Limitleri zorlamışız demekKadrolu mu değil mi bende bilmiyorum bende sorayım bakalım sigortada sorun falan çıkarırlar sonra onunla uğraş birde..
Saol canım ben de eşin gibi pimpiriklendim bir an
Kızlar benimde 32.hafta raporu almam lazım ama iş yeri 32. haftaya girince al dedi siz dolunca mı aldınız.. yani 32.hafta dolup 33. haftadan gün almaya başlayınca mı alıyorsunuz?
Canım ben de normal düşünüyorum ve ben de çok kaygılıyım. Alttan muayene bile olamıyorum korkudan smear testi yaptıramamıştım ama sezeryanda istemiyorum onda da dikişler, ağrılar. Bebek ve anne için de en sağlıklısı bir engel yoksa tabi normal doğum. Ben şöyle düşünüyorum annelerimiz, annanelerimiz şartlar daha kötüyken yapabilmişler bu doğumu inş biz de sağlıkla kolaylıkla yaparız. Ben epidural konusunda kararsızım biraz. Bir arkadaşım epiduralsiz yaptı doğumu maşallah ama ben ağrıya dayanamam diyorum. Senin haftan benden önce canım, fırsatın olursa doğumdan sonra tecrübelerini yazarsan buraya faydalanırız.
yok o zaman çatı ağrısı değildi benimki. kasıklardaydı çünkü benim o kadar aşağıda değildi. Dün kızım normalden hareketliydi bayağı sert vuruşlar yaptı:) ondan mıydı acaba? Ya da ben iki gündür diyare oldum onla mı ilgili acaba? Bakalım tekrar olacak mı bekliyim.Çatı agrısı bikini bölgenin sağ yada sol tarafının kemiklerinde oluyor diye biliyırum ben. Yani şöyle düşün bacaklarının bitiş noktasında gerçekleşen bir ağrı. Görmemiştin camım kimse görsek cevap vermezmiydik sana
ben de normal istiyorum ama tabi bir yandan da korkuyorum çevremdeki herkes bana acaip gaz veriyorlar, sen yaparsın aslansın kaplansın diyebu gazla yapıcam sanırım epidural isterim ben canım ya çok rahat oluyormuş tabi yetişebilirsem epidural için hastaneye [/QUOTEt]
ben de korkuyorum ama illa da normal diyorum ama o an cayar mıyım bilmiyorum:)
Epidural çok rahatlatıyormuş ama onun yapılışı beni biraz ürkütüyor. Bir de şu çatı muayenesi var ya sorma gitsin.
Bana da hiç gaz vermiyorlar ya aksine sen çok narinsin falan diyorlar benim canım çok tatlıdır da, ağrı eşiğim de düşük
napalım artık bebişlerimiz için katlanacağız.
Epidural normal diye konustuk doktorumla hersey boyle giderse.. ancak ilk dogum ve epidural olursa kanalda fazla kalabilir diyorlar facedeki sayfada acaba oylemi arkadaslar sorun olurmu ki??
Aynı canım artık çantanın içini tamamlıyorum. Bugun süsleme Mazemeleri falan aldım internette ne kadar uygun ya şaşırdım kaldım valla. Son bitane pijama takımı aldım yavaş yavaş yerleştiriyorum artık bu kısım hepsinden heyecanlıymış :)yok o zaman çatı ağrısı değildi benimki. kasıklardaydı çünkü benim o kadar aşağıda değildi. Dün kızım normalden hareketliydi bayağı sert vuruşlar yaptıondan mıydı acaba? Ya da ben iki gündür diyare oldum onla mı ilgili acaba? Bakalım tekrar olacak mı bekliyim.
Sağol canım. Forum değişti ya daha tam olarak çözemedik galiba
Sen nasılsın canım konuşmayalı?
Aynı canım artık çantanın içini tamamlıyorum. Bugun süsleme Mazemeleri falan aldım internette ne kadar uygun ya şaşırdım kaldım valla. Son bitane pijama takımı aldım yavaş yavaş yerleştiriyorum artık bu kısım hepsinden heyecanlıymışyok o zaman çatı ağrısı değildi benimki. kasıklardaydı çünkü benim o kadar aşağıda değildi. Dün kızım normalden hareketliydi bayağı sert vuruşlar yaptıondan mıydı acaba? Ya da ben iki gündür diyare oldum onla mı ilgili acaba? Bakalım tekrar olacak mı bekliyim.
Sağol canım. Forum değişti ya daha tam olarak çözemedik galiba
Sen nasılsın canım konuşmayalı?
yaa korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle...benim dr um 32. debırakcaz demişti diye hatırlıyorum ben ama dün sordum bırakıyomuyum diye hayır 35 te dedi hatta ben o kadar hazırlamıstım ki kendimi bırakmaya baya üzüldüm
hehehe evet gerci ben pazartesiye randevu almak istedim 1 hafta gecmiş olsun da iice gelişimini göreyim diye eşimin ödü koptu 32. haftayı kacırırız illa cumaya al diye tutturdu
valla kızlar bende diorumki iğneyi doğumdan bir gün önce bırakıcam ama iğnenin etkisi 12 saaat ee gün 24 saat ya bebeğime o 12 saatte birşey olursa ödüm kopuyor valla limonu biraz abartıp 2 limon suyumu tüketsem o da kanı baya sulandırıyomuş.ben doktoruma sordum neden bu kadar erken aspirini bırakıyorum die o da dediki allah korusun erken doğum falan olursa kanamanı durduramayız.ama aynı zmanada erken doğum riskinde yok dedi.şaştım kaldım valla doktorumumu dinlesem yoksa yarın 1 aspirin içsemmi???benim dr yarından itibaren kullanma dedi. erken doğum riski olanlara biraz daha erken bıraktırabilir canım. o yüzden dr un ne diyorsa bence ona göre kullan.. sonuçta iğne kullanmaya devam ediyoruz. dr o bırakılmayacak dedi. aspirin daha etkili olduğu için onunla daha erken bırakılacak demişti.
öyle ağrı bendede oluyor sağ tarafımda uzandığımda daha çok oluyor .Çatı agrısı bikini bölgenin sağ yada sol tarafının kemiklerinde oluyor diye biliyırum ben. Yani şöyle düşün bacaklarının bitiş noktasında gerçekleşen bir ağrı. Görmemiştin camım kimse görsek cevap vermezmiydik sana
Ben yaptırmayacaktım ama bugun nette tül bakarken benek için hediyeleri de gördüm yapsam mu alsam mı diye düşünürken yine vazgeçtim. Amaaan cok gereksiz valla insanlar kaybediyor atıyor bitiriyor ne gerek var anlık hediyelere. Bem zaten nikahımda da şeker falan yaptırmamıstım boyle düşündüğüm için. Gelene lokum vercem işte çifte kavrulmuş bide kolonya ee yeterYA KIZLAR BEBEK ŞEKERLERİNİ YAPTIRDINIZ MI NASIL YAPTIRDINIZ BANA FİKİR VERİN YAHUUU ÇOK KARARSIZ KALDIM İNTERNETTEN ALSAM MI DİE DÜŞÜNÜORUM SONRADA DİORUMKİ GÖRMEDEN NASIL OLCAK BU GİDİŞLE EVLADIMIN ŞEKERİ OLMICAK GALİBA
hangi siteden aldın canım süs malzemelerini :)Aynı canım artık çantanın içini tamamlıyorum. Bugun süsleme Mazemeleri falan aldım internette ne kadar uygun ya şaşırdım kaldım valla. Son bitane pijama takımı aldım yavaş yavaş yerleştiriyorum artık bu kısım hepsinden heyecanlıymış
Aynı canım artık çantanın içini tamamlıyorum. Bugun süsleme Mazemeleri falan aldım internette ne kadar uygun ya şaşırdım kaldım valla. Son bitane pijama takımı aldım yavaş yavaş yerleştiriyorum artık bu kısım hepsinden heyecanlıymış
Ben yaptırmıcam. Çikolata kolanya tamamdır :)YA KIZLAR BEBEK ŞEKERLERİNİ YAPTIRDINIZ MI NASIL YAPTIRDINIZ BANA FİKİR VERİN YAHUUU ÇOK KARARSIZ KALDIM İNTERNETTEN ALSAM MI DİE DÜŞÜNÜORUM SONRADA DİORUMKİ GÖRMEDEN NASIL OLCAK BU GİDİŞLE EVLADIMIN ŞEKERİ OLMICAK GALİBA
Ben sormuştum telefonla 4 küsür demişti normal doğuma epinuralde içinde ama doktora sormadım sende sor bende sorayım bakalım belki indirim yaparsa harika olur:)aynen canımben gittiğimde sorucam canım sana da haber veririm. Doğum ücretini de sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?