Ben Dr a Pazartesi gidecektim rapor için geç mi kalmış oluyorum? Cuma gününe alacaktım Dr um yokmuş.. Bu yokolmalar da beni çok tedirgin ediyor ya hayırlısı..hala karar veremedim cnm dün kendi dr uma gidince adama ne kadar cok güvendimi bi kere daha anladım ama doum için o kadar para verecegime kızıma bişeyleri daha fazla alırım diye düşünmekten de alamıyorum kendimi...şimdi 2 hafta sonraki kontrole yine kendi dr uma gidicem nasılsa kontrol diye gececek para ödemicem o fırsatı da degerlendireyim:) cuma günü de rapor almaya öbür dr a gidicem bakiyim onu bida degerlendiriyim ona göre son kararımı vericem tatlım:)
hahahaha :) adamcıklar habersiz seni hastası sanıp muayene ediyorlar :) çok heyecanlıymış :)
Ben Dr a Pazartesi gidecektim rapor için geç mi kalmış oluyorum? Cuma gününe alacaktım Dr um yokmuş.. Bu yokolmalar da beni çok tedirgin ediyor ya hayırlısı..hala karar veremedim cnm dün kendi dr uma gidince adama ne kadar cok güvendimi bi kere daha anladım ama doum için o kadar para verecegime kızıma bişeyleri daha fazla alırım diye düşünmekten de alamıyorum kendimi...şimdi 2 hafta sonraki kontrole yine kendi dr uma gidicem nasılsa kontrol diye gececek para ödemicem o fırsatı da degerlendireyim:) cuma günü de rapor almaya öbür dr a gidicem bakiyim onu bida degerlendiriyim ona göre son kararımı vericem tatlım:)
Ben Dr a Pazartesi gidecektim rapor için geç mi kalmış oluyorum? Cuma gününe alacaktım Dr um yokmuş.. Bu yokolmalar da beni çok tedirgin ediyor ya hayırlısı..
Ben Dr a Pazartesi gidecektim rapor için geç mi kalmış oluyorum? Cuma gününe alacaktım Dr um yokmuş.. Bu yokolmalar da beni çok tedirgin ediyor ya hayırlısı..
3 günlük şeker takibi sonuçları:
1. gün sabah : 94/144 öğle : 84/117 akşam : 101/131 gece:123
2. gün sabah : 97/118 öğle : 92/117 akşam : 93/119 gece :117
3. gün sabah : 105/129 öğle :113/112 akşam : 113/140 gece :122
doktorum bu sonuçlara göre inisülin kullanmama gerek olup olmadığını söyleyecek, inşallah gerek kalmaz artık biran önce zaman geçsede doğum yapsam diye çıldırmaya başladım, çok şükür 48 gün kaldı, inisülin kullanan arkadaşların değerleri benimkinden yüksekmiydi acaba ? kullanan varsa bilgi verebilirmi ?
3. günün sabahında yan komşumuzun evine hırsız girerken gördüm çok korktum ve sinirlendim, bütün gece sıcaktan nefes alamadığım içinde uyuyamamıştım acaba değerlerin yüksek çıkmasına bunlar sebep olmuş olabilir mi ?
benim de limitim doldu o yüzden cebimden vereceğim ben de :) ama sanırım kadrolu doktor değilmiş Herman bey, gittiğimizde soracağız, benim sigortamın karşılaması için kadrolu olması gerekiyormuş. Eğer değilse başka doktora gidicem artık
Saol canım ben de eşin gibi pimpiriklendim bir anYani zannetmiyorum canım gec kalmıs olacagını...sonucta bizim 32. hafta pazar günü doluyor yaa cumartesi ya pazartesi alıcaz sen bakma benim cumadan gittigime eşimin pimpirikli olmasından dolayı cuma gidiyorum ben yoksa pazartesiye alırdım randevuyu
Kızlar sabaha karşı çok korktuk biz. Sancıyla uyandım, kalkıp çişimi yapayım dedim. Dönemiyorum bir türlü. Karnıma dokundum, göbeğimin çevresi şiş, göbeğimin sol yanı çukur gibi içe göçük, kasıklarım da şiş. Öyle korktum ki karnım öyle engebeli olunca. Bebek aşağıya indi, geliyor sandım. Eşimi uyandırdım, çok panikledi. Yardım etti, kalktım, çişimi yaptım, rahatladım. Karnım da normale döndü. Konuştum oğlumla, başladı tekmelemeye. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın diye dua ettim ezanla birlikte. Sabah komşuma anlattım, merak etme olur öyle dedi. Ama karnımın bir yanını bildiğin içine göçmüş gibi görünce nasıl ürktüm anlatamam. Sanki hamilelik öncesi karnım gibi inmişti o taraf. Karnım böyle engebeli olmuştu. Sıpam, çok korkuttu beni.
Kızlar sabaha karşı çok korktuk biz. Sancıyla uyandım, kalkıp çişimi yapayım dedim. Dönemiyorum bir türlü. Karnıma dokundum, göbeğimin çevresi şiş, göbeğimin sol yanı çukur gibi içe göçük, kasıklarım da şiş. Öyle korktum ki karnım öyle engebeli olunca. Bebek aşağıya indi, geliyor sandım. Eşimi uyandırdım, çok panikledi. Yardım etti, kalktım, çişimi yaptım, rahatladım. Karnım da normale döndü. Konuştum oğlumla, başladı tekmelemeye. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın diye dua ettim ezanla birlikte. Sabah komşuma anlattım, merak etme olur öyle dedi. Ama karnımın bir yanını bildiğin içine göçmüş gibi görünce nasıl ürktüm anlatamam. Sanki hamilelik öncesi karnım gibi inmişti o taraf. Karnım böyle engebeli olmuştu. Sıpam, çok korkuttu beni.
Canım ben de normal düşünüyorum ve ben de çok kaygılıyım. Alttan muayene bile olamıyorum korkudan smear testi yaptıramamıştım ama sezeryanda istemiyorum onda da dikişler, ağrılar. Bebek ve anne için de en sağlıklısı bir engel yoksa tabi normal doğum. Ben şöyle düşünüyorum annelerimiz, annanelerimiz şartlar daha kötüyken yapabilmişler bu doğumu inş biz de sağlıkla kolaylıkla yaparız. Ben epidural konusunda kararsızım biraz. Bir arkadaşım epiduralsiz yaptı doğumu maşallah ama ben ağrıya dayanamam diyorum. Senin haftan benden önce canım, fırsatın olursa doğumdan sonra tecrübelerini yazarsan buraya faydalanırız.arkadaslar gecmisi tam okuyamadim daha.Ben bir aksilik olmazsa normal dogum yapacagim insallah ama inanilmaz derecede kaygiliyimcok korkuyorum.Benim gibi dogumdan korkan var mi
Kızlar benimde 32.hafta raporu almam lazım ama iş yeri 32. haftaya girince al dedi siz dolunca mı aldınız.. yani 32.hafta dolup 33. haftadan gün almaya başlayınca mı alıyorsunuz?Saol canım ben de eşin gibi pimpiriklendim bir an
canım bence bu sonuclara insülin flan vermez doktorun merak etme...sadece 3. gün biraz yuksek geldi bana ama o bile cok cok yüksek diil ...insallah işnsüline gerek kalmaz cnm korkma
Kızlar benimde 32.hafta raporu almam lazım ama iş yeri 32. haftaya girince al dedi siz dolunca mı aldınız.. yani 32.hafta dolup 33. haftadan gün almaya başlayınca mı alıyorsunuz?
Anladım demekki benimde bugün yarın almam lazım adet tarihime göre 32.haftama bugün giriyorum ama geç döllenme olduğu içinde 31.haftama giriyorum ama doktor son adetini dikkate alıcaz dedi neyse artık biraz kaybedicem ama yapacak birşey yok..SAğol bilgi için:)bugün doktorumun asistanıyla konuştum 31+1 görünüyormuşum, haftaya rapor yazabiliriz dedi, yani tam 32. hafta olunca
Çatı agrısı bikini bölgenin sağ yada sol tarafının kemiklerinde oluyor diye biliyırum ben. Yani şöyle düşün bacaklarının bitiş noktasında gerçekleşen bir ağrı. Görmemiştin camım kimse görsek cevap vermezmiydik sanaKızlar merhaba. Daha önce de yazdım ama bu yeni forumda cevap verildi mi anlayamadım ya da kimse cevap yazmadı
Bu çatı ağrısı nasıl oluyor, nerede oluyor akşam bana ağrı girdi de anlamadım neden?
aynennn) kendi dr umda en cok sevdigim sey adam hep cok acıklayıcı konusuyo daha ben soru sormadan o herseyi anlatıyo bana soracak soru bırakmıyo ve en önemlisi her dk ulasabiliyorum ona...whatsapp tan mesajlasıyoruz o kadar yani
diğer dr da iyiydi cok acıklayıcı konustu ama mesela tahlil yaptırdım sonucları degerlendirmek için aradım 2 günde anca ulasabildim adama hatta adama ulasamadım sekreteriyle konusabildim bu durum da beni uyuz etti biraz...ee öbürüne o kdr cok nazım geciyo kii nasıl alısırsan öyle gidermiş heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?