2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar yine çokkk uzun bir süredir giremedim siteye yazdıklarınıza şöyle bi bakmaya çalıştım ama yetişemiyorum, bebişlerinize aldıklarınıza bayıldım ben sadece hastane çıkışı aldım daha :( birazda kıyafet o kadar hiç zamanım olmuyo kendimi iyi hissettiğimde çalışmam gerekiyor....
ASIL YAZMAK İSTEDİĞİM ŞEY; Geçen hafta 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım sonucum 190 çıktı :( çok yüksekmiş :( bugün sabahtan beri hastanedeyim 100 lük yaptırdım bugün 4 gibi sonuçlar elimde olucak inşallah iyi çıkarrr varmı aranızda şeker problemi olan çok şaşkınım bir kaç gündür ne tuz kullanırım ne şeker hamilleliğim boyunca öle pasta poğçada sayılıdır yediğimm neden böyle oldu anlamadım :( bu ay ne güzel bebişime bişeyyler alırım diyodum ama bu sefer de diyetle uğraşmaktan gidip bakamıycam diye korkuyorum zaten sürekli çooooook yorgun ve halsizim :(:2:

hımm demek sende de liste varr o zaman bi paylasırmısın cnm bide ona bakayım:)) ben de karar verdim haftasonları cumartesi yada pazar yada her 2 günde de dondurma yicem:) ama onun haricinde hiç yemicemm söz:)ama yarından itibaren baslıyorum bu dediğimi yapmaya:)

First canım kusura bakma şimdi gördüm listeyi istemissin canım telden giriyorum kaç gündür bügünde aksi gibi işyerimdeki bilgisayara format atılsın die gönderdim yarın yollarım sana listeyi olurmu canım???

O parmağını yerlerrr :)) Bence sizi uyarıyor, bakın az kaldı geliyorum,herşeyimi hazırlayın diye :)))

:))) Cool hastane çıkışını mothercareden aldığını söyledin . Pakettmi aldın , hani askıda olanlar var onlardan mı aldın acaba ?
Pakette yoktu çünkü

:kkk:
First canım kusura bakma şimdi gördüm listeyi istemissin canım telden giriyorum kaç gündür bügünde aksi gibi işyerimdeki bilgisayara format atılsın die gönderdim yarın yollarım sana listeyi olurmu canım???

Tmam tamm canim benim hic acelesi yok zaten yarin istanbuldan arkadasim esi ve 1 yasindaki kizlari geliyolarr onlar varken diyet yapamam:)

Sabun tozunu nerde bulurum acaba. Belki de marketlerde vardır da benim dikkatimi çekmemiştir.

Canim oncelikle annene geçmiş olsun Allah tez zamanda sagligina kavuştursun.ben iki çocuğumda kıyafetlerini 4....5...aylık olana kadar haci sakirirn toz granul sabunuyla yikadim yumusacik oluyo hemde mis gibi kokuyo tavsiye ederim her markette rahatca bulursun...

kızlar ya bişi sorcam bu mothercare deki indirim ayın kaçında tam olarak 14-15-16 temmuz diyorlar.
tam bi tarih mi yoksa bu üçünde de geçerli mi?
bilen varsa cvp yazsın lütfen belki bu akşam bakmaya gidicem..

:))) Cool hastane çıkışını mothercareden aldığını söyledin . Pakettmi aldın , hani askıda olanlar var onlardan mı aldın acaba ?
Pakette yoktu çünkü

evet canım paket değil, askıda 8'li yada 10'luydu sanırım net hatırlamıyorum,fiyatı 100 küsürdü.O şekilde bir de 0-3 aylık aldım,ikinci üründe %50 indirim oluyordu.Setin adeti 75 e falan geldi sanırım.

kızlar ya bişi sorcam bu mothercare deki indirim ayın kaçında tam olarak 14-15-16 temmuz diyorlar.
tam bi tarih mi yoksa bu üçünde de geçerli mi?
bilen varsa cvp yazsın lütfen belki bu akşam bakmaya gidicem..

Canım bence bekle çünkü bugün yarın indirime girer.Başlangıcında mesaj atıyorlar üyelere, henüz mesaj gelmedi.Şimdi gidip de gereksiz yere pahalı alma canım

Canim oncelikle annene geçmiş olsun Allah tez zamanda sagligina kavuştursun.ben iki çocuğumda kıyafetlerini 4....5...aylık olana kadar haci sakirirn toz granul sabunuyla yikadim yumusacik oluyo hemde mis gibi kokuyo tavsiye ederim her markette rahatca bulursun...

Bende ondan aldım da , kaç derecede yıkanır acaba ? birde yünlülerle penyeler aynı yıkamada olur mu ?

evet canım paket değil, askıda 8'li yada 10'luydu sanırım net hatırlamıyorum,fiyatı 100 küsürdü.O şekilde bir de 0-3 aylık aldım,ikinci üründe %50 indirim oluyordu.Setin adeti 75 e falan geldi sanırım.

Pırlanta gününde bir bakayım diyorum . Benimde üyeliğim var ama sms gelmiyor bana . Battaniye var demi içinde .

Cok tesekkurler canim :) benim de hep aklimdaydi aldim kurtuldum darisi basina canim :)
Ben kadikoyde nilufer diye bi magaza var sadece gecelik ve pijama satiyor ordan aldim canim fiyatlari da uygun yakinsan bakabilirsin oraya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım inşallah ama malesef ben Bursa'da oturuyorum , artık ya internetten beğenebilirsem alırım ya da mağazaları gezerim buradaki napalım ...

Canım bence bekle çünkü bugün yarın indirime girer.Başlangıcında mesaj atıyorlar üyelere, henüz mesaj gelmedi.Şimdi gidip de gereksiz yere pahalı alma canım

doğru diosun mesaj gelmedi bana da.geçen sene bir arkadaşımın bebeği için hediye almıştım doğumgününe mothercare den.üye olmuştum. her ay bir sürü şey için geliyordu önceden.bakmadan siliyordum. şimdi nasıl bekliyorum ya şaka gibi :) yine de mesaj gelirse haber verin emi kızlar :)

Pırlanta gününde bir bakayım diyorum . Benimde üyeliğim var ama sms gelmiyor bana . Battaniye var demi içinde .

Canım çok net emin değilim ama sanırım battaniye yok :(Ben ayrıca battaniye aldım ve diğer takımların içinden de çıktı diye çok önemsemedim hastane çıkışında battaniye olmasını.

doğru diosun mesaj gelmedi bana da.geçen sene bir arkadaşımın bebeği için hediye almıştım doğumgününe mothercare den.üye olmuştum. her ay bir sürü şey için geliyordu önceden.bakmadan siliyordum. şimdi nasıl bekliyorum ya şaka gibi :) yine de mesaj gelirse haber verin emi kızlar :)

Tabi haber veririz canım :)Artık tabi önceliklerimiz değişti.Eskiden DERİDEN'den mesaj gelsin diye beklerken,şimdi bebek alışverişi için mothercare,ebebek,joker bunları bekliyoruz :)

Back
X