peki bebeğin eşyaları için ne düşündün, ona sanki şifonyer ve dolap mecburen alınacakmış gibime geliyor
Çok güzelmiş
Herkese günaydın,Sabaha karşı kalktığımda burnum kanadı acaba başka var mı burnu kanayan normaldir değil mi?
Günaydın çok güzel nereden aldın canım
Çok güzellll :))))))) Heveslendiriyorsunuz beni :)
Ben şimdi oda yapmayacağım için kapı süsü yapmayayım dedim ama yatak odasının kapısına mı ismini yaptırıp assam :))))
haklısın galiba canım, ama maddi olarak gücüm varken yapmak istiyorum, sonra içimde kalır mı acaba diye düşünüyorum,
mesela düğünde de açık mekan çekimi yaptırmamıştım sonra stüdyo fotoğraflarını çok yapmacık buldum,
halbuki çok fotojeniğimdir ama kendimi bile eski görüyorum şimdi :))
bitkinlik bende de var anlatamam(( kolumu kaldırasım gelmiyor ( kontrolden inşallah güzel haberler alırsın
hasta olma sonra canım dikkat et
Günaydınnn)
Aminnn inşallah, bir çoğumuzun ağrısı sızısı yoknazar değmesin inşallah
Çok güzelmiş:))) ahşap mı merak ettim
Günaydın size de annesiyle kuzusu,
first doktora mı gidecek, inşallah güzel haberler getirir bize
Çok güzelmiş
Herkese günaydın,Sabaha karşı kalktığımda burnum kanadı acaba başka var mı burnu kanayan normaldir değil mi?
Kız güldürdün beni :))
Mevlüt ben ne yapıcam hiç bilmiyorum , halıları yıkatacağım . Evi doğumdan önce komple temizleyip bırakmayı düşünüyorum , doğumdan sonra fırsat olmayabilir . Eee bu kadar temizlikten sonra mevlüt yapınca da , o halılar ev ne olur acabaen güzeli kendi aramızda aile yakınları ile yapmak olabilir
Cok etkilendim ismini hep soyluyorduk ama boyle yazip elime verince cok mutlu oldum ☺☺ yap cnm besiginin ustune as en olmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle canım en güzeli kendi aramızda yapmak. Ben de eylülde izne çıktığımda kayınvalidem gelecek, evimi dip köşe temizlicez. Halılarımı yıkamaya vericem. Bi de benim halılar açık renk. Hem de bebeğimi öyle uzak akrabalara mucuk mucuk öptürmem yanaştırmam ben. Of ya hiç yapmasam mı. Sanki ben korkuyorum. Allahım korusun nazardan da mikroptan da korkarım. 40lı bebek de çok savunmasız.
Odalarında dururlar canım , bizde yanında dururuz . İkramlar önceden hazırlanır , yakınlarımız yardımcı olurlar .
Ama benim yakınlarımın hep çocukları ver ve çağırınca gelir kalırlar , yapmasam mı ya bilemedim
Odalarında dururlar canım , bizde yanında dururuz . İkramlar önceden hazırlanır , yakınlarımız yardımcı olurlar .
Ama benim yakınlarımın hep çocukları ver ve çağırınca gelir kalırlar , yapmasam mı ya bilemedim
inş. canım.. yaklaşık aynı durumdaymışız o zaman...bugün bir hamile gördüm karnı öyle büyüktü ki sırf karnı tartıya koysak 15 kilo ederdi. Acayip tırstım:18:Benim boyum kısa canım 150 cmDD o yüzden sorun ediyorum benim bebişte maş. kilosu yerinde inş. sezeryan olmayız bende istemiyorum
**kızlar normal doğum yapabilmek için neler yapmalıyız acaba? bebeğimin başı aşagıdaymış şimdilik kolay bir doğum yapmak için neler yapabiliriz?
Bence bisey ler yapmak icin erken canim...bol bol yuruyusle baslamamiz lazim bide ben son ayimda gunde 2 tane hurma yicem...birde fatma ana otu..sancim basladiginda suya katcam :)
Kesinlikle canım en güzeli kendi aramızda yapmak. Ben de eylülde izne çıktığımda kayınvalidem gelecek, evimi dip köşe temizlicez. Halılarımı yıkamaya vericem. Bi de benim halılar açık renk. Hem de bebeğimi öyle uzak akrabalara mucuk mucuk öptürmem yanaştırmam ben. Of ya hiç yapmasam mı. Sanki ben korkuyorum. Allahım korusun nazardan da mikroptan da korkarım. 40lı bebek de çok savunmasız.
valla ben de korkarım. bir de tam havaların değişimi olduğu dönem. yani grip,nezle vs olabilir.
ya kucağınıza alıp şöyle bir ortada kimseye vermeden dokundurmadan gösterip odasına geri götüreceksiniz.. ama dikkat edin siz de kimseyi öpmeyin. yaklaşmayın. sonuçta siz de etkilenirseniz emziklisiniz bebeğe geçmesin emzirirken.
ama ne olursa olsun.. kalabalığa çıkartmak aynı ortamda bir de kapalı ortamda nefes bile temas oluyor.. size geçmezse anneannelere kv deler geçer.ordan size veya bebeğe..allah korusun.. yani en iyisi mümkün mertebe uzak durmak en azından kalabalığı toplamak hiç iyi fikir değil bence..
aynen canım... bir can taşıyoruz. 9 ay dikkat etsek ne olur. sonra istediğimizi yaparız.. allah bize böyle bir emanet veriyor. onun hayatı bizim sorumluluklarımızda. elimizden gelmeyen o kadar durumlarla karşılaşıyoruz ki allah korusun..ancak bile bile de biz niye riske atalım.
ayriyetten bizler (çevre) hamilelik öncesi sonrası vileda kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?