aynen canım 7 aylık yapmış olacağız. Çok küçük oluyorlar ya, düşün benim yeğenim 34 haftalıkken doğdu 2200 gr.dı, o kadar minikti ki ana kucağına koyup kemerini bağlıyoduk alttan kayıyorduaşırı küçüktü.. 30 haftalık doğanı düşünemiyorum çok küçüktür eminim..
aynen canım 7 aylık yapmış olacağız. Çok küçük oluyorlar ya, düşün benim yeğenim 34 haftalıkken doğdu 2200 gr.dı, o kadar minikti ki ana kucağına koyup kemerini bağlıyoduk alttan kayıyorduaşırı küçüktü.. 30 haftalık doğanı düşünemiyorum çok küçüktür eminim..
oluyor canım.yürüyüşüm değişti.. çabuk yoruluyorum.. bir de böyle karnımın alt bölgesinde daha çok hissediyor düşecek gibi geliyor. ilk fırsatta dinleniyorum.
evet artık ağırlaşıyoruz..bir de sıcaklar çok fena..
hayırlısıyla tamamına erdirsin allah..
yüz üstü yatmayı özledim. sırt üstü bile yatamıyorum ben.. sola dönük de yatamıyorum.. sürekli değiştirmem lazım..hayırlısıyla normal hayata dönelim diyeceğim ama sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alalalım. onunla birlikte hayatımız eskisi gibi olmayacak zaten.. belki başlarda zor günler bekliyor ama sonra kızımı alıp gezeceğim onunla oynayacağım günleri de iple çekiyorum.
adıyla yaşasın. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
Benim kocam "sana da bi çocuk verdik kaç aydır çıkaramadın" diyor
evet çok rahatsız etmiyor ama yine de korkutmaya yetiyor..Benim ağrım oluyor canım hızlı yürüyünce. O ağırlık hissi çok rahatsız edici olmasa da bende de oluyor.
Evet başı aşağıda artık, gerçekten de önceden olmuyordu, ondan olabilirO ağırlık hissi bende de oluyor canım sanırım başları aşağıda olduğu zamanlarda oluyor o his.. Karnımı tutma ihtiyacı hissediyorum düşecekmiş gibi..
Aynen canım benim de öyle neyseki rahim ağzı genişliğim iyi çıktı da strese girmiyorum yoksa doğuracak gibi hissediyorum :26:
bende 6. ayda yaptırırım diye düşünüyordum aslında biran önce yaptırmak en iyisiCanım doğumun ertesi günü hastaneden çıkmadan da yaptırılabiliyormuş.Ama biraz zaman geçmesinin daha sağlıklı olduğunu okudum.
Saol canım, benim de moralim çok bozuktu 2 gündür,evham yapmayım diyorum ama aklımda da hep neden az hareket ediyor düşüncesi vardı.Çok şükür,Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın
evet canım bende de oluyor o karnımdan bir şey düşecekmiş hissi. hatta karnımın altını tutuyorum farketmeden:)
İnşallahgünaydın,
aynı durum bende de var, yürüdüğümde veya fazla oturursam karnımın alt kısmı çok ağrıyor, bazen eşime ben bebeğimi taşıyamıyormuyum acaba diye soruyorum, hafta sonu kuzenim buluz dikti , normalde hamile olanların ön kısmı biraz uzun bırakılır kuzen benimkini uzun yapmadı, sen normal hamile gibi yürümüyorsun dedi :) onlar geriye doğru yürür sen öne eğiksin dedi, bende karnımın altını tutuyorum, eşim bazen 9 aylık hamile gibisin diye takılıyor, kayınvalidem bu durumu hiç anlamıyor, doktorlar bize yürü derdi sende biraz yürü deyip duruyor, şu 3 ayıda sağlıkla bir atlatsakta bebişlerimize kavuşsak :)
oğlan dayıya benzer derler eğer doğruysa ismini mülayim bile koysam bizimki ele avuca sığmaz, kardeşim küçükken düz duvara tırmanıyordu :)
ben Ahmet ismini rüyamda görmüştüm, yaşlı bir dede söylemişti, Peygamber efendimizin ismi olduğu içinde hiç tereddüt etmeden kabullendim :)
aslında ben de Elif Masal istiyordum kızımın adını, babası Hüma koydubiz iddiaya girmiştik kız olursa o erkek olursa ben koyacaktım. o kazandı
aslında ben de Elif Masal istiyordum kızımın adını, babası Hüma koydubiz iddiaya girmiştik kız olursa o erkek olursa ben koyacaktım. o kazandı
Ana kucağının altından mı kayıyordu :)))))))))))))))))
Ayyy ne komik yaaa:))))
Benim kocişim de geçen bi filmde gördü. Bebeği kese kağıdına koymuş adam, elinde taşıyor. Ben de yapıcam bunu diye tutturdu :)))))))))))))) Çok şeker ama ya:)))) Adam bi de çorabını bebeğin başına geçirmiş görmen lazımdı :)))))))) Oyuncağımız olacak oğlumuz bizim :))
Evet başı aşağıda artık, gerçekten de önceden olmuyordu, ondan olabilir
İnşallahBen hamile gibi yürüyorum geriye doğru:) yürümek iyi tabi ki ama rahatsızlık yaşıyorsak da zorla yürümenin bi manası yok
o ağırlık hissi hepimizde oluyor demek ki... Normal bir durumdur o zamankorkuyorum ama olunca yine de:18: Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah...Amiiinn...
Cool bebişinin hareketleri nasıl??hiç stres yapma ben bi ara resmen psikopata bağlamıştım elim sürekli karnımdaydı sen şekerli şeylerde yemiyorsun biraZda ondan da olabilir canım sen süt iç sütte bebişi çok hareketlendiriyo bide sol tarafına yatmaya çalış.
Aminnn :) oğluşunu çok tatlısız bıraktın annesi ,
kardeşim 4,100 gr doğmuştu yinede bize çok küçük geliyordu ,
2,200 gr düşünemiyorum, yıkaması felan çok zor olmuştur
Amin canım çok sağol, senin bebişin ismi ne?
:) hangi filmmiş o:) valla o zaman o kadar küçük oluyorlar ki ilk başta biz tutmamız imkansız. yeğenimi emzirirken altına yastık koyuyorlardı..Ana kucağının altından mı kayıyordu :)))))))))))))))))
Ayyy ne komik yaaa:))))
Benim kocişim de geçen bi filmde gördü. Bebeği kese kağıdına koymuş adam, elinde taşıyor. Ben de yapıcam bunu diye tutturdu :)))))))))))))) Çok şeker ama ya:)))) Adam bi de çorabını bebeğin başına geçirmiş görmen lazımdı :)))))))) Oyuncağımız olacak oğlumuz bizim :))
Amin :) hamileliğimiz yaza geldi , zorlanıyoruz sıcakta ama şöyle düşünelim . Kışın evde oturup bebeğimizi büyüteceğiz inşallah , tam gezdirme hava aldırma zamana geleceği dönemde havala ısınacak . Hayırlısıyla o günlere de gelelim hepimiz
Adıyla yaşasın canım , anlamını çok beğendim
benim kocam da kadınların askerliği gibi diyor. 9 ay hayat sınavı ölüm kalım savaşı veriliyor diyor.. hatta böyle duvara takvime çeltik atıp şafak sayalım diyor.
Allahımmm bizim oğluşlar da yapmasın öyle sonraannem de Ahmet ismini rüyasında görüp koymuştu, çok güzel bir isim. ismiyle yaşasın paşa. aksine bizim dayımız çok sakin,uysal sessiz biriydi ama Ahmet şahsına münhasır bir çocuktu. kimsenin aklına gelmeyecek işler yapıyordu:) bi ara hatta pipisini makasla kesmek üzereydi yakaladık:) tüm makyaj eşyalarımı koltuklara sürmüşlüğünü hiç unutmuyorum bile. koltukları temizlemeye uğraşmamamı yoksa giden malzemelere mi yanayım bilememiştim:) bir kutu zeytinyağını mutfak halısına boca etmişti:) bunları genelde sabah ezanından sonra yaptığı için her sabah uyandığımızda bir süprizle uyanıyorduk:) büyüdü şimdi canparem askere gidiyor 20 gün sonra
Gündüzleri iş yerinde oturduğumdan çok hissedemiyorum ama dün gece çok şükür eskisi gibi sert tekmeler attı.Demekki şekersizlik gerçekten bebeği etkiliyor.Çikolatadan 15-20 dk sonra hareketlendi,çok enteresan gerçekten :) Hep soluma yatıyorum canım,sütümü de içiyorum ama benimki süte tepki vermiyor.Benim gibi sevmiyor sanırım :)
Hem o, hem de ben tatlısız kaldım valla :) Hep diyorum tatlı yiyemesem de, ben tatlımı karnımda taşıyorum :))
Yürürken de, ayaktayken de vuruyor :))) Vurunca bana haber ver :)))
Maşallah sağlam kız olacak, babasının bile hakkından gelecek :)))))))))) Babalar kızlarına hiç kıyamazlar çünkü :)))
Benim kocamda Allah yardımcın olsun diyor:)) göbeğimin hareketlerini gördükçe, sen nasıl uyuyorsun böyle diyorErkekler hiç övünmesin biz askerlik yaptık diye. Bizim askerliğimiz daha zor. Daha tedirginlik verici. :)
annem de Ahmet ismini rüyasında görüp koymuştu, çok güzel bir isim. ismiyle yaşasın paşa. aksine bizim dayımız çok sakin,uysal sessiz biriydi ama Ahmet şahsına münhasır bir çocuktu. kimsenin aklına gelmeyecek işler yapıyordu:) bi ara hatta pipisini makasla kesmek üzereydi yakaladık:) tüm makyaj eşyalarımı koltuklara sürmüşlüğünü hiç unutmuyorum bile. koltukları temizlemeye uğraşmamamı yoksa giden malzemelere mi yanayım bilememiştim:) bir kutu zeytinyağını mutfak halısına boca etmişti:) bunları genelde sabah ezanından sonra yaptığı için her sabah uyandığımızda bir süprizle uyanıyorduk:) büyüdü şimdi canparem askere gidiyor 20 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?