yooo bz de kurduk =)) siz başka yatak alacak mısınız? yoksa büyüyene kdr park yatak mı?
yok almayacağım..alamayacağız..yaklaşık 2 yaşından sonra ayrı odada kalır. evde tek kişilik iki tane bazalı yatak var. bir de eşimin gardrobu var bekarken kullandığı. onlarla çocuk odası yaparım.
gönül ister ki daha şirin oda yapıyım ama ne yaparsın.artık boya badana işini çocuğa göre yapalım. sticker vs süslerim.
bebeğin gelişimi iyiyse.. tahlillerde iyi çıkıyorsa kiloya niye takılıyorlarsa..
teşekkür ederiz teyzesi:)
eee ne yapsak şimdi bozmaya elimiz de gitmiyor..eşim gitti baktı.. koku ilk başta yoktu ama durdukça çıkıyor dedi. özellikle pencereyi kapatınca.. ben de dursun o zaman dedim. iyice havalansın..
yok canım ben almayacağım. zaten bize çok altın takan da olmaz.
:)) Kumru almadık tabii ki o gelip yuva kurmuştu biz zaten kuşları çok seviyoruz. Görenler hep öyle dedikçe öğrendik...
25 peşin verdik 130000 e almıştık.O kadar ev almak istiyorsun şimdiye kadar kriterlerini girmemen hata zaten.. Kadının çok sevdiği kiracısı vardı çıkmışlar kiralık ya da satılık olarak düşünüyordu borcu varmış ondan satmak cazip gelmiş. Allah ın işi başka birşey değil. Ev uğurlu kiracılarım çok tatlı insanlardı tayinleri çıkınca mecbur çıktılar dedi. remax saolsun çok yardımcı oldu. O kadar emlakçı gezdik bu kadar ilgili ve yardımseverini hiç görmemiştik....
Saol canım sizde birgün alırsanız bende çok sevinicem
Ümraniyeye de baktık bir ara cidden dokunulmuyor çok pahalı :)) Eşimin işyeri orda..benim de yakın sayılırdı.. İyi ki olmamış hiç istemiyorduk Ümraniyeyi oldum olası hiç sevmiyorum.İnşallah sende gönlüne göre olanı alırsın
bebeğin gelişimi iyiyse.. tahlillerde iyi çıkıyorsa kiloya niye takılıyorlarsa..
teşekkür ederiz teyzesi:)
eee ne yapsak şimdi bozmaya elimiz de gitmiyor..eşim gitti baktı.. koku ilk başta yoktu ama durdukça çıkıyor dedi. özellikle pencereyi kapatınca.. ben de dursun o zaman dedim. iyice havalansın..
yok canım ben almayacağım. zaten bize çok altın takan da olmaz.
Aaa yorgan mı diktiriceksin canım, hadi bakalım :) pazar nasıldı? Buldun mu bişeyler?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bnde cok ılan falan baktım ettım netten ama bsey çıkmadı.hıc sahıbındene ılan vermek gelmedı aklıma cnm.bırde herkes bakıoz edıoz deyınce onlara guvendım ama buldukları evler hep fos cıktı.emlakçılara baktık beklıorz ama bsey cıkcak gbı dgl.ev ılanlarınada bakıom netten aylarca,bırde dedıgın gbı greyım hıc aklıma gelmedı o yalan yok.esın tuzladan umranıyeye gelıor o zaman .uzak ama mutluysa olsun.valla umranıye cok güzel yer aama ne yalan soylıyım bazı sebeplerden oturu bende sevmıorum.yanı başka byerde gönlüme gore cıksa ev,hıc kacrmam.ıns dedıgın gbı Rabbım bızede nasıp eder cnm.bu arada kumru bılıorum kendı yapmış yuva ama bura gelıp ypmaz o yüzden ben alayım zorla yavrulattırım dedımsaka tabı
Kızlar ben yine iş yerinden forma giremiyorumbu hafa yı da atlatayım da hayırlısıyla ,
Mimozaçiçeği doktoru kafana takma , başka doktora gidersin olur biter . Ne zannediyorlar bunlar kendilerini
canım bence ikisi de kullanılabilir. değişikliğe falan kullanırsın..Artık izne çıkıyorsun nasıl olsa:)) evden girersin canım:) bi de oğluşumun bi tane pamuk bi tane elyaf yorgan var. Oğluma pamuk mu kullanayım? O mu sağlıklı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar Kızlar,
Dünki kontrolümde dr bebek ters duruyor halen dönmemiş dedi sanki beni sezaryen e yönlendiriyor gibi geldi ve ben normal doğum istiyorum
kaçıncı haftaya kadar dönmesi lazım bebişlerimizin bir fikri olan var mıı??
canım bence ikisi de kullanılabilir. değişikliğe falan kullanırsın..
Moralim cok bozuk. Kendi doktorum tatile çıktığı için bu doktora kaldım. Bu doktor da yok sigara mı içiyırsun yok dumanlar var burda plesantan kireçlenmiş falan diye bi ton sey söyledi. Plesanta kireçlenmesi nedir ya delircem ne boyunu ne posunu öğrenebildim ne kızımı görebildim kafayı yemek üzereyim. Yarın baska doktora randevu aldım ona gideceğim ama delircem suanda. Nette bakıyorum araştırıyorum ama plesanta yaşlanması yani kireçlenmesi 30. Haftadan sonra olabilen birseymiş ama bu şekilde erken doğuma gidenler de varmış.
uyarıcı olduğun içi şimdiden kullanmıyoruz.emerken kullanılanlardan olanlardan al.. lansinoh mu öyle birşeydi sanrıım. ondan almayı düşünüyorum. benim öyle biraz kaşınır yanlardan falan hafif kısa süreli dokunurum üflerim vs geçiyor.l
Artık izne çıkıyorsun nasıl olsa:)) evden girersin canım:) bi de oğluşumun bi tane pamuk bi tane elyaf yorgan var. Oğluma pamuk mu kullanayım? O mu sağlıklı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar gogus ucu icin benim ablam siddetle evicap e vitaminini onerdi o pes pese iki dogum yapti ilkinde goguslerinden cok cani yanmisti hep yara oluyodu kaniyodu lansinoh falan herseyi denedi ama fayda etmedi sonra bi arkadasinin tavsiyesi ile evicwp e vitamini kullandi ve cok faydasini gordu ikinci gebeliginde ise sadece evicap kullandi hic sorun yasamadi ona tavsiye eden arkadasida cok seyler denemis sadece bundan fayda gormus cokta ucuz bisey eczaneden isteyince hemen veriyolar eczacimada danistim oda kullan kesinlikle dedi yumusak kucucuk bi kapsul igneyle ucunu deliyosun ucuna suruyosun aklinizda bulunsun bitane alip cantaniza koyun belki isinize yarar ben aldim cantama koydum lansinohuda alicam artik nerden fayda gorursek ... bence dogumdan once gogus ucuna herhangi bisey kullanmak dogru degil uyarici olabilir cunku sutun gelmesi ni saglayan hormonla rahim kasilmasini saglayan hormonlar birbiriyle alakali bu haftalardan sonra sut sizintisi olmasi normal bu illa erken dogum tehlikesi segil ama uyaridan kacinmakta fayda var...
Kaçıncı haftadasiniz ve kac kilo aldınız çok merak ediyorum paylasirmisiniz.
kızlar ya dün işyerinde kadın dedi senin doğumun yakın göbeğin aşağı inmiş ay cok korktum.doktorum öle bişey demedi ,bebeğin doğum pozisyonu almıs.ama dönedebilir tekrar.herşey cok normal dedi,öle bişey olsa bana pazartesi çalışabilir raporu vermez heralde.bide ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum bi sakıncası yoktur inşalalh.pazartesi yürüyüşüde sorayım doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?