2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım bana kalsa ben park yatak alırım odasında yatmıcaklar bizlerle yatak odasında yatıcaklar bi dönem park yatak al mobilyasını alıcan kurulcak kullanamadan tekrar sökülüp taşıncak yok yere ziyan olucak mobilyası taşındığınızda alın bence şimdilik idare etsin park yatakla :)

Cok tsk ederizz tatlimm:) evet 32. hftadan soraki pozisyonlarini tartisiriz artik:)
Zaten senin doktor beni bunalima sokmustu kilo konusunda sen bosver onu cnm yaa senin kilon cok iyi :)

Sağol canım içimi rahatlattınız zaten doktorun da sen de. Zaten daha önce de konuşmasını yaptık. Bi de siz çok kilo almışsın deseydin korkacaktım iyice :)))))

Günlerimiz de aynı, her şeyimiz aynı gidiyor bence de alışkanlık meselesi, ben önceden ne yiyorsam o kadar yiyorum ne eksik ne fazla.. Bazen gözüm dönüyor tabi ama olacak o kadar
Asıl kilo alınacak aylara geldik ya korkuyorum o yüzden :18: neyse kısmet artık napalım

Himm onu bilmiyorum yani burda Bseylul arkadasin dr u buz koymasini solemisti bizede o tavsiye etti bnde o yuzden dr a sormadim ama ignenin etkisini niye azaltsin ki ben sadece gobegimi sogutuyorum sonucta iceri giden bi buz parcasi yokki disardan mudahale

Bence yatak odasına bi park yatak al canım, oda yapma 8 ay için.. çünkü hep yatak odasında olacaklar ilk aylarda.. boşuna masraf yapmış olursun.. tayin çıkınca kafana göre bi oda hazırlarsın

evet annem ve eşimde böyle düşünüyorlar ama hevesimi kırmak istemedikleri için bişey demiyorlar bence :)
en mantıklısı park yatak almak o zaman ama bebeğin kıyafetleri nereye koyulacak o zaman
ben kendi dolabımı doldurup eşimin tarafını işgal etmiş durumdayım :)

Canım eğer İstanbul'da ya da İkea olan bir yerde oturuyorsan, İkea'dan şifonyer alabilirsin bebeğinin kıyafetleri için, sonra taşınırken verirsin birine olmadı ucuz oluyor çünkü orda..

Takım halinde bi fotosu yok canım, çünkü ikeadan aldım.. takımı kendim yaptım yanihenüz kurmadık, evi boyatacağız bayramdan sonra o zaman kurduracağız marangoz çağırıpzaten bi özelliği yok, kırık beyaz bi yatak gardrop şifonyer.. ben desenli pek sevmediğimden, konsepti duvarlara asacağım şeyler, duvar kağıdında ve kapı süsünde elde etmek istiyorumçünkü çok çabuk sıkılıyorum böyle değiştirilebilir şeylerde yparsam daha ekonomik bizim için instagramda bakınıyorum bu aralar, bakalım aklıma ne gelecek

Bir park yatak işini görür bence :) taşındığınızda istediğin gibi hevesini kırmadan yaparsın odanı
Benim çocuk odam var , ama ilk zamanlar yanımda yatıracağım dan oda yapmayı erteledim :)

Arkadaslar kac haftadan sonra cocuk bir kiloyu geçiyor. Maalesef benim doktorlarım cok bilgi vermiyor yabancı düşmanlığı var burada.
Onun için sizin yazdıklarınızdan bilgilenmeye çalışıyorum. Ama nede olsa her insanin değişik bir bünyesi var.

Canım eğer İstanbul'da ya da İkea olan bir yerde oturuyorsan, İkea'dan şifonyer alabilirsin bebeğinin kıyafetleri için, sonra taşınırken verirsin birine olmadı ucuz oluyor çünkü orda..

Bi tek şifonyer yetiyor mu yani alışverişlerini sen tamamlamıştın sanırım :))
Ben de ankara dayım, ikeaya uğruyum o zaman ben de

Eki Görüntüle 1189475 bu mevlüt takımını almak istiyorum ama yenidoğan diyor bedenine 40 ı çıkınca mevlüt yapılırsa küçük gelirmi ne dersiniz??

Şu mevlüt takımları iyi hoş da bunlarla bebişe nazar değer ya o kadar kadın gelecek. :/
Ben almıcam.
Hatta ben mevlüt de yapmayı istemiyorum ama bakalım ne olacak. O kadar kişi doluyor eve. Yapsam da herkesi çağırmıcam ben.
Sizlerde de mevlüt kadınlarla mı yapılıyor?

28. haftaya girdiğimde 1140 kiloydu oğlum. Demek ki 27 sonu falan 1 kiloyu geçiyor.

Kız güldürdün beni :))
Mevlüt ben ne yapıcam hiç bilmiyorum , halıları yıkatacağım . Evi doğumdan önce komple temizleyip bırakmayı düşünüyorum , doğumdan sonra fırsat olmayabilir . Eee bu kadar temizlikten sonra mevlüt yapınca da , o halılar ev ne olur acaba en güzeli kendi aramızda aile yakınları ile yapmak olabilir

canım tamam istiyorsun ki o evde kısa kalacak olsa da odası olsun.. hevesleniyorsun.. ama sen o odaya çok fazla önem vereceksin. mobilyasıyla da kalmaycakmış duvar kağıdı,süsü püsü vs. bence oraya masraf edip tekrar çıkarırken yıpranma olur. belki birçok süsleme dekorasyon masrafları boşa gidecek.. aşınma aşamasında sök çıkar tekrar kur.. tekrar yeni bir yere yerleşmek daha çok masraf olacaktır. park yatak pratik olur taşıması vs. belki tatile bir yerlere falan da götürebilirsin..

hem dediğin gibi zaten başlarda yanında olacak.
yeğenimin oda takımı vardı. annesi onun yanında yattı vs. ama sonra baktı olmadı park yatak alıp odasına koydu. geceleri orada uydu.. gündüzleri odasında:) uymak istemediği zamanlar değişiklik iyi de oldu... yeğenime bir de kardeş geldi şimdi o kullanıyor onu..

ayrıca belki ilerde başka model beğenirsin..tarz olarak belki fikrin değişir. daha kullanışlısı çıkar..

ben 26+ 2 de 950 gr dı , doktor tam haftasında demişti

Bir park yatak işini görür bence :) taşındığınızda istediğin gibi hevesini kırmadan yaparsın odanı
Benim çocuk odam var , ama ilk zamanlar yanımda yatıracağım dan oda yapmayı erteledim :)

peki bebeğin eşyaları için ne düşündün, ona sanki şifonyer ve dolap mecburen alınacakmış gibime geliyor

haklısın galiba canım, ama maddi olarak gücüm varken yapmak istiyorum, sonra içimde kalır mı acaba diye düşünüyorum,
mesela düğünde de açık mekan çekimi yaptırmamıştım sonra stüdyo fotoğraflarını çok yapmacık buldum,
halbuki çok fotojeniğimdir ama kendimi bile eski görüyorum şimdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…