2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

aynen canım iple çekiyorum resmen, canım hiç çalışmak istemiyor, öylesine gidip geliyorum işe.. haha aynen benimki de karnımı seviyor, konuşuyor sürekli çok tatlılar
canım inşallah normal istiyorum doktorumla henüz konuşmadık bu ay sonu konuşuruz sanırım. İnşallah hayırlı doğumlarımız olur sağlıkla. Sen de normal istiyordun yanlış hatırlamıyorsam?

maşallah size kamuran senin göbekte aşağı inmiş, aynı benimki gibi

Canım geçen halamın kızı da öyle dedi. Senin doğumun yaklaşmış diyor bi de korkuttu beni. Bu haftalarda inmesi normaldir herhalde dimi. Bi de benim oğlan geçen cuma baş aşağı dönmüştü ama doktor çok üstünde durmadı. Bakalım kendi doktorumdan alıcam ayrıntıyı :))

Senin Dr un da benim ki gibiymiş herşeye normal normal diyip duruyor 16 kilo almıştım son gidişimde ancak eh biraz fazla olmuş gibi dedi saolsun Aslında dediğin doğru hazır gıdaların bir çoğunda kullanılıyordur. Sadece bilerek kullanmak beni rahatsız ediyor. Decaviti de aylar önce bırakmıştım iyi olmuş o zaman. Probiyotik multibionte diye bir vitamin var gerekirse onu alırım Dr a sorarım bu gidişimde Yeditepe Üniv. yazmışlardı ilk zamanlarda.. Daha iyisi mutlaka vardır. Şimdilik kullanmıyorum.

Aminnn..
Evet canım normal istiyorum ben de:) İnşallah normal doğurabiliriz. Benim doktor normal doğurtana kadar her şeyi yapıyormuş zaten. Benim en çok korktuğum şey suni sancı. İnşallah sancımız zamanında gelir de normal sancıyla normal doğururuz. O suni sancı çok zormuş.

Bi de ben bir şey öğrendim. Kendi doktoruma da sorucam. Bebek doğduğunda el analizinden çocuğun ne kadar gelişebileceği öğreniliyormuş. En fazla kaç boyunda olur falan.. Bi sorucam doktoruma var mı böyle bir şey..

Sana sonuna kadar katılıyorum.
Oyuncular ve dürüstlükten nasiplerini almamışlar. Beyinlerinden ne geçtiğini bilmek mümkün olmuyor. Erkeklerse çok basit ve düzler kızlarla kıyaslayınca...
Bence öyle olmak daha huzurlu...Erkeklerle arkadaş olmak daha keyifli kindar da değiller hem hiç..
Bütün kızları gömmüyoruz tabii burda yanlış anlaşılmasın
Zaten kadınlar kulübündeki bu forum tüm bildiklerimi değiştiriyor. Herkes çok tatlı:)) Annelik mi yarıyor acaba bir iş var bu işte

maşallah baya büyümüş oğluşun sadece karnın var ne güzel, rahat doğurursun sen

İnşallah canım. İnşallah bi tarafım geniştir de kolay çıkar oğlum :)))))))))))))))))
Bazen konuşuyorum, anneyi fazla zorlamıcaksın dimi oğlum diyorum. İnşallah zorlamaz :/
Hamileliğim çok rahat geçti başından beri. İnşallah doğumum da kolay olur. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Allah eşlerimize akıl fikir versin, ellerindeki mucizenin farkına varsınlar inşallah

ne güzel canım şanslıymışsın doktor konusunda şimdiki doktorlar hemen sezeryane alma derdindeler inşallah gerek kalmaz suni sancıya falan da çatır çatır doğururuz

hahahah çok güldüm bi tarafım geniştir lafına :)) benim de çok şükür çok rahat geçti hep, eşim de arkadaşlarım da sen kesin normal doğurursun diyorlar gaza mı getiriyolar ciddiler mi bilemiyorum :) bakalım hakkımızda hayırlısı canım

Eleştiri yapıyoruz sadece :) Erkeklerde de hödük olanlar var :))) Görgüsüz olanlar var :))
Ayrıca anne olmak kadınlara yarıyor bence :)) Birbirimize yardım ediyoruz burada, ne güzel :) İnşallah bebişlerimiz doğduktan sonra da böyle konuşur yardım ederiz birbirimize :)

ne güzel canım şanslıymışsın doktor konusunda şimdiki doktorlar hemen sezeryane alma derdindeler inşallah gerek kalmaz suni sancıya falan da çatır çatır doğururuz

Sorunsuz geçirdik çok şükür. Ama bu doğum dediğimiz şey son ana kadar belli olmuyor :) Hepsine hazırlıklı gitmek lazım:) Sezeryan beni korkutuyor, uyutuyorlar ya. Uyanamamaktan korkuyorum tövbe yarabbim :/

Sorunsuz geçirdik çok şükür. Ama bu doğum dediğimiz şey son ana kadar belli olmuyor :) Hepsine hazırlıklı gitmek lazım:) Sezeryan beni korkutuyor, uyutuyorlar ya. Uyanamamaktan korkuyorum tövbe yarabbim :/

evet canım hiç belli olmuyor ne olacağı gerçekten Allah hayırlısını versin. Ben sezeryan olursam epidural istiyorum canım tam anestezi istemiyorum, doğduğunda görmek istiyorum bebeğimi.. tam anestezi olunca çocuğu en son sen görüyormuşsun uyanana kadar herkes görüyormuş istemem ben öyle.

Allah korusun canım bizi de bebişlerimizi de inşallah

ben bütün gece ağladıktan sonra anlasa ne olur.....

Haklısın kalp kırılıyor ve geçince de anlasana ne olur diyorsun yine de ilerisi için umarım anlar..Sende üzülmemeye çalış eminim çok çok zordur ama denemeye çalış. Bazı erkekleri anlamıyorum senin canından bir parça taşıyor nasıl kıyarsın üzmeye ama işte karakter yapı..

Benimde dün eşimin erkek kardeşi eşimle kavga etmişti arıyor ama beni yok ona öyle de böyle de diye ya bana ne diyicem diyemiyorum zaten içmiş gecenin bir yarısı onu dinlemek zorunda kaldım. 3.30 yada 04:00 de yattım sabahına da zor uyandım tabii.Bazen eş olmasa da üzücek insan çıkıyor işte karşımıza.Allah çıkarmasın karşımıza beterinden saklasın inşallah.

Onda da beni kestikleri düşüncesi korkutabilir. Ama normal doğumda da kesiyorlar nasıl olsa. Artık duruma göre bakıcaz :)

sağol canım dalan roxy ve hacı şakir sabun tozu canım. Direk makineye deterjan gibi koyuyorsun ama iki kez duruluyorsun

peki nerden alıyoruz. marketlerde bulabiliyor muyuz.. bebek ç.amaşırları için diye mi var.. şimdi baktım da internette öyle birşey yazmıyor. kokulu falan var. hangsiniden alıyorsunuz..

Son düzenleme:

İnşallah canım. Kendi adıma bana çok şey kattığını söyleyebilirim...Bebekler doğduktan sonra pek fırsatımız olmayabilir belki de :) Ama bir şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum.
Erkeklerin ne olduğunu bu forumda da görüyoruz ne yazık ki sık sık 8 aylık eşine hödük gibi davranıyor bazıları aklım almıyor. Vicdansızlar resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…