Moralim cok bozuk. Kendi doktorum tatile çıktığı için bu doktora kaldım. Bu doktor da yok sigara mı içiyırsun yok dumanlar var burda plesantan kireçlenmiş falan diye bi ton sey söyledi. Plesanta kireçlenmesi nedir ya delircem ne boyunu ne posunu öğrenebildim ne kızımı görebildim kafayı yemek üzereyim. Yarın baska doktora randevu aldım ona gideceğim ama delircem suanda. Nette bakıyorum araştırıyorum ama plesanta yaşlanması yani kireçlenmesi 30. Haftadan sonra olabilen birseymiş ama bu şekilde erken doğuma gidenler de varmış.
Moralim cok bozuk. Kendi doktorum tatile çıktığı için bu doktora kaldım. Bu doktor da yok sigara mı içiyırsun yok dumanlar var burda plesantan kireçlenmiş falan diye bi ton sey söyledi. Plesanta kireçlenmesi nedir ya delircem ne boyunu ne posunu öğrenebildim ne kızımı görebildim kafayı yemek üzereyim. Yarın baska doktora randevu aldım ona gideceğim ama delircem suanda. Nette bakıyorum araştırıyorum ama plesanta yaşlanması yani kireçlenmesi 30. Haftadan sonra olabilen birseymiş ama bu şekilde erken doğuma gidenler de varmış.
haklısın kilolar gider. işte doktorum biraz bozuldu 10 kilo alınca..daha yolumuz var dedi. bende dikkat ederim dedim ama sanırım benim tsh ilacım bana kilo aldırıyor.
özellerde epidural oluyor da devlet hastanesinde yapıyorlar mı bilmiyorum. ben de epidural istiyorum ama devlet hastanesinde doğum yapacağım hayırlısıyla..
Canım sakin olmaya çalış. Yarın başka doktora gidersin, güzel haberlerle dönersin inşallah. Hiçbir şey olmayacak merak etme. O doktor da kötü şeylerden başka bir şey söylememiş. Sen takılma ona. Bazıları manyakça konuşuyor böyle. Sana kilosunu söylemedi mi?
allah allaaaah deli midir nedir ne biçim doktorlar var töbe töbe. Canım hiç canını sıkma ben bişey çıkacağını sanmıyorum ama öyle bile olsa benim arkadaşımda vardı 39 haftalıkken doğurdu ve maşallah bir tosunu oldu. O yüzden sakın üzme kendini, yarın da bir git bakalım doktora.. Netten de bakma daha fazla saçma sapan şeyler yazar orda şimdi
Ne güzel söyledin. Doğurasım geldi yavrumu :)yok canım ya önce bir iğne yapıyorlarmış zaten sırtından sonra küçük birşey açıyorlar. sen hissetmiyorsun bile..zaten o sırada bebeğinin sesini duyuyormuşsun.. sadece ona kavuşacağını düşün.. aklına kötü şeyler getirme..
benimde yaşlanmıştı ama 39. haftadaydım suyu bol iç bebeği susuz bırakır demişti
Gercekten deli. Hem deli hemde delirtti yani hiç bu kadar sinirlendiğini hatırlamıyorum bi doktora karşı. Arkadasın ne güzel doğurmuş öle nette kilo almazlar falan diyorlar cok şükür onun miniği almış kilo
Hergün aslında 3 litreye yakın su içiyorum. Ama ne güzel gelmişsin sen 39. Haftana cok şükür inşallah bizde geliriz miniğime o haftalara
Kadınlar asla aslaaaaaaaa yer vermiyorrr. Ne varsa erkeklerde var. Ben zaten hamilelikten sonra kadınlara gıcık olmaya başladım :/ Allah onlara da yaşatsın öyle otobüste minübüste hoplaya zıplaya gitmeyi ne diyim ki başka. Kulağına takmış kulaklığı, elinde bir kitap. Senin her tarafın kültürlü olsa ne yazar. Daha halden anlamıyorsun. Kadınlarımız gerçekten çok anlayışsız. Allah erkeklerden razı olsun.
kireçlenme ve sigara nasıl bağlantılı ? canını sıkma belki bu doktor başka bişeyler söyler.sigara içmiyosun diye hatırlıyorum.
Canım geçen halamın kızı da öyle dedi. Senin doğumun yaklaşmış diyor bi de korkuttu beni. Bu haftalarda inmesi normaldir herhalde dimi. Bi de benim oğlan geçen cuma baş aşağı dönmüştü ama doktor çok üstünde durmadı. Bakalım kendi doktorumdan alıcam ayrıntıyı :))
ne kullanıyorsun canım tiroid için? Onun kilo aldırdığını sanmam aksine verdirir, ama eğer vitamin kullanıyorsan özellikle decavit o kilo aldırıyor işte
Umut hastanesinde zam gelmiş doğum ücretlerine haberin olsun canım arkadaşımın eşi haftasonu orada doğum yaptı normal doğuma 1500 almışlar
euthrox kullanıyorum 150 mh olandan.şu an 2 nin altında seyrediyor.benim tsh hızlı çalıştığı için kilo alamadığımı söylemişti doktorum. şimdi bu ilaç düzenliyo diye acaba ondan mı alıyorum dedim. vitamin de çok nadir kullanıyorum .magnezyum ve kalsiyum.o da nadiren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?