2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

çok teşekkürler canım, bakacağım bunlara

Canimm dunku kontrolunu bugun okuyabildim hc moralini bozma bu yeni dr onun hastasi degilsin diye biraz kompleks yapmis heralde bugun cok huzel haberler getirceksin bize inaniyorum dualarim seninle canim

Yorgan için pamuğunu ve kumaşını kendim aldım canım , annem dikecek sağ olsun :)

hadi bakalım, iyi günlerde kullanın canım. Ben yorgan kullanmayacağım bir süre o yüzden almadım. Annem yaptırayım dedi istemedim. Bu arada hastane çıkışı konusunda bence çok para verme. Mothercare çok güzel evet ama doğru düzgün giyemeyecekler onları ben de hep indirimden aldım, bodyleri mothercare aldım daha çok giyer diye.

Merhaba annişler. Hastanedeyiz biz hala. Nts çekildik ölüyorum sandım birden krizim geldi panik atak krizi yeni yeni kendime geliyorum. Şimdi doktoru bekliyoruz. Denildiği gibi kireçlenme hakimmiş. Suyum duan cok iyimiş o bizi koruyormuş ama bebeğin hareketlerini sürekli takip etmem gerekiyormuş. 15 gğnde bir nts ye muaneye gelmem gerekiyormuş. Suyu biterse ki aniden bitebiliuormıs hemen alınması gerekiyormuş. Bugünden itibaren erken doğum riskimiz var. Boyumuz 45 cm kilomuz 2300 olmuş maşallah. Kiteçlenmemiz yani plesanta yaşlanmamız 2. Seviyedeymiş şuanda yani 37. Hafta hamilelerde olan durumdaymış oyle işte dualarınızı eksik etmeyin en azından 38. Haftaya kadar dayansın benim kızım. Son olarak doğum pozisyonuna girmiş artık

Dayanır canım inşallah... Dua ederiz bizde sana. Öyle birşeyi ilk defa senden duydum nasıl birşeyse artık bi bebeklerimizi sağlıcakla kucaklasak insan endişe ediyor korkuyor artık değilmi

Nst çekilirken neden panik atak geldi canım, zor bir şey mi? Kireçleme olayını kafaya takma, zaten az kaldı artık. Kontrollerine gider baktırırsın sürekli. Bence 15 günde bir değil her hafta git. Boyu kilosu gayet iyi maşallah. İnşallah erken doğum olmaz canım. 37. haftaya kadar beklese bile çok iyi. Stres yapma ki böyle bi durumu iyice tetiklemiş olma.
Günden güne ne ile karşılaşacağımız da belli olmuyor. Allah yardımcımız olsun.

Dayanacak inşallah henamız merak etme canım Rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah boyu kilosu gayet iyiymiş maşallah annesi sen ilgili bilinçli bir annesin bu dönemi kolay atlatacaksın, ne kaldı ki şurda kızınla kavuşmanıza

Dualarım seninle canım her şeyde bir hayır vardır. inşallah hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allah. Bu durumada sakın üzülme olurmu olan plesentaya olsun siz iyi olunda Allah beterinden korusun. DUAYLA...

Tatlım hiç moralini bozma lütfen, inşallah Henamız zamanında sağlıkla dünyaya gelecek,Kaldı ki Allah korusun erken doğum olsa dahi bu saatten sonra hayati tehlikesi yok çok şükür.Dualarımız seninle herşey yolunda gidecek,hiç merak etme.Tabi sen hazırlıkları tamamlayınca kuzucuk da vakit doldu sandı sanırım :)

geçmiş olsun, sende bebişinde Allaha emanet olun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

canım çok şükür ki artık Hena çok büyüdü, Allah korusun bugün bile doğsa sorun olmaz. Sen moralini yüksek tut, hareket çok etme, kontrollerine git hayırlısıyla daha kalır o içerde ben inanıyorum neyse ki yaşlanma çok değilmiş canım sadece 3 hafta.. Bu durumda 37ye kadar dayanır bence.

Dualarımız seninle tatlım Allah hayırlısını versin inşallah

amin cnm hepimize Allah kolaylık versin. işe gelmenin iyi bi yanını buldum :)
bizim evde klima olmadıığı için malum istanbulun neminde boğulmaktansa işe gelip çalışmak daha iyi geliyor.
haftasonları da avm lerde zamanın büyük kısmını geçirirsen sorun kalmıyor sıcaklarla.
ama gece uyurken illa bikaç sefer kalkıyoruz.zaten bebeklerimiz doğunca da kalkıcaz şimdiden idman yapmış oluyoruz.
bugün çok polyanna gördüm kendimi :)))

kaçıncı haftada nasıl gerçekleşti doğumun normal olmuş ya normal doğum yapan herkese soruyorum.kayın validemin apartmanındakilerden biri 33 biri 35 biri 38 haftada doğum yapmış. bu aralar normal doğuma ilgim iyice arttı videolar da izledim korkarsın dediler ama merak işte Allahtan korkmadım. o yüzden cevaplarsan çok mutlu olrum. acaba ben ne zaman doğum yapıcam belkide 40 41 :)

Nstye ben 29. haftamda girdim canım, belim ağrıdığı için doktor sancı var mı diye aldı, önceki günde kendimi çok yorduğum için nst boyunca ağladım bende ya bebeğime iyi bakamadıysam diye,20dk boyunca onun kalp atışlarını dinlemek de iyice duygulandırıyor bizi herhalde. M?nnoşunun iyi olmasına çooook sevindim, zaten kavuşmanıza da az kaldı. Az daha büyüsün beraat edecekler inşallah hepsi:) Ben de Kamurana katışıyorum, böyle bir takip gerekiyorsa haftada bir git, zaten son haftalarda haftada bir gitmemiz gerekiyor diye biliyorum ben, şunun şurasında birşey kalmadı size zaten. Dualarımız seninle canım...

Hep böyle Polyanna ol canım :) Aslında işe gelmesek vakit de geçmez, işe gelmekle ilgili sıkıntım yok ama gece uyuyamayınca çok zor oluyor Malum sıcaklardan da uyuyamıyoruz.Ama az kaldı Ağustos'un ilk haftası bitti sayılır, Eylül'de rahatlayacağız inşallah...

canım sen ne zaman çıkıyorsun doğum iznine? En geç ben çıkacağım sanırım burda :)

damlacım artık strese girme ,bak bebeğin büyüdü kilosuda cok iyi maşallah. bizim dualrımız seninle merak etme.alalhın izniyle erken doğsa bile sorun olmucak inşallah.henamız zamanında gelicek inşallah annesinide üzmücek.dikkat et kendine.peki sebeb neymiş neden kireçlenme olmuş bişey dedilermi?

Ağustos annelerinin doğum hikayelerini okuyordum arkadaşlar Ağustos ayında doğumu bekleyip erken olanlar olmuş :S Bizde artık paylaşırız burada nasıl doğum yaptığımız değil mi?? rahim ağzı uzunluğunu doktorunuz hiç söyledimi

Doktorum her seferinde rahim ağzı uzunluğumu söylüyor.

Canim benim hic moralini bozma insallah Hena annesininuzmeyecek ve zamanini bekleyecek hepimizin dualari sizinle...bide tatlim artik istersen yuruyusleri birak ne kdr dogru bulmiyorum ama bunhftalarda yapilan uzun yuruyusler de erken dogumu tetikliyo demisti bi tanidigim nolur nolmaz sen fazla hareket etmemeye calis tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…