kızlar bgn kalçamdaki ağrı iyice arttı topallıyorum valla =(( nasıl geçecek bu ağrı yahu =((
umarım fikirlerimizin sana yardımı olur :))
Evet canim pek girmiyorum diyet yapiyorum seker cikti ayni zamanda tansiyonumla ilgili ufak bi sorun var cogu zaman yatiyorum dinleniyorum bilgisayari acmak zor geliyor arada bakiyorum o kadarKizlar ya bişey dikkatli mi cekti Kutsal Ask ve Kumsal Kumsal artik yokmu yoksa benmi göremiyorum
Az kaldı canım inşallah sağlıkla doğum yapar kucağımıza alırız:) senin zor geçti gerçekten Allah yardımcın olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebek pudrası sağlıklı değilmiş ben o yüzden hiç kullanmadım. görümceme doktor cam tozundan yapılıyor pudralar sakın kullanma çocuklarına demiş. bende sadece pişik kremi kullanıorum. en iyi pişik kremi %40 çinko içerikli desitin. hemen pişiği geçirio. ancak yenidoğanlara bepanhten daha iyi olur. bir kaç ay sonra desitin öneririm.
Kapi susumuz teyzeleri..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese günaydın arkadaşlar
First canım doktordan iyi haberlerini bekliyoruz
Çok güzelmiş
Herkese günaydın,Sabaha karşı kalktığımda burnum kanadı acaba başka var mı burnu kanayan normaldir değil mi?
Yaş 24
Şehir Almanya Munih
Kaçıncı Çocuk 1.
Son Adet Tarihi 16.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 23.10.2014
Bebişimizin ismi Osman eren
Merhaba arkadaslar, Allah kısmet ederse bende Ekim annesi olacağım ama benim ufaklik biraz erken gelmek istiyor.
Suan hastanedeyim. 12 gündür hastanede yatıyorum erken dogum tehdidi var diye. Allahım neyi nasıl ederse.
Suan 26 haftanın sonuna yaklaştık. 27. Haftamıza gireceğiz, suan doktorlar bu ayın sonuna kadar burada tutacaklar.
Rabbim yavrularımızı sag sağlım kucağımızı almamızı nasip etsin inşallah ( âmin)
Bende de epeydir var canım hareketsizlikten mi acaba diyorum yürüyüş yapamıyorum bu aralarda.
Geçmiş olsun canım inş. iyi sonuçlar alırsın
Çok güzelmiş
Herkese günaydın,Sabaha karşı kalktığımda burnum kanadı acaba başka var mı burnu kanayan normaldir değil mi?
Oncelikle aramiza hosgeldin arkadasim...Allahim yavrunu sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah bebis de biraz daha beklesinn daha vaktii var ne bu acele:)
Kapi susumuz teyzeleri..
Yaş 24
Şehir Almanya Munih
Kaçıncı Çocuk 1.
Son Adet Tarihi 16.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 23.10.2014
Bebişimizin ismi Osman eren
Merhaba arkadaslar, Allah kısmet ederse bende Ekim annesi olacağım ama benim ufaklik biraz erken gelmek istiyor.
Suan hastanedeyim. 12 gündür hastanede yatıyorum erken dogum tehdidi var diye. Allahım neyi nasıl ederse.
Suan 26 haftanın sonuna yaklaştık. 27. Haftamıza gireceğiz, suan doktorlar bu ayın sonuna kadar burada tutacaklar.
Rabbim yavrularımızı sag sağlım kucağımızı almamızı nasip etsin inşallah ( âmin)
Kapi susumuz teyzeleri..
Gunaydinn tatlimm cok heyecanliyim insallah guzel haberler getiririm:))
Gunaydin cnm burunn kanamasi normaldir endise etme
Bende duymuştum o yüzden çok düşünmedim ama tabii sizlere de sormadan edemedim:)
Oncelikle aramiza hosgeldin arkadasim...Allahim yavrunu sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah bebis de biraz daha beklesinn daha vaktii var ne bu acele:)
benimde kanamıştı normal olduğunu söylüyorlar canım takılma
kamurancım bende anlamadım zor bir hamilelik geçiriyorum ama bebeğim çok şükür sağlıklı şeker çıktı tansiyonum oynuyor ayaklarım ellerim sürekli şişiyor
coğu gitti azı kaldı allah izin verirse inşallah tek derdim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak tabiki duam hepimiz için
Aramıza hoşgeldin canım, zor ve sabır gerektiren bir süreçten geçiyorsun ama inşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın. Sık sık aramıza katıl, hem hastanede olduğunu unutursun (biliyorum zor ama) hem de zaman çabuk geçer...Minik Osman Eren de acele etmesin,sırasını beklesin :)
Sağol canım resimdeki renkler odayı kapatır gibi geldi ondan açık renk yapmak istiyorum canım dediğin gibi bi duvarada duvar kağıdı yapacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?