2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Alınacaklar listesi var internette. Bu konuda da zamanında paylaşıldı. Listenin çıktısını al ve oradakileri almaya başla. Benim de alez ve göğüs ucu kremim eksik kaldı.

çok teşekkür ederim sağol :) ama ben o paylaşımı bulamadım bakındım paylaşılmış mı diye ama netten bi araştırayım en iyisi, nette de olur olmaz şeyler yazılıyo gerekli gereksiz o yüzden burdan alanlara sormak istemiştim :)

çok teşekkür ederim hemen bakınayım :) ayrıca paylaşırsan almayanlar için çok yardımcı olmuş olursun canım :)

Merhaba :) alınacaklar kişiye göre değişebilir aslında , ben işe karyola , yatağı , nevresimleri ve yorganı ile başladım .
Diğerleri kıyafetler kendi zevkine göre hazırlarsın . Banyo takımı , biberon , emzik , battaniyeler, bakım ürünler, ( tırnak makası , tarak , burun aspiratörü gibi ) bunları alırsın nette daha detaylı bir liste de olabilir . Ben genelde topikleri falan baktım oralardan tecrübelere göre aldım :) Güzel markalara göre imkanın oldukça alırsın

oyy cancağızlarım kocaman olmuşsunuz bile Kamuran kız damlayla sen önce doğuracan galiba hayırlı haberler bekliyorum hepinizden 15 gün tatile çıkıyorum döndüğümde vakti gelen doğurmuş olur inş Allaha emanetsiniz kendinize dikkat edin

Şanssızlığına bak ama bencede herseyde bi hayır vardır içini ferah tut arkadaşım... Ben medicalparkta Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyorum.. İstersen bi araştır... Çok memnunum.. Ayrıca perinatoloji uzmanı.. Normal doğum yanlısı sakin ve ilgili bir bayan...

KAMURANA KATILIYORUM

ARKADAŞLAR BEBEKLER İÇİN BİR ÖNEMLİSİDE YATAK YORGAN. BEN KENDİM YAPIYORUM. YASTIĞINI YÜN İLE YAPACAĞIM Kİ SİLİKONLA OLURSA BAŞI ÇOK GÖMÜLÜR DİYE. BENİM YORGANIM HAZIR BİRDE NEVRESİM TAKIMI ALACAĞIM. BU CUMADA KIZIMA HASTANE ÇIKIŞIMIZI ALICAM. KIZIMIN HALASI VE KOMŞUMUZ YELEKLER PATİKLER ÖRMEYE BAŞLADI BİLE BİTİNCE PAYLAŞIRIM. BEŞİK OLARAK DA PARK YATAK ALACAĞIM ZATEN :) DAMLACIM BENDE SENİN GİBİYİM 1 TAKIM KIYAFET( PİJAMA ALTI, BADİ, ELDİVEN VE ŞAPKA VAR LC WAİKİKİDEN ALMIŞTIM) VE DE ÇITÇITLI BODY(LC WAİKİKİ YİNE) ALDIM

Yıkadım astım canım. Yumuşatıcı kullanmadım:) etiketleri kesmedim ben. Kaşındırır mı?
Canim ben kendimde öyle etiketli kıyafet giyinemem keserim zaten bebeklerin cildi cok hassas oluyor hemen tahris olma ihtimali var dikkatlice kes zaten cok saglam dikis atmiyorlar hemen cikiyor istiyosan bitanesini dene ama sana tavsiyem kesmen canim

3-6 arası yine kışlık oluyor bizimkiler canım. Anca 9 aylık yaza geliyor. Ona göre al. Ben lite way ile aynı hafiflikte ama daha fonksiyonlu kraft araba aldım canım. Tentesi tam kapanıyor. Bebeğin ayak kısmına girilen aksesuarı da var. Sıcak tutar. Kışın bizim için önemli bunlar. Arabamız da yok o yüzden..

Kizlar gunler yaklastikca vucudumuzda degisiyo sanki kaburgalarim batiyo gibi hissediyorum

Ne güzel canım benim yerime de eğlen tatilde:) benim bebeğimin eşi öndeymiş canım. Eğer düzelmezse sezeryan olacak. O da 20 Eylül'de falan oluyor. Artık Rabbim ne derse o olur. Elden bir şey gelmiyor. Ben hep normal istedim ama kader.. Iyice eğlen canım oğluşunla eşinle:) Allahım yolunuzu açık etsin:)

Herkese günaydın arkadaşlar...

Sabah bir umut site eski haline dönmüşmüdür diye girdim ama maalesef

Günaydın Güzel anneler ve bebekleri..
Bu yeni uygulama yüzünden giremedim sayfaya kaç gündür eskisi ne güzeldi alışmak zaman alacak..Umarım herkes iyidir geçmiş tam okuyamadım henüz..
Ben Herman beye gittim dün ve çok beğendim gerçekten. Çok ilgili bir doktor ve normal doğum yanlısı hatta bana annelerinizden gelen genlere güvenin falan diyerek cesaretlendirdi benimle bebekle çok ilgilendi tüm testlerime tek tek baktı..Hastanede çok güzel tertemiz bir hastane inşallah kısmet olursa orada doğum yapacağım..Doktor bulamayan veya değiştirmek isteyenlere tavsiye edebilirim.Bebeğimde iyiymiş şükür doktor keyfini çıkar dedi sadece ters duruyormuş ama döner dert etme dedi..Bizden haberler böyle umarım herkeste iyidir:)

kızlar hepinize günaydın ,artık işe gelmek bana çook zor gelio inşallah eylül başına kadar idare ederim.kızlar sezeryan yapmaya kesin olarak karar verdim ve 22 yada 23 eylül olucak ay çok az kaldı.panikliyorum ben .

ben de kundak yapacağım ama sadece uyurken yapmayı düşünüyorum canım, bir de her bebek sevmeyebiliyormuş kundak olayını, bazılarına gerek olmuyormuş o yüzden önce bir gözlem yapıp sonra hazır kundaklardan alacağım

canım İstanbul Florence'a mı gittin? Ben de doktorumu değiştiriyorum maalesef zorunlu sebeplerle.. Herman Bey'i beğenmene çok sevindim ama benim eşim erkek doktor istemediği için ben ona gidemeyeceğim Alin Hanım'dan randevu alacağım bugün bakalım inşallah severim ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…