arkadaşlar herkese selam,
çok kararsız kaldığım bi konu sizlerden fikir istiyorum.
Ben ankara da yaşıyorum, evimiz de kira.
Evde boş bi odam vardı şimdi ben orayı bebek odası yapmak istiyorum,
duvar kağıdı, bebek odası için mobilya fln beğendim ama gelecek yıl haziranda tayinimiz çıkacak,
yani bebeğimiz sekiz aylık falan olacak, boşuna mı almış olurum o mobilyaları söküp tekrar takmak zarar verir mi acaba?
bi de zaten 3 ay en az benim yanımda yatacak bebeğimiz yatak odama bi karyola daha sığdıramam,
e o zaman ya park yatak ya sepet beşik alcam, boşuna iki masraf mı olur acaba?
Cok tsk ederizz tatlimm:) evet 32. hftadan soraki pozisyonlarini tartisiriz artik:)
Zaten senin doktor beni bunalima sokmustu kilo konusunda sen bosver onu cnm yaa senin kilon cok iyi :)
Benim de 5 agustosta randevum :) 32. Hftadan sora 2 hftada bir geliceksin dedi banada:)
Yaa bu yeme aliskanligiyla ilgili bisy canim ben hamile degilken de ekmek cok yemezdim pilavi makarnayi cok cok az yerdim o yuzden hic zorlanmadim hic zorlanmadim ama tatliya oldum olasi duskunumdur bitek hamileligin basinda hic yemiyodum canim istemiyodu ama soradan kendimi kaybetmeye basladim:)
İnşallah canım bizimki de geçer :) bakalım bir sonraki randevu 9 ağustosta, ondan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi..
ay gerçekten ne yuhu abartma yani hamileyiz biz alıcaz tabi ki kilo
işte ben ekmekler, pideler, makarnalar pilavlar yediğim içinben de tatlı yemem ama zaten oldum olası sevmem tatlıyı..
Seni gerçekten tebrik ediyorum, iraden için.. Ben yapamıyorum maalesef, sanırım kendimi böyle kabul etmem lazım
öyle bir imkanın varsa değerlendirmeni önerebilirim. şartları lehine değiştirme yollarına bak..Yani annen 1 aylığına gelemez mi yanına.. hem onun içinliyi olur.. kızkardeşin...vs ama yanında birisinin olması lazım.. yoksa tek başına orada olmak zor olur.riskli olur.. orada kalacak yerin varmış.. çok güvendiğin orda eş dost ahbap da yok mu...hatta güvenilir yardımcı... tamam ailenin yerini alamazlar ama onların gitmesi imkansızsa hatta imkansızı zorlanmış yine gidilemezse böyle bir yola da bakarsın..
semizotu ve cevizi az yiyorum rokayı da hamileyken yediğimi hatırlamıyorum. dr a bir daha söyleyim..
peki dr un bilgisi var mı buzdan sonra iğneyi uyguladığına.. yani ben burada duymuştum ama dr a da sormayı da unuttum. buz ilacın etkisini azaltır falan.. diye de tereddüt ediyorum. aybaşında soruyum dr a...
Bence yatak odasına bi park yatak al canım, oda yapma 8 ay için.. çünkü hep yatak odasında olacaklar ilk aylarda.. boşuna masraf yapmış olursun.. tayin çıkınca kafana göre bi oda hazırlarsın
canım bana kalsa ben park yatak alırım odasında yatmıcaklar bizlerle yatak odasında yatıcaklar bi dönem park yatak al mobilyasını alıcan kurulcak kullanamadan tekrar sökülüp taşıncak yok yere ziyan olucak mobilyası taşındığınızda alın bence şimdilik idare etsin park yatakla :)
Eki Görüntüle 1189475 bu mevlüt takımını almak istiyorum ama yenidoğan diyor bedenine 40 ı çıkınca mevlüt yapılırsa küçük gelirmi ne dersiniz??
evet annem ve eşimde böyle düşünüyorlar ama hevesimi kırmak istemedikleri için bişey demiyorlar bence :)
en mantıklısı park yatak almak o zaman ama bebeğin kıyafetleri nereye koyulacak o zaman
ben kendi dolabımı doldurup eşimin tarafını işgal etmiş durumdayım :)
Canım bence bunları son aylarda hallet, bebeğin kilosuna göre küçük gelebilir çünkü
:)) Tamam canım teşekkürler
Yok canım bence değil ama devam ederse ve artarsa ya da sıklaşırsa mutlaka doktorunu ara.. Benim de öyle her gün vücudumun bir yeri ağrıyor :)
oda takımının fotosu var mı canım? buraya koyarsan belki sana fikir verebiliriz?
evet annem ve eşimde böyle düşünüyorlar ama hevesimi kırmak istemedikleri için bişey demiyorlar bence :)
en mantıklısı park yatak almak o zaman ama bebeğin kıyafetleri nereye koyulacak o zaman
ben kendi dolabımı doldurup eşimin tarafını işgal etmiş durumdayım :)
Canım eğer İstanbul'da ya da İkea olan bir yerde oturuyorsan, İkea'dan şifonyer alabilirsin bebeğinin kıyafetleri için, sonra taşınırken verirsin birine olmadı ucuz oluyor çünkü orda..
Eki Görüntüle 1189475 bu mevlüt takımını almak istiyorum ama yenidoğan diyor bedenine 40 ı çıkınca mevlüt yapılırsa küçük gelirmi ne dersiniz??
Arkadaslar kac haftadan sonra cocuk bir kiloyu geçiyor. Maalesef benim doktorlarım cok bilgi vermiyor yabancı düşmanlığı var burada.
Onun için sizin yazdıklarınızdan bilgilenmeye çalışıyorum. Ama nede olsa her insanin değişik bir bünyesi var.
Şu mevlüt takımları iyi hoş da bunlarla bebişe nazar değer ya o kadar kadın gelecek. :/
Ben almıcam.
Hatta ben mevlüt de yapmayı istemiyorum ama bakalım ne olacak. O kadar kişi doluyor eve. Yapsam da herkesi çağırmıcam ben.
Sizlerde de mevlüt kadınlarla mı yapılıyor?
arkadaşlar herkese selam,
çok kararsız kaldığım bi konu sizlerden fikir istiyorum.
Ben ankara da yaşıyorum, evimiz de kira.
Evde boş bi odam vardı şimdi ben orayı bebek odası yapmak istiyorum,
duvar kağıdı, bebek odası için mobilya fln beğendim ama gelecek yıl haziranda tayinimiz çıkacak,
yani bebeğimiz sekiz aylık falan olacak, boşuna mı almış olurum o mobilyaları söküp tekrar takmak zarar verir mi acaba?
bi de zaten 3 ay en az benim yanımda yatacak bebeğimiz yatak odama bi karyola daha sığdıramam,
e o zaman ya park yatak ya sepet beşik alcam, boşuna iki masraf mı olur acaba?
Arkadaslar kac haftadan sonra cocuk bir kiloyu geçiyor. Maalesef benim doktorlarım cok bilgi vermiyor yabancı düşmanlığı var burada.
Onun için sizin yazdıklarınızdan bilgilenmeye çalışıyorum. Ama nede olsa her insanin değişik bir bünyesi var.
Bir park yatak işini görür bence :) taşındığınızda istediğin gibi hevesini kırmadan yaparsın odanı
Benim çocuk odam var , ama ilk zamanlar yanımda yatıracağım dan oda yapmayı erteledim :)
canım tamam istiyorsun ki o evde kısa kalacak olsa da odası olsun.. hevesleniyorsun.. ama sen o odaya çok fazla önem vereceksin. mobilyasıyla da kalmaycakmış duvar kağıdı,süsü püsü vs. bence oraya masraf edip tekrar çıkarırken yıpranma olur. belki birçok süsleme dekorasyon masrafları boşa gidecek.. aşınma aşamasında sök çıkar tekrar kur.. tekrar yeni bir yere yerleşmek daha çok masraf olacaktır. park yatak pratik olur taşıması vs. belki tatile bir yerlere falan da götürebilirsin..
hem dediğin gibi zaten başlarda yanında olacak.
yeğenimin oda takımı vardı. annesi onun yanında yattı vs. ama sonra baktı olmadı park yatak alıp odasına koydu. geceleri orada uydu.. gündüzleri odasında:) uymak istemediği zamanlar değişiklik iyi de oldu... yeğenime bir de kardeş geldi şimdi o kullanıyor onu..
ayrıca belki ilerde başka model beğenirsin..tarz olarak belki fikrin değişir. daha kullanışlısı çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?