2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım ben yerleri silerken eğiliyorum , hata mı yapıyorum . Eee başka nasıl sileceğiz ki ?

en fazla 55 kilo olmuştum şimdi 63 dahada alıyoruz allahım ne yapacaksak.

Yat kalk dua et gayet normalsin bir hamileye göre boyunda varsa tabii...zaten doğumdan sonra 10 kiloya yakını gidiyor..
ben 52 ydim boyum 170. doğum öncesinde zaten kilo almış 57 ye çıkmıştım ama yine de güzeldi :) şimdi 71 im 14 kilo aldım resmen..ödemde ayrı şişirdi...

kilonun çoğu karnım ve göğsümde diyebilirim.o kadar büyükler ki bebek çok büyük olacak diye endişeleniyorum.En son doktora gittiğimde 700 gr olması gerekirken 1 kiloyu geçmişti. sonrasındaki 2 hafta içinde çok daha fazla büyüdü karnım.babam 5.5-6 kilo olduğundan babanemi resmen kesip almışlar 1947 de...eşim de 4,5 kilo doğmuş..ben böyle bir durum yaşamak istemiyorum sezeryan istemiyorum..

Kapı süsü de yaptırayım ben o tamirhane üzerindeki dükkana o zaman :)
Tacımı, şekerimi, kapı süsümü bi arada yaptırırım o zaman :)

Yaptır canım , bende oraya haftaya doktor randevum var o zaman gideceğim . Tasarım bir şey yaptıralım , üzerinde isimleri yazsın
Eminönünde beğendim aklımda bir model var 50 tl idi almadım oradan.

Yaptır canım , bende oraya haftaya doktor randevum var o zaman gideceğim . Tasarım bir şey yaptıralım , üzerinde isimleri yazsın
Eminönünde beğendim aklımda bir model var 50 tl idi almadım oradan.

Ben de isimli olsun diyorum. Sen kesin kararını verdin mi? Beren mi yazdıracaksın :)

günaydın kızlar... nasılsınız iyimisiniz bakalım. ben fenalardayım yine hergün başıma bişiy gelmek zorundamı lanetlenmş gibi hissediyorum kendimi diş ağrım vardı daha öncede yazmıştım burda o ağrıyı hallettik şimdi 20 lik diş çıkıo ve sabaha kadar buz torbasıyla yattım hala yerimde duramıorum doktora gittim sabah sabah çekicez dedi ilaç verdi parol ve antıbıyotık kadın doğumcuma gösterdim güldü bana ne çektin şu dişlerinden meral dedi :) adam bile unutmamış dişle problemim olduğunu ilaçları kullanabilirsin dedi... erkek bebeklerin kalsiyum ihtiyacı kız bebeklere göre daha fazlaymış diş doktorunun yanındaki bayan dedi illa bi diş götürüo erkek bebekler dedi. ne kadar süt tüketirsen tüket fayda etmio dedi... erkek anneleri umarım sizler yaşamazsınız diş ağrısı...

Canım ben yerleri silerken eğiliyorum , hata mı yapıyorum . Eee başka nasıl sileceğiz ki ?

bu halinle o kadar titizlenme bence..başkası yokmu yapacak eşin falan... ben vileda kullandım süpürdükten sonra çok da kötü olmadı. O şekilde cidden eğilmemeye çalışıyorum etrafımdaki herkes eğilmemem gerektiğini söyledi hatta doktorum da.. temizlik bebeğimin sağlığından önemli değil...

etrafta yok ben şunu yapıyorum bunu yapıyorum diyen hamile tanıdıklarım var.. inan yapsınlar... bu benim alabileceğim bir risk değil. ben elimden geleni yapiyimde bir sorun olursa da Allah tan geldi derim...

Korktum şimdi , bak vijdan yapıyorum . Artık silmem benimde viledam var bezini attım yenisini almadım işte . Alayım onunla yaparım .
Teşekkürler canım uyarın için .

Evet canım Rabbim izin verir se kızımın adı BEREN olacak :) Çok şükür

Adıyla yaşasın prenses :)
Öyle süslü kıyafetler var ki kızlar için :) Ben de ağustosta eşimin kuzenine gidicem. kızına bir şey alıcam. 4 aylık şuanda. 6 aylık kıyafetlerden bakıcam. Eşime diyorum bari süslü kıyafetlerden istediğimi alayım hediye de olsa :))))))

Kızlar devvitrin de sebamed ürünlerinde ciddi bir indirim var. Bir arkadaşım haber verdi bana da bende kıyasladım ve hemen aldım. Markafonide de vardı ama bu cidden çok daha ucuz.

özellikle şampuan pişik kremi ve banyo köpüğünü tavsiye ederim ben bunları aldım. vücut yağı olarak zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum...
http://www.devvitrin.com/Sebamed,LA_266-3.html#labels=266-3

Hamilelikte diş ağrısı olur canım , parolunu iç geçer . Yani umarım :)

İkincisi kız olur belki , aynı senin gibi akıllı bir kızın olur

Aminnn :)))
hepimizin evlatlar uzun güzel ömürlü olsun Amin

Korktum şimdi , bak vijdan yapıyorum . Artık silmem benimde viledam var bezini attım yenisini almadım işte . Alayım onunla yaparım .
Teşekkürler canım uyarın için .

Rica ederim. Bu site sayesinde cidden çok şey öğreniyoruz...2 ablam vardı 2 şer çocukları oldu ya ben ilgisizdim ya da onlar pek paylaşmadı. Ben buradan çok şey öğreniyorum:) Herkese teşekkürler..

en fazla 55 kilo olmuştum şimdi 63 dahada alıyoruz allahım ne yapacaksak.
canım ben hiç dert etmiyorum. 10 kg yakın almışım. bundan sonra ortalama kaç kg kadar alırız?

Aminnn inşallah, bir çoğumuzun ağrısı sızısı yok nazar değmesin inşallah
inşallah canım.

Günaydın canım , çok şükür ağrımız yok yedinci ayım bitiyor hayırlısıyla son 2 ay kaldı . artık bundan sonra başlar ağrılar
Bu arada pişik kremi önerini tekrar yazar mısın acaba ?

canım Hametan(mavi) kullanmayı düşünüyorum ben. çünkü yeğenlerimde tanıdıklarımda kullanıldı. iyi geliyor. bizzat uygulamalarda iyi olduğuna şahit olduğum ürünleri almayı tercih ediyorum. ben de daha önce uzun süreli akne tedavisi olmuştum yan etkileri için bepantenler neler neler kullandım. hametan daha iyi gelmişti. sgk karşılıyor.

geçmiş olsun canım. öyle şeyler düşünme.. hastalık herkesin başında.. negatif düşünme... iyi şeyler düşün..

aynen canım... bir can taşıyoruz. 9 ay dikkat etsek ne olur. sonra istediğimizi yaparız.. allah bize böyle bir emanet veriyor. onun hayatı bizim sorumluluklarımızda. elimizden gelmeyen o kadar durumlarla karşılaşıyoruz ki allah korusun..ancak bile bile de biz niye riske atalım.

ayriyetten bizler (çevre) hamilelik öncesi sonrası vileda kullanıyoruz.

Evet canım Rabbim izin verir se kızımın adı BEREN olacak :) Çok şükür

bir kızımızın daha ismi belli olmuş.. adıyla yaşasın.. allah Beren cini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. kuzenim de kızına beren koymuştu.

Son düzenleme:

Çok teşekkürler tatlım Aminnn :) Adlarıyla yaşasınlar

Benim boyum kısa canım 150 cm DD o yüzden sorun ediyorum benim bebişte maş. kilosu yerinde inş. sezeryan olmayız bende istemiyorum

geçmiş olsun canım, diş ağrısı çok zor gerçekten... benimde bazen ağrıyacak gibi oluyor hafif ama sonra çok şükür geçiyor.

Hersy yolunda Allaha sukurr kizlarr:) buyumusuzz 36 cm 1060 gr olmus kizim:) uyukluyoduu biraz rahatsiz ettik dilini cikardi sora esnedi flan cok tatliydii:) bu arada bizim bebis dönmüs kafa asagida ama bu seni korkutmasin o daha cok pozisyon degistirir onemli olan 32. Hftadan sora bas asagi donmesi ve oyle kalmasi dedi...bazen kramp giriyo dedim dogal olarak magnezyum yazdi:) artik balik yiyemiyorum dedim bide omegayi cakti, sanki cok az ilac iciyomusum gibi bide bunlar eklendi:)

6.8 kilo almisim cok ii gidiyosun bi bu kadar daha alabilirsin dedii en cok korktugum konuydu:) bu hftadan itibaren ellerde bacaklarda ayaklarda sismeler olabilir bol su tuketmeye devam et ve firsat buldukca dinlen dedi...

Bide igne konusunda sakin korkma bebege ulasmasi mumkun diil gobeginden yapmaya devam edebilirsin dedi...bizden haberler simdilik bu kadar kizlarr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…