Moralim cok bozuk. Kendi doktorum tatile çıktığı için bu doktora kaldım. Bu doktor da yok sigara mı içiyırsun yok dumanlar var burda plesantan kireçlenmiş falan diye bi ton sey söyledi. Plesanta kireçlenmesi nedir ya delircem ne boyunu ne posunu öğrenebildim ne kızımı görebildim kafayı yemek üzereyim. Yarın baska doktora randevu aldım ona gideceğim ama delircem suanda. Nette bakıyorum araştırıyorum ama plesanta yaşlanması yani kireçlenmesi 30. Haftadan sonra olabilen birseymiş ama bu şekilde erken doğuma gidenler de varmış.
merhaba kızlar, dün renkli ultrason için dayanamadım yine gittim..25 tl ye öncekinden farklı bir hastaneye yaptırdım.
oğlumuz 28+4 oldu. 1250 gr. herşeyi normal çıktı..sabahları sırt üstü yattığım için uyandırıyo bebişim. öyle hareketler yapıyoki resmen kalk yemek ye burda sıkıldım diyor:) görenler 7 aylık olduğuma inanamıyor.karnım çok çıkmadı ancak 53 ile başladım şimdi 63 üm.sanırım noırmalde zayıf biri olduğum için kilo çok aldım. inşallah 12 kilo ile bitirebilirim ama sanmıyorum. şeker yüklemem de iyi çıktmıştı.
Eki Görüntüle 1209288
kızlar bi sorum olacak ilk süt geldimi sizlerde bende bi kaç gün önce geldi ama hafif sıkınca çıktı
Cok tesekkur ederim gercekten derya hanıma alicam randevu artık bir doktorum olsa cok iyi olacak
tşk ederim teyzesi. hastaneyi sormuşsun ben urfada yaşıyorum. özel bi hastaneye gittim.
Tabi canım evden daha rahat olur :) Benim tercihim yün yada pamuktan yana , yün tercih etmedim ben uğraşamam yünle o nedenle pamuk daha iyi
elyaf terletir benim fikrim bu :) pikocu da diğer nevresim ve kenar korumalarını yaptırıyorum çok merak ediyorum nasıl olacak acaba
Yorganı hazır mı aldın sen , kv mi yaptırdı ? Ben de sana bir şey soracağım , ben alışverişimi tamamladım çok şükür sadece kıyafetler alınacak işte
evde bir kaç birşey var ama yetmez onlar hastane çıkışı organik aldım , bir de diyorum ki mother careden 2 adet 8 li takım alayım , dahada başka biryere bakmadan bitsin ama fiyatı 81,75 tl İkili alınca 162 TL falan yapıyor , öylemi yapsam acaba karar veremedim bana bir fikir ver
hayırlısı cnm derya hanım çok tatlıdır seveceksin sizin hastanız önerdi dersin istersen elif atalar de o tanır bebeginle hayırlı doğumlar bu arada derya hanım notmal doğum taraftarıda bi doktordur ben sezeryan istememe ragmen yaptırmadı normal için ısrar etti oğlum normal dogmuştı şimdi 32 aylık
Canim seninle gunumuz ayni ben normalde biraz zayiftim 47 kiloyla hamile kaldim ilk uc ay sadece 400 gr aldim ve sonrasinda su anda 59 kiloyum yani 12kilo almisim ozellikle su son bi ay cok hizli kilo aldim haftada 1kilo seklinde ve bende el ve ayaklarda sismelerde var hafiften yani kilo alisimin bi nedenide odem diye dusunuyorum doktor sismeler icin tuz u tamamen kes aksamlari serinde en az 1saat yuruyus yap dedi bide magnezyum verdi bende iki gundur tuz u tamamen kesemesemde minimum kullanmaya calisiyorum bu aksam itibari ile yuruyuslere de basladim biraz daha dikkat etmeliyim korkum kilo almak degil gebelik zehirlenmesi olan preeklemsi ...
Emzirirken de ara ara baktırırız artık napalım. 3 aydan 3 aya yeter herhalde. Sorarız doktorumuza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?