2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kutsal aşk sürekli rahatsızdı. İçimizde hamileliği en zor geçen oydu. umarım iyidir.

kamurancım bende anlamadım zor bir hamilelik geçiriyorum ama bebeğim çok şükür sağlıklı şeker çıktı tansiyonum oynuyor ayaklarım ellerim sürekli şişiyor
coğu gitti azı kaldı allah izin verirse inşallah tek derdim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak tabiki duam hepimiz için

Öyle canım sağlıkla doğsunlar Güle güle kullansinlar eşyalarını zaman bir an önce geçsin istiyorum

İşte ben onu duymuştum burada , ne gerek vardı ya ...Şurada 2 haftam vardı idare etselerdi

2 haftam var derken benim de son 2 haftam olabilirdi. Icat çıkardım kendime:)) ama bebeğimle doğumdan sonra işime yarıcak:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bebeğimin odasını ne renk boyamam gerektiğine karar veremiyorum fikir verin bana odasının resminide yüklüyorum
Eki Görüntüle 1188910

renk seçiminde odanın genişliği de önemli...koyu renkler genelde iç karartıcı olabiliyor. önerim ne renk olursa olsun aydınlık ferah olsun derim.o da takımı çok güzel :)
bence duvar damla sakızı yapılıp desen veya yapışkanlarla hareket verilebilir. ya da bir duvar larcivert olur takımdaki gibi diğerleri de beyaz...bu arada bu iş benim mesleğim

Evet sıcaklarda durmak mümkün değil klimasız Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah
Kızlar bebeğimin odasını ne renk boyamam gerektiğine karar veremiyorum fikir verin bana odasının resminide yüklüyorum
Eki Görüntüle 1188910

Bence deniz konseptine açık mavi gider beyaz da olabilir ama kesinlikle açık renk olmalı güle güle kullansın minik kuşun

Tesekkur ederiiizz..
Sadece karamelde var cnm.ama nakitte % 10 indirim tumunde var.bizde nakit aldik 2460 a geldi 2 parcasi.sifonyer alamadik yerimiz olmadigi icin.aslinda kral modelini de begenmistim ama oda dar diye hic kendini gostermicek oyle olunca vazgectim bu daha avantajli geldi.bunu da begendim nerdeyse kral modeliyle 1500 lira farketti.netteki fiyatlar guncel ordan da inceleyebilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karamel modeli çok güzel canım,teşekkürler bilgi verdiğin için. Hemen siteye göz atıyım :)

Süpersin canım ya aklımda bişeyler şekillendi :))

Açık renk istiyorum zaten canım teşekkür ederiz teyzesi :)

Yada kagit secebilirsin perden krem oldugu icin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kağıdı bi duvara kullanırım diye düşündüm canım diğer duvarlara açık renk yaparız diyorum ama bakalım

kızlar bgn kalçamdaki ağrı iyice arttı topallıyorum valla =(( nasıl geçecek bu ağrı yahu =((

Az kaldı canım inşallah sağlıkla doğum yapar kucağımıza alırız:) senin zor geçti gerçekten Allah yardımcın olsun.

Eki Görüntüle 1188910

ay harika bir takım seçmişsin valla güle güle kullan cnm. bence duvarları resimdeki yap çok güzel çünkü. ya da düz beyaza boya bir duvarıda duvar kağıdı ile kapla marina temalı olsun.

ay harika bir takım seçmişsin valla güle güle kullan cnm. bence duvarları resimdeki yap çok güzel çünkü. ya da düz beyaza boya bir duvarıda duvar kağıdı ile kapla marina temalı olsun.
Sağol canım resimdeki renkler odayı kapatır gibi geldi ondan açık renk yapmak istiyorum canım dediğin gibi bi duvarada duvar kağıdı yapacağım sanırım

bebek pudrası sağlıklı değilmiş ben o yüzden hiç kullanmadım. görümceme doktor cam tozundan yapılıyor pudralar sakın kullanma çocuklarına demiş. bende sadece pişik kremi kullanıorum. en iyi pişik kremi %40 çinko içerikli desitin. hemen pişiği geçirio. ancak yenidoğanlara bepanhten daha iyi olur. bir kaç ay sonra desitin öneririm.

Pudrayı oğluma almamıştım canım kendim kullanıyorum. Göğüs arama falan da sürüyorum ben. Kaşıntımı alıyor. Pişik kremi de mothercare'da hangisi varsa onu alacakmış işte kayınbirader. Orada uzun zaman çalışmış çünkü biliyor her şeyi. Sonra senin dediğinden alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…