2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ay ilgili arkadasım benim hemencecik cevap yazdığın işin cok tesekkür ederim :) ama sanırım ben de hazırlayacağım da bıgun yine vaktim olmadı yine serum yiyorum hastanedeyiö çıkınca Üsküdar'a falan gitcez kaldı yine yarına. Yarında doktora gitcez sonra yine Üsküdar'a off ne yapcam bilemedim galiba bir yatak haftasonuna kalacak :)

Canım, benim doktor hastanede çalışmıyordu ya ondan değiştirdim. Şimdiki doktorum da çok iyi. Doğumu onda yapacağım. Çok ilgili bir doktor. İnşallah doğumlarımız güzel geçer hepimiz için. Bu arada ben elbiseleri nevresimleri havluları mendilleri hepsini yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim oğluşumun. Hakikaten aynı şeyi bende düşündüm şimdi işleri bitmiyor doğunca ne yaparız kim bilir :) Artık evdeyim ya :) çok rahatladım. Darısı size artık. Canım plesanta inşallah yukarı çıkar çıkmazsada ne yapalım yavrularımız iyi olsun da herşeye katlanır annecikleri demi ama :) benim en çok korkum sezeryan olur bebeğimi ilk ben göremezsem korkusu.... hakkımızda hayırlısı olsun.
Bugünlerde işlerim çok olduğu için forumdan uzağım umarım herkes iyidir. Telefondangirdiğim için pek takip edemiyor cevap yazamıyorum. Hepiniz hazırlıklardan doğumdan konuşuyorsunuz gördüğüm kadarıyla Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah...

Canım, benim doktor hastanede çalışmıyordu ya ondan değiştirdim. Şimdiki doktorum da çok iyi. Doğumu onda yapacağım. Çok ilgili bir doktor. İnşallah doğumlarımız güzel geçer hepimiz için. Bu arada ben elbiseleri nevresimleri havluları mendilleri hepsini yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim oğluşumun. Hakikaten aynı şeyi bende düşündüm şimdi işleri bitmiyor doğunca ne yaparız kim bilir :) Artık evdeyim ya :) çok rahatladım. Darısı size artık. Canım plesanta inşallah yukarı çıkar çıkmazsada ne yapalım yavrularımız iyi olsun da herşeye katlanır annecikleri demi ama :) benim en çok korkum sezeryan olur bebeğimi ilk ben göremezsem korkusu.... hakkımızda hayırlısı olsun.
Bugünlerde işlerim çok olduğu için forumdan uzağım umarım herkes iyidir. Telefondangirdiğim için pek takip edemiyor cevap yazamıyorum. Hepiniz hazırlıklardan doğumdan konuşuyorsunuz gördüğüm kadarıyla Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah...

Kizlar yaa benim gobegimde ve kollarimda su kabarciklari olustuu acaba sicaklardan midir yoksa baska bi sebebi olabilirmi oyle kasinti flan yok fazla ama yine de rahatsiz etti

Kizlar yaa benim gobegimde ve kollarimda su kabarciklari olustuu acaba sicaklardan midir yoksa baska bi sebebi olabilirmi oyle kasinti flan yok fazla ama yine de rahatsiz etti
Bende de 2 tane çıkmıştı. Muhtemelen sıcaklardan. Ben öyle düşündüm geçtilerde zaten...

İnanmıyorum aynı mesaj 3 kere gitmiş alışamadım forumun yeni haline. Hata verip duruyor sonra 3 defa yayınlıyor bir mesajı

Markası ne canım? Ben de ne alıp almama,alırsam ne marka olsun vs. konularında kararsız kaldım...Halı almayım diyordum ama ben de mi alsam ki,kafam karıştı şimdi :)

Unutma biz kader arkadaşıyız,tabiki bebeklerimizin odaları da aynı olacak :))

hahahaaa:))) canım çok güldüm yazdıklarına...neden miii...çünkü benim de aklıma böyle saçma sapan şeyler geliyor :)))Yani ben de düşünüyorum ailede çirkin yok,babamız desen manken gibi :) ama aklıma bu düşünce geliyor :))) Birinden daha duyunca çok sevindim,demekki normalim :)

KIZLAR NST İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPAR MISINIZ? YARIN RANDEVUM VAR İSTERSE BİR BİLGİM OLSUN. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.​

İlk giriş çok önemli evet , bende dua etmek isterim ardından klasik güzel bir bebek müziği ve dediğin gibi balonlar falan olabilir iyi fikir :)
Bence central hospital da ayrı bir doktora gidip muayene ol ve doğumunu o yapsın. Araştır en iyi doktor kim hastane de onda sürdüe bundan sonra randevularını.
35+4 te randevum var , bu gidişimde doğumu konuşacağız artık verdiği fiyat üzerinden pazarlık yapacağız kabul etmezse Central Hospital dan devam edeceğimi söyleyeceğim.

Tatlım evdeyim ben , hoş pek evde durmuyorum ama , doğru aslında hastane değil doktor önemli . Ama buda ayrı yeten 1,000 TL istiyor bana biraz fazla geliyor toplamında . O nedenle doktorla bir konuşup halletmeye çabalayım olmaz derse giderim başka doktor ile anlaşırım

kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var çünkü kafam çok karıştı...sat a göre şuan 32 haftalık hamileyim ama dün doktora gittim doplerr usg çektiler ve 35 haftalık görünüyo bu nasıl oluyo anlamadım buna göre doktor 3 hafta sonra gel doğumunu yapalım dedi siz ne düşünüyosunuz bu konuda yardım lütfennn

İlk giriş çok önemli evet , bende dua etmek isterim ardından klasik güzel bir bebek müziği ve dediğin gibi balonlar falan olabilir iyi fikir :)

Bence central hospital da ayrı bir doktora gidip muayene ol ve doğumunu o yapsın. Araştır en iyi doktor kim hastane de onda sürdüe bundan sonra randevularını.
35+4 te randevum var , bu gidişimde doğumu konuşacağız artık verdiği fiyat üzerinden pazarlık yapacağız kabul etmezse Central Hospital dan devam edeceğimi söyleyeceğim.

Tatlım evdeyim ben , hoş pek evde durmuyorum ama , doğru aslında hastane değil doktor önemli . Ama buda ayrı yeten 1,000 TL istiyor bana biraz fazla geliyor toplamında . O nedenle doktorla bir konuşup halletmeye çabalayım olmaz derse giderim başka doktor ile anlaşırım

kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var çünkü kafam çok karıştı...sat a göre şuan 32 haftalık hamileyim ama dün doktora gittim doplerr usg çektiler ve 35 haftalık görünüyo bu nasıl oluyo anlamadım buna göre doktor 3 hafta sonra gel doğumunu yapalım dedi siz ne düşünüyosunuz bu konuda yardım lütfen

Hahaaaa süper... Bende sevindim. Normalmiş demek ... :)
Çok ön planlanda olan bir düşünce değil ama böyle bir endişe var herkeste var mı diye merak etmiştim :)) Sanırım az da olsa var :) Saol :)

Hahaaaa süper... Bende sevindim. Normalmiş demek ...
Çok ön planlanda olan bir düşünce değil ama böyle bir endişe var herkeste var mı diye merak etmiştim ) Sanırım az da olsa var Saol

Aynı şekilde canım, şu an tek düşüncem sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek.Ama arada aklıma gelmiyor değil.Bir de ben eşime benzesin istiyorum.Böyle aynı babası desin herkes :) Belki de erkek olduğu için,kız olsa bana benzesin derdim...Neyse hepimizin yavrusu sağlıklı olsun da, gerisi teferruat :)

Laleeee nasılsın canım , izindeyiz demiiii süpeeerrr darısı bekleyen bütün arkadaşlara olsun inşallah
Bende doktor değiştirmeyi düşünüyorum aynı nedenden , 35+4 te belli olacak bakalım geç mi olur acaba ?
Hazırlıklar bitmiş maşallah

:) Bende de şöyle bir takıntı vardı. Benim burnum estetik. Orijinal hali epeyce kemerliydi. ama eşimin burnu çok güzel. Benimde en büyük korkum acaba bebeğimin burnu kemerli olur mu idi. Ultrasonda hep burnuna odaklanıyordum :) İki hafta önce yan profilden gördüm kızımı. Burnu nasıl desem bildiğin yan profilden düğme ve epeyce kalkık görünüyordu. Görünce şaşırdım öyle minnak ki maşallah. Yani korkumun tam tersi oldu sanki. Tabi umarım sonradan değişmez ama sonradan kemerde çıkmaz sanırım. Benim gördüğüm burun yapısı az çok belli oluyor.

KIZLAR NST İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPAR MISINIZ? YARIN RANDEVUM VAR İSTERSE BİR BİLGİM OLSUN. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.​
[/QUOTE]
Bseylül arkadaş aslında açıklama yapmıştı canım ben gördüm geçen sayfalarda , bir alet ile bebeğin kalp atışlarını ve hareketlerini inceliyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…