2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
peki bebeğin eşyaları için ne düşündün, ona sanki şifonyer ve dolap mecburen alınacakmış gibime geliyor

Benim 3 lü şifonyerim var büyük , ona takımlarını falan koyarım . battaniye gibi yer kaplayacak olanları da gardolabın üst bölümlerinde yer ayarladım .
Zaten onların kıyafetleri minik çok yer kaplamaz şimdilik Dolabında yer hiç yok mu ? yoksa bir şifonyer gibi bir şey al .Uygun bir şey , beyaz var altları sepetli falan güzel de olur

Çok güzelmiş
Herkese günaydın,Sabaha karşı kalktığımda burnum kanadı acaba başka var mı burnu kanayan normaldir değil mi?

Tesekkur ederiz ☺
Burun kanamasi normal diye biliyorum cnm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzellll :))))))) Heveslendiriyorsunuz beni :)
Ben şimdi oda yapmayacağım için kapı süsü yapmayayım dedim ama yatak odasının kapısına mı ismini yaptırıp assam :))))

Cok etkilendim ismini hep soyluyorduk ama boyle yazip elime verince cok mutlu oldum ☺☺ yap cnm besiginin ustune as en olmadi

valla canım öyle şey söyledin ki içinde kalabilir de..
yeğenime aldıkları şey e bebek ürünlerinin ankara bayisinden almışlardı.kaliteliydi. onlarda 2 sene kullandılar sonra taşındılar. geçenlerde tekrar kurdular. tabi yeğenim 4yaşına geldiği için beşik kısmını çıkarıp karyola olarak yaptılar. yani tekrar dolapları vs kurdular bir sorun çıkmadı..

peki bir de şurdan düşün.. oda takımı aldığında bebeğinin odasında mı yatacaksın, oraya bir yatak koyup.. senin odana yatak kısmı sığmayabilir.. yoksa eşini kanepeye kovup bebeğinle mi yatacaksın:)

yani oda yapıp sadece görüntü olacaksa bence bir kez daha düşün derim. babadan da destek alman gerekecek istaer istemez ikinizin yanında olursa daha iyi olur.. çünkü uykusuz günler olabilir. ilk günler sürekli emziriyorsun onun için yanında oluyor ama sonra hastalıktı,diş çıkartırken çocuğun ateşi v vs ister istemez hemen yanında olması lazım. eşinde yanında olursa o da yardımcı olur..

canım tabi sonuçta bebek için ve sizin için en uygunu ve istekleriniz önemli.. bu yüzden buna karar verecek sizlersiniz.

Tesekkur ederiz ☺ ahsap cnm

Çok güzelmiş
Herkese günaydın,Sabaha karşı kalktığımda burnum kanadı acaba başka var mı burnu kanayan normaldir değil mi?

canım benim de öyle kanayıp akmadı ama birkaç kere kanadı. içinde.. kısa sürelik burun tıkanıklığı vs oldu. ama sanırım damarların genişlemesi vs. den oluyor. ama çok kanıyorsa ve sürekli oluyorsa dr unla görüş derim.

Kesinlikle canım en güzeli kendi aramızda yapmak. Ben de eylülde izne çıktığımda kayınvalidem gelecek, evimi dip köşe temizlicez. Halılarımı yıkamaya vericem. Bi de benim halılar açık renk. Hem de bebeğimi öyle uzak akrabalara mucuk mucuk öptürmem yanaştırmam ben. Of ya hiç yapmasam mı. Sanki ben korkuyorum. Allahım korusun nazardan da mikroptan da korkarım. 40lı bebek de çok savunmasız.

**kızlar normal doğum yapabilmek için neler yapmalıyız acaba? bebeğimin başı aşagıdaymış şimdilik kolay bir doğum yapmak için neler yapabiliriz?

Cok etkilendim ismini hep soyluyorduk ama boyle yazip elime verince cok mutlu oldum ☺☺ yap cnm besiginin ustune as en olmadi

Evet çok güzel olmuş. Adı da çok güzel :) Ben de yaptırıcam:)

Odalarında dururlar canım , bizde yanında dururuz . İkramlar önceden hazırlanır , yakınlarımız yardımcı olurlar .
Ama benim yakınlarımın hep çocukları ver ve çağırınca gelir kalırlar , yapmasam mı ya bilemedim

Cok merak ediyorum benimde bebisim dindumu bir hafta once gittigimde donmemisti...

Bence annelerimizle kayıınvalidelerimiz gelsin yeter
Eşimin akrabalarında da herkes yaptırıyor. Sanki bi mecburiyetmiş gibi olmuş. Bizde öyle değil aslında.
Kalırlar derken yatıya mı kalırlar nasıl yani :/

Ben mevlut yapmicam...yakinlarimi cagirsam bile ev cok kalabalik olcak..kimseyede kucagina alma opme diyemm..ee muhakki ev sahibi olarak ben kalkip
Yardim etmm.gerekir o yuzden yapmicam

Benim boyum kısa canım 150 cm DD o yüzden sorun ediyorum benim bebişte maş. kilosu yerinde inş. sezeryan olmayız bende istemiyorum
inş. canım.. yaklaşık aynı durumdaymışız o zaman...bugün bir hamile gördüm karnı öyle büyüktü ki sırf karnı tartıya koysak 15 kilo ederdi. Acayip tırstım:18:
az kaldı daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor artık :)

**kızlar normal doğum yapabilmek için neler yapmalıyız acaba? bebeğimin başı aşagıdaymış şimdilik kolay bir doğum yapmak için neler yapabiliriz?

Bence bisey ler yapmak icin erken canim...bol bol yuruyusle baslamamiz lazim bide ben son ayimda gunde 2 tane hurma yicem...birde fatma ana otu..sancim basladiginda suya katcam :)

Bence bisey ler yapmak icin erken canim...bol bol yuruyusle baslamamiz lazim bide ben son ayimda gunde 2 tane hurma yicem...birde fatma ana otu..sancim basladiginda suya katcam :)

O suya koyulan açan ot fatma ana otu mu?
Ben de temmuz annelerinde okudum. Onu alıp hazır etmek lazım. Sancı başladığında suya koyuyorlarmış galiba. Sonra gidiyorlarmış hastaneye herhalde.

valla ben de korkarım. bir de tam havaların değişimi olduğu dönem. yani grip,nezle vs olabilir.
ya kucağınıza alıp şöyle bir ortada kimseye vermeden dokundurmadan gösterip odasına geri götüreceksiniz.. ama dikkat edin siz de kimseyi öpmeyin. yaklaşmayın. sonuçta siz de etkilenirseniz emziklisiniz bebeğe geçmesin emzirirken.

ama ne olursa olsun.. kalabalığa çıkartmak aynı ortamda bir de kapalı ortamda nefes bile temas oluyor.. size geçmezse anneannelere kv deler geçer.ordan size veya bebeğe..allah korusun.. yani en iyisi mümkün mertebe uzak durmak en azından kalabalığı toplamak hiç iyi fikir değil bence..

Doğru diyorsun. Bi de 40 günlük bebek yani. Ben 15 yaşına gelince mevlüt yaparım anca

açıkçası ben mutfak ve banyo dışında zaten hep vileda kullanıyordum. hem çalışıcam hem ev işi hem temizlik çamaşır ütü mutfak kendimi yıpratamam.. ayrıca eşim evdeyken ondan başka birşeyle vakit geçirmek istemiyorum. en güzel zamanlarımız gençliğimiz elimden geldikçe tadını çıkarmaya çalışıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…