Moralim cok bozuk. Kendi doktorum tatile çıktığı için bu doktora kaldım. Bu doktor da yok sigara mı içiyırsun yok dumanlar var burda plesantan kireçlenmiş falan diye bi ton sey söyledi. Plesanta kireçlenmesi nedir ya delircem ne boyunu ne posunu öğrenebildim ne kızımı görebildim kafayı yemek üzereyim. Yarın baska doktora randevu aldım ona gideceğim ama delircem suanda. Nette bakıyorum araştırıyorum ama plesanta yaşlanması yani kireçlenmesi 30. Haftadan sonra olabilen birseymiş ama bu şekilde erken doğuma gidenler de varmış.
Söyledi 1800 dedi ben 2 hafta once gittiğimde 1900 dü zayıflamış Heralde dedim bilemiyorum dedi salak salak cok sinirlendim kilosu da yalnış yani fl değerini zaten hiç söylemedi bide para verip bu doktora gittim
merhaba kızlar, dün renkli ultrason için dayanamadım yine gittim..25 tl ye öncekinden farklı bir hastaneye yaptırdım.
oğlumuz 28+4 oldu. 1250 gr. herşeyi normal çıktı..sabahları sırt üstü yattığım için uyandırıyo bebişim. öyle hareketler yapıyoki resmen kalk yemek ye burda sıkıldım diyor:) görenler 7 aylık olduğuma inanamıyor.karnım çok çıkmadı ancak 53 ile başladım şimdi 63 üm.sanırım noırmalde zayıf biri olduğum için kilo çok aldım. inşallah 12 kilo ile bitirebilirim ama sanmıyorum. şeker yüklemem de iyi çıktmıştı.
Eki Görüntüle 1209288
Merhabalar herkese
Ben dun kontrole gittim, 30+5 haftalik kizimin karın cevresi 2 hafta geride dedi dr cok üzüldüm( kilosu 1460 gr. Minyon olabilir dedi haftaya dopplerde bakacaklar. Gelisme geriligi olabilir diye cok korkuyorum. Boyle durumda olan var mi acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Moralim cok bozuk. Kendi doktorum tatile çıktığı için bu doktora kaldım. Bu doktor da yok sigara mı içiyırsun yok dumanlar var burda plesantan kireçlenmiş falan diye bi ton sey söyledi. Plesanta kireçlenmesi nedir ya delircem ne boyunu ne posunu öğrenebildim ne kızımı görebildim kafayı yemek üzereyim. Yarın baska doktora randevu aldım ona gideceğim ama delircem suanda. Nette bakıyorum araştırıyorum ama plesanta yaşlanması yani kireçlenmesi 30. Haftadan sonra olabilen birseymiş ama bu şekilde erken doğuma gidenler de varmış.
Gercekten kadinlar cok duyarsiz kizlar... 3 yildir kayseride yasiyorum isimizden dolayi ogretmenim burdanadiren carsi pazarina cikarim genelde avm yada cafe, restoran gibi yerlere giderim dun de bankaya fln gittim zaten kapilar agir zor aciyorum kadinlar oyle uyanik ki hemen uzerime uzerime yuruyolar ben kapiyi acmisken gecicek hemen dur dedim bitanesine yavas yani.. kusura bakmayin ama kayserili varsa aranizda hic sewemedim insanini ozellikle kadinlari cok cahil ve duyarsiz....
kızlar ya dün işyerinde kadın dedi senin doğumun yakın göbeğin aşağı inmiş ay cok korktum.doktorum öle bişey demedi ,bebeğin doğum pozisyonu almıs.ama dönedebilir tekrar.herşey cok normal dedi,öle bişey olsa bana pazartesi çalışabilir raporu vermez heralde.bide ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum bi sakıncası yoktur inşalalh.pazartesi yürüyüşüde sorayım doktora.
Rabbim uzun uzun ömürler versin kuzuna inşallah. Senin bebeğin kaç kilo doğmuştu?doğum yaptım martta 40.hafta da eşimde çok geç düştü yaşlanmaya bağlıymış içine ilaç verip düşürmüştü
canım son 1 ay kız deli gibi protein yedi kilo alsın diye 3500 doğurdu maşallahdediğin gibi kilo almaz demişler ama doktoru ona nasıl beslenmesi gerektiğini söylemiş o da ona göre beslendi kendisi de kilo aldı ama önemli değil önemli olan bebeğin sağlıklı olması
canım euthrox az çalışana verilir, hipertiroidde verilmez. Muhtemelen seninki hipotiroide çevirmiş. Önceden hipersen kilo almamışsındır. Zaten 4ün üzerindeyse TSH değerin o zaman tiroid bezin az çalışıyor demektir ve kilo alırsın
Rabbim uzun uzun ömürler versin kuzuna inşallah. Senin bebeğin kaç kilo doğmuştu?
2600 kg doğdu ufak bir bebek derdi doktorum hep ama sanırım troid hormonunun gelişmemesinden dogdundan beri ilaç kulanıyorum
Rabbim uzun uzun ömürler versin kuzuna inşallah. Senin bebeğin kaç kilo doğmuştu?
Bana doktor onu bile söylemedi haftasında uyumlu dedi nasıl uyumlu dedi iki hafta once 1900 olan kızım bu hafta 1800 dü şaka gibi. Kesin onu da yalnış söyledi. Yarın hersey güzel olacak inşallah
ne bilim hamileleliğin ilk ayında tsh 16 idi.zor bela doz yükselttik ve düştü. ben de hiç anlamam bu tsh işinden . doktorların da her biri bişey söylüyor yani.
Canım elevitte domuz jelatini var, decavitte ise sığır jelatini. Sığır jelatininden deli dana hastalığı geçme olasılığı olduğundan ben elevit kullanıyorum. Ayrıca bu domuz jelatini yediğimiz abur cuburdan, dondurmaya, yoğurda kadar herşeyde var. Mesela tiroid hapı da birkaç sene öncesine kadar sadece domuzdan üretiliyordu, şimdi sentetik olanı da var. Tercih meselesi elbette ama bence sağlık konusunda takılmamak lazım böyle şeylere.
Canım Kemeraltı'nda bulursun öyle incik cincik şeyleri, Kızlarağası Hanı var ya onun arka taraflarındaki sokaklarda falan. Aziz bebeyi ben yazmıştım ilk burada ama açıkçası ben de İdilbaby organik ürünlerinden aldım. Tavsiye ederim.
Aynı haldeyiz canım, sıcaklardan oluyor. Sabahları ayaklarımın üstüne basamıyorum. Karnımdaki gerginlik de üşütmekten mi oluyor acaba diye dün gece pike örttüm üstüme. Ama sanırım normal gerginleşmemiz. Herkeste aynı belirtiler olmayabilir, takma kafanı sen. Ama ben de 2 haftadır var bu el ayak ağrıları. Özellikle el parmaklarımın eklem yerlerini sıktıkça öyle tatlı tatlı ağrıyor ki böyle ezilmiş morarmış gibi. Masaj çok iyi geliyor. Eşim sağolsun saatlerce masaj yapıyor ellerime ayaklarıma, oğlum da tepiniyor masaj sırasında. Babası bak oğlum da rahatlıyor deyince daha bir gaza geliyor adamcıkBir de ben burada dereye sokuyorum kısa süreli ellerimi ayaklarımı, rahatlatıyor. Hani Güzelköylü dizisinin çekildiği dere var ya, o işte, buzzzz gibi Belki sabahları ayak olmaz ama ellerini buzlu suya sokabilirsin, rahatlatır, şişini alır. Ama tam olarak geçmiyor, parmaklarımı tam olarak rahat rahat kıvıramıyorum hiç. Eklemlerim ağrıyor. Dahiliye doktoruma soracağım bu durumu, doğum doktoruma ne sorsam normal normal, hamilesin, öyle kolay değil bu işler diyor.
Merhabalar herkese
Ben dun kontrole gittim, 30+5 haftalik kizimin karın cevresi 2 hafta geride dedi dr cok üzüldüm( kilosu 1460 gr. Minyon olabilir dedi haftaya dopplerde bakacaklar. Gelisme geriligi olabilir diye cok korkuyorum. Boyle durumda olan var mi acaba?
oleyyyyyy
crystal cb 406 park yatağımız ve keremce bebe pamuk yatağımız geldi. inşallah iyi çıkar.. hayırlısıyla kullanırız.
eşim şimdi aradı.geldi mi siparişler diye:))
maşallah canım.
ultrasyon ucuzmuş..böyle hastaneye gidip baktırabiliyor musun..
kilon da çok değil canım. dr bana iyisin dedi.. ki ben toplamda 13 kilo falan almışım. Bundan sonra sen almazsın dedi. çünkü reflü şu bu dedi çok yiyemezsin zaten ama bebek alır dedi.. yani son iki ayda iki kilo alacağız ama bunu bebeğimiz alacak aslında..
doğru da benim kızım 1528di. iki ay var.. ortalama bebek 3-3 üzeri falan doğuyorlar..
kuzenim bizim çocuklar gerideydi falan dedi. bilmiyorum onlara böyle diyen olmamış.. benim de gerideydi ama yakaladı. sadece bpd kafa ölçümlerinde sanırım 3-4 gün geride görünüyor. ama tabi sat a göre..
canım sonuçta ne zaman hamile kaldığın tarih belli değil. bunlara takılma..
içini rahat tut.. iyi şeyler düşün güzel karşıla bebeğini.. üzme onu annesi.
minyon olması demek gelişme geriliği olduğu anlamına gelmez ki ..ikisi farklı ..
sigara dumanı ve kireçlenme ayy ne alakaymış.. bunu da ilk defa duydum.. aklı sıra şaka mı yapmış ne...
canım sıkma kendini senin dr aylardır görmedi birşey demedi de bu bir bakışta mı böyle birşey gördü.
senin dr a ara söyle böyle böyle dedi de.. ne diyecek bakalım. tatilde olabilir ama sonuçta senin kafanı takılmaması daha önemli.
canım sen içini rahat tut.. boşver herkes birşey der.
inşallah gideceğin dr güzel şeyler söyler..
Fl değerini ölçmedi mi. Yav ne manyakmış bu da. Karın çevresi baş çevresi ve femur ölçümü yapılır her seferinde. Ayrıca 2 hafta önce 1900 olan bebek şimdi 1800 olmamalı. Sen yarın başka doktora git de her şeyini düzgünce öğren.
Cnm baska bi doktora da git ondan sonra bak duruma hic duymadim boyle duman fln.. uzulme simdi bosuna..hatta ben olsam herhangi baska bir doktora hemen giderim aradan fln alsinlar beklerdim yada.. icini rahatlatmis olursun
Bende bu dr u hiç beğenmedim. Hadi kireçlenme var diyelim. Bebeğini neden göremiyorsun boyunu kilosunu neden söylemiyor böyle iş mi olur. Sıkma canını bebeğine kötü az kaldı yarın başka Dr a gidecekmişsin bence sen söyleme bu dr un ne dediğini önce bir baksın bakalım bu da görecek mi sonlara doğru dr tespit etmezse söyle o zaman ona göre baksın derim...Merakla haberleri bekliyor olucaz..
ay canım sakın strese girme töbe töbe.bu doktorların bazıları harbiden anneyi üzmekten baska bişey yapmıolar.hamiile olupta okadar sigara içen insan varken sen kullnamıyorsun bu nedir ya?? bence sacmalamış sen hemen baska doktora git yarın korkma bişey yoktur canım inşallah.
Merhabalar herkese
Canım senin yerinde olsam bu manyak doktorun dediklerini hiç takmam, saçma sapan laflar etmiş belki de normalde onun hastası değilsin diye böyle yaptı. Aynen canım yarın her şey çok daha iyi olacak merak etme sen
Merak etme canım o uyanıklardan burda da var.Hele bilmiş teyzeleri görsen sen. Minübüste ben şöyle geçiyim evladım diyerek senin yerine geçiveriyorlar. Sana tutunacak yer kalmıyor. Uyanık cahiller işte :)
Bence padisah li guzel.sultan süleyman gibi olur maşallah
Bana doktor onu bile söylemedi haftasında uyumlu dedi nasıl uyumlu dedi iki hafta once 1900 olan kızım bu hafta 1800 dü şaka gibi. Kesin onu da yalnış söyledi. Yarın hersey güzel olacak inşallah
Hepinize cok cok teşekkür ederim beni rahatlatdınız. Once yarın sabaha randevu aldım 9.15 e sonra kendi doktoruma randevu aldım 27 sine yer falan kalmaz tatil dönüşü bide onun için strese girmişim dedim. Bide ne okur ne olmaz diye Zeynep Kamil hasta esine randevu aldım 18 ine. Orada herseyi detaylı bir sekilde inceliyorlar baksınlar benim kzıma da bu kireçlenme olayı devam ederse. Evet tam bir manyapın teki cıktı. Sigara ne alaka kireçlenme ne alaka? Hemde suyun içinde sigara dumanını nasıl gördün anlamadım ben. Bırakın içeni çevremde pasif içici olabileceğim bir insan bile yok. Sırf kızım etkilenmesin diye dışarda Cafe'ye falan gittiğimizde bile içerde oturuyorum. Sigara dumanı gelmesin diye. Eşimde sordu nerde acaba duman dedi doktor da oda meslek sırrı dedi. Benim artık son haftalarım yani otur fl ye bak omuruna bak bacağına bak bak işte ölç biryerlerini yok. Kadın iki dakika baktı sonra kireçlenme var dedi duman var dedi neyse kolunu ac dedi tansiyonuma bakacakmış, bende ee boyunu posunu söylemediniz dedim soyle kafasının genişliğine baktı sadece ki oradan bakılmıyor sadece kiloya 1800 dedi bende Allah Allah zayıfladı ozaman dedim ne kadardı once dedi 1900 dü 2 hafta once dedim birsey demedi. Hiç birsey bilmiyordu bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?