2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

allah allaaaah deli midir nedir ne biçim doktorlar var töbe töbe. Canım hiç canını sıkma ben bişey çıkacağını sanmıyorum ama öyle bile olsa benim arkadaşımda vardı 39 haftalıkken doğurdu ve maşallah bir tosunu oldu. O yüzden sakın üzme kendini, yarın da bir git bakalım doktora.. Netten de bakma daha fazla saçma sapan şeyler yazar orda şimdi

kireçlenme ve sigara nasıl bağlantılı ? canını sıkma belki bu doktor başka bişeyler söyler.sigara içmiyosun diye hatırlıyorum.

Canım sakin olmaya çalış. Yarın başka doktora gidersin, güzel haberlerle dönersin inşallah. Hiçbir şey olmayacak merak etme. O doktor da kötü şeylerden başka bir şey söylememiş. Sen takılma ona. Bazıları manyakça konuşuyor böyle. Sana kilosunu söylemedi mi?

haklısın kilolar gider. işte doktorum biraz bozuldu 10 kilo alınca.. daha yolumuz var dedi. bende dikkat ederim dedim ama sanırım benim tsh ilacım bana kilo aldırıyor.

ne kullanıyorsun canım tiroid için? Onun kilo aldırdığını sanmam aksine verdirir, ama eğer vitamin kullanıyorsan özellikle decavit o kilo aldırıyor işte

Söyledi 1800 dedi ben 2 hafta once gittiğimde 1900 dü zayıflamış Heralde dedim bilemiyorum dedi salak salak cok sinirlendim kilosu da yalnış yani fl değerini zaten hiç söylemedi bide para verip bu doktora gittim

benimde yaşlanmıştı ama 39. haftadaydım suyu bol iç bebeği susuz bırakır demişti

Gercekten deli. Hem deli hemde delirtti yani hiç bu kadar sinirlendiğini hatırlamıyorum bi doktora karşı. Arkadasın ne güzel doğurmuş öle nette kilo almazlar falan diyorlar cok şükür onun miniği almış kilo

Ne güzel söyledin. Doğurasım geldi yavrumu :)

benimde yaşlanmıştı ama 39. haftadaydım suyu bol iç bebeği susuz bırakır demişti

Hergün aslında 3 litreye yakın su içiyorum. Ama ne güzel gelmişsin sen 39. Haftana cok şükür inşallah bizde geliriz miniğime o haftalara

canım son 1 ay kız deli gibi protein yedi kilo alsın diye 3500 doğurdu maşallah dediğin gibi kilo almaz demişler ama doktoru ona nasıl beslenmesi gerektiğini söylemiş o da ona göre beslendi kendisi de kilo aldı ama önemli değil önemli olan bebeğin sağlıklı olması

Gercekten kadinlar cok duyarsiz kizlar... 3 yildir kayseride yasiyorum isimizden dolayi ogretmenim burda nadiren carsi pazarina cikarim genelde avm yada cafe, restoran gibi yerlere giderim dun de bankaya fln gittim zaten kapilar agir zor aciyorum kadinlar oyle uyanik ki hemen uzerime uzerime yuruyolar ben kapiyi acmisken gecicek hemen dur dedim bitanesine yavas yani.. kusura bakmayin ama kayserili varsa aranizda hic sewemedim insanini ozellikle kadinlari cok cahil ve duyarsiz....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kireçlenme ve sigara nasıl bağlantılı ? canını sıkma belki bu doktor başka bişeyler söyler.sigara içmiyosun diye hatırlıyorum.

Eskiden içiyordum. Ama yine oyle hergün bir paket değil nefes darlığım oldugu için 3-4 günde bir paket falan ancak içebiliyordum. Hayır eşimde bıraktı sigarayı zarar gelmesin diye, yanımda zaten kimse içmiyor bende anlamadım sigara ne alaka. İnşallah yafın güzel haberlerle geleceğim buraya

kızlar ya dün işyerinde kadın dedi senin doğumun yakın göbeğin aşağı inmiş ay cok korktum.doktorum öle bişey demedi ,bebeğin doğum pozisyonu almıs.ama dönedebilir tekrar.herşey cok normal dedi,öle bişey olsa bana pazartesi çalışabilir raporu vermez heralde.bide ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum bi sakıncası yoktur inşalalh.pazartesi yürüyüşüde sorayım doktora.

ne kullanıyorsun canım tiroid için? Onun kilo aldırdığını sanmam aksine verdirir, ama eğer vitamin kullanıyorsan özellikle decavit o kilo aldırıyor işte

euthrox kullanıyorum 150 mh olandan.şu an 2 nin altında seyrediyor.benim tsh hızlı çalıştığı için kilo alamadığımı söylemişti doktorum. şimdi bu ilaç düzenliyo diye acaba ondan mı alıyorum dedim. vitamin de çok nadir kullanıyorum .magnezyum ve kalsiyum.o da nadiren.

Umut hastanesinde zam gelmiş doğum ücretlerine haberin olsun canım arkadaşımın eşi haftasonu orada doğum yaptı normal doğuma 1500 almışlar

Eneeemmm kız ne zaman gelmiş bu zam. Bu cuma muhasebeye soralım bakalım. Ama pendik bölgede benim halamın kızı 700 liraya sezeryan oldu. O zaman pendik bölgeye giderim :/

ay canım sakın strese girme töbe töbe.bu doktorların bazıları harbiden anneyi üzmekten baska bişey yapmıolar.hamiile olupta okadar sigara içen insan varken sen kullnamıyorsun bu nedir ya?? bence sacmalamış sen hemen baska doktora git yarın korkma bişey yoktur canım inşallah.

canım euthrox az çalışana verilir, hipertiroidde verilmez. Muhtemelen seninki hipotiroide çevirmiş. Önceden hipersen kilo almamışsındır. Zaten 4ün üzerindeyse TSH değerin o zaman tiroid bezin az çalışıyor demektir ve kilo alırsın

Bende bu dr u hiç beğenmedim. Hadi kireçlenme var diyelim. Bebeğini neden göremiyorsun boyunu kilosunu neden söylemiyor böyle iş mi olur. Sıkma canını bebeğine kötü az kaldı yarın başka Dr a gidecekmişsin bence sen söyleme bu dr un ne dediğini önce bir baksın bakalım bu da görecek mi sonlara doğru dr tespit etmezse söyle o zaman ona göre baksın derim...Merakla haberleri bekliyor olucaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…