2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

desene çok güzel olacak ben de mi süslesem odasını falan heves yaptım bak şimdi :)

Ben mevlid için de kimseyi çağırmayacagım canım. Cok kalabalık olup bebeğimin mikrop kalmasından endişe ediyorum. Aile arasında yakın tanıdığımız bir teyze var onu çağıracağım dua okutacağım okadar. O yüzden orda da birşey vermeyeceğim. Eve gelenler içinde bebeği görmeye, onceden kurabiye ve poğaça yapıp dolaba atacağız annemle biri gelirse ısırıp hemen onu vereceğiz tabi oncesinde yine lokum ve kolonya vereceğiz. Benim Plan'ım bu suanlık. Lohusa şerbeti versem mi vermesem mi bunu düşünüyorum şuan için

Bu arada ben normal limon kolanyası vermeyeceğim. Rebul lavanta kokulu kolanyası var hepsi buradadan indirime girmiş mükemmel kokuyor. Isteyenler bence sipariş versin kızlar ben nişanda da bundan vermiştim herkes bayılmıştı

desene çok güzel olacak ben de mi süslesem odasını falan heves yaptım bak şimdi
Inşallah güzel olur :) odasında ki yatağını falanda süsleyeceğim ee ilk defa geliyor eve bzi nasıl gelin olup giderken süsledik oda gelin olup evine geliyor :) cok heyecanlı hemen gelsin o günler :)

bende de var sertlik canım yaa bende çalışabilir raporu alıcam bu cuma o zaman sorucam normalmi diye

sağol canım :)

Inşallah güzel olur odasında ki yatağını falanda süsleyeceğim ee ilk defa geliyor eve bzi nasıl gelin olup giderken süsledik oda gelin olup evine geliyor cok heyecanlı hemen gelsin o günler

ayy gelin dedin duygulandım bak şimdi nasıl vericez kızımızı biz yaw zormuş kız anası olmak

ben de süsliyim o zaman alıyım o tüllerden balon ben de almıştım. hepsini yapayım bu işin :)

ayy gelin dedin duygulandım bak şimdi nasıl vericez kızımızı biz yaw zormuş kız anası olmak

ben de süsliyim o zaman alıyım o tüllerden balon ben de almıştım. hepsini yapayım bu işin
Yap yap :) gerçekten zormuş ben nasıl veririm kızımı elin cocuklarına ayy o günler hemen gelmesin kızını vermek daha zor sanırım

bende de var sertlik canım yaa bende çalışabilir raporu alıcam bu cuma o zaman sorucam normalmi diye

karnında serlesme bende de vardı cuma günü sordum.agnezyumu sabah aksam al dedi.onun dışında birşey demedi.bende magnezyum tek doz zor iciodum zaten acaip modemi bulandrio.hala tek doz devam ediyorum maalesef cikamadim 2 te..sanırım bebek gerdirdikce sertleşip gobusler.kasılma filan olmasında önemli deil

Yap yap gerçekten zormuş ben nasıl veririm kızımı elin cocuklarına ayy o günler hemen gelmesin kızını vermek daha zor sanırım
ben vermıcem kızımı elın oğluna.banane banane.ben kızımın tursunu kurcam,oturtcam dızımın dıbınde.ana kız beraber yasıcaz hep

canım inşallah birşey olmaz hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi..

bana dr iğneyi bir gün öncesinden bırak vs demedi.

limon kan sulandırır ama o yinede dikkat et. en azından yemekle falan al.. çünkü midene zarar vermesin canım.

magnezyumu yemekle birlikte alıyorum. üzerinde öyle yazıyordu. o yüzden rahatsız etmiyor.

KIZLAR DOĞUM ÇANTASINDA BEBEK İÇİN NE KOYDUNUZ?
canım ben 2 tane hastane çkşı koydum bitane ayrı takm koydum 2tane yedk çtçıtli badi koydum çunku göbegndn kan falan bulaşablyomuş yada cıvk kaka yaptklarndan çkma ihtmali olurmuş 2tane çorap koydum 2 3tane mendil koydum hastane çkişnda battanye var zaten 6 7adt bez koydum ıslak mendil emzik koydum şapka eldiven sette oldugundan ayrı koymadm bebek içn bukadr canım bende sora sora hazrladm çantamı :)

benimde son kontrolde doktor iğnemsi 0.6 ya çıkardı.acaba etki sureleri aynimi.bende 32 gibi aspirinin kesecem o yüzden dozu artırdı diye dusunuodum ama bu 0.6 da inanılmaz canımı acitior.0.4 e gore..hic 0.6 ya gecen pihtili hamisi varmı benim gibi.bence sen artik aspirin icmemelisin.çünkü benim doktorun açıklamasına gore aspirin ile clexan etki mekanizmaları farklı.aspirin kandaki trombositlerin etkilediği için etkisi ilacı kestikten bir haftaya kadar ancak duzeliormus.ama clexan da senin dedidigin gibi 24 saat öncesinden kesilmesi yeterli dedi.çok mu karışım yazdım bilemedim

Selam arkadaşlar benide aranıza alırmisiniz ilk baştan beri takip ediyorum sizi ama yazmak bir türlü nasip olmadı...32+1 haftalik hamileyim 8 ekim doğum tarihim inşallah. ..
HAYIRLISI OLSUN CANIM. HERŞEY SORABİLİRSİN BENDE SENİN GİBİ ÜYE OLDUĞUMDAN BERİ BAKIYORDUM AMA 2 AY SONRA MESAJ YAZMAK NASİP OLMUŞTU. BENDE 30+5 İM. CUMA GÜNÜ RANDEVUM VAR. HAZIRLIKLARA BAŞLADIN MI BAKAYIM? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…