Bende ondan aldım da , kaç derecede yıkanır acaba ? birde yünlülerle penyeler aynı yıkamada olur mu ?
süt kabı almadım daha sağdıklarımızı saklamak için değil mi? Onun için süt saklama poşetlerinden alsak olur mu yoksa senin dediğin başka bir kullanımamı yönelik? Inşallah dediğin gibi bol sütümüz olur hepimizinde bebişlerimizin karnını güzelce doyururuz.amin.
Kasılma ,rahmin böyle ağrıyor çok kısa şiddetli hemen duruyor .
Ben senin civilden aldıklarını tam anlamadım , paketlerin içlerinde çok tatlı görünüyorlar ama sen ne aldın tam olarak ? Bana biraz yardım et ne olur
Yan yatış yastığı alayım diyorum bende ama Turkhanka almayacak mış . Doktorların ilk etapta önermediğini bende duydum
doğru diosun mesaj gelmedi bana da.geçen sene bir arkadaşımın bebeği için hediye almıştım doğumgününe mothercare den.üye olmuştum. her ay bir sürü şey için geliyordu önceden.bakmadan siliyordum. şimdi nasıl bekliyorum ya şaka gibi :) yine de mesaj gelirse haber verin emi kızlar :)
Canım çok net emin değilim ama sanırım battaniye yokBen ayrıca battaniye aldım ve diğer takımların içinden de çıktı diye çok önemsemedim hastane çıkışında battaniye olmasını.
Tabi haber veririz canım :)Artık tabi önceliklerimiz değişti.Eskiden DERİDEN'den mesaj gelsin diye beklerken,şimdi bebek alışverişi için mothercare,ebebek,joker bunları bekliyoruz :)
Marketlerde var tabi de, dalin marka daha iyiymişbende ondan alıyım, sanırım oda sabun tozu oluyordur, başka ne olabilir ki granül sabun
Ayyy inşallah kalıcı olmaz(( çok kötü bir durum
Canım çok net emin değilim ama sanırım battaniye yokBen ayrıca battaniye aldım ve diğer takımların içinden de çıktı diye çok önemsemedim hastane çıkışında battaniye olmasını.
Tabi haber veririz canım :)Artık tabi önceliklerimiz değişti.Eskiden DERİDEN'den mesaj gelsin diye beklerken,şimdi bebek alışverişi için mothercare,ebebek,joker bunları bekliyoruz :)
Canim ben 30 derecede kisa programda yikiyorum cunku bi mikropları gitsin yetet zaten lekeli olmadiklari icin ilk yikama 30 yetiyor ben yunlulerle penyeleri ayri yikiyorum.koyu renklerle aciklarida ayri yikiyorum cunku ilk yikamada boya verme ihtimali oluyor bunu düşünerek oyle yapiyorum
Kızlar bende haftasonu mothercare 2 tane hastane çıkışı aldım ama birini 0-3 ay diğerini 3-6 ay aldım ikincisi %50 indirimdeydi içinde battaniyesi yok ama benim çok hoşuma gitti.gerçi arkadaslarımın hepsi çok pahalıya almıssın dedi.
Canim oncelikle annene geçmiş olsun Allah tez zamanda sagligina kavuştursun.ben iki çocuğumda kıyafetlerini 4....5...aylık olana kadar haci sakirirn toz granul sabunuyla yikadim yumusacik oluyo hemde mis gibi kokuyo tavsiye ederim her markette rahatca bulursun...
Kızlar bende haftasonu mothercare 2 tane hastane çıkışı aldım ama birini 0-3 ay diğerini 3-6 ay aldım ikincisi %50 indirimdeydi içinde battaniyesi yok ama benim çok hoşuma gitti.gerçi arkadaslarımın hepsi çok pahalıya almıssın dedi.
amin canım. Ben şişe olarak aldım biberonun emziğide takılıo onlara hepsi uyuyo hemen hemen hiç ordan oraya aktarmıosun sağdığın şişeden verebiliosun bebişe. Yıkayıp yıkayıp kullanıcaksın diğerlerini atıcaksın çünkü tek kullanımlık...
http://www.e-bebek.com/chicco-guvenli-emzirme-sut-saklama-kabi-pp_CHI-2257000000
bende makinada yıkarım. elde o kadar çok şey yıkayamam yıkatmam da kimseye :)sabun olduğunda makina da kullanılabiliyor mu diye düşündürdü ondan dedim :)
Ben yine doktoruma sorarım yan yatış yastığını canım. Ama zaten normal yastığım da var, hava alan yastıktan da aldım. Aldıklarım şöyle
Anne kucağı denilen şu elde taşıma şeysinden aldım :)
Kanguru aldım önüne arkana bağlanan.
2 nevresim takımı
Küvet
Banyo süngeri
Küvet filesi
İki paket ağız bezi
Bebek çantası
2 yastık
1 yorgan
süt sağma pompası
Emzirme südyeni
Pijama takımı
Bebeği içine koymak için kalın çıtçıtlı battaniye
Banyo havlusu
2 tane iç zıbın
2 kalın çorap aldım aslında çorabı çok kayınpeder kalın görmüş almış.
2 tane yandan çıtçıtlı badi aldım. Evde çok var giyecek almıcam artık.
2 emzik aldım.
Evde de hastane çıkış seti var 1 tane.
Yenidoğan takımları var 2 tane.
Alttan çıtçıtlı badiler var.
Çoraplar,patikler, yelekler, yün ve penye battaniyeler var.
Park yatak aldım bi de onu biliyorsun zaten:)
Unuttuğum bir şey varsa aklıma gelince yazarım.
amin canım inşallah ama malesef ben Bursa'da oturuyorum , artık ya internetten beğenebilirsem alırım ya da mağazaları gezerim buradaki napalım ...
Bence Bursa'da çok güzel seçenekler vardır canım, kesin bulursun içine sineni sen de
bende alayım çok iyi oldu söylediğin benim aklıma gelmemişti ben sadece poşet düşünmüştüm ama bu daha sağlıklı poşette alırım nasılsa.teşekkürler
Canim ben 8 yildir evliyim çocukların kıyafetlerinden garic kendi kıyafetimiz bile olsa birkaç parçada olsa atıyorum daha makinem bikere bile tamir görmedi çok şükürTamam canım teşekkürler , Ben takım olmasını istiyorum hastane çıkışı ile battaniyenin
Canım 30 dece uygun da , ayrı yıkama konusunu nasıl yapıcam makina 2-3 parça şeyle bozulmaz mı yaw
O zaman tecrübene güvenerek hacı şakir alayım ben canım.
Lale sen de hacı şakir al. Zaten hacı şakirin beyaz sabunları da güzel. Ben banyoda kendime onları kullanıyorum :)
Ben de unutuyorum işte.Maşallah hepsini iyi günlerde kullanın :) Bende
Küvet
File
Kova
Tas
1 tulum
3 adet alt tayt
1 adet 3-6 takım
2 adet örgü yelek
1 hırka
Alez
Çorap
Penye battaniye
Ağız bezi
Elbise
Bunları hazırladım , daha çok alacaklarım var .
Alacaklarım
Biberon ,
Şampuan
Pişik kremi
Çıtçıtlı bady 03- ve 3-6 5 er adet
2-3 kadife tulum
Yatak takımı diktireceğim -
03 ve 3-6 takımlar,
Hastane çıkışı
Pamuk battaniye 2 adet
Bebek taşıma için çanta
Kendim için çanta
Daha ne var ya ben unutuyorum
Merhaba kızlar,
Sonuçlarım çıktı ama nasıl bilemedim
KANDA
ACLIK: 85
1.Saat : 115
2.Saat : 98
3.Saat: 107
sanki düşük çıkmış biraz. Neyse yüksek çıkmasından iyidir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?