2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bu arada kızlar ben rapor imzalatırken bir ara bekleme salononda bekledim. ekranda doğum yapanların isimleri kiloları saatleri ve ne şekilde doğum yaptığı yazıyordu.

onların içerisinde çoğu sezaryandı.. ve -2400-2500-2600-2800kg lu doğanlar da vardı. hasta yakınları seviniyordu iyiymiş diye.

lütfen endişelenmeyin onun için yazmadım. aksine rahat olun... bböyle doğumlar var ve olası durumlarda doğum olursa içiniz rahat olsun diye...

tabi allah yavrularımızı korusun.. tamamına erdirsin..

Son düzenleme:
Minik ellerini avuçlarının içine alıyorsun artık annesi :) O kadar güzel bir duygu ki:) ALLAHIM OLMAYANLARA DA NASİP ETSİN. AMİN.

canım benim de oyle kanadı bikaç kere hatta dün de kanadı göbegim endişelenme...beyaz gömlegin kirlendi diye mi moralin bozuldu yoksa kıyamam:)
yok canım ya gömlekten değilde biraz normalden fazla kanadı bide beyaz gömlek olunca kırmızı kanı görünce bi korktum daha öncede kanamıştı ama bu kadar fazla değildi

canım ağrı oluyormus ama ara ara diolar öle abartılcak birşey yokmuş.inşallah denilen gibi olur ne diyim.Allah yardımcımız olsun
iyileşme süreci kişiye ve doktorun ameliyatına bağlı oluyor canım. Sezeryan sonrası ağrı oluyor ama çok fazla çekmiyorsun hemn ağrı kesici veriyorlar. ama ameliyattan çıkan her kadın karnım karnım diya ağlayarak çıkıyordu ben hastanede sezeryan bölümünde çalışmıştım bi ara.

yok canım ya gömlekten değilde biraz normalden fazla kanadı bide beyaz gömlek olunca kırmızı kanı görünce bi korktum daha öncede kanamıştı ama bu kadar fazla değildi

sıkma canını tatlım kanımız iyice sulandı artık igne yapacak yer bulmak da zor o yüzden öyle oluyodur...bak sen aspirini bırakmıssın bnm dr 35. haftada bırakcaz dedi dün kü kontrolde

sıkma canını tatlım kanımız iyice sulandı artık igne yapacak yer bulmak da zor o yüzden öyle oluyodur...bak sen aspirini bırakmıssın bnm dr 35. haftada bırakcaz dedi dün kü kontrolde
ya canım benim doktorum aspirini kestide hiç içim rahat değil açıkcası hafta dahamı kullansam doktorumu dinlemeyip,normalde, 34,35.haftalarda bıraktırıyolar ne yapıcagımı bilemiyorum

ne bileyim canım ben koyayım da kullanmasınlar istemezlerse :) 2 gece çok hakikaten ya canım senin kundak diye aldığın tülbent tarzı bezlere müslin bez deniyor. Kumaşının adı müslin. Ebebekten falan bakabilirsin internetten anlarsın görünce zaten

benim de limitim doldu o yüzden cebimden vereceğim ben de :) ama sanırım kadrolu doktor değilmiş Herman bey, gittiğimizde soracağız, benim sigortamın karşılaması için kadrolu olması gerekiyormuş. Eğer değilse başka doktora gidicem artık

ben telden de giremiyorum tabletten de o yüzden akşamları hiç yazamıyorum.. ohh ne güzelmiş annesi bahaneyle bir kez daha görüceksin kuzunu hadi bakalım :)

ya canım benim doktorum aspirini kestide hiç içim rahat değil açıkcası hafta dahamı kullansam doktorumu dinlemeyip,normalde, 34,35.haftalarda bıraktırıyolar ne yapıcagımı bilemiyorum

yaa korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle...benim dr um 32. debırakcaz demişti diye hatırlıyorum ben ama dün sordum bırakıyomuyum diye hayır 35 te dedi hatta ben o kadar hazırlamıstım ki kendimi bırakmaya baya üzüldüm

ben telden de giremiyorum tabletten de o yüzden akşamları hiç yazamıyorum.. ohh ne güzelmiş annesi bahaneyle bir kez daha görüceksin kuzunu hadi bakalım :)

hehehe evet gerci ben pazartesiye randevu almak istedim 1 hafta gecmiş olsun da iice gelişimini göreyim diye eşimin ödü koptu 32. haftayı kacırırız illa cumaya al diye tutturdu:)

hehehe evet gerci ben pazartesiye randevu almak istedim 1 hafta gecmiş olsun da iice gelişimini göreyim diye eşimin ödü koptu 32. haftayı kacırırız illa cumaya al diye tutturdu:)

aynen canım nolur nolmaz sen al cuma günü raporunu zaten artık iki haftada bir gidicez doktora :) bir de sen neye karar verdin? hangi doktorla devam ediceksin?

benim dr yarından itibaren kullanma dedi. erken doğum riski olanlara biraz daha erken bıraktırabilir canım. o yüzden dr un ne diyorsa bence ona göre kullan.. sonuçta iğne kullanmaya devam ediyoruz. dr o bırakılmayacak dedi. aspirin daha etkili olduğu için onunla daha erken bırakılacak demişti.

aynen canım nolur nolmaz sen al cuma günü raporunu zaten artık iki haftada bir gidicez doktora :) bir de sen neye karar verdin? hangi doktorla devam ediceksin?

hala karar veremedim cnm dün kendi dr uma gidince adama ne kadar cok güvendimi bi kere daha anladım ama doum için o kadar para verecegime kızıma bişeyleri daha fazla alırım diye düşünmekten de alamıyorum kendimi...şimdi 2 hafta sonraki kontrole yine kendi dr uma gidicem nasılsa kontrol diye gececek para ödemicem o fırsatı da degerlendireyim:) cuma günü de rapor almaya öbür dr a gidicem bakiyim onu bida degerlendiriyim ona göre son kararımı vericem tatlım:)

evet canım çok haklısın zaten bi dolu masraf oluyor insan bir de doğuma o kadar vermek istemiyor, yazık gerçekten.. Sonuçta ikisi de çok iyi doktor.. Evet fırsatını değerlendir bence de :) ama sen diğerine gidiceksin demedi deme

ayy öyle mi diyosunn hadii bakalım en gec 2 haftaya belli olmus olacak kimi sececegim bakalım hangi dr daha iyi performans göstercek:)) ayy yazık yaa ben kendi kendime kıyaslama yapıyorum adamcagızların haberi bile yok:)

ayy öyle mi diyosunn hadii bakalım en gec 2 haftaya belli olmus olacak kimi sececegim bakalım hangi dr daha iyi performans göstercek:)) ayy yazık yaa ben kendi kendime kıyaslama yapıyorum adamcagızların haberi bile yok:)

hahahaha :) adamcıklar habersiz seni hastası sanıp muayene ediyorlar :) çok heyecanlıymış :)

Ben Dr a Pazartesi gidecektim rapor için geç mi kalmış oluyorum? Cuma gününe alacaktım Dr um yokmuş.. Bu yokolmalar da beni çok tedirgin ediyor ya hayırlısı..

Ben Dr a Pazartesi gidecektim rapor için geç mi kalmış oluyorum? Cuma gününe alacaktım Dr um yokmuş.. Bu yokolmalar da beni çok tedirgin ediyor ya hayırlısı..

hahahaha :) adamcıklar habersiz seni hastası sanıp muayene ediyorlar :) çok heyecanlıymış :)

aynennn:)) kendi dr umda en cok sevdigim sey adam hep cok acıklayıcı konusuyo daha ben soru sormadan o herseyi anlatıyo bana soracak soru bırakmıyo ve en önemlisi her dk ulasabiliyorum ona...whatsapp tan mesajlasıyoruz o kadar yani:)
diğer dr da iyiydi cok acıklayıcı konustu ama mesela tahlil yaptırdım sonucları degerlendirmek için aradım 2 günde anca ulasabildim adama hatta adama ulasamadım sekreteriyle konusabildim bu durum da beni uyuz etti biraz...ee öbürüne o kdr cok nazım geciyo kii nasıl alısırsan öyle gidermiş heheh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…