2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Gitmeme şansın varsa gitme. Ben de cuma günü tam gün izin alıcam. Zaten 3te randevum var. Sabah da gelmicem bi aksilik çıkmazsa.
Kuruluğum var derken ne demek istediğini anlamadım?

Ben de hastaneden sonra banyo sonrası kullanırım artık :)
Sabun tozunu da birinden alırım artık. Zaten iki defa durulamak gerekiyormuş sabun tozunu.

evet canım iki kez durulamak gerekiyormuş bir de ayda bir falan makineyi boş çalıştırın diyorlar. Tıkanıklık yapabiliyormuş çünkü.

Bende hatta hepsiburada comdan sepete eklerim çok yakın bir tutar çıkar karşıma o da süper oluyor bende de var sendeki bu durum
Benim hastanede istenmiyor ablamdan biliyorum.Ama listede yazmakla iyi etmişsin isteyen hastaneler olabiliyormuş demek ben bilmiyordum bunu mesela...

Baktılar alıcı var ben gidene kadar yine getirirler..Orası olmasa da başka bir mağazadan alırım artık..İşimi son ana bırakmayı sevmem. Yeterince geciktim zaten..

bence de gelir yenileri. aynen başka yerlere de bakarsın canım. bian önce bak bence de sonra mecbur kalıp istemediğin bişeyi alma

evet canım iki kez durulamak gerekiyormuş bir de ayda bir falan makineyi boş çalıştırın diyorlar. Tıkanıklık yapabiliyormuş çünkü.

Ne zamana kadar sabun tozu kullanmak gerek ki acaba. Ben bi paket bittikten sonra yine omo ya da ariele geçerim.

hahaha :) bak o da güzel bir yöntemmiş insan başta biraz uğraşıyor ama sonrasında çok kolay oluyor liste yapınca her şey hemen halloluyor. bi de canım kendim evden kendi yıkadığım çarşafı götürmek isteyebilirim o anki ruh halime bağlı, bazen temizlik konusunda takıntılı olabiliyorum

Gitmeme şansın varsa gitme. Ben de cuma günü tam gün izin alıcam. Zaten 3te randevum var. Sabah da gelmicem bi aksilik çıkmazsa.
Kuruluğum var derken ne demek istediğini anlamadım?

Bildiğin kabız işte :)) kibarcası kuruluk diyoruz

Benim zaten bu hafta son bi daha da gitmem zorlanıyorum...Abimin işyeri ondan bu rahatlığım abim hatta gelme dedi de bazı işler var onları tamamliyim istedim hazır gidebiliyorken..

Ne zamana kadar sabun tozu kullanmak gerek ki acaba. Ben bi paket bittikten sonra yine omo ya da ariele geçerim.

canım en az 6 ay kullanmak gerekiyor, çok hassas oluyor vücutları maalesef. Hatta benim yeğenlerimden en küçüğü 2 yaşında yeni yeni deterjana geçtiler. bi paket hemen biter bence, küçük zaten paketleri bir de bebeklerin üstü başı çabuk kirleniyor her gün çamaşır yıkayan var.

Bebek kaybettiğinizi bilmiyordum canım kusura bakma o zaman gerçekten haklısın.Eşin sana daha da anlayışlı davranmalı hassas bir durum var ortada..İnşallah düzelir ve anlar durumu..

Kabızlık mı var. O da çok kötü. Üzüm ye iyi geliyor :) Bi de kayısı :)
Abinin işyeri olması güzelmiş :) Artık hepimiz dökülmeye başladık...

evet liste büyük kolaylık bence de hem de gereksiz şeyleri almanı da önlüyor bence...
Temizlik konusunda takıntı çok kolay oluşabiliyor. ablam ciddi takıntılı olduğundan evlenince onun gibi olmak istemedim olan birçok arkadaşım oldu. Bence ciddi bir sorun..
Yeni evli olduğum dönemlerdi evime titizleniyorum bul.makinasınası yerleştiriken tabaklardaki çiçekleri aynı yöne bakacak şekilde dizdiğimi farkettim
Dur dedim hemen bozdum. Ev işine zamanımı enerjimi fazladan harcamak niyetinde değilim dedim..Daha rahatım..Takıntıya müsait bir bünyem var ama önceliklerimden dolayı engel oluyorum neyseki :))

bugun yenı doktorumuzla tanıştık.ıyıydı begendım.tatmın edıcı cvplar verdı.ılgılendı.belımın ağrısı ıcın,sinir kasları sıkışıyor dedı.suda erıtılen magnezyumdan verdı.oda 20lıraymıss.sigorta karsılamıormus.bu ılac sektörü bayağı kazanıor.ağrım gecsınde onemlı dgl.belımın ağrısı kalçama vuruor ve topallamaktan yoruluorum.uykular haram oldu resmen.suyun fena degıl ama 5 llıtre su ıc her gun,sut lımonata su ayran hersey 4,5 lıtre olsun toplamda.bebegının bobregınde 7mm genısleme var ama merak etme ılerlıcegnı sanmıorum.oyle aman aman endıselendırcek alarma gecırılcek bır durum yok kı genelde bunu erkek bebeklerde goruoruz korkma dedı de rahatladım.bayılmalarım ıcınde ıyıce dınledı sorular sordu ve ısmını telaffuz edemedgm bır hastalgı soyledı.hamılelerde çıkan bır hastalık.şekerın cıkmıor düşüyor,oynuor.oruç mısalı bırden yıyınce fenalasıorsun.acıkmadan 2 3saatte bır ye dedı.kaburgalarına .kafasına baktı ınceledı esımde yanmdaydı.ben bebegımın yuzunude gostercek oncekı aylarda oldgu gbı kıpırdadgını gorcez sandım ama sadece anlayamadgm sekıller gordum.ben yuzunu gorcez dıe beklerken kadın muayeneyı bıtırıp kalktı.ben bebegımı cok ozlemıstm esımde ılk defa geldı bnle oda gorsun ıstemıstm.bu benm ıcın cok buyuk hayal kırıklığı oldu kızlar.yoksa bu aylarda artık yuzu gosterılmıor mu? kadın kalkıp masasına gıdınce bseyde dıyemedm göster dıye.esımde ıkı hafta sonra goruruz onemlı olan sağlığıydı ben cok rahatladm dedı.bnde rahatladm ama bebısımı goremedgm ıcınde uuzuldum.ıkı hafta sonraya randuvu verdı.magnezyum ağrılarını hafıfletcek dedı.genel olarak güler yyuzlu ve tatmın edıcı bır doktor begendım.çatı muayenesıde 37de yapılıor dedı acele etmıcekmısım.doğum tarıhın 11 ekım gorunuor ama sen 20 eylülden sonra bekle dedı.esımde dıor kı eve gıdelım de hemen yaz sıteye bebegımın yuzunu gostermedı bana doktor dıye

hahaha çiçekler iyiymiş :) bende de dolaba giysileri asarken aynı yöne bakması ve askıların üst kısmının da aynı yöne bakması takıntısı var, aşamıyorum onun dışında çok takıntılı olduğum söylenemez. Ama bir başlarsam kimse durduramaz o ayrı

az önce görümcem geldi anlattım bıktım artık abinin tembelliklerinden dedim, alacağımız 2 biberon bi emzik için bu kadar ağlatmaya gerek yoktu artık ona hiçbirşey aldırmıcam annem alır dedim, bunlar için insan ağlatılmaz altın kaplama bir şey istemedim diyede ekledim

canım her şey yolundaymış çok şükür bence de eşinin dediği gibi önemli olan sağlıklı olması biz de son gittiğimizde doktor uğraştı ama bizim kız yüzünü göstermedi insan üzülüyor ama napalım işte her gittiğimizde olmuyor maalesef. Doktordan da memnun kalmana çok sevindim

iyi yapmışsın canım en azından biriyle paylaşmışsın inşallah işe yarar

Kabızlık mı var. O da çok kötü. Üzüm ye iyi geliyor :) Bi de kayısı :)
Abinin işyeri olması güzelmiş :) Artık hepimiz dökülmeye başladık...

Bence yasal izin daha uzun olmalı.. Hep düşünüyorum benim koşullarım rahat sonuçta ama bir çok anne adayı bebeğiyle daha fazla vakit geçirebilmek için karnı burnunda hala işe gidiyorlar ve devam edecekler..Haklılar da.. buna çok üzülüyorum çünkü gerçekten de zor bir süreç.. Dediğin gibi dökülüyoruz. Hep bir sorun oturdun mu kuyruk sokumun batar..Ayakta oldun mu ayakların şişer v.s. Yani çalışacak durumda değiliz artık bence...Abim de bunu gördüğünden artık gelme dedi..Bunu daha büyük yerlerinde görmesi gerekiyor artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…