2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Cnm baska bi doktora da git ondan sonra bak duruma hic duymadim boyle duman fln.. uzulme simdi bosuna..hatta ben olsam herhangi baska bir doktora hemen giderim aradan fln alsinlar beklerdim yada.. icini rahatlatmis olursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Söyledi 1800 dedi ben 2 hafta once gittiğimde 1900 dü zayıflamış Heralde dedim bilemiyorum dedi salak salak cok sinirlendim kilosu da yalnış yani fl değerini zaten hiç söylemedi bide para verip bu doktora gittim

Fl değerini ölçmedi mi. Yav ne manyakmış bu da. Karın çevresi baş çevresi ve femur ölçümü yapılır her seferinde. Ayrıca 2 hafta önce 1900 olan bebek şimdi 1800 olmamalı. Sen yarın başka doktora git de her şeyini düzgünce öğren.

oleyyyyyy
crystal cb 406 park yatağımız ve keremce bebe pamuk yatağımız geldi. inşallah iyi çıkar.. hayırlısıyla kullanırız.
eşim şimdi aradı.geldi mi siparişler diye:))

maşallah canım.
ultrasyon ucuzmuş..böyle hastaneye gidip baktırabiliyor musun..

kilon da çok değil canım. dr bana iyisin dedi.. ki ben toplamda 13 kilo falan almışım. Bundan sonra sen almazsın dedi. çünkü reflü şu bu dedi çok yiyemezsin zaten ama bebek alır dedi.. yani son iki ayda iki kilo alacağız ama bunu bebeğimiz alacak aslında..

doğru da benim kızım 1528di. iki ay var.. ortalama bebek 3-3 üzeri falan doğuyorlar..

kuzenim bizim çocuklar gerideydi falan dedi. bilmiyorum onlara böyle diyen olmamış.. benim de gerideydi ama yakaladı. sadece bpd kafa ölçümlerinde sanırım 3-4 gün geride görünüyor. ama tabi sat a göre..

canım sonuçta ne zaman hamile kaldığın tarih belli değil. bunlara takılma..

içini rahat tut.. iyi şeyler düşün güzel karşıla bebeğini.. üzme onu annesi.
minyon olması demek gelişme geriliği olduğu anlamına gelmez ki ..ikisi farklı ..

sigara dumanı ve kireçlenme ayy ne alakaymış.. bunu da ilk defa duydum.. aklı sıra şaka mı yapmış ne...
canım sıkma kendini senin dr aylardır görmedi birşey demedi de bu bir bakışta mı böyle birşey gördü.
senin dr a ara söyle böyle böyle dedi de.. ne diyecek bakalım. tatilde olabilir ama sonuçta senin kafanı takılmaması daha önemli.

canım sen içini rahat tut.. boşver herkes birşey der.
inşallah gideceğin dr güzel şeyler söyler..

Son düzenleme:

Merak etme canım o uyanıklardan burda da var.Hele bilmiş teyzeleri görsen sen. Minübüste ben şöyle geçiyim evladım diyerek senin yerine geçiveriyorlar. Sana tutunacak yer kalmıyor. Uyanık cahiller işte :)

Korkma canım doktorlarımız hiç de erken doğum riskinden bahsetmiyor. Öyle olsa söylerler. Onlar zaten durumumuza bakıp çalışabilir veya çalışamaz raporu verecek. Hem yürüyüş çok faydalı ben de hergün yürüyorum akşamları eşimle. Sen yürümeye devam et, hiçbir şey olmaz Allahın izniyle.

doğum yaptım martta 40.hafta da eşimde çok geç düştü yaşlanmaya bağlıymış içine ilaç verip düşürmüştü
Rabbim uzun uzun ömürler versin kuzuna inşallah. Senin bebeğin kaç kilo doğmuştu?

Bana doktor onu bile söylemedi haftasında uyumlu dedi nasıl uyumlu dedi iki hafta once 1900 olan kızım bu hafta 1800 dü şaka gibi. Kesin onu da yalnış söyledi. Yarın hersey güzel olacak inşallah

ne bilim hamileleliğin ilk ayında tsh 16 idi.zor bela doz yükselttik ve düştü. ben de hiç anlamam bu tsh işinden . doktorların da her biri bişey söylüyor yani.

Canım senin yerinde olsam bu manyak doktorun dediklerini hiç takmam, saçma sapan laflar etmiş belki de normalde onun hastası değilsin diye böyle yaptı. Aynen canım yarın her şey çok daha iyi olacak merak etme sen

ne bilim hamileleliğin ilk ayında tsh 16 idi.zor bela doz yükselttik ve düştü. ben de hiç anlamam bu tsh işinden . doktorların da her biri bişey söylüyor yani.

canım 16 ise hiç çalışmıyormuş senin tiroid bezlerin.. Yani hipotiroidmişsin. Ben hipertiroid olarak başlayıp hipoya dönen bir kişi olarak baya deneyim sahibi oldum bu tiroidde

Bugün biraz daha iyi gibiyim ama sabah ellerim davul gibiydi gene. Masaj ve dere güzel fikirmiş:) ben de yarın muğla ya gidiyorum inş akyaka, dalyan tarafına belki oranın havası iyi gelir izmir e göre daha yeşillik serin olur belki biraz evlerde durulmuyor burda çünkü özellikle geceleri. Kızımın hareketleri dünden beri çok şiddetli beni sallıyor resmen otururken falan:) 28. Haftaya girdik bugün çok şükür. Ben şimdi 30 ları görsem diyorum sağlıkla ne güzel burda herkes girdi nerdeyse 30. Haftalara.

Canım bozma moralini böyle şeylerde tek doktora güvenmemek lazım zaten başka doktora da gitcekmişsin bak içini ferah tut çok şükür bu haftalara geldin ben de görebilirim inş o haftaları sağlıkla. Yarın güzel haberlerle gelirsin inş.

Hiç üzme canını bence daha kaç hafta var yakalar muhakkak zamanını..Bizim iş yerinde bir arkadaşımın bebeğine de öyle dediler gayette normal bir şekilde doğdu..kilolu kilolu tosun gibi olmazda normal bir kiloda olur sadece ama başka sağlık açısından problem olmaz ki zaten haftası daha çok sen bol bol bebeğe yarayan şeyler ye faydasını görürsün..Yeterki sağlıklı olsunlar da minyon olsunlar Allah başka dert vermesin.

Hepinize cok cok teşekkür ederim beni rahatlatdınız. Once yarın sabaha randevu aldım 9.15 e sonra kendi doktoruma randevu aldım 27 sine yer falan kalmaz tatil dönüşü bide onun için strese girmişim dedim. Bide ne okur ne olmaz diye Zeynep Kamil hasta esine randevu aldım 18 ine. Orada herseyi detaylı bir sekilde inceliyorlar baksınlar benim kzıma da bu kireçlenme olayı devam ederse. Evet tam bir manyapın teki cıktı. Sigara ne alaka kireçlenme ne alaka? Hemde suyun içinde sigara dumanını nasıl gördün anlamadım ben. Bırakın içeni çevremde pasif içici olabileceğim bir insan bile yok. Sırf kızım etkilenmesin diye dışarda Cafe'ye falan gittiğimizde bile içerde oturuyorum. Sigara dumanı gelmesin diye. Eşimde sordu nerde acaba duman dedi doktor da oda meslek sırrı dedi. Benim artık son haftalarım yani otur fl ye bak omuruna bak bacağına bak bak işte ölç biryerlerini yok. Kadın iki dakika baktı sonra kireçlenme var dedi duman var dedi neyse kolunu ac dedi tansiyonuma bakacakmış, bende ee boyunu posunu söylemediniz dedim soyle kafasının genişliğine baktı sadece ki oradan bakılmıyor sadece kiloya 1800 dedi bende Allah Allah zayıfladı ozaman dedim ne kadardı once dedi 1900 dü 2 hafta once dedim birsey demedi. Hiç birsey bilmiyordu bence de.

benimde hep iki hafta geride geldi martta doğum yaptım 2600gr kız

Canım senin yerinde olsam bu manyak doktorun dediklerini hiç takmam, saçma sapan laflar etmiş belki de normalde onun hastası değilsin diye böyle yaptı. Aynen canım yarın her şey çok daha iyi olacak merak etme sen

Annemde oyle söylüyor kadın hastaneye yeni başladı ya hani ben biliyorum bak ben yapıyorum edasında olmaya çalışıyor ki onun hastası olayım. Belki de doğum dan ekstra ücret alıyordur beni kapmaya çalıştı gibi. Bide doğum tarihi verdi. Kendi doktorumun söylediği tarihten daha oncesine 10 Eylül'de alırız dedi. Bende hayır 15 iyidir dedim 10 cok erken dedim. Birsey demedi. Bana muhalebi ye bol bol, dondurma ye en az 3 öğün meyve ye dedi. Şaka gibi kendi doktorumla alakası yok valla.

Merak etme canım o uyanıklardan burda da var.Hele bilmiş teyzeleri görsen sen. Minübüste ben şöyle geçiyim evladım diyerek senin yerine geçiveriyorlar. Sana tutunacak yer kalmıyor. Uyanık cahiller işte :)

sorma o uyanık teyzeleri..
ben otobüste şoförün arkasındaki koltuktayım.hemen arkası olunca da bir çıkıntı vardı. teyzenin biri geldi. sen o tarafa geç de ben oraya geçiyim dedi.. ben teyze orası güneş nasıl geçiyim dedim. oraya sığmam ki diyor çıkıntı var diyor. minyon bir teyzeydi üstelik. ben de hamileyim biz nasıl sığalım dedim. daha bekliyor başımda.. sonra gitti..

dedim el insaf bu kadar da olmaz ki...

Bence padisah li guzel.sultan süleyman gibi olur maşallah

Gelene gelme diyemem ben hiç. Ama çok şükür şu anlık yatılı misafirim yok artık. Bir de onları çok gezdirdik falan yoruldum farketmeden. Bugün daha iyiyim çok şükür. Evden hiç çıkmayıp dinlencem bugün inş

2600 kg doğdu ufak bir bebek derdi doktorum hep ama sanırım troid hormonunun gelişmemesinden dogdundan beri ilaç kulanıyorum

İyiki erken saate almışsın. O kadın doktor değil kasapmış, sen takma onu kafaya canım. Yarın tamamen tersi şeyler öğrenip geleceksin hayırlısıyla. İlk defa duyuyorum duman gören doktoru da. Zaten hiçbir şeyini de söylememiş, benim devletteki doktorlar gibi. Parasıyla böyle rezil oluyor insan. Yarın ola hayrola canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…