2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tamam yumuşatıcı kullanmıcam:) Kremi de grupta sordum, bakalım bilen var mı :)

hadi bakalım takip edicem ben de ya şu doktor konusu da iyice sinir etti beni :S şimdi ben Ataşehirde oturuyorum, Çağlayandaki Florence Nightingale hastanesi çok mu uzak olur ki? Doğum dediğin en iyi ihtimalle 5-6 saat sürüyor zaten. Kafam iyice karıştı, en iyi doktorlar da o hastanede :S

anaaam hepsini ayırcaksak gerçekten de birkaç makina olcak onlar..

ay ne güzel eşin ütü yapıyor ne şanslısın biz de sürekli odaya girip çıkıp duruyoruz valla :) ne komik oluyor :) dur sabırsızlanma vaktinde gelsinler inşallah

anaaam hepsini ayırcaksak gerçekten de birkaç makina olcak onlar..

ya ben renk konusunda çok takıntılıyım normalde de yeşilleri mavileri bile ayırırım :) ama pembeleri, beyazları bir de kırmızı falan vardı onları ayırmak gerekti gerçekten de canım ya gerçi 15 dk.lık programda yıkadım ben.

ay ne güzel eşin ütü yapıyor ne şanslısın biz de sürekli odaya girip çıkıp duruyoruz valla :) ne komik oluyor :) dur sabırsızlanma vaktinde gelsinler inşallah
normalde üşenir hep yapmaz arada yapar ütüyü ama iş kızının kıyafetleri olunca yapmak istiyor :)) minicik minicik şeyler çok sevimliler benim gibi ütü yapmaktan nefret eden bi insan bile hevesleniyor :))

normalde üşenir hep yapmaz arada yapar ütüyü ama iş kızının kıyafetleri olunca yapmak istiyor :)) minicik minicik şeyler çok sevimliler benim gibi ütü yapmaktan nefret eden bi insan bile hevesleniyor :))

ah bu erkekler :) bizimki de dün tüm odayı sildi :) kızları söz konusu olunca nasıl da yapıyorlar :) sorma canım ya inanılmaz şekerler ve çok eğlenceli gerçekten :)

ohh mis gibi .zaten bebeklerin de kendinin mis kokuları var yeter.. güle güle kullansınlar.

site mi yavaşladı.. gıcık oldum...

hacışakir mi almıştınız dalan mı bu sabun kokulu olanlardan mı yoksa diğer kokulu olanlardan mı?

ben de onlardan alacağım ama yeğenimin kıyafetlerini giydireceğim için bazılarında lekeler var onları neyle çıkarıyım.

bende ayrı ayrı yıkıyorum ama kayınvalidem 15 dk lık programda hiçbişey olmaz siyahlarla bile yıkayabilirsin demişti hatta bi kere kendi kıyafetlerini öyle siyah beyaz karısık 15 dk da yıkadı hakikaten bişey olmadı:) ama biz yine de garantiye alıp ayrı ayrı yıkayalım bnce:)

teşekkür ederiz :) canım ben Dalan'ın bahar çiçekleri olanından aldım ama bundan sonra sabun kokulusunu alıcam bi de onu denemek istedim :) çok güzel yumuşacık yaptı memnun kaldım ben.

leke çıkartıcılar var canım ebebekte falan satılan onlara bir bak istersen

ya ne bileyim ben fazla pimpirikliyim sanırım çamaşır konusunda bi kere boyandı çünkü bir de benim 15 dk lık programım da 30 derecede yıkıyor düşük bir sıcaklık değil nolur nolmaz tatlım sen yine de ayrı yıka

benim kide 30 derecede yıkıyo :) ayrı ayrı yıkarım zaten kıyamam minnoşun kıyafetlerinee yazıkkk:)
yarın dr randevum var 1 ay oldu ilk defa bu kadar uzun oldu yaa cok heyecanlıyım gerci dr bni gecen hafta cagırmıstı ama alaçatıdaydım gidemedim hehehe :) bakalım kuzucuk ne durumda eger iyi haberler verirse annesine yarın english home a gidip onu ödüllendirmeyi düşünüyorum:)

KIZLAR İÇ ZIBIN KAÇTANE ALDINIZ ? BEN KUNDAKDA YAPICAM BANA ONA GÖRE Bİ RAKAM VERİRSENİZ?
Bende kundan yapacagım canım bu yüzden 6 tane iç zıbın 4 tane dış zıbın 4 tane kundan bezi 4 tane kumsal içi bez aldım ama 3 tane de hastane çıkışım var bunların içinde de zıbınlar var hastane de olduğu zamanlar kumsal yapmayacağım cunku

Canim yazını okudum da ben bebegin kıyafetleri ni disari asmicam cunku tozlanir.ayrica sakin yumusatici dökme zaten biz onlari kullanmamak icin bebek deterjanı aldık. Bende bugun butun kıyafetlerin etiketlerini kestim kasindirmasin diye yarinda yıkama yi düşünüyorum

Kızlar ben bu yeni siteyi hic sevmedim kk niye boyle bisey yaptiki cok karışık olmuş giresim gelmiyo onceden kimler forumda gozukuyodu alismak zaman alicak

Eleştiriler gördüm sitenin yeni haliyle ilgili ama bence çok daha iyi olmuş, daha kullanışlı ve şık duruyor böyle :)

Ben yeni katildim ekim annnelerine sanırım o yüzden cekiniyorum yazmaya ama bu mesajı gorunce dayanamadim ben de bu cuma minik kizimi gorucem ve alisverisi icin Eminönü ve ebebege gidicez cok heyecanliyim:))
KESİNLİKLE ÇEKİNMEYE GEREK YOK. BEN İLK AÇTIĞIMDA TAM TERSİNE TÜM SORUNLARIMI PAYLAŞTIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…