2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
OH OH BTMİŞ NEREDEYSE HER ŞEY MAŞALLAH DARISI BZM BAŞIMIZA =)) BABYSHOWER ICIN NELER ALDIN? BZ DE KIZLARLA BERABER KÜÇÜK Bİ EĞLENCE YAPALIM DİYORUZ

geçmiş olsun canım ne şişliğiymiş o ben kaçırdım sanırım daha önce yazdıklarını
sorma ya, malum yerde sağ iç tarafa yakın bi sivilce gibi birşey çıktı, normaldr geçer dedim diğer gün balon gbi olmştu. bartolin kisti/ apsesi deniomuş, oradaki bez şişiomuş, başıma gelene bak.. ilaç fln kullanamayacağm için tek yöntem kendi kendine patlamasını/inmesini beklemekmiş :S oturup kalkarken acıyor rahatsz ediyor umarm çabucak geçer valla

geçmiş olsun canım.. umarım kötü birşey değildir.. ben de mina ya gitmek istiyordum.. kraft visko yatak orda vardı.. sinir oldum şimdi ..
git canım yine de sen, uygunsa fiyatı, her çalışanı aynı değildr elbet.. hastane çkşlarına yardım eden kadın sinir bozucu bşy çıktı!

Canım bide maden suyunu dene bana çok çok iyi geldi günde 1 tane

Kimbilir ne güzel şeyler almışsındırr :)))
Dün bebek arabası için çok dolaştık, ben de yoruldum. Son aylarda kendimizi çok yoruyoruz ama napalım bir sürü alacaklar oluyor.
Ben de bugün yıkıcam kıyafetlerini :)

OH OH BTMİŞ NEREDEYSE HER ŞEY MAŞALLAH DARISI BZM BAŞIMIZA =)) BABYSHOWER ICIN NELER ALDIN? BZ DE KIZLARLA BERABER KÜÇÜK Bİ EĞLENCE YAPALIM DİYORUZ

sağol canım, daha çok şey var da işte yavaş yavaş başladık hazırlıklara

canım aslında babyshower için çok bişey almadım, balon aldım, kurdele aldım, katlı kurabiyeliklerden aldım, tavana asılan ponponlardan aldım.. Çok çeşit yoktu hep doğum günü süsleri vardı. Diğerlerini başka yerlere bakıcam artık..

Doğum için loğusa şerbeti bardağı aldım, onu süslemek için bişeyler aldım. Bebek çikolatası koymak için kutu aldım, saksı falan aldım süslemeler için..

son hallerini koyarım buraya bitince inşallah

ayyy Kamuran görmen lazım neler var, insan kendini kaybediyor o süslerin içinde :)
evet yollarda doğuruvericez diye korkuyorum :)
ben kısa programda yıkadım canım, iki durulama yaptırdım mis gibi oldu çamaşırlar :) 2 makine yıkadım ama daha 2 makine daha var yıkanıcak :S

canım çok geçmiş olsun doğal yöntemleri araştırsan? Daha hızlı tedavi edilebilir belki?

Kaç kiloluk makinen canım? O minik şeyler o kadar çok mu ya :)))))))
Sen içeri mi astın? Balkona mı astın? Benim ev cadde üstü, acaba araba egzoslarından falan kötü olur mu? Gerçi şimdi yaz, hemen kuruyor çamaşırlar. Bi de sen yumuşatıcı kullandın mı canım? Paketin üstünde yumuşatıcılı yazıyor ama azcık yumoş dökeyim diyorum ben:)

Bi de canım dün arabayla birlikte mothercare'dan sudokrem aldık iki tane. Göğüs aram hep pişik oluyor benim. Bi sürdüm, ne kadar etkili bir kremmiş meğeeer... Aynı gün içinde iyileştirdi. Bebeğinize kesinlikle bunu alın derimmm. Çok süper ya.

7 kiloluk canım ama pembeleri renklileri ve beyazları ayırdım o yüzden böyle oldu sanırım :) içeri astım canım balkonda kuş pisler falan yumuşatıcı kullanma canım sabun tozu yeterli oluyor, yumuşacık çıkıyor çamaşırlar hiç koymaya gerek yok.

sen o sudocream i bir de yüzündeki sivilcelere sür bak nasıl bir gecede geçiriyor süper bir krem o, ben de ondan almayı planlıyorum ya da desitin alıcam. İkisi de aynı..

kızlar alıntı yapamadm malum bu siteden nefret ettim ve bu gıdısle gırmem çok zor.bır an önce eskı halına donse barı.kramp ıcın onerılerınızı dınlıcem.ben peynır yoğurt tuketıorum zaten.madwn suyu pek tuketmıodum onuda denıcem ıns ıse yarar çünkü hareketlı yasantıma artık gerı dönmek ıstıorum.normal doğum ıcın yürüyüş şart

Canım bu kremin üstünde göğüs uçlarına da kullanılır yazıyor. Acaba bebeğe zarar veriyor mu? Ben bunu bi grupta da sorayım :)))
Benim makine de 7 kiloluk. Ben de renklileri beyazlara karıştırmam. O zaman dediğin gibi 2-3 makine yapıcam demek ki :)
Benim balkonun iç kısmına da asabiliyorum ama belki içeri asarım. Yumuşatıcı da sadece havlusuna kullanıcam. Havlusu bana sert geliyor. Mothercare'a baktım, english home'a baktım, hepsi aynı havluların. Annem dedi ki bunlar yıkarsan yumuşar. İnşallah öyle olur.

göğüs ucuna hiç bilmiyorum canım sor bakalım merak ettim ben de.. Yok yok sen kullanma :) havlusu da yumuşar merak etme, benimkiler yumuşadı

canım çok geçmiş olsun doğal yöntemleri araştırsan? Daha hızlı tedavi edilebilir belki?

internette sıcak su banyosu önerilir yazıodu, dün bi beze ütü basıp sıcak uyguladm fln işte, belki olgnlaşmasında yardmcı olmştur ne blym..

kız bi ton şey almşssın oh! lohusa şerbeti için nası bardak aldın? bi arkadaşım bildiğin minik ayran şişelerine koymştu şerbeti pek beğenmştm bulablcem mi bakalm.. hazırlaynca hepsini fotoğraf koy valla bize de fikir olsun!

canım muz da iyi geliyor diyorlar, onu da deneyebilirsin. Valla benim de çok yürüyüş yaptığım söylenemez :S ama yine de normal istiyorum :)

hadi bakalım inşallah canım.. aldım valla :) daha alamadıklarım da var :) mika bardaklar satılıyor canım, kadeh şeklinde onlardan aldım, kurdele ile fiyonk falan yapıcam süsliycem bakalım.

tabi ki koyarım canım

bende dün yıkadım bebeğimin kıyfetlerini bugun babası ütüsünü yapıcak :)) sabah işe giderken odasına bir girdim kıyafetleri oraya asmıştım mis gibi bebek kokuyo .okadar sabırsızlandımki doğsun die ne güzel
geçmiş olsun canım ya geçer inşalalh hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…