2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim anlasilan bugun canini cok sıkmislar her doktoruz farkli oluyo yaklasimlari daha once duydugum var canim bu plasentanin yaslanmasi yani kireclenmesi olayini cok sukur ki senin haftan epey ilerledi daha erken baslasa belki tehlikeli olabilirdi sen bundan sonra daha sik git kontrollerine ayni ultrasonla haftada bir yapilan olcumlerde gelisimde etkilenme gorulurse bebisi riske atmamak icin bjraz erken alabilirler sen moralini bozma insallah etkilenmez 40 haftayi doldurur henamiz bi akrabada olmustu oyle oda son zamanlarini siki takip altinda gecirdi cok sukur sorun olmadi vaktinde geldi ya rusu ama tedbirli olmakta fayda var ki sen zaten cok bilincli bir anne adayisin maasallah yarin baska doktora git aklina takilanlari sor iyice guzel haberlerle gel insallah.bende pazartesi gunu yapilan doopler sonuclarini doktor sitesinden seval tasdemir var daha once bilgilerine cok danistigim ona gonderdim preeklemsi yonunden takip edilmelisiniz yazmis yani diger adiyle gebelik zehirlenmesi tansiyonun yukselmesi idrarda protein kacagi asiri kilo alimi ve odemle kendini gosteren anne ve bebek icin cok tehlikeli bi durum oysa kendi doktorum cok rahat bi sekilde gonderdi beni bi sorun yok hersey yolunda artik doopler e gerek yok uc hafta sonra gel dedi hic tehlikelerden bahsetmedi tamda aksilik evdeki tansiyon aleti bozuldu garantisine yolladik olcemiyorum yarin bi saglik ocagina gidip baktirayim normalde hep dusuk tansiyonum ilk gebeligim dede cok problemler vardi ondada hergun tansiyon olcerdim o zamanda boyle risklerim vardi ama cok sukur hic yukselmemistj insallah bundada yukselmez gunler azaldikca risklerimiz de artiyo tedirginliklerimiz endiselerimiz Rabbim insallah hepimize hayirla saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip eder...

Oy maasallah canim ya cok tatli bende pazartesi gittim doktora 28+2de kendi doktorum 1190 radyolog 1240 olctu kilosunu ortalama aynilar yani maasllah onlara hep boyle guzel buyusunler insallah insan nasil rahatliyo bende doktoruma 4 boyutlu yuzunu gorebilirmiyiz dedim basi cok asagida basinin oldugu kisimda az su var artik cok buyudu ekrana sigmiyo zaten yuzu donuk degil iki boyutlu bile gorunmuyo 4 boyutlu hic gorunmez tum bunlari saydi bilmiyorum artik acmamak icin bahanemi yapti yoksa dogru mu soyledi neyse Allah tan perinatolog 22haftalikken bi resmini cekmisti ona bakip duruyorum uc hafta sonra insafa gelirde gosterir insallah merak ediyorum oglusumu gerci saglikli olsunlarda gerisi onemli degil sunun surasi son iki ay kaldi hemncecik gecer gider insallah kucagimizda dunya gozuyle doya doya bakariz melek yuzlerine

kızlar bi sorum olacak ilk süt geldimi sizlerde bende bi kaç gün önce geldi ama hafif sıkınca çıktı

Canim benim arada camasirima bulasiyo bikac damla ama sakin ha diyim sikayim falan deme uyari rahim kasilmalarini baslatabiliyomus o kendi gelirse gelsin onemseme ama uclara sakin dokunma ..

Rahat yatamiyorum . Simdiden boyle son aylar napicaz bakalim. 30 bile olmadan sikayet ediyorum.

Cok tesekkur ederim gercekten derya hanıma alicam randevu artık bir doktorum olsa cok iyi olacak

hayırlısı cnm derya hanım çok tatlıdır seveceksin sizin hastanız önerdi dersin istersen elif atalar de o tanır bebeginle hayırlı doğumlar bu arada derya hanım notmal doğum taraftarıda bi doktordur ben sezeryan istememe ragmen yaptırmadı normal için ısrar etti oğlum normal dogmuştı şimdi 32 aylık

Günaydın herkese,
Ya sizde de var mı bilmiyorum ama benim özellikle akşamları ayak bileklerim ve el bileklerim çok kaşınıyor.Soğuk suyla yıkıyorum biraz rahatlatıyor ama sonra hadi baştan..Geceleri de yatamıyorum zaten on kere kalkıyorum ve her tarafım sırılsıklam..Zorlanmaya başladık sanırım hayırlısıyla geçer inşallah zaman..

günaydın güzel bebişlerin anneleri şu ağustosu bir atlatsak çok sıcak ya

günaydın herkese kızlar.mutlu,sağlıklı,huzurlu bir gün geçiririz inşalalh.bende artık gece nasıl uyucağımı şaşırdım.bir o tarafa bir bu tarafa dönmekten kafayı yicem.burda klimasız uyumak mümkün değil zatende bebiş zorluo artık beni göbeğimi koyucak yer bulamıyorum sanki :))

günaydın herkese
mutlu huzurlu günler olsun.. Damlacığım güzel haberlerle gelirsin inşallah..bügün başka kontrole gidecek varsa onlarda güzel haberlerle gelirler inşallah..

çok yorgun ve uykusuzum aslında uydum ama bilmiyorum ...

Eminim çok güzel olacak bebişinin yatağı :) Serince görmek isterim :)
Ben elyafı hazır aldım, pamuğu da kayınvalidem yapmış :)
Ben de bi tane hastane çıkışı aldım. Birkaç tane de altlı üstlü takım aldım civilden. Çıtçıtlı badilerden, iç zıbınlardan falan aldım. Bi de küçük erkek kardeşimin kıyafetleri var bi sürü, onları da kullanıcam. Mothercare'da kıyafetler çok pahalı canım ya bilemiyorum. Bi tane hastane çıkışıyla olmaz tabi, mutlaka birkaç takım daha al. Ama 0-3 ay arasını çok abartma. Hemen büyücekler zaten, giydiremeden elimizde kalmasın. Ben chicco'ya baktım, orası daha uygundu. Oraya da bakabilirsin.

günaydın bayanlaaarrrr.... sanırım herkes sıcaklardan baymış durumda allah bizlere güç kuvvet versin inşallah....

Herkese günaydın arkadaşlar, sanırım bu sıralar hepimizin sıkıntısı uykusuz geçen geceler ve aşırı sıcaklar Allah hepimize kolaylık versin, benim gibi çalışan hamilelere sabır ve dayanma gücü versin.

Allah bagislasin :)) tavsiye ettigini soyliycem internetten de arastirdim dun cok iyi bahsediyorlar senin de dediğin gibi en önemlisi de normal doğum taraftari olmasi Allah kucagima alacagim günü de gormeyi nasip eder inşallah o gunu sabirsizlikla bekliyorum

günaydın tatlı annişler ve minnoş bebişler haftayı yarıladık çok şükür.. Son aylar hep yavaş geçer derlerdi de inanmazdım gerçekten ne kadar yavaş geçiyor zaman

Yaaaa tek değilmişim ağlıycam ya uyuyamıyorum sıcaktan... İsyanlardayım resmen birde ben hamileliği yatarak geçiriyorum... Ağustossssss bitsiiiin... :-(

Sabredin kızlar. Ağustosu çıkartınca eylül serinler biraz herhalde yani inşallah :)))))))

Ne yalan söyleyeyim benimde en büyük eksikligim yürüyüş ( ama ne yapayım yalnız yurumekten nefret ediyorum esimde cok yorgun geliyor aslında çok istiyorum bir şekilde baslamam lazim artik normal doğum için sart malum.benimde ilk bayramda ayaklarimda odem başladı arastirdimda protein eksikligi de neden oluyormus tuzu hayatinizdan cikarmayin fazla tuketmeyin diyor. Kan basinci cogaldigi icin vücutta su tutulma orani artiyor bacaklari yuksekte tutunca oddm olmuyor evime gectigimden beri odem olmuyor imkanin varsa bacaklarini hep uzat Allah kurtarsin inşallah hepimizi zorluklarina ragmen cok güzel bir duygu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…