Tamam yumuşatıcı kullanmıcam:) Kremi de grupta sordum, bakalım bilen var mı :)
anaaam hepsini ayırcaksak gerçekten de birkaç makina olcak onlar..7 kiloluk canım ama pembeleri renklileri ve beyazları ayırdım o yüzden böyle oldu sanırım :) içeri astım canım balkonda kuş pisler falanyumuşatıcı kullanma canım sabun tozu yeterli oluyor, yumuşacık çıkıyor çamaşırlar hiç koymaya gerek yok.
sen o sudocream i bir de yüzündeki sivilcelere sür bak nasıl bir gecede geçiriyorsüper bir krem o, ben de ondan almayı planlıyorum ya da desitin alıcam. İkisi de aynı..
bende dün yıkadım bebeğimin kıyfetlerini bugun babası ütüsünü yapıcak :)) sabah işe giderken odasına bir girdim kıyafetleri oraya asmıştım mis gibi bebek kokuyo .okadar sabırsızlandımki doğsun die ne güzel
geçmiş olsun canım yageçer inşalalh hemen
anaaam hepsini ayırcaksak gerçekten de birkaç makina olcak onlar..
normalde üşenir hep yapmaz arada yapar ütüyü ama iş kızının kıyafetleri olunca yapmak istiyor :)) minicik minicik şeyler çok sevimliler benim gibi ütü yapmaktan nefret eden bi insan bile hevesleniyor :))ay ne güzel eşin ütü yapıyor ne şanslısınbiz de sürekli odaya girip çıkıp duruyoruz valla :) ne komik oluyor :) dur sabırsızlanma vaktinde gelsinler inşallah
normalde üşenir hep yapmaz arada yapar ütüyü ama iş kızının kıyafetleri olunca yapmak istiyor :)) minicik minicik şeyler çok sevimliler benim gibi ütü yapmaktan nefret eden bi insan bile hevesleniyor :))
ohh mis gibi .zaten bebeklerin de kendinin mis kokuları var yeter.. güle güle kullansınlar.ayyy Kamuran görmen lazım neler var, insan kendini kaybediyor o süslerin içinde :)
evet yollarda doğuruvericez diye korkuyorum :)
ben kısa programda yıkadım canım, iki durulama yaptırdım mis gibi oldu çamaşırlar :) 2 makine yıkadım ama daha 2 makine daha var yıkanıcak :S
ya ben renk konusunda çok takıntılıyım normalde de yeşilleri mavileri bile ayırırım :) ama pembeleri, beyazları bir de kırmızı falan vardı onları ayırmak gerekti gerçekten de canım yagerçi 15 dk.lık programda yıkadım ben.
ohh mis gibi .zaten bebeklerin de kendinin mis kokuları var yeter.. güle güle kullansınlar.
site mi yavaşladı.. gıcık oldum...
hacışakir mi almıştınız dalan mı bu sabun kokulu olanlardan mı yoksa diğer kokulu olanlardan mı?
ben de onlardan alacağım ama yeğenimin kıyafetlerini giydireceğim için bazılarında lekeler var onları neyle çıkarıyım.
bende ayrı ayrı yıkıyorum ama kayınvalidem 15 dk lık programda hiçbişey olmaz siyahlarla bile yıkayabilirsin demişti hatta bi kere kendi kıyafetlerini öyle siyah beyaz karısık 15 dk da yıkadı hakikaten bişey olmadı:) ama biz yine de garantiye alıp ayrı ayrı yıkayalım bnce:)
ya ne bileyim ben fazla pimpirikliyim sanırım çamaşır konusunda bi kere boyandı çünkübir de benim 15 dk lık programım da 30 derecede yıkıyor düşük bir sıcaklık değil nolur nolmaz tatlım sen yine de ayrı yıka
Bende kundan yapacagım canım bu yüzden 6 tane iç zıbın 4 tane dış zıbın 4 tane kundan bezi 4 tane kumsal içi bez aldım ama 3 tane de hastane çıkışım var bunların içinde de zıbınlar var hastane de olduğu zamanlar kumsal yapmayacağım cunkuKIZLAR İÇ ZIBIN KAÇTANE ALDINIZ ? BEN KUNDAKDA YAPICAM BANA ONA GÖRE Bİ RAKAM VERİRSENİZ?
Kaç kiloluk makinen canım? O minik şeyler o kadar çok mu ya :)))))))
Sen içeri mi astın? Balkona mı astın? Benim ev cadde üstü, acaba araba egzoslarından falan kötü olur mu? Gerçi şimdi yaz, hemen kuruyor çamaşırlar. Bi de sen yumuşatıcı kullandın mı canım? Paketin üstünde yumuşatıcılı yazıyor ama azcık yumoş dökeyim diyorum ben:)
Bi de canım dün arabayla birlikte mothercare'dan sudokrem aldık iki tane. Göğüs aram hep pişik oluyor benim. Bi sürdüm, ne kadar etkili bir kremmiş meğeeer... Aynı gün içinde iyileştirdi. Bebeğinize kesinlikle bunu alın derimmm. Çok süper ya.
Kızlar ben bu yeni siteyi hic sevmedim kk niye boyle bisey yaptiki cok karışık olmuş giresim gelmiyo onceden kimler forumda gozukuyodu alismak zaman alicak
Ben yeni katildim ekim annnelerine sanırım o yüzden cekiniyorum yazmaya ama bu mesajı gorunce dayanamadim ben de bu cuma minik kizimi gorucem ve alisverisi icin Eminönü ve ebebege gidicez cok heyecanliyim:))Benimde Cuma Günü Randevum var. Sonra da Minicoya gidicez kızıma birşeyler alacağım.
KESİNLİKLE ÇEKİNMEYE GEREK YOK. BEN İLK AÇTIĞIMDA TAM TERSİNE TÜM SORUNLARIMI PAYLAŞTIM.Ben yeni katildim ekim annnelerine sanırım o yüzden cekiniyorum yazmaya ama bu mesajı gorunce dayanamadim ben de bu cuma minik kizimi gorucem ve alisverisi icin Eminönü ve ebebege gidicez cok heyecanliyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?