2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Benim kocam "sana da bi çocuk verdik kaç aydır çıkaramadın" diyor

Bebek idrar kesesine doğru vurduğunda nasıl hissediyorsun :))

Kızlar dün geceden beri çok fena ellerim ayaklarım yanıyor üstelik hava serin... Çok rahatsız oluyorum uyutmuyor sabahın köründen beri uyanığım. Sizde bu sorunla karşılaşan var mı?

Benim de ayaklarım çok yanıyor canım, bazen buzla ovuyorum.. Ki ben normalde aşırı üşürüm :/

Hayırlı sabahlar herkese :)
Daha kahvaltımı bile yapmadım.
Artık işe gelmek bile yoruyor beni. Çok yavaş yürüyorum zaten..

Günaydın canım ben de yavaşladım, istesem de hızlı yürüyemiyorum 1 ay sonra ne olucaz acaba çok merak ediyorum :26:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Günaydın canımmm

O ağırlık hissi bende de oluyor canım sanırım başları aşağıda olduğu zamanlarda oluyor o his.. Karnımı tutma ihtiyacı hissediyorum düşecekmiş gibi..

Aynen canım benim de öyle neyseki rahim ağzı genişliğim iyi çıktı da strese girmiyorum yoksa doğuracak gibi hissediyorum :26:

O kadar erken yapıldığını bilmiyordum, bende yaptırabilirim bir aksilik çıkmazsa en iyisi küçükken yaptırmak

Canım doğumun ertesi günü hastaneden çıkmadan da yaptırılabiliyormuş.Ama biraz zaman geçmesinin daha sağlıklı olduğunu okudum.

Benim kocam "sana da bi çocuk verdik kaç aydır çıkaramadın" diyor

Ben de "bu bebeği 9 ay ben taşıdım,al artık sorumluluk sırası sende deyip 9 ay sana bırakacağım diyorum :)) "

Çok şükür .... Merak ettik zaten

Saol canım, benim de moralim çok bozuktu 2 gündür,evham yapmayım diyorum ama aklımda da hep neden az hareket ediyor düşüncesi vardı.Çok şükür,Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın

Öncelikle herkese günaydın kızlar :))first maşallah bebiş 1 kiloyu geçmiş cok sevindim.allahım az kaldı bebeklerimizi kucaklarımıza almamıza:))

Merhaba :) çok güzel anlatmışsın , yapmak isteyen o kalabalıkla uğraşabilecek gücü ve yardımcısı olan yapabilir ....

Cool bebişinin hareketleri nasıl??hiç stres yapma ben bi ara resmen psikopata bağlamıştım elim sürekli karnımdaydı sen şekerli şeylerde yemiyorsun biraZda ondan da olabilir canım sen süt iç sütte bebişi çok hareketlendiriyo bide sol tarafına yatmaya çalış.

Günaydın canım ben de yavaşladım, istesem de hızlı yürüyemiyorum 1 ay sonra ne olucaz acaba çok merak ediyorum :26:

Güneş altında da fazla kalmamak lazım. Kendimize dikkat etmemiz gerekiyor. Son aylara yaklaştık, erken doğumları da duyunca tırsıyorum.

evet canım bende de oluyor o karnımdan bir şey düşecekmiş hissi. hatta karnımın altını tutuyorum farketmeden:)

Hayırlı olsun inşallah, neden erken doğmuşlar ki ağır falan mı kaldırmışlar acaba ?
Bu dönemde çok dikkat etmeliyiz , küvezden hayırlısıyla çıkarlar umarım

günaydın annişler ve tatlı bebişleri:) biz kızımızın adını Hüma koymaya karar verdik. Anlamı;
1. Başına konduğu kimseye mutluluk getirdiğine inanılan devlet kuşu, talih kuşu.

2. Mutluluk, saadet.

3. Fatih Sultan Mehmet’in annesinin ismi.

Babası Hüma Sultan diye seviyor kızımızı:) nasıl sizce ismi?:26:

herkese günaydın :)

artık 90 günümüz kaldı, hergün burdaki takvimden bebişimi takip ediyorum ve ne zaman 90 günün altına inicem diye sabırsızlanıyordum :)
inşallah oğluşum erken gelmeye kalkmaz

günaydın,

güzelmiş ,inşallah sizede mutluluk saadet getirir

Güneş altında da fazla kalmamak lazım. Kendimize dikkat etmemiz gerekiyor. Son aylara yaklaştık, erken doğumları da duyunca tırsıyorum.

Evet canım artık dikkat etmemiz gereken en önemli sürece girdik.. Ben de korkuyorum her gece ve sabah dua ediyorum Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip et diye.. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah. Meğer haftaların ne kadar önemi varmış, doktorların neden hafta sayın ay saymayın dediğini artık daha iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…