Kızlar moralim çok bozukaz önce hastanemden aradılar ve baştan beri gittiğim doktorumun bu hafta ayrılacağını söylediler ben şimdi nasıl hemen başka doktor bulucam ve ona alışıcam çok moralim bozuk
Hayırlı olsun bebeğin :)Herkese merhaba
Ben de Allah izin verirse ekim annesi olucam ve öğrendiğim günden beri sık sık takip ettim yazışmaları , hepimiz bir an evvel sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Benim sormak istediğim bişey var.. Sanırım biçoğunuz bebek alışverişi işlerini halletti emimim biliyosunuzdur. Kızlar ben zıbın,çıt çıtlı body ve ayaklı tulum arasındaki fark bilmiyorum :) hepsi aynı şey gibi geliyor. Hastane çıkışlarını aldım ama nasıl giydiricez bu konuda kafam çok karıştı. Siz kaçar tane aşdınız bunlardan ve battaniyelerden ?
Son olarak bizim kızımız olacak ve ismini Ekin düşündük , sizce nasıl bi isim :)
CANIM BENIMDE BUGÜN GİDİP RAPORUMU ALMAM LAZIM AMA EŞİM ÇALIŞTIĞI İÇİN YARIN GİDİCEZ RAPOR ALMAYA BANA BENDE AĞUSTOS AYINI ÇALIŞARAK GEÇİRMEK İSTEDİM. EYLÜL AYINDAN İTİBAREN İZNE AYRILMAK İSTİYORUM.
Hayırlı olsun bebeğin :)
İç zıbın var, bunu ilk doğduğu aylarda giyiyor. Onun üstüne hastane çıkışı giydiriliyor.
Çıtçıtlı body de birazcık ele ayağa geldiğinde giydiriliyor iç zıbın yerine:)
Ayaklı tulum tamamen dış kıyafeti zaten. Çıtçıtlı body'nin ya da iç zıbının üstüne giydirirsin :) Kışa denk geldiği için üstüne de bi tane yelek ya da hırka giydirilir :)
hastane çıkış seti 11li aldım ben bi tane. Bi de altlı üstlü takım götürücem hastaneye.
Battaniye de hem kalın battaniye, hem ince olması lazım. İnceler evde çok kullanılıyor. Alt değiştirirken falan. Onlardan çok lazım. Kalın battaniyeye de dışarı çıkarırken sararsın aşıya giderken falan.
Tamam canım tamamlanınca bekliyorum fotoğrafını :))
Bu arada herkese hayırlı sabahlar.
Kızlar bebeğin eşinin önde olması önemliymiş. Kanama olursa eğer hemen hastaneye gidiyormuşum ve bebeği alıyorlarmış. Asla ağır iş yapmamam gerekiyormuş. Kendime çok dikkat edicem. Böyle giderse de 37. hafta bitiminde alıyorlarmış. Bu ay sonu gittiğimde inşallah yukarı çıkmış olur plasenta. Ama bu aylarda çok zor bir ihtimalmiş..
oluyor canım. iki adım atsam yoruluyorum şişiyorum karnım kasılıyor. eşi önde olduğu için mi acaba bilmem.Günaydınlarr. 28+4 günlük hamieyim ve yaklaşık 10 gündür pelvik bölgesinde, kasığımın her iki tarafında da , sağ ve sol tarafta, çok yürüyünce ya da ayakta kalınca şişlik oluşuyor ve bastırınca ağrı yapıyor. İnternetten okuduğum kadarıyla çatı ağrısı olabilir ama aranızda böyle bişey yaşamış arkadaşlar var mı merak ettim. Doktoruma sorduğumda dinlenmem gerektiğini söyledi belki rapor alıcam ama kontrole çağırmadı.
Yok canım iç zıbın dedikleri ipli oluyor. Bebeğin beline bağlanıyor. Görmüşsündür mutlaka. Ben ondan 2 takım aldım. Çıtçıtlı body çok aldım. Ondan çok gidiyormuş.Çok teşekkür ederim cevabın için, senin bebeğin de hayırlı olsun :) iç zıbında çıt çıt olmuyor mu. ?
İnşallah tamamlarız kanama falan olmadan. Biz artık ilişkiyi de kestik bu durumda artık olmaz. Tehlikeye atmak istemiyoruz.bebeğimin eşi önde.. inşallah mümkün olduğunca tamamlarız.. 38 i doldurunca normalde alıyorlar zaten herhalde.. 38 i doldururuz inşallah..
Damlaaaaa nerdesin kız seni dövücem :)))))))))
Umut hastanesine sordum. Normal doğum ve zorunlu sezeryan 800-TL
Keyfi sezeryan 1500-TL
Epidural normal doğum 1000-TL
Yani umuta devam edebilirim. Ama vera hastanesi daha ucuz tabi. İkisi arasında gidip gelmekteyim...[/Q
Allah Allah neden Tolga'dan oyle almışlar anlamadım ben. Hemde normal doğumda gelmiş bayramda yani. Keske kağıda falan yazdırsaydın imzalı bir sekilde sonra kitlemesinler faturayla
kesinlikle canım .aynen bizde..aylardır tık yok:)İnşallah tamamlarız kanama falan olmadan. Biz artık ilişkiyi de kestik bu durumda artık olmaz. Tehlikeye atmak istemiyoruz.
Ben de birkaç defa rüyamda gördüm oğlumu :) Gerçeğini de yaşarız inşallah:)kesinlikle canım .aynen bizde..aylardır tık yok:)
gece kabus görmüştüm ama sabaha karşı bir rüya daha gördüm.hayırlısı.şimdi hatırladım da.. kızım doğmuş kucağıma alıyorum. ama tabi çok küçük.. ayaklarına falan bakıyorum. parmaklarını sayıyorum. tam mı herşeyi diye.. tammış..
kuzum benim inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız..
Ben almayı düşünmüyorum canım onu taşıyamam ben çok ağır gerekde yok gibi geliyor banaherkese selamlar. ana kucağı almayı düşünüyor musunuz. aldıysanız nasıl modeller aldınız. ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu modeli almayı düşünüyorum http://www.e-bebek.com/kraft-dondy-5-besik_KRA-618225 hem mama sandalyesi hem beşik bir aradaymış. arkadaşım gündüzleri hep bunda uyutmuş bebeğini istediği odada. hem kendi kendine sallama ve müzik özelliği de varmış. siz ne dersiniz bu modele.
Telefonda sordum canım. Bu fiyatlara kdv dahil.Allah Allah neden Tolga'dan oyle almışlar anlamadım ben. Hemde normal doğumda gelmiş bayramda yani. Keske kağıda falan yazdırsaydın imzalı bir sekilde sonra kitlemesinler faturayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?