıkışı aldım ama birini 0-3 ay diğerini 3-6 ay aldım ikincisi %50 indirimdeydi içinde battaniyesi yok ama benim çok hoşuma gitti.gerçi arkadaslarımın hepsi çok pahalıya almıssın dedi.

aynen yaa :) önceliklerimiz bebeklerimiz oldu.

Marketlerde var tabi de, dalin marka daha iyiymiş bende ondan alıyım, sanırım oda sabun tozu oluyordur, başka ne olabilir ki granül sabun

Ayyy inşallah kalıcı olmaz (( çok kötü bir durum

Bi dalin gördüm bi de dalan marka var. Hangisi güzel acaba?

Tamam canım teşekkürler , Ben takım olmasını istiyorum hastane çıkışı ile battaniyenin

Canım 30 dece uygun da , ayrı yıkama konusunu nasıl yapıcam makina 2-3 parça şeyle bozulmaz mı yaw

Sen de benim aldığımı almışsın.Bendegörünce bayıldım hemen aldım.Ama ben bir seti yenidoğan,diğerini 0-3 aldım.Sen yenidoğan bedenini gördün değil mi canım ?Bebek ilk doğduğunda 0-3 büyük gelir mi bilmediğimden bir de yeni doğan aldım ben

O zaman tecrübene güvenerek hacı şakir alayım ben canım.
Lale sen de hacı şakir al. Zaten hacı şakirin beyaz sabunları da güzel. Ben banyoda kendime onları kullanıyorum :)

güle güle kullan canım. biraz pahalı evet ama herkes çok memnun valla bu markadan. ben de senin gibi yapıcam inşallah kısmet olurda gidersem..

Bende alayım çok iyi oldu söylediğin benim aklıma gelmemişti ben sadece poşet düşünmüştüm ama bu daha sağlıklı poşette alırım nasılsa.Teşekkürler

bende makinada yıkarım. elde o kadar çok şey yıkayamam yıkatmam da kimseye :)sabun olduğunda makina da kullanılabiliyor mu diye düşündürdü ondan dedim :)

Özelliklerine bakarız. Matik yazar zaten üstünde. Artık elde yıkayan var mı ki. Ay ben uğraşamam.

Maşallah hepsini iyi günlerde kullanın :) Bende

Küvet
File
Kova
Tas
1 tulum
3 adet alt tayt
1 adet 3-6 takım
2 adet örgü yelek
1 hırka
Alez
Çorap
Penye battaniye
Ağız bezi
Elbise

Bunları hazırladım , daha çok alacaklarım var .

Alacaklarım

Biberon ,
Şampuan
Pişik kremi
Çıtçıtlı bady 03- ve 3-6 5 er adet
2-3 kadife tulum
Yatak takımı diktireceğim -
03 ve 3-6 takımlar,
Hastane çıkışı
Pamuk battaniye 2 adet
Bebek taşıma için çanta
Kendim için çanta

Daha ne var ya ben unutuyorum

Hayırlı olsun canım , kaça aldın . 75 tl mi. çıtçıtlı bady , tılım , takım bunlar mı var

Merhaba kızlar,

Sonuçlarım çıktı ama nasıl bilemedim
KANDA
ACLIK: 85
1.Saat : 115
2.Saat : 98
3.Saat: 107

sanki düşük çıkmış biraz. Neyse yüksek çıkmasından iyidir heralde

Tamam canım teşekkürler , Ben takım olmasını istiyorum hastane çıkışı ile battaniyenin

Canım 30 dece uygun da , ayrı yıkama konusunu nasıl yapıcam makina 2-3 parça şeyle bozulmaz mı yaw
Canim ben 8 yildir evliyim çocukların kıyafetlerinden garic kendi kıyafetimiz bile olsa birkaç parçada olsa atıyorum daha makinem bikere bile tamir görmedi çok şükür

O zaman tecrübene güvenerek hacı şakir alayım ben canım.
Lale sen de hacı şakir al. Zaten hacı şakirin beyaz sabunları da güzel. Ben banyoda kendime onları kullanıyorum :)

Bende banyoda haci sakir kullanıyorum yillarin markası icin rahat olsun

Ben de unutuyorum işte.
Sen de güle güle kullan canım :) Sen de bayağı almışsın:)
Şampuanımız pudramız ve bebek yağımız var bizim. Pişik kremi aldırmadı kayınbiraderim. Mothercare'dan alacakmış onu. Oranın pişik kremi çok iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…