Kızlar yatak olayını ne yaptınız? ben hala çözemedim.. visko mu pamuk mu sünger mi ..
Kraft Yataş Visko yatak almaya karar verdim gibi.. ama kafam hala çok karışık..
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :) tsh mı baktırıcanyarın hasteneye gidip kan tahlili yaptıracağım kızlar..
inşallah canım. tsh hemoglobin vs .İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :) tsh mı baktırıcan
canım magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş. magnezyum bu dönemde tek başına yetmiyor olabilir. bebek vitaminleri depoluyormuş:) yoğurt,peynir,süt vs ağırlık ver..kızlar bu kramp olayını napcam ben ya.sabah gene bacağıma gren krampla uyandım.hayatımı cok etkıledı.yuruyus yapamaz oldum bel ve bacak ağrısından.muz,cevız,magnezyum toz ılac banamısın demedı.yok mu bır cozumu bunun
ben pamuk aldım. aldığım yerde aslında visko yoktu. başka yerde bakmıştım. canım aslında içine ne siniyorsa onu al.. herkes birşey söylüyor. hepsi de kullanılıyor. aslında baktım ben pek bir farkları da yok birbirinden..
bebek hassas olduğu için yenidoğanda sert tercih ediliyor. yatağın şeklini almasın diye. ama çok sertte de çok yatamaz. dediğim gibi çökme oranları aynı gibiydi. sünger biraz daha sert gibiydi ama gönlümde bebeğimi sünger yatakta yatırmak istemedi.zaten zamanla yün yatağa ortapedik vs geçersin.
Canım doktorunu ara hangi hastaneye geçiyormuş onu öğren bence
Canım bozma moralini lütfen. Doktorun hangi hastaneye geçmiş onu bir öğrensen yani yer mi değiştirdi emekli mi oldu?
Olmadı yeni bir doktor bulursun hem de daha iyi ve hayırlı olur belki senin için. Üzülme her işte bir hayır vardır.
bak ben cumartesi acile gittim kendi doktorum izinliydi başka bir doktor baktı çok iyiydi espri falan yaptı beni rahatlatmak için ben çok paniktim o an. Şaşırdım ben de. Sanıyordum ki bir benim doktorum anlayışlı.
Gunaydinn cnm
Doktorunun gitmesi hic iyi olmamis yaa acaba hangi hastaneye geciyomus orayla devam etsen olmaz mi ?
Bu arada yazdiklarini okudum ama siteye alisamadim tek tek alintilama yapamadim sinir oldummbebeknodasini en kis azamanda halledicem cnm ama cilekteki adama ben sormustum havalandirmak gerekir mi diye hayir bunlarda gerek yok demisti o yuzden bu genis davranmam
sanirim:)...
24, post: 36461464, member: 288256"]çok teşekkür ederim tatlım :) senin de düzeldi artık bişey kalmadı çok şükür. Zeynep Kamilde mi doğum yapacaksın canım?
aynen canım ya bende gıcık oldum girmek istemedim valla ne sacma bişey olmusben hiç alışamadım bu siteye ve resmen nefret ettimeğer cevap vermediğim olduysa lütfen kusura bakmasın çünkü görmüyorum
aynen canım ya bende gıcık oldum girmek istemedim valla ne sacma bişey olmus
oy maşşallah =) ben de bgn çalışabilir raporumu aldım ama işe gtmedim hehe =)) başıma gelen şu bartolin kistiyle uğraştık, doktor biraz indrdi şişliği ama hala şişkızlar herkese meraba sayfamız değişmiş tuhafıma gittibugun ben çalışabilir raporumu aldım.bu arada bebeğimede baktım 2 kilo olmuş maşşalalh meleğim :))
ya canım sigortamdan dolayı iki hastane şansım var, diğerlerine gidersem doğum ücretini ödemem gerekiyor onu da yapmak istemiyorum böyle bir imkanım varken... Bakalım hayırlısı..
Allah Allah enteresanmış, demek yeni yapmıyorlar hazırları yolluyorlar.. İyi o zaman sen yine de hızlı davran canım ne olur ne olmaz..
canım bundan sonra kendi muayenehanesinde çalışacakmış, bu haftasonuna randevu aldım en azından bana birini önersin..
Tabii cok haklisin cnm zaten dogumlar cok pahali 2 hastane sansin varsa da degerlendirmek ister insan insallah gelen doktro cok iidir tatlim dua edelim...
Site konusunda seninle ayni fikirdeyim kafayi yicemm hicbisey gormuyorum takip edemiyorum rezalet olmus es
Canım belki muayenelerini kendi yerinde yapar ama doğumu dışardan dr olarak senin anlaşmalı hastanende gerçekleştirir.Sigorta bu durumda karşılayabilir.
Bu site beni de deli etti!!!
bgn aldm cnm ben çalışabilir raporunu,15 eylül e kdr çlşcam..13-14ü Allahtan haftasonuymş, 12sinde son kez işe gidicem..aslnda hç gtmek istemiorm ama bu 5 haftayı doğum sonrasında kullanmak için gitcem işte.. geceleri artk tam uyuyamadğm için, hep yorgnlk oluyor, o yüzden hep ewde yatsam yuvarlansam istiyorm =)ben bu yeni uygulamayı sevmedim yaw eskisi daha iyiydi.. Ayrıca arkadaşlar doğum iznine ayrılanınız oldumu benim önümüzdeki hafta 32. hafta oluyor ama ben çalışabilir raporu alıp biraz daha devam etmek istiyorum. Benim gibi düşünen ve ne yapacağını bilen arkadaşlar var mı
üzülme cnm, 25 altı riskliymş evet azck üstü olsa bile srn yok diye biliyorum!!Meraba arkadaşlar bişey sorcam şimdi geçen gün benim biraz kanamam oldu doktora gittim neyse yat dinlen dedi rahim ağzı uzunluğumu ölçtü alttan ultrasonla 28 mm çıktı normal dedi ama beni korkutmk istemedi bence internetten baktım 25 in altına düşünce riskliymiş sizin doktorlarnzda ölçyomy biliyosanz degerlerinizi yazsanızda kafamdaki soru işaretleri gitse düşünmeden edemiyorum ya erken doğum olursa diyedinlen dedi ama hiç dinlenemiyorumda;(
geçmiş olsun canım ne şişliğiymiş o ben kaçırdım sanırım daha önce yazdıklarınıoy maşşallah =) ben de bgn çalışabilir raporumu aldım ama işe gtmedim hehe =)) başıma gelen şu bartolin kistiyle uğraştık, doktor biraz indrdi şişliği ama hala şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?