odasının kapısını falan yükle bağlayacağım dış kapının koluna fiyonk yapacagım hastane odasında eksik yer olursa tülle bağlayacağım. Balon aldımnazar boncuklu iğneler aldım her yere nazar boncuklu iğnelerle tutturacağım. Okadar sanırım aldığım şeyler yani bildiğin evde süsleme yapacagım
Ben mevlid için de kimseyi çağırmayacagım canım. Cok kalabalık olup bebeğimin mikrop kalmasından endişe ediyorum. Aile arasında yakın tanıdığımız bir teyze var onu çağıracağım dua okutacağım okadar. O yüzden orda da birşey vermeyeceğim. Eve gelenler içinde bebeği görmeye, onceden kurabiye ve poğaça yapıp dolaba atacağız annemle biri gelirse ısırıp hemen onu vereceğiz tabi oncesinde yine lokum ve kolonya vereceğiz. Benim Plan'ım bu suanlık. Lohusa şerbeti versem mi vermesem mi bunu düşünüyorum şuan içinBENDE ÖYLE LOKUM DÜŞÜNDÜM HASTANEYE GELENLER İÇİN AMA BEBEK MEVLÜDÜNDE NASIL YAPAYIM BİLEMEDİM Kİ HAVLU MU DAĞITSAM BEBEK ŞEKERİ Mİ MEVLÜDÜ DÜŞÜNÜORUM HERŞEYİ HAZIR ETTİM YA Bİ EKSİĞİM MEVLÜT KALDI
Inşallah güzel olur :) odasında ki yatağını falanda süsleyeceğim ee ilk defa geliyor eve bzi nasıl gelin olup giderken süsledik oda gelin olup evine geliyor :) cok heyecanlı hemen gelsin o günler :)desene çok güzel olacakben de mi süslesem odasını falan heves yaptım bak şimdi
günaydın annecikler bende 35 . haftaya kadar çalısıp daha çalışmayacagım. raporumuda aldım kızımıda gördüm 1850. gr olmuş maşallah. evicap diye bi ilaç verdi meme ucu için kullandım dün denedim yumuşattı baya. bide karnın niye bu kadar sert dedi.bilmem dikkat de etmemiştim hiç. sonra cocugun yerine suyuna baktı iyi dedi bizi gönderdi ...
sizde varmı karnı sertleşen ??
sağol canım :)Sağol canım, ne güzel tecrübelisin. Ben giydiririm, olmazsa çıkartır farklı beden giydiririm alışana kadar. Zaten ilk etapta yenidoğandan 6 aylığa kadar olanları ütüledim. Daha büyükler yıkanmış ama ütüsüz bekliyor dolapta. Elim alışır sanırım belli bir süre sonra bedenine.
Olabilir canım, Allah hepimizi, canlarımızı nazarlardan saklasın. Maşallah bizeeeee.
Çok cici annesi, hayırlı olsun aldıkların.
Geçmiş olsun canım, bana da olmuştu birkaç hafta önce. Ama geç saatte yemek yemiştim, ondan olmuştu. Çok korkmuştuk.
Damlacığım filmi çektirdiğin yerde kayıtlıdır belki arşivde filmin. Oradan gidip isteyebilirsin. Bir sor istersen.
Çok az kaldıııı, canııııım, maşallah size. Ay çok heyecanlı, hayırlısıyla gelsin Henamız. Bu arada çifte kavrulmuş lokumun gülümsetti beni, yerim sizi
Bizim okulda da var pire, okulların kaderi buİnsanların üzerinde yaşamaz, korkma. Kedi vardır oralarda, ondan geliyordur. Bizim bir öğretmen arkadaşın masasına yapmıştı gece kedi. İçerde kalıyorlar bütün gece kediler, napsın hayvancıklar
Inşallah güzel olurodasında ki yatağını falanda süsleyeceğim ee ilk defa geliyor eve bzi nasıl gelin olup giderken süsledik oda gelin olup evine geliyor cok heyecanlı hemen gelsin o günler
Yap yap :) gerçekten zormuş ben nasıl veririm kızımı elin cocuklarına ayy o günler hemen gelmesin kızını vermek daha zor sanırımayy gelin dedin duygulandım bak şimdinasıl vericez kızımızı biz yaw zormuş kız anası olmak
ben de süsliyim o zaman alıyım o tüllerden balon ben de almıştım. hepsini yapayım bu işin
BENİM ŞUAN BİLE GERGİN SERT ANLAMADIM VALLAbende de var sertlik canım yaa bende çalışabilir raporu alıcam bu cuma o zaman sorucam normalmi diye
Yap yapgerçekten zormuş ben nasıl veririm kızımı elin cocuklarına ayy o günler hemen gelmesin kızını vermek daha zor sanırım
bende de var sertlik canım yaa bende çalışabilir raporu alıcam bu cuma o zaman sorucam normalmi diye
ben vermıcem kızımı elın oğluna.banane banane.ben kızımın tursunu kurcam,oturtcam dızımın dıbınde.ana kız beraber yasıcaz hepYap yapgerçekten zormuş ben nasıl veririm kızımı elin cocuklarına ayy o günler hemen gelmesin kızını vermek daha zor sanırım
bence gayet iyi canımcicekmalzemeden aldım atıyorum İran tülünün 36 metresini 12.90+KDV ye aldım cok iyi dimi fiyat yada bana mı oyle geliyor
valla kızlar bende diorumki iğneyi doğumdan bir gün önce bırakıcam ama iğnenin etkisi 12 saaat ee gün 24 saat ya bebeğime o 12 saatte birşey olursa ödüm kopuyor valla limonu biraz abartıp 2 limon suyumu tüketsem o da kanı baya sulandırıyomuş.ben doktoruma sordum neden bu kadar erken aspirini bırakıyorum die o da dediki allah korusun erken doğum falan olursa kanamanı durduramayız.ama aynı zmanada erken doğum riskinde yok dedi.şaştım kaldım valla doktorumumu dinlesem yoksa yarın 1 aspirin içsemmi???
karnında serlesme bende de vardı cuma günü sordum.agnezyumu sabah aksam al dedi.onun dışında birşey demedi.bende magnezyum tek doz zor iciodum zaten acaip modemi bulandrio.hala tek doz devam ediyorum maalesef cikamadim 2 te..sanırım bebek gerdirdikce sertleşip gobusler.kasılma filan olmasında önemli deil
canım ben 2 tane hastane çkşı koydum bitane ayrı takm koydum 2tane yedk çtçıtli badi koydum çunku göbegndn kan falan bulaşablyomuş yada cıvk kaka yaptklarndan çkma ihtmali olurmuş 2tane çorap koydum 2 3tane mendil koydum hastane çkişnda battanye var zaten 6 7adt bez koydum ıslak mendil emzik koydum şapka eldiven sette oldugundan ayrı koymadm bebek içn bukadr canım bende sora sora hazrladm çantamı :)KIZLAR DOĞUM ÇANTASINDA BEBEK İÇİN NE KOYDUNUZ?
benimde son kontrolde doktor iğnemsi 0.6 ya çıkardı.acaba etki sureleri aynimi.bende 32 gibi aspirinin kesecem o yüzden dozu artırdı diye dusunuodum ama bu 0.6 da inanılmaz canımı acitior.0.4 e gore..hic 0.6 ya gecen pihtili hamisi varmı benim gibi.bence sen artik aspirin icmemelisin.çünkü benim doktorun açıklamasına gore aspirin ile clexan etki mekanizmaları farklı.aspirin kandaki trombositlerin etkilediği için etkisi ilacı kestikten bir haftaya kadar ancak duzeliormus.ama clexan da senin dedidigin gibi 24 saat öncesinden kesilmesi yeterli dedi.çok mu karışım yazdım bilemedimvalla kızlar bende diorumki iğneyi doğumdan bir gün önce bırakıcam ama iğnenin etkisi 12 saaat ee gün 24 saat ya bebeğime o 12 saatte birşey olursa ödüm kopuyor valla limonu biraz abartıp 2 limon suyumu tüketsem o da kanı baya sulandırıyomuş.ben doktoruma sordum neden bu kadar erken aspirini bırakıyorum die o da dediki allah korusun erken doğum falan olursa kanamanı durduramayız.ama aynı zmanada erken doğum riskinde yok dedi.şaştım kaldım valla doktorumumu dinlesem yoksa yarın 1 aspirin içsemmi???
HAYIRLISI OLSUN CANIM. HERŞEY SORABİLİRSİN BENDE SENİN GİBİ ÜYE OLDUĞUMDAN BERİ BAKIYORDUM AMA 2 AY SONRA MESAJ YAZMAK NASİP OLMUŞTU. BENDE 30+5 İM. CUMA GÜNÜ RANDEVUM VAR. HAZIRLIKLARA BAŞLADIN MI BAKAYIM? :)Selam arkadaşlar benide aranıza alırmisiniz ilk baştan beri takip ediyorum sizi ama yazmak bir türlü nasip olmadı...32+1 haftalik hamileyim 8 ekim doğum tarihim inşallah. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?