2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Annem

Annem kibrista...yarinn dönüyo arayip acil durum bildirimi yapicam simdi tatilini bolmeyeyim kadinin
Daha bizim bebisin odasi boyancak h Allahhh cok korkuyorumm ya yetismeesseee)

daha boya mı yapılacaaaaakkkkk bu rahatlığının hastasıyım bu hafta boya işini hallet bence canım, alınacaklar bir günde de alınır ama boya önemli, kokuyor..

daha boya mı yapılacaaaaakkkkk bu rahatlığının hastasıyım bu hafta boya işini hallet bence canım, alınacaklar bir günde de alınır ama boya önemli, kokuyor..

Yalnız değilsin canım bizde de haftaya boyanacak ev ama bizim babamız rahat, önce kızımız gelsin diyor bende şimdilik temel ihtiyaçlarını hallediyorum, doğunca uğraşıp dursun o artık:) yine de yetişir inşallah ya panik yapıp minikleri de heyecanlandırmayalım:) bu hafta karyolaıyla dolabını aldık, yatağı uyku seti, alezi falan tamam en azından, haftasonu gelecek onlar, o biraz rahatlattı beni
 

canım dr gerek görmemiş olabilir.
için rahat etsin diyorsan 1-2 hafta sonra tekrar yaptır..
 
Bende de 3-5 tane lökosit çıkmıştı. Bol su iç sadece, önemli bir şey değil demişti.
 
Yasasinnn benim gibi rahat bi anne adayi daha var:)) tatlim bizdeki de fazla rahatlik ama bak face teki grubumuzda bi arkadasim yarin doguma aliniyo aslinda arik herseyi hazir etmemiz lazimmis bugun anladim bunu:)
Bu arada sen face teki gruptan ciktin mi?
 
Teşekkürler cevaplarınız için. Birde benim idrarımı yaparken yanmam ya da kasıklarımda ağrı falan yok o yüzden olabilir. Neyse bende çok fazla irdelemiyorum. Haftasonu tüm kıyafetlerini alacağım kızımın. Fakat inanın ne almalıyım bilmiyorum. Sizler neler aldınız? Sonuçta hepimiz ekim annesiyiz ya bebeği nasıl giydirmemiz gerekiyor. Bodyleri uzun kollu mu kısa kollu mu olmalı? Tulumunun içine de mutlaka ayaklı pijama mı giydirmeli bilmiyorum hiç.
 
Evet bizim bebek odasi baya sade o yuzden duvar kagidiyla halisini ve perdesini biraz abartabilirim)
Duvar kagidi puantiyeliyse bnce perde duz oluna cok guzel olabilir cnm onyuzden bulamazsan da sıkma canini

aynen canım canım duvar kağıdındaki puantiyeler çok belli belirsiz çok minik minik ve beyaz üzeri açık pembe. Foto çektim belli bile olmuyor düşün artık :) yok canım zaten bulamazsam da çok önemli değil de bulursam tam süper olur
 
ben
Ayy cok kiskandimm dur bnde haliya english home dan bakiyim zaten duvar kagidi icin bi gidicektim neler var diye haliya da bakarim ) perdeyi puantiyeli mi alcaksinn sen duvar kagidini hangisi secmistin ki cnm
Nevresimi yatak eşyalarını english home dan aldım çok şık ürünler var. Hem kaliteli hem de pahalı değil tavsiye ederim.
Bence de mutlaka bakmalısın
 

ÇOK ZOR OLUYO AYAKLARININ ŞİŞMESİ VE CAN ACITMAYA BAŞLADI ANLADIĞIM KADARIYLA SENDE AŞIRI ŞİŞİYORSUN. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. BENDE ŞİMDİ GELDİM DOKTORDAN RAPORUMU ALDIM ÇALIŞABİLİR RAPORUMU. SONUÇLARA BAKTI GÜZEL DEDİ ÇOK AYAKTA KALMAMAYA DİKKAT ET DEDİ. SU BOL İÇİCEZ VE TUZLU YEMİCEZ.
 

Canım ben de çilek'ten aldım, ayın 23'ünde teslim edecekler.... Odalarımız aynı olacak sanırım :)

coolcuğum nerelerdesin? ne yapmaktasın?

Tatlım,iyiyim bu ara işler yoğun çok fazla yazamıyorum ama takip ediyorum. Biraz da panik oldum bu erken doğumları duyunca,ben de geç kaldım diye :) Bana yardım edecek birileri de yok eşim dışında, inşallah yetiştirebiliriz.

Geçen hafta odasını aldık bebişin, ufak tefek eksikler kaldı,onları da bu haftasonu halledeceğiz inşallah.

Dün Florance'a gittim, bahsetmiştim ya arkadaşım Herman'ın hastası diye.Hastane çok güzel, hatta ben oradayken Herman'da uğradı anneyle ilgilendi vs.Aklıma sen geldin tatlım dr u görünce :)
 

canım ben body setlerinden aldım, her birinden 5er tane.. Kısa kollu, uzun kollu ve atlet şeklinde. Ayaklı tulum aldım bikaç tane. Pijama altı aldım ve tayt aldım bikaç tane de. Bence yeterli olur. Kundak yapacağım zaten ben ilk 3 ay. Ama içine mutlaka çıtçıtlı giydirmek gerekiyormuş kundağın..
 

hayırlı olsun canım odanız :) benim de öyle canım maalesef kimse yok ama kendim yapınca da mutlu oluyorum :)

evet canım çok güzel bir hastane bir de yeni olması da iyi.. aa gerçekten mi? nasıl bir adam? güler yüzlü mü? Salı günü gidiyorum ben de randevu aldım bakalım heyecanlıyım inşallah severim
odalar falan nasıldı canım? büyük mü?
 
ben

Nevresimi yatak eşyalarını english home dan aldım çok şık ürünler var. Hem kaliteli hem de pahalı değil tavsiye ederim.
Bence de mutlaka bakmalısın

Saol canim nevresim takimi ve battaniyelerini english home dan aldim daha dogrusu siparis verdim heralde bikac gune gelir:) halı ve duvar kagidina bakicam bide ordan insallah onlari da bulabilirim:)

Aaa sen de mi cilek aldinn kuzucum benim ki baby cotton du yanlis hatirlamiyosam adini bembeyaz bi takimdi zaten:)gule gule kullanin tatlimm
 
Ben daha önce varisim olmadığı halde koruyucu amaçlı hafif basınçlı hamile varis çorabı kullanıyordum. Fakat iki tane çorabı yırttım. Netten almıştım. Çorap kullandığım zaman bacaklarım daha az şişiyordu ve ağrım olmuyordu. Tabi sıcakta giymesi pek hoş değil ama katlanıyordum. Bu hafta sonu kalp damar bölümünden randevu aldım. Doktorla görüşeceğim. Ve muayene olup bana en uygun çorabı yazmasını isteyeceğim. Eğer şişlerin çok ve giyebilirim diyorsan kesinlikle varis çorabı kullan. Hatta tüm hamilelerin kullanması gerekir dedi doktorum bana. Kadınların %60ında oluşan varisler, hamilelikte oluşuyormuş.
 

Ben daha önceden de tanıyordum zaten, güler yüzlü bir doktor canım ve en önemlisi hep sakin...Senin seveceğine eminim :) Hastanenin odaları biraz küçük canım, yani ben ameliyatlarımı Acıbadem'de olmuştum orayla kıyasladım,ona göre biraz küçük.Ama herşey yeni tabi.Ama tatlım senin gözün bebekten başka birşey görmeyeceği için isterse ufacık olsun,farketmez :)Önemli olan odayı dolduran minik :)


Ben de baby cotton aldım canım.15 günde teslim edeceklerini duyunca da çok şaşırdım :)

Bu arada bebek odasına halı alacakmısınız arkadaşlar, bazı yerlerde sağlıklı değil deniyor, bu nedenle karar veremedim ben.Bir de sterilizatör aldınız mı?
 
Ben daha önce varisim olmadığı halde koruyucu amaçlı hafif basınçlı hamile varis çorabı kullanıyordum. Fakat iki tane çorabı yırttım. Netten almıştım. Çorap kullandığım zaman bacaklarım daha az şişiyordu ve ağrım olmuyordu. Tabi sıcakta giymesi pek hoş değil ama katlanıyordum. Bu hafta sonu kalp damar bölümünden randevu aldım. Doktorla görüşeceğim. Ve muayene olup bana en uygun çorabı yazmasını isteyeceğim. Eğer şişlerin çok ve giyebilirim diyorsan kesinlikle varis çorabı kullan. Hatta tüm hamilelerin kullanması gerekir dedi doktorum bana. Kadınların %60ında oluşan varisler, hamilelikte oluşuyormuş.
 
Saol canim nevresim takimi ve battaniyelerini english home dan aldim daha dogrusu siparis verdim heralde bikac gune gelir halı ve duvar kagidina bakicam bide ordan insallah onlari da bulabilirim

Bu cumartesi tekrar gidicem. Beyaz lastikli çarşafları kalmamıştı ondan alıcam bir kaç tane bulunsun. Minder fln alıcam.
İnş.bulursun sen de aradıklarını.Çok cici bebek eşyaları var ogün elimiz çok dolu olduğundan fazla bakamadım. Bebeğimin çantası da hazır ama bir iki şey daha alasım var
 
Teşekkürler cevap için. Bu arada meslektaşmışız :) Şehir de aynı. Doktorumuzda aynı mı acaba :) Bodylerin hepsi yeni doğan mı peki? Ben şuan için atlet şeklinde almayı düşünmüyorum ama ekimden sonra önümüz kış. Üşümez mi ki.
 

Aaa yasasinnn odalarimiz aynii:)) halıyla ilgili muhabbeti bnde duydum ama istiyorum ben halı yaa herseyi tam olsun guzel gozuksun ne biliyim:)
Sterilizator icin kuzenim cok ise yariyo demistino yuzden aldim ama simdiden lazim olmayabilir cnm acelesi yoktur belki ...
 
Kızlar hamile kaldığımdan beri ya bebeğim çirkin olursa diye endişem var.
Elbette öncelikle sağlıklı olsun diyorum ama böyle düşünmekten de alıkoyamıyorum..
Akrabalarda çirkin hiç kimse yok ama böyle korkum var. Baba da yakışıklı...
Mantıklı olmadığını bildiğim halde içten içe çirkin olmasın istiyorum...
Benim bu endişem normal mi herkes de az da olsa bu merak endişe var mı? Merak ediyorum...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…