First,
canım bebiş maşallah çok büyümüş,bugünleri gördük çok şükür inşallah böyle herşey yolunda gidecek :)Doktor konusuna gelince içine hangisi daha çok yattıysa ona devam et tatlım.Önemli olan doğumda senin psikolojinin rahat olması, bir de normal doğum istiyorsun o nedenle bence kendini iyi hissettiğin doktoru seçmen daha önemli.Sezeryan olsan gözünü kapatıp açtığında zaten bebek gelmiş olur ama normal doğumda doktorla dialoğun çok önemli bence.Fiyat olarak baya fark varmış ama önemli olan senin mutluluğun.
Evet kuzucum kocaman olmusuz masallah:) dunden beri surekli doktoru dusunuyorum yaaa kendi dr umdan tek bi muayenede bile sikayetci olmus olsaydim hic dusunmeden diger tarafa giderdim ama hamile kalmadan 3 ay once tanistim onla ve hamileligimi bu kadar rahat ve iyi gecirmemi saglayabilen tek insan o

insallah dogumu onla yapmak nasip olur...normal dogum konusunda solediklerinde cok haklisin tatlim...
Aminn canimm seninde kandilin mubarek olsunn...
Walla bilmiyorum ki canim bana cok once kendi dr um solemisti 32. Hftada aspirini kesicez diye asil kanamayi yapan aspirinmis clexan fazla etki etkiyomus belki ben normal dogum istiyorum diye daha erken kesiyodur bilemiyorum ki ...bidaki gidisimde sorarim yine tatlimm