2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar, dün renkli ultrason için dayanamadım yine gittim.. 25 tl ye öncekinden farklı bir hastaneye yaptırdım.
oğlumuz 28+4 oldu. 1250 gr. herşeyi normal çıktı..sabahları sırt üstü yattığım için uyandırıyo bebişim. öyle hareketler yapıyoki resmen kalk yemek ye burda sıkıldım diyor:) görenler 7 aylık olduğuma inanamıyor.karnım çok çıkmadı ancak 53 ile başladım şimdi 63 üm. sanırım noırmalde zayıf biri olduğum için kilo çok aldım. inşallah 12 kilo ile bitirebilirim ama sanmıyorum. şeker yüklemem de iyi çıktmıştı.

oyyy maşallah çok tatlı tombik canım ne çok kilo alması ben 13 kilo aldım şimdiden açıkçası takmıyorum artık napıyım dünyanın sonu değil verilir kilolar

Evet Güzelköylü, Muğla civarlarında farklı farklı yerlerde çekiliyor. İzliyoruz biz çekimleri, set arkasında oluyoruz.
İlaç konusunda da katılıyorum sana.

Evet bir arkadaşım da senin dediğine benzer bir vitamin söylemişti bana. Aslında dışarıdan alınan vitaminlerin faydası olmadığı da söyleniyor. Ama neye inanacağımızı şaşırıyoruz artık canım.

Allahım yardımcıları olsun arkadaşlarımızın. Hamilelik zaten zorluyor sıcaklarda. Bi de anlayışsız kocayla uğraşıyorlar. Anne olmak kadın olmak zor..

Çok tatlı görünüyor :)) Erkekle kız şu renkli ultrasonlarda bile belli yüzlerinden :) Maşallah kilosu da gayet iyi :)

Ben de toplamda 10 kilo aldım. Bakalım bu cuma doktorum beni asar mı keser mi

normal canım korkma benimki de öyle, herşey seyrinde. Bugün bir bayanda erkek demi aşağı bakıyor göbeğin diye bir tahminde bulundu:)) Geçen cuma kontrolde doktor rahim ağzı kapalı dedi, doğuma var anlaşılan bir de kilosu 1900 gr boyu 40 cm olmuştu maşallah benim kuzuma artık kolay kolay dönmez yukarı canım, baş aşağı görürsün bir daha ki kontrollerde

Merhabalar herkese
Ben dun kontrole gittim, 30+5 haftalik kizimin karın cevresi 2 hafta geride dedi dr cok üzüldüm ( kilosu 1460 gr. Minyon olabilir dedi haftaya dopplerde bakacaklar. Gelisme geriligi olabilir diye cok korkuyorum. Boyle durumda olan var mi acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen birebir aynı olmalarına rağmen onları ayırt edebileceksin. Çünkü sen onların annesisinnnnn :)) Ne ilginç bir şey :)
Hakikaten öyle, ay doğurasım geldi Bu arada Kamuran fotoğrafını gördüm maşallah çok tatlısınız.

Benim kayınvalidem eşime hamileyken öyleymiş. Hiç hamile elbisesi giyememiş, kimse inanmıyormuş hamile olduğuna. Önemli olan bebeğinin sağlığı.

Kayınvalidemin komşusu var. Çocukların halası cüce, anne ve baba tarafından herkes kısa. Normal olarak çocuklar da yaşıtlarına göre kısa gidiyor. Her yıl elleri ölçülüyordu, haladaki gibi bir durum var mı cüceler mi, yoksa kısalar mı diye. Doktor cüce değiller, en fazla şu kadar uzayacaklar demişti son kontrolde ama sıkıntı olmadan yaparlar mı herkese o testleri bilmiyorum.

oyyy maşallah çok tatlı tombik canım ne çok kilo alması ben 13 kilo aldım şimdiden açıkçası takmıyorum artık napıyım dünyanın sonu değil verilir kilolar

haklısın kilolar gider. işte doktorum biraz bozuldu 10 kilo alınca.. daha yolumuz var dedi. bende dikkat ederim dedim ama sanırım benim tsh ilacım bana kilo aldırıyor.

Çok tatlı görünüyor :)) Erkekle kız şu renkli ultrasonlarda bile belli yüzlerinden :) Maşallah kilosu da gayet iyi :)

Ben de toplamda 10 kilo aldım. Bakalım bu cuma doktorum beni asar mı keser mi
teşekkür ederim canım..benim doktorum biraz bozuldu belki seninki bişe demez

özellerde epidural oluyor da devlet hastanesinde yapıyorlar mı bilmiyorum. ben de epidural istiyorum ama devlet hastanesinde doğum yapacağım hayırlısıyla..

Onda da beni kestikleri düşüncesi korkutabilir. Ama normal doğumda da kesiyorlar nasıl olsa. Artık duruma göre bakıcaz :)

yok canım ya önce bir iğne yapıyorlarmış zaten sırtından sonra küçük birşey açıyorlar. sen hissetmiyorsun bile..zaten o sırada bebeğinin sesini duyuyormuşsun.. sadece ona kavuşacağını düşün.. aklına kötü şeyler getirme..

Evet Güzelköylü, Muğla civarlarında farklı farklı yerlerde çekiliyor. İzliyoruz biz çekimleri, set arkasında oluyoruz.
İlaç konusunda da katılıyorum sana.

.

hehe tüyo alalım o zaman...:) ineklere müzik dinletiyorlardı ya verim alabilmek için sonra kamuranın babası yemlerine birşeyler karıştırdı.Cemal anlıyor mu onun yaptığını.
o kısmı gördünüz mü..

Son düzenleme:

Allah herkese iyi huy versin, başkalarını mutsuz ederek huzur kaçırarak kimsenin eline bir şey geçmez ki

Maşallah canım boyuna posuna büyümüş Erdemimiz :))
Pazartesi gittiğinde 2 kiloyu geçmiş olur :))

bu minik kuzuya maşallah canım :)) cok tatlılar ya şimdi bile öpesim gelio.Allahım bir an önce gecse su sayılı günlerde öpsek melekleri:))

Moralim cok bozuk. Kendi doktorum tatile çıktığı için bu doktora kaldım. Bu doktor da yok sigara mı içiyırsun yok dumanlar var burda plesantan kireçlenmiş falan diye bi ton sey söyledi. Plesanta kireçlenmesi nedir ya delircem ne boyunu ne posunu öğrenebildim ne kızımı görebildim kafayı yemek üzereyim. Yarın baska doktora randevu aldım ona gideceğim ama delircem suanda. Nette bakıyorum araştırıyorum ama plesanta yaşlanması yani kireçlenmesi 30. Haftadan sonra olabilen birseymiş ama bu şekilde erken doğuma gidenler de varmış.

bu minik kuzuya maşallah canım :)) cok tatlılar ya şimdi bile öpesim gelio.Allahım bir an önce gecse su sayılı günlerde öpsek melekleri:))

teşekkür ederim canım ..insanın tombik yanakları ağzı gözü yiyesi geliyo. renkli resim görünce insanın sabrı gelmiyo

Çok teşekkür ederiz canım :))
Bence özel hastanelerde parasını verince herkese yapıyorlardır. Ama devlette sadece sorunlulara yaparlar herhalde :))

meraba kızlar hepinizi alıntıladım cevap yazdım ama hepsi silindi sabah teker teker alıntulıcam ama son durumu yazayım dedim gece 3 buçuga kadar agladım uyumadım o saatte msj attım sen beni bu halde üzdün ya hakkım helal olmasın yazdım sabah uyanınca aramış hemen özür diliyor hatalıydım vs dedi bi işi vardı sabah ondada yamuk yapmış karşıdaki seni üzdükçe Allah belamı veriyoda ben bilmiyorum vs dedi bende bundan sonra yapmamak önemli özür değil dedim bundan sonrası içinde agzını açtıgın an kavgaya hazır ol geri adım atmam dedim konu şimdilik kapandı ama eminim çok sürmez neyse bakalım gelsin agzını açarsa herhangi bi konuda 1 çöp bile aldırmam
bu arada benim sıpada gece 3 e kadar bekledi annişini şimdide kımıldamıyo horluyo zannımca içerde

Çok teşekkür ederiz canım :))
Bence özel hastanelerde parasını verince herkese yapıyorlardır. Ama devlette sadece sorunlulara yaparlar herhalde :))

Umut hastanesinde zam gelmiş doğum ücretlerine haberin olsun canım arkadaşımın eşi haftasonu orada doğum yaptı normal doğuma 1500 almışlar

Her kafadan ayrı ses çıkıyor gerçekten doğru bilgiye ulaşmak o kadar zor ki her dr bile ayrı ayrı bilgi veriyorken...
Evet bende öyle duydum sağlık ocağındaki hemşire vücudun neye ihtiyacı varsa hapla değil gıdayla almalısın dedi. Balık yağı hapı kullanıyordum ondan dedi. İlk çok bilmiş diye düşündüm. Ama sonradan hak verdim. Hatta çok iştahımı açtığı için bıraktım. Bıraktıktan sonra kilo alımım da durdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…