2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun canım. allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
ankaraya hoşgelin o zaman:)

ebebek in sitesine gıcık oluyorum. bir anket çıkıyor.ekranı kapatıyor. anket kapanmak bilmiyor.. o kadar uğraştım. bir türlü gitmiyor.sürekli çıkıyor.ve gitmiyor.sinir etti.. eşim de gıcık etti. oysa bebek eşyalarına bakıp mutlu olmamız gerekirken sinir eden bir site oldu..
neyse..

ankarada ben inşallah zekai tahir de doğumum hast.doğum yapmayı düşünüyorum. özel dersen akay hast. önerebilirim. yani orada doğum yapanlar ve yapacak olan yakınlarım var.

evet ebebek sitesi biraz öyle maalesefhosbulduk:)Cnm doktor isimlerini de söyler misin ben biraz arastirayim.inş iyi bi doktor ayarlayabilirim.ayrıntılı USG için anakarada lütfü hocaya gelmiştir ama onunda doğum ücretleri biraz pahaliymis galiba.onun için iyi bi doktor bulmam lazim.psikolojik olarak bunu problem yapmamam icin..inş II olur

Canım kıpırdadı muzu yiyince.dayanamadım küçük de bir tatlı yedim,oynamaya başladı :)) minik bebişim tatlısızlıktan kıpırdamıyormuş :)

Ohh cok sukur gozunaydinn tatlimm:)) afiyet bal seker olsunn yedigin tatlilar:)
Bu aradaa SPK yi gecmisimmm:))

Kizlar gunaydin ve mutlu sabahlar:)

Daha dun doktordaydin ama sormayi unuttum bilgisi olan var mi bizler denizde ne kadar sureyle yuzebiliriz? Misafirlerimizi denize goturcez ama bebis kafa asagiya pozisyonuma geldigi icin biraz da tirsmis durumdayim:)

Günaydın canım :) doğuma kadar istediğin kadar denizde yüz canım çok faydalı hiç bir şey olmaz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh cok sukur gozunaydinn tatlimm:)) afiyet bal seker olsunn yedigin tatlilar:)
Bu aradaa SPK yi gecmisimmm:))

Tebrikler canım, çok sevindim gerçekten.Sonunda üzerinden bir baskı unsuru kalktı :) Bebişin de annesiyle gurur duysun :))Bu arada sen ileride çalışmayı düşünüyor musun ki tatlım ?

Kızlar dün geceden beri çok fena ellerim ayaklarım yanıyor üstelik hava serin... Çok rahatsız oluyorum uyutmuyor sabahın köründen beri uyanığım. Sizde bu sorunla karşılaşan var mı?

Canım bunlar çok güzel ama genelde kız bebekler için modeller acaba erkek için olan modellerde var mı? Resmini koyarsan ben yaptırmayı düşünebilirim.
Herkese günaydın bu arada:)

Hayırlı sabahlar herkese :)
Daha kahvaltımı bile yapmadım.
Artık işe gelmek bile yoruyor beni. Çok yavaş yürüyorum zaten..

Yavaşlama bende de olmaya başladı, bir de nefes nefese kalma olayı... Az kaldı canım geçecek hepsi inşallah

Kızlar dün geceden beri çok fena ellerim ayaklarım yanıyor üstelik hava serin... Çok rahatsız oluyorum uyutmuyor sabahın köründen beri uyanığım. Sizde bu sorunla karşılaşan var mı?
Aynı şeyler oluyor canım nerdeyse çoğu hamilede olan birşey ben duş alıyorum hemen saat kaç olursa olsun bi serinleme rahatlama olunca uyuyorum yoksa ter basıyor bunalıyorum çekilmez oluyor

Bende oğluma düşünüyorum inş. mevlüt olayını. Güzel birşey bence zaten o insanlar bebeği görmeye gelecekler hiç değilse dualı olur hemde tek seferde tüm gelenleri ağırlarız :))

Yavaşlama bende de olmaya başladı, bir de nefes nefese kalma olayı... Az kaldı canım geçecek hepsi inşallah

Merdivenlerde doğurucam birgün. Her akşam 3 kat çıkıyorum. Çok yoruyor beni. Yürüyüş böyle zor değil. O merdivenler olmasa.. :/
İnşallah geçecek canım. Artık hamilelikten hayırlısıyla çıkıp normal hayatıma dönmek istiyorum. Yatağımdan rahat kalktığım zamanlara :/

Bebeği o güne kadar görürler herhalde. Bilmiyorum ki ne zaman gelinir. Ama sanırım loğusa kadına gelinmiyor. 40ından sonra gelirler dediğin gibi.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydınnn bugün 29. haftamızı bitirdik çok mutlu oluyorum çarşamba günleri kızlar benimde yürüyüşüm değişti adeta sünnet olmuş çocuk mu desem, bel ağrısı çeken hasta mı bilemiyorum:)))) yavaş yavaş, aheste aheste yürüyorum elimde olmadan hızlı yürürsem arada bir unutup nefes nefese kalıyorum. Bir de bazen yürürken karnımın alt bölgesinde büyük bir yük ağırlık hissediyorum, dinlenince düzeliyor o his. Sanki karnımdan aşağı bir şey düşecekmiş gibi oluyor... Sizde de oluyor mu??

Erkek bebek anneleri, sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? ben daha bir şeylerin farkına varmadan yaptırsam, büyüyünce zor olur diye düşünüyorum

Valla normal hayatıma dönmeyi ben de o kadar çok istiyorum ki...İstediğim gibi yiyip-içtiğim dönemlere,yüzüstü uyuduğum dönemlere,tatie çıkabildiğim dönemleree ( 9 ay gerçekten çok uzun bir süreymiş :)))

Erkek bebek anneleri, sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? ben daha bir şeylerin farkına varmadan yaptırsam, büyüyünce zor olur diye düşünüyorum

Canım ben doğduktan 10 gün sonra falan yaptırmayı düşünüyorum.Daha sağlıklı olduğu konusunda bilgi edindim.

O kadar erken yapıldığını bilmiyordum, bende yaptırabilirim bir aksilik çıkmazsa en iyisi küçükken yaptırmak

Bende artık yavaş yürümeye başladım , gerçekten artık ağırlaşıyoruz sanki . İdrarım geliyor sürekli , karnımın altında baskı oluyor .
Ama onun dışında ağrım sızım yok şükürler olsun , 8. aya giriyoruz haftaya hayırlısıyla ,,,

Benim ağrım oluyor canım hızlı yürüyünce. O ağırlık hissi çok rahatsız edici olmasa da bende de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…