2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben bi de bebeğe bez alırken kendime de hasta bezi alıcam. Bu pedler kanı tutmuyormuş galiba. Doğumda da çok kanama oluyormuş.

O suya koyulan açan ot fatma ana otu mu?
Ben de temmuz annelerinde okudum. Onu alıp hazır etmek lazım. Sancı başladığında suya koyuyorlarmış galiba. Sonra gidiyorlarmış hastaneye herhalde.

Evet bazilaari fatma ana otu bazilari meryem ana otu diyolar..almak lazim sancin basladiginda suya katiyorsun azcik suyunu icsen daha faydalymis. ..acilmayi sagliyormus..suan tek aklimda olan bebisimin donmesi makat gelisi dedi doktr

Canım güle güle yatsın meleğin bu odada inşallah bence beyaza boyat ferah dursun bir duvara sadece içinde mavileri olan duvar kağıdı güzel olur..
Sağol canım büyük ihtimal öyle olcak zaten bugün bakacağız boya ve duvar kâğıtlarına

Evet bazilaari fatma ana otu bazilari meryem ana otu diyolar..almak lazim sancin basladiginda suya katiyorsun azcik suyunu icsen daha faydalymis. ..acilmayi sagliyormus..suan tek aklimda olan bebisimin donmesi makat gelisi dedi doktr

Alırız o zaman biz de. Bebişler döner kızlar korkmayın. Erken daha.

Kızlar ben bi de bebeğe bez alırken kendime de hasta bezi alıcam. Bu pedler kanı tutmuyormuş galiba. Doğumda da çok kanama oluyormuş.

Hasta bezi daha iyi oluyor ped ler tutmuyor..bende 3 tane var daha sonrada oglumun bezinden faydalanirim ..duzene girene kadar

Hasta bezi daha iyi oluyor ped ler tutmuyor..bende 3 tane var daha sonrada oglumun bezinden faydalanirim ..duzene girene kadar
Bi paket götürürüm ben hasta bezi. Ne kadar kullanılacağını bilmediğim için. Bebek bezi de 20 tane koyuyorlar çantaya. Ben öyle okuyorum :)) Önümüzdeki ay sonu yine konuşuruz çanta hazırlarken.

İki ablam var , yardımcı olurlar ama cocuklular . Karşıda oturuyorlar , o kadar yolu geldiklerinde yatıya kalırlar.
Yabancı değiller bana faydaları olur ama sonuçta misafir , ilgilenmek ve hazırlırık yapmak gerekir bende o durumda nasıl ne durumda olurum bilemiyorum ,
Evde batar yani gittiklerinde temizleyemem tekrar o durumda . Ayy ben mi kötü düşünüyorum ya bilemedim

Ben mevlut yapmicam...yakinlarimi cagirsam bile ev cok kalabalik olcak..kimseyede kucagina alma opme diyemm..ee muhakki ev sahibi olarak ben kalkip
Yardim etmm.gerekir o yuzden yapmicam

Öff ne yapsam ya bilemedim . Ben yapmak istiyorum ama , o halde uğraşamam birde temizliği kafama takarım

Mevlütte ne okunuyor ? Biz kendimiz okuyamaz mıyız acaba

Bi paket götürürüm ben hasta bezi. Ne kadar kullanılacağını bilmediğim için. Bebek bezi de 20 tane koyuyorlar çantaya. Ben öyle okuyorum :)) Önümüzdeki ay sonu yine konuşuruz çanta hazırlarken.
Bir paket cok olur ya..ama gerci artani getirirz :))) evet inslah heycanli gunler gelicek
Öff ne yapsam ya bilemedim . Ben yapmak istiyorum ama , o halde uğraşamam birde temizliği kafama takarım

Yapma diyemm ama canim valla ben dusunmuyorum.benimde 2 ablam var arti 3 yengem ee 5 elti var 3 gorumce birde cocuklar olcak haliyle yani bilememki....kotu dusunceyle alakasi yok bunun onlar gidince tekrar kose bucaak temizlik yapmak lazimama bebis bunu izin vermz :)))) durumum el verseydi ben urfada konuk evi var onlardan birtanesini tutardim temiz temiz ama malesef maddi durumum cok iyi degil

Canım çok saol, pazar günü çok yorulmuştum, dün akşamda eve gider gitmez yattım hareketlerini hissetmeye çalıştım.Bugün de aynı şekilde eve gidince yatıp bekleyeceğim inşallah hareketlenir.Aslında hiç takmazdım ben hareket ediyor-etmiyor diye ama şeker çıkınca daha tedirgin oldum.

Gerçi bebek de haklı, ne veriyorum ki oynamasını bekliyorum :))) Ne tatlı var ne düzgün bir yemek, bebek de böyle gıdaya böyle hareket der bana :))

Merhaba uzun zamandır yoktun canım benimde ayaklarım ellerim çok şişiyor bacaklarıma ağrılar saplanıyor herkes daha erken olduğunu söylüyor yaa napıcaz son aylarda allah yardımcımız olsun...

Benimde biraz yorulayim hemen regl agrisi gibi agriyor dedigin gibi allah korusun erken dogumdan bende korkuyorum rabbime emanetiz

Hımm siz çok kalabalıksınız canım ya , pert olursun . haklısın yani

Yok canım ilk defa kanadı ve fazla sürmedi normaldi ama bu haftasonu zaten kontrolüm var yine de sorarım doktora..İnşallah bir daha olmaz hiç birimize.

kızlar fikirler için size teşekkür ediyorum, park yatak ve tek bi şifonyer ile başlıycam ben.
hem benim odama bi karyola falan sığamaz alsam da kullanamam ilk 3-4 ay,
3-4 ay geçince bi de dolap alırım şifonyere uygun sonra taşınırken değerlendiririm bunları mı götürsem yoksa yeni bi oda mı yapsam diye
şimdiden boşuna almamak en iyisi olacak galiba
burda bu kadar hamile arkadaşımın olması çok tatlı

anladım canım, arabalı falan bişeyler yapabilirsin aslında

Kararın hayırlı olsun çokta güzel olacak

:)) aynen valla kendimi görünce de tırsıyorumki başkasına gerek yok
Kardeşimde aynısını söyledi nazar değerse birde diye SAdece kadınlarda gündüz oluyor canım
rica ederim tatlım bu arada markafonide neşeli bebekler diye bir butikte çok güzel erkek tulumları body leri vardı, ordan bişeyler bakabilirsin oğluna :)

bakıyorumcanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…