2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Güzel haberlerle gel bize canım...saat kaçta randevun ??

günaydınlar,

Temmuz ayının da yarısına geldik. her geçen günde kızıma yaklaşmanın heyecanı içerisindeyim. çok şükür ağrım sızın yok.. yani bel ağrıları vs var ama o kadar da olsun.. pozisyon değiştiriyorum kalkıyorum yürüyorum. allah hayırlısıyla hamileliliğimizi tamamına erdirsin..

Arkadaslar size bir soru sorucam benim rahim ağzını dikmislerdi bir kere dusuk yaptıgım icin.
Simdi tekrar rahim agzi kısalmış bunun uzama imkanı yok mu tekrar.

Galiba benimkinin biri yenidoğan canım diğeri 0-3 ay ben karıştırdım:))

Aramıza hoşgeldin canım..sıkma canınıda az kaldı inşallah ..

Günaydın tatlı anneler ve bebişlerimiz
Günümüz güzel olsun inş. Sıcaklardan bunaldık artık yaa işe gelmeden önce soğuk suyun altına giriyorum...

Günümüz güzel olsun inş. Sıcaklardan bunaldık artık yaa işe gelmeden önce soğuk suyun altına giriyorum...

Her sabah ben de duş almadan evden çıkamıyorum.Hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum, klimalı ortamdayım bazen o bile yetmiyor

Son düzenleme:
Günaydın heyecanlı anne adayları :))

Son 2 haftaya kadar herşey yolundaydı yine yolunda çok şükür de...ayaklarım ellerim fena şişiyor...bir bitkinim ki anlatamam geceleri kalçama bacaklarıma kramlar giriyor..vücudum bana ağır, taşımakta zorlanmaya başladım. eskisi gibi hareketli değilim artık.

Az kaldı herşeye değer tabii ki :)) kilo da aldım çok, balık yağı hapını bırakıyorum şimdiye kadar yaramıştır yarayacağı kadar inş :)) iştahımı açıyor doymak bilmiyorum.. kilo almam sorun değil veririm de bebeğim böyle büyümeye devam ederse sezeryan diyecekler diye endişeleniyorrum. karnım öyle büyüdü ki son zamanlarda nerdeyse 9 aylık gibi duruyor...son kontrolü iple çekiyorum resmen....

Günaydın canım, aynı durum bende de var. uyuyamıyorum geceleri. sabahları uyanmak için soğuk duş alıyorum. bir dahaki hamileliğimi Allah nasip ederse kışa getirecem:)

Her sabah ben de duş almadan evden çıkamıyorum.Hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum, klimalı ortamdayım bazen o bile yetmiyor
:))) öyle yaa hiç bu kadar yanmamıştım iş yerinde klima yok on tane erkekle aynı odada çalışıyorum ayaklarımı bile uzatamıyorum zor yaa

aynen canım bndede şişlikler var bir kaç haftadır sıcaklardan ve ayaklarım sürekli sallanıyor o yüzden. karnımız büyüyor maş. balık hapını bıraktığın iyi olur bencede canım. Ne kadar az yesek de kilo alıyoruz anlamıyorum hareketim kısıtlandı yerden birşeyler alamıyorum ayakkabımı zor giyiyorum :)) yürüyüş yapabilsem

bitkinlik bende de var anlatamam(( kolumu kaldırasım gelmiyor( kontrolden inşallah güzel haberler alırsın
hasta olma sonra canım dikkat et
Kızlar hepinize günaydın ...
Günaydınnn)
Aminnn inşallah, bir çoğumuzun ağrısı sızısı yok nazar değmesin inşallah
Kapi susumuz teyzeleri..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzelmiş:))) ahşap mı merak ettim
Herkese günaydın arkadaşlar

First canım doktordan iyi haberlerini bekliyoruz
Günaydın size de annesiyle kuzusu,
first doktora mı gidecek, inşallah güzel haberler getirir bize

Günaydın canım, evet bugün 09:30 da randevusu,bekliyoruz :)

Çalışma ortamın kötüymüş Allah kolaylık versin ilk fırsatta izine ayrılırsın inş..

ben de ayakkabılarımı zor giyiyorum. eğilmiyorum zaten hiç iyi değil diyorlar çömeliyorum gerekirse o bile zor geliyor ödemli bacaklarım baskı yapıyor. Allah normalde de kilolu olanlara kolaylık versin ben ilk defa bu ağırlığı yaşıyorum cidden yaşamını kısıtlayan bir durummuş.. kilomla barışığım sözüne de artık hiç inanmıyorum :)) sen barışsan bile o barışmaz zormuş cidden...

Benim de çalıştığım yerin resmi bir ortam olması nedeniyle ben de ayaklarımı uzatamıyorum canım Bir de ayaklarımın altı sanki yanıyor.Değişik değişik ağrılar giriyor,artık tanımlama bile yapamıyorum :)

Canım buraya gelmekle geç bile kalmışsın.Sık sık yaz tabiki, sürekli birileri olur burada,en azından rahatlarsın.Biraz daha sabredelim canım, benim de hamileliğim baya zor geçiyor,hergün iğne yapıyorum kendime, geçen ay apandisit ameliyatı oldum,erken doğum riskim var ve en son gebelik diyabetim çıktı,günde 4 kere kan şekerimi ölçüyorum,sıkı bir rejimdeyim,son 20 gündür tatlı yemedim Tabi benim de sabrımın kalmadığı,çok bunaldığım,isyan demeyelim de, psikolojik yorgunluğun olduğu zamanlarım oluyor. Ama geçecek inşallah....Yeterki bebeklerimiz sağlıkla gelsin...

en fazla 55 kilo olmuştum şimdi 63 dahada alıyoruz allahım ne yapacaksak.

Isyan etmiyorum canım bunada sukur. Rabbim hayırlısı neyse onu versin. Sadece problemimiz rahim agzi kısaldigini için. Ve o nasıl uzar bilmiyorum. Burada doktorlar insanın ister istemez psikolojisini bozuyor.

Evet canim pek girmiyorum diyet yapiyorum seker cikti ayni zamanda tansiyonumla ilgili ufak bi sorun var cogu zaman yatiyorum dinleniyorum bilgisayari acmak zor geliyor arada bakiyorum o kadar

Allah beterinden korusun insallahh canim :)

Canım nerelerdesin , arada gel de haberdar et bizleri . Zor bir hamilelik sürecin oluyor ama bebeğine kavuştuğunda her şeyi unutacaksın inşallah

Kapi susumuz teyzeleri..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzel , üzerin de isim yazan kapı süsleri daha anlamlı bence

Herkese günaydın arkadaşlar

First canım doktordan iyi haberlerini bekliyoruz

Günaydın canım

Çok güzelmiş
Herkese günaydın,Sabaha karşı kalktığımda burnum kanadı acaba başka var mı burnu kanayan normaldir değil mi?

Günaydın canım , normal olabilir bu dönemde

Hoşgeldiniz , çok geçmiş olsun . Bebeğin zamanını bekler inşallah . Hiç sıkılma burada hepimiz yanındayız

Çok güzellll :))))))) Heveslendiriyorsunuz beni :)
Ben şimdi oda yapmayacağım için kapı süsü yapmayayım dedim ama yatak odasının kapısına mı ismini yaptırıp assam :))))

Yap tabi ki , hatta yatak odanı bir bebek odası gibi oyuncaklarla falan dizayn edebilirsin. Sepet al içine oyuncaklar falan koy ,kapı süsü yap
Ben de öyle yapacağım . Oda yapmıyorum

Kızlar hepinize günaydın ...
Günaydın canım :)

Günaydın canım , çok şükür ağrımız yok yedinci ayım bitiyor hayırlısıyla son 2 ay kaldı . artık bundan sonra başlar ağrılar
Bu arada pişik kremi önerini tekrar yazar mısın acaba ?

Teşekkürler canım .evet canım onlar var cok kullanışlı kumaşlarına bayıldım ben.takımı 110 lira ama ikincisine %50indirim vardı
82.5 tl öyleyse . mothercare nin ürünleri çok güzel ben tulum aldım oradan , pamuk gibi kuması var
Bu arada bu ay pırlanta indirimi yokmuş tel de aradım . Zaten indirimlerimiz var şu anda dediler,

Günaydın canım :) tam sıcaklara geldik , Rabbim yardım etsin hepimize Amin

Ödem yapıyor sıcakta , doktorum hava serinleyince geçer dedi

Yap tabi ki , hatta yatak odanı bir bebek odası gibi oyuncaklarla falan dizayn edebilirsin. Sepet al içine oyuncaklar falan koy ,kapı süsü yap
Ben de öyle yapacağım . Oda yapmıyorum
i

Kapı süsü de yaptırayım ben o tamirhane üzerindeki dükkana o zaman :)
Tacımı, şekerimi, kapı süsümü bi arada yaptırırım o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…