2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ana kucağının altından mı kayıyordu :)))))))))))))))))
Ayyy ne komik yaaa:))))

Benim kocişim de geçen bi filmde gördü. Bebeği kese kağıdına koymuş adam, elinde taşıyor. Ben de yapıcam bunu diye tutturdu :)))))))))))))) Çok şeker ama ya:)))) Adam bi de çorabını bebeğin başına geçirmiş görmen lazımdı :)))))))) Oyuncağımız olacak oğlumuz bizim :))

kardeşim 4,100 gr doğmuştu yinede bize çok küçük geliyordu ,
2,200 gr düşünemiyorum, yıkaması felan çok zor olmuştur

Amin :) hamileliğimiz yaza geldi , zorlanıyoruz sıcakta ama şöyle düşünelim . Kışın evde oturup bebeğimizi büyüteceğiz inşallah , tam gezdirme hava aldırma zamana geleceği dönemde havala ısınacak . Hayırlısıyla o günlere de gelelim hepimiz

Benim kocam "sana da bi çocuk verdik kaç aydır çıkaramadın" diyor

benim kocam da kadınların askerliği gibi diyor. 9 ay hayat sınavı ölüm kalım savaşı veriliyor diyor.. hatta böyle duvara takvime çeltik atıp şafak sayalım diyor.

Benim ağrım oluyor canım hızlı yürüyünce. O ağırlık hissi çok rahatsız edici olmasa da bende de oluyor.
evet çok rahatsız etmiyor ama yine de korkutmaya yetiyor..
Evet başı aşağıda artık, gerçekten de önceden olmuyordu, ondan olabilir
bende 6. ayda yaptırırım diye düşünüyordum aslında biran önce yaptırmak en iyisi ama canları acır mı, daha doğar doğmaz bir acı yaşayacaklar(( kıyamam ben ona
evet canım bende de oluyor o karnımdan bir şey düşecekmiş hissi. hatta karnımın altını tutuyorum farketmeden:)

İnşallah Ben hamile gibi yürüyorum geriye doğru:) yürümek iyi tabi ki ama rahatsızlık yaşıyorsak da zorla yürümenin bi manası yok

o ağırlık hissi hepimizde oluyor demek ki... Normal bir durumdur o zaman korkuyorum ama olunca yine de:18: Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah...Amiiinn...

Son düzenleme:

annem de Ahmet ismini rüyasında görüp koymuştu, çok güzel bir isim. ismiyle yaşasın paşa. aksine bizim dayımız çok sakin,uysal sessiz biriydi ama Ahmet şahsına münhasır bir çocuktu. kimsenin aklına gelmeyecek işler yapıyordu:) bi ara hatta pipisini makasla kesmek üzereydi yakaladık:) tüm makyaj eşyalarımı koltuklara sürmüşlüğünü hiç unutmuyorum bile. koltukları temizlemeye uğraşmamamı yoksa giden malzemelere mi yanayım bilememiştim:) bir kutu zeytinyağını mutfak halısına boca etmişti:) bunları genelde sabah ezanından sonra yaptığı için her sabah uyandığımızda bir süprizle uyanıyorduk:) büyüdü şimdi canparem askere gidiyor 20 gün sonra

aslında ben de Elif Masal istiyordum kızımın adını, babası Hüma koydu biz iddiaya girmiştik kız olursa o erkek olursa ben koyacaktım. o kazandı

olsun tatlım ikinciyi de sen koyarsın erkeklerin bazen böyle inatları olabiliyor aslında Elif Hüma da koyabilirsin güzel uyuyor birbirine..

Çok komikti gerçekten tipini bir görseydin :))) yenidoğan tulumu giydiriyoduk, ayakları diz kısmına geliyordu gerisi boş duruyordu sallanıyodu alttan

çok tatlıymış ya çorap hahaha :) resmen oyuncak gibi oynıycaz onlarla

Bakalım daha neler yaşıycaz görücez zormuş bu hamilelik

Gündüzleri iş yerinde oturduğumdan çok hissedemiyorum ama dün gece çok şükür eskisi gibi sert tekmeler attı.Demekki şekersizlik gerçekten bebeği etkiliyor.Çikolatadan 15-20 dk sonra hareketlendi,çok enteresan gerçekten :) Hep soluma yatıyorum canım,sütümü de içiyorum ama benimki süte tepki vermiyor.Benim gibi sevmiyor sanırım :)

Aminnn :) oğluşunu çok tatlısız bıraktın annesi ,

Hem o, hem de ben tatlısız kaldım valla :) Hep diyorum tatlı yiyemesem de, ben tatlımı karnımda taşıyorum :))

Amin canım çok sağol, senin bebişin ismi ne?

kızımın adını Doğa koymayı düşünüyoruz. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

:) hangi filmmiş o:) valla o zaman o kadar küçük oluyorlar ki ilk başta biz tutmamız imkansız. yeğenimi emzirirken altına yastık koyuyorlardı..

başlarda hep tecrübeliler tutuyor. emzirirken veriyorlar. gerçi sezeryan olunca öyle olmak zorundayız.

kışın aslında daha zor.. dışarı çıkmak yürüyüş yapmak karlı buzlu havalarda çok zor. en azından şimdi serinlik düşünce yürümesi güzel oluyor. dinlene dinlene..badi badi:)

bebeğimizi gezdirdiğimiz günlere hayırlısıyla bir gelelim...

benim kocam da kadınların askerliği gibi diyor. 9 ay hayat sınavı ölüm kalım savaşı veriliyor diyor.. hatta böyle duvara takvime çeltik atıp şafak sayalım diyor.

Erkekler hiç övünmesin biz askerlik yaptık diye. Bizim askerliğimiz daha zor. Daha tedirginlik verici. :)

Allahımmm bizim oğluşlar da yapmasın öyle sonra

ne tatlısın çok güzel bir bakış açısı benimki de tatlıya tepki vermiyor, sanırım o da bana çekmiş

Yürürken de, ayaktayken de vuruyor :))) Vurunca bana haber ver :)))
Maşallah sağlam kız olacak, babasının bile hakkından gelecek :)))))))))) Babalar kızlarına hiç kıyamazlar çünkü :)))

Tamam canım :)
Babası kızını çok seviyor . Dün akşam gelse de artık sevsek, bıdıl bıdıl yürüyüşlerini anne deyişlerini duysak diyor çok hevesli çok
Cihangir paşanın tekmeleri dışarıdan belli oluyor değil mi ?

Erkekler hiç övünmesin biz askerlik yaptık diye. Bizim askerliğimiz daha zor. Daha tedirginlik verici. :)
Benim kocamda Allah yardımcın olsun diyor:)) göbeğimin hareketlerini gördükçe, sen nasıl uyuyorsun böyle diyor gece tam yatıyorum başlıyor bizimki, bir de sabah 6 oldu mu uyanıyor:))

anılarım canlandı :))) makyaj malzemesi olayını ikimizde yaşamışız, bizimki yüzüne gözüne sürmüştü, birde güzel olmuşmuyum diye soruyordu
ben uyurken burnumdan içeri sakız sokmuştu, daha bir sürü anı, çok şükür pipisini kesmeye çalışmadı, şimdi ün. başlayacak zaman çok hızlı geçiyor,
kardeşin inşallah askerlik günlerini hızla geçirip sağlıkla döner, hiç unutmuyorum kardeşim daha bebek tvde askerleri gösteriyorlardı çok duygulanıp ağlamıştım , nasıl göndericez bunu askere demiştim, arada yaş farkı olunca kardeş gibi değil evlat gibi oluyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…