2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar yatak olayını ne yaptınız? ben hala çözemedim.. visko mu pamuk mu sünger mi ..

Kraft Yataş Visko yatak almaya karar verdim gibi.. ama kafam hala çok karışık..

ben pamuk aldım. aldığım yerde aslında visko yoktu. başka yerde bakmıştım. canım aslında içine ne siniyorsa onu al.. herkes birşey söylüyor. hepsi de kullanılıyor. aslında baktım ben pek bir farkları da yok birbirinden..

bebek hassas olduğu için yenidoğanda sert tercih ediliyor. yatağın şeklini almasın diye. ama çok sertte de çok yatamaz. dediğim gibi çökme oranları aynı gibiydi. sünger biraz daha sert gibiydi ama gönlümde bebeğimi sünger yatakta yatırmak istemedi.zaten zamanla yün yatağa ortapedik vs geçersin.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :) tsh mı baktırıcan
inşallah canım. tsh hemoglobin vs .

canım magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş. magnezyum bu dönemde tek başına yetmiyor olabilir. bebek vitaminleri depoluyormuş:) yoğurt,peynir,süt vs ağırlık ver..

sağol canım.. kraft ın viskosunu alıcam herhalde.. daha fazla kafam bulanmadan :)

kendi muayenehanesine geçiyormuş canım. Aynen her şeyde bir hayır vardır. Bakalım bu hafta tekrar gidicem kendisine, bi doktor önersin bana en azından ona giderim. Birini buldum ama İstanbul Florence'da, o da evime uzak, olmadı ona gidicem artık..

ya canım sigortamdan dolayı iki hastane şansım var, diğerlerine gidersem doğum ücretini ödemem gerekiyor onu da yapmak istemiyorum böyle bir imkanım varken... Bakalım hayırlısı..

Allah Allah enteresanmış, demek yeni yapmıyorlar hazırları yolluyorlar.. İyi o zaman sen yine de hızlı davran canım ne olur ne olmaz..

24, post: 36461464, member: 288256"]çok teşekkür ederim tatlım :) senin de düzeldi artık bişey kalmadı çok şükür. Zeynep Kamilde mi doğum yapacaksın canım?

cok sukur canim bugunlerimize ister istemezazda olsa centik olmasi beni biraz korkutuyo insallah bi sorun yaratmaz bide suyu icin hafif artmis yaziyodu o beni dusundurdu bobreklerdeki hafif genislemeye cok takilmiyorum bu konuda profosor icimi rahatlatmisti ama o konudada yinede temkinli olmak lazim gonlum istiyoki normal devam ettigim via hospital de dogum yapmak ama riskli bi durum olursa zeynep kamile giderim bebegim icin cunku riskli gebeliklerde oradan daha guvenilir biyer olacagini sanmiyorum ben ilk dogumumu da orda yapmistim yenidogan yogunbakimlari her konuda yeterli bebege herhangi bir mudahale gerektigindede her imkani sunuyolar bakalim ben bi gideyim hem orada kaydim olsun hem tum aklima takilanlar konusunda onlarin dusuncesini alayim artik Allah ne gosterirse onu yasayacagiz ...[/QUOTE]

anladım canım hayırlısı olsun inşallah riskli bir durumun olmaz.. Korkma bence şimdiye kadar neler atlattınız hayırlısıyla dilediğin gibi kucağına alacaksın bebeğini, inanıyorum ben :)

kızlar herkese meraba sayfamız değişmiş tuhafıma gitti bugun ben çalışabilir raporumu aldım.bu arada bebeğimede baktım 2 kilo olmuş maşşalalh meleğim :))
oy maşşallah =) ben de bgn çalışabilir raporumu aldım ama işe gtmedim hehe =)) başıma gelen şu bartolin kistiyle uğraştık, doktor biraz indrdi şişliği ama hala şiş

Tabii cok haklisin cnm zaten dogumlar cok pahali 2 hastane sansin varsa da degerlendirmek ister insan insallah gelen doktro cok iidir tatlim dua edelim...
Site konusunda seninle ayni fikirdeyim kafayi yicemm hicbisey gormuyorum takip edemiyorum rezalet olmus es

canım bundan sonra kendi muayenehanesinde çalışacakmış, bu haftasonuna randevu aldım en azından bana birini önersin..

Canım belki muayenelerini kendi yerinde yapar ama doğumu dışardan dr olarak senin anlaşmalı hastanende gerçekleştirir.Sigorta bu durumda karşılayabilir.

Bu site beni de deli etti!!!

aynen canım az önce eşim aramış bikaç yeri 8000 TL falan doğum ücretleri :S iyice kafayı yemişler.. Cumartesi gününe doktoruma randevu aldım, ona sorucam kime devam edeyim diye, heralde birini tavsiye eder..

Canım belki muayenelerini kendi yerinde yapar ama doğumu dışardan dr olarak senin anlaşmalı hastanende gerçekleştirir.Sigorta bu durumda karşılayabilir.

Bu site beni de deli etti!!!

canım ya maalesef kadrolu doktor olması gerekiyormuş karşılaması için, sigorta şirketini arayıp sordum değiştirmek zorundayım yani..

Evim ataşehirde, artık sanırım İstanbul Florence Nightingale Hastanesine gidicem, uzak ama napalım..

bgn aldm cnm ben çalışabilir raporunu,15 eylül e kdr çlşcam..13-14ü Allahtan haftasonuymş, 12sinde son kez işe gidicem..aslnda hç gtmek istemiorm ama bu 5 haftayı doğum sonrasında kullanmak için gitcem işte.. geceleri artk tam uyuyamadğm için, hep yorgnlk oluyor, o yüzden hep ewde yatsam yuvarlansam istiyorm =)

bu arada kızlar haftasonu eminönüne gittim, bir sürü şeyler aldım hem doğum odası için hem babyshower için :) ama inanılmaz yoruldum :S bi ara sanırım burda doğurucam dedim :O insan ayrılmak istemiyor neler var neler..

Dün de kızımın kıyafetlerini yıkadık, haftaiçi azar azar ütülerim artık. Doğum çantasını da hazırlamaya başladım..

O kadar yoruldum ki anlatamam :S

üzülme cnm, 25 altı riskliymş evet azck üstü olsa bile srn yok diye biliyorum!!

oy maşşallah =) ben de bgn çalışabilir raporumu aldım ama işe gtmedim hehe =)) başıma gelen şu bartolin kistiyle uğraştık, doktor biraz indrdi şişliği ama hala şiş
geçmiş olsun canım ne şişliğiymiş o ben kaçırdım sanırım daha önce yazdıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…