Minik ellerini avuçlarının içine alıyorsun artık annesi :) O kadar güzel bir duygu ki:) ALLAHIM OLMAYANLARA DA NASİP ETSİN. AMİN.he hehe ben de iki kere oldu. aralıklı..
en son iki gün önce elimi sol tarafa koydu kızım falan diye diller döküyorum tekmelesin hareketlensin diye..
aniden bir geldi tekmeledi gibi birşey böyle resmen avucumun içine birşey geldi sanıyorum. korkuyorum ben de bir çığlık çekiyorum:)))
sanki herşeyiyle o tarafa geçmiş gibi oluyordu.. dışarı doğru üstelik..
yok canım ya gömlekten değilde biraz normalden fazla kanadı bide beyaz gömlek olunca kırmızı kanı görünce bi korktum daha öncede kanamıştı ama bu kadar fazla değildicanım benim de oyle kanadı bikaç kere hatta dün de kanadı göbegim endişelenme...beyaz gömlegin kirlendi diye mi moralin bozuldu yoksa kıyamam:)
iyileşme süreci kişiye ve doktorun ameliyatına bağlı oluyor canım. Sezeryan sonrası ağrı oluyor ama çok fazla çekmiyorsun hemn ağrı kesici veriyorlar. ama ameliyattan çıkan her kadın karnım karnım diya ağlayarak çıkıyordu ben hastanede sezeryan bölümünde çalışmıştım bi ara.canım ağrı oluyormus ama ara ara diolar öle abartılcak birşey yokmuş.inşallah denilen gibi olur ne diyim.Allah yardımcımız olsun
yok canım ya gömlekten değilde biraz normalden fazla kanadı bide beyaz gömlek olunca kırmızı kanı görünce bi korktum daha öncede kanamıştı ama bu kadar fazla değildi
ya canım benim doktorum aspirini kestide hiç içim rahat değil açıkcası hafta dahamı kullansam doktorumu dinlemeyip,normalde, 34,35.haftalarda bıraktırıyolar ne yapıcagımı bilemiyorumsıkma canını tatlım kanımız iyice sulandı artık igne yapacak yer bulmak da zor o yüzden öyle oluyodur...bak sen aspirini bırakmıssın bnm dr 35. haftada bırakcaz dedi dün kü kontrolde
Evet bir tane de emzirme atleti koymalıyım iyiki hatırlattın. Doleransa dan aldım ben sanırım oyle bir markaydı. Şampuan isterler mi acaba bak ben bunu hiç düşünmemiştim. Yok ben belden aşağıyada tutamam, gerçi siz normal olacaksınız ama ben hastanede tuvalete bile zor giriyorum. 2 gece kocaman 2 gece nasıl geçecek hiç bilmiyırum. Bide şu Müslin bez dediğin nedir ben hiç almadım onlardan yada aldım da ben mi bilmiyırum acaba?
evet sigorta geçmiyor ama sigorta kartını alıp indirim yapıyor ve o şekilde 135 TL oluyor bana öyle yaptı sonrada sigorta için fatura verdi parayı almak için ama benim limitim az kaldı o yüzden cepten vericem kalan limitimi doğumda kullanıcam..Benimde 25 i pazartesi kontrolum var çok heyecanlı gün saymak:) inşallah sende memnun kalırsın doktordan.
aman ne biliyim cnm alışamadım bitürlü hele telden girince hiçbişey anlamıyorum pc den sanki biraz daha büyük büyük görünce fena diil:) bu arada dediğin dogruymus sgk anlasması olmadıgı için ben 32. hafta raporumu kendi hastanemden alamıyorum diğer hastanede de dr cumartesi calısmıyomus cuma günü gel dedi bizim minnosu cuma günü bida görücem inşallah:) bide sana face ten msj attım bi baksana ona cnm ya
ya canım benim doktorum aspirini kestide hiç içim rahat değil açıkcası hafta dahamı kullansam doktorumu dinlemeyip,normalde, 34,35.haftalarda bıraktırıyolar ne yapıcagımı bilemiyorum
ben telden de giremiyorum tabletten deo yüzden akşamları hiç yazamıyorum.. ohh ne güzelmiş annesi bahaneyle bir kez daha görüceksin kuzunu hadi bakalım :)
hehehe evet gerci ben pazartesiye randevu almak istedim 1 hafta gecmiş olsun da iice gelişimini göreyim diye eşimin ödü koptu 32. haftayı kacırırız illa cumaya al diye tutturdu:)
ya canım benim doktorum aspirini kestide hiç içim rahat değil açıkcası hafta dahamı kullansam doktorumu dinlemeyip,normalde, 34,35.haftalarda bıraktırıyolar ne yapıcagımı bilemiyorum
aynen canım nolur nolmaz sen al cuma günü raporunu zaten artık iki haftada bir gidicez doktora :) bir de sen neye karar verdin? hangi doktorla devam ediceksin?
hala karar veremedim cnm dün kendi dr uma gidince adama ne kadar cok güvendimi bi kere daha anladım ama doum için o kadar para verecegime kızıma bişeyleri daha fazla alırım diye düşünmekten de alamıyorum kendimi...şimdi 2 hafta sonraki kontrole yine kendi dr uma gidicem nasılsa kontrol diye gececek para ödemicem o fırsatı da degerlendireyim:) cuma günü de rapor almaya öbür dr a gidicem bakiyim onu bida degerlendiriyim ona göre son kararımı vericem tatlım:)
evet canım çok haklısın zaten bi dolu masraf oluyor insan bir de doğuma o kadar vermek istemiyor, yazık gerçekten.. Sonuçta ikisi de çok iyi doktor.. Evet fırsatını değerlendir bence de :) ama sen diğerine gidiceksin demedi deme
ayy öyle mi diyosunn hadii bakalım en gec 2 haftaya belli olmus olacak kimi sececegim bakalım hangi dr daha iyi performans göstercek:)) ayy yazık yaa ben kendi kendime kıyaslama yapıyorum adamcagızların haberi bile yok:)
Ben Dr a Pazartesi gidecektim rapor için geç mi kalmış oluyorum? Cuma gününe alacaktım Dr um yokmuş.. Bu yokolmalar da beni çok tedirgin ediyor ya hayırlısı..hala karar veremedim cnm dün kendi dr uma gidince adama ne kadar cok güvendimi bi kere daha anladım ama doum için o kadar para verecegime kızıma bişeyleri daha fazla alırım diye düşünmekten de alamıyorum kendimi...şimdi 2 hafta sonraki kontrole yine kendi dr uma gidicem nasılsa kontrol diye gececek para ödemicem o fırsatı da degerlendireyim:) cuma günü de rapor almaya öbür dr a gidicem bakiyim onu bida degerlendiriyim ona göre son kararımı vericem tatlım:)
Ben Dr a Pazartesi gidecektim rapor için geç mi kalmış oluyorum? Cuma gününe alacaktım Dr um yokmuş.. Bu yokolmalar da beni çok tedirgin ediyor ya hayırlısı..hala karar veremedim cnm dün kendi dr uma gidince adama ne kadar cok güvendimi bi kere daha anladım ama doum için o kadar para verecegime kızıma bişeyleri daha fazla alırım diye düşünmekten de alamıyorum kendimi...şimdi 2 hafta sonraki kontrole yine kendi dr uma gidicem nasılsa kontrol diye gececek para ödemicem o fırsatı da degerlendireyim:) cuma günü de rapor almaya öbür dr a gidicem bakiyim onu bida degerlendiriyim ona göre son kararımı vericem tatlım:)
hahahaha :) adamcıklar habersiz seni hastası sanıp muayene ediyorlar :) çok heyecanlıymış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?