2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

dr una ulaşamıyor musun canım.. kontrolde sana söylememesi de ilginç..

Hayırlı olsun bebeğin :)
İç zıbın var, bunu ilk doğduğu aylarda giyiyor. Onun üstüne hastane çıkışı giydiriliyor.
Çıtçıtlı body de birazcık ele ayağa geldiğinde giydiriliyor iç zıbın yerine:)
Ayaklı tulum tamamen dış kıyafeti zaten. Çıtçıtlı body'nin ya da iç zıbının üstüne giydirirsin :) Kışa denk geldiği için üstüne de bi tane yelek ya da hırka giydirilir :)
hastane çıkış seti 11li aldım ben bi tane. Bi de altlı üstlü takım götürücem hastaneye.
Battaniye de hem kalın battaniye, hem ince olması lazım. İnceler evde çok kullanılıyor. Alt değiştirirken falan. Onlardan çok lazım. Kalın battaniyeye de dışarı çıkarırken sararsın aşıya giderken falan.

en güzeli yaa kendimizi iyi hissediyorsak sona bırakmak en iyisi

Çok teşekkür ederim cevabın için, senin bebeğin de hayırlı olsun :) iç zıbında çıt çıt olmuyor mu. ?

bebeğimin eşi önde.. inşallah mümkün olduğunca tamamlarız.. 38 i doldurunca normalde alıyorlar zaten herhalde.. 38 i doldururuz inşallah..

oluyor canım. iki adım atsam yoruluyorum şişiyorum karnım kasılıyor. eşi önde olduğu için mi acaba bilmem.
dikkat etmememiz lazım..

Çok teşekkür ederim cevabın için, senin bebeğin de hayırlı olsun :) iç zıbında çıt çıt olmuyor mu. ?
Yok canım iç zıbın dedikleri ipli oluyor. Bebeğin beline bağlanıyor. Görmüşsündür mutlaka. Ben ondan 2 takım aldım. Çıtçıtlı body çok aldım. Ondan çok gidiyormuş.

bebeğimin eşi önde.. inşallah mümkün olduğunca tamamlarız.. 38 i doldurunca normalde alıyorlar zaten herhalde.. 38 i doldururuz inşallah..
İnşallah tamamlarız kanama falan olmadan. Biz artık ilişkiyi de kestik bu durumda artık olmaz. Tehlikeye atmak istemiyoruz.

kızlar herkese meraba sayfamız değişmiş tuhafıma gitti bugun ben çalışabilir raporumu aldım.bu arada bebeğimede baktım 2 kilo olmuş maşşalalh meleğim :))

İnşallah tamamlarız kanama falan olmadan. Biz artık ilişkiyi de kestik bu durumda artık olmaz. Tehlikeye atmak istemiyoruz.
kesinlikle canım .aynen bizde..aylardır tık yok:)

gece kabus görmüştüm ama sabaha karşı bir rüya daha gördüm.hayırlısı.şimdi hatırladım da.. kızım doğmuş kucağıma alıyorum. ama tabi çok küçük.. ayaklarına falan bakıyorum. parmaklarını sayıyorum. tam mı herşeyi diye.. tammış..
kuzum benim inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız..

Ben de birkaç defa rüyamda gördüm oğlumu :) Gerçeğini de yaşarız inşallah:)

Ben almayı düşünmüyorum canım onu taşıyamam ben çok ağır gerekde yok gibi geliyor bana

Allah Allah neden Tolga'dan oyle almışlar anlamadım ben. Hemde normal doğumda gelmiş bayramda yani. Keske kağıda falan yazdırsaydın imzalı bir sekilde sonra kitlemesinler faturayla
Telefonda sordum canım. Bu fiyatlara kdv dahil.
Bu durumda vera hastanesi ile bu hastane arasında 210-TL fark var..
Acaba arkadaşının epidural mı oldu?

Kızlar yatak olayını ne yaptınız? ben hala çözemedim.. visko mu pamuk mu sünger mi ..

Kraft Yataş Visko yatak almaya karar verdim gibi.. ama kafam hala çok karışık..

sıte degısmıs.bu yenı halını hıc begenmedım ya eskı halı daha ıyı ve daha kolaydı.ne gerek vardı smdı bu yenılıge.telden gırıorum cıkıorum yanlış gırdım dıye.meğer degısmıs.sonra telden dahada zorlandım mecbur pcden baktım

24, post: 36461464, member: 288256"]çok teşekkür ederim tatlım :) senin de düzeldi artık bişey kalmadı çok şükür. Zeynep Kamilde mi doğum yapacaksın canım?[/QUOTE]

cok sukur canim bugunlerimize ister istemezazda olsa centik olmasi beni biraz korkutuyo insallah bi sorun yaratmaz bide suyu icin hafif artmis yaziyodu o beni dusundurdu bobreklerdeki hafif genislemeye cok takilmiyorum bu konuda profosor icimi rahatlatmisti ama o konudada yinede temkinli olmak lazim gonlum istiyoki normal devam ettigim via hospital de dogum yapmak ama riskli bi durum olursa zeynep kamile giderim bebegim icin cunku riskli gebeliklerde oradan daha guvenilir biyer olacagini sanmiyorum ben ilk dogumumu da orda yapmistim yenidogan yogunbakimlari her konuda yeterli bebege herhangi bir mudahale gerektigindede her imkani sunuyolar bakalim ben bi gideyim hem orada kaydim olsun hem tum aklima takilanlar konusunda onlarin dusuncesini alayim artik Allah ne gosterirse onu yasayacagiz ...

KIZLAR İÇ ZIBIN KAÇTANE ALDINIZ ? BEN KUNDAKDA YAPICAM BANA ONA GÖRE Bİ RAKAM VERİRSENİZ?

kızlar bu kramp olayını napcam ben ya.sabah gene bacağıma gren krampla uyandım.hayatımı cok etkıledı.yuruyus yapamaz oldum bel ve bacak ağrısından.muz,cevız,magnezyum toz ılac banamısın demedı.yok mu bır cozumu bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…