merhaba kızlarr,
bugünn baska bi hastane ve baska bi doktra gittim ilk defa...ve doktoru begenirim diye ödüm kopuyodu çünkü kendi doktoruma ihanet ediyomusum gibi geldi:) maalesef korktugum basıma geldii adam 10 numara 5 yıldız cıktı :) bugüne kadar ikili test,detaylı ultrason,seker yüklemesi vb. bütün testlerimi baskasına yaptırmıs olmama ragmen sanki yeni gebe kalmıs bi hastası gibi detaylı bi sekilde ilgilendi herseyi acıklayarak...cok cok begendim adamı ve şimdi kendi doktorumun oldugu hastaneyle bu yeni doktorun oldugu hastane arasındaki dogum ücretindeki farklar dolayısıyle belki de dr degiştirmek durumunda kalıcam
normal ve sezaryen: 1350 tl (ikisi aynı fiyatmış cok ilginç)
epidural normal ve sezaryen : 1650 tl
bu giriş bilgisinden sonra kızım maşallah cok iyidi:) 1250 gr olmuş boyu da 40-41 cm gibi baya uzun olacak dedi:) suyu,kalp atışları,böbrekleri herseyi iyi herseyi yolunda 30 haftalık bi bebek görünümünde gelişimi iyi gidiyo ultrasona göre dogum 30 eylül görünüyo ama sen ona bakma SAT tarihin önemli dedi aynı kendi doktorumun dedigi gibi:) ve kan sulandırıcı nedeniyle normal dogum yapabilir miyim diye buna da sordum tabiki yapabilirsinn hiç sorun diiil dedii onu da söleyince beni kalbimden vurdu zaten:)
anlayacagınız kafam iyice karıstı kızlar iki doktoru da cok cok begeniyorum ama tabiki gönlümde yatan aslan kendi doktorum:) Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için...
günaydın canım, şimdi geçmişi okurken mesajını gördüm, ctsi doktordan geldiğimden beri canım çok sıkılıyordu, bende de kan pıhtılaşması var demişti doktorum, bi düşük yapmıştım hatta ama iğne kullanmıyorum, sadece asprin alıyorum kan değerlerim sonraki testlerde normal çıktığı için.
Ctsi doğum konusunu açtım dr bana kan pıhtılaşması için iğne-ilaç alıyorsa gebeler normal doğum yapamazlar dedi, doğumdan 3 gün önce iğneyi kesmemiz lazım dedi bunun ne zaman olacağını normal doğumda bilemeyiz dedi, sonradan ağlamamak için döyle bi riske girmeni tavsiye etmem dedi.
Ben bi de sezeryandan normal doğumdan daha çok korkuyorum, hiç ameliyat olmadım, dikiş bile atılmadı vücuduma, bu korkumu da anlattım.
Bu sefer de normal doğumda da kesik atılıyor, dikiş oluyor dedi, herkese kesik atılıyor mu dedim evet dedi

Tüm cesaretim kırıldı doğumla ilgili resmen

bi de plesenta yaşlanması varmış ben de sana da böyle bişey söylediler mi merak ettim.