2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

çok teşekkürler canım.. bilmiyorum doktor konusu çok canımı sıkmaya başladı artık. Bayramda da yokmuş burda zaten, bizim doğum da bayrama denk gelebilir.. Kafam iyice karıştı..

aynen öyle.. Ben söylemiycem valla hiç kusura bakmasınlar..

canımm Masal ın ii olmasına cok sevindimm :)) doktor konusunda kararsız kalmana cok üzüldüm(
insann dr un birazcık kendisini rahatlatmasını ilgili ve güleryuzlu olmasını bekliyo ama bu ilk görüşün bide kontrole git bakalım belki fikrin değişir...

canım bana cumartesi-pazar hiç bir şeyi ssk ödemiyor dediler bilmiyorum sabah veya öğleden sonra ayrı mı var mı diye.

canım kendi kazancından versin asistanına da dünyanın parasını alıyor. drun bu yanını ben sevmedim.

canım zaten bayramda yokum bayramda olursa doktor bilmem ne yaptırır doğumunuzu dedi. bu da beni bi gerdi yani kontrolümü yapan doktorun doğumuma girmesini isterim ben. Aynen öyle canım bize de öyle dedi 3000 ona 300 asistana verecekmişiz. Bir de benim önceki doktorum doçentti ona bile 1000 TL verecektik, bu normal op.dr. 3000 istemesi saçma geldi bana açıkçası.

kızlar meraba sabahtan beri işleirm cok yogun yazamadım.herkes iyidir umarım.artık foruma korkarak giriyorum bi erken doğum endişesi aldı beni acaba erken doğum varmı die?? işyerinde arkadasımın eşi eylül sonunda doğum yapcaktı denize giderlerken hafif bi ağrısı olmus bi görünelim doktora öle gideriz denize demişler ve kadını doğum almışlar dün şook oldum:)

o zaman özel dr olduğu nerden belli oluyormuş.
ohh ne ala bayramda yokum. tamam onun da hakkı tatildi falan ama bir şekilde ayarlaması lazım. böyle de olmaz.. en azından ben yokum vs diye bu şekilde ifade etmesi çok yanlış.. daha uygun bir şekilde söyleseydi sonuçta karşısında hamile biri var..

canım kendi dr unun tavsiye ettigi doktoru begenmiştin sen olmassa onla devam edersinn cok sıkma canını...

kızlar ben hıc doymuorum.hep acım.oyle böyle dgl.bır anda bu iştah açılması benı çok zorluor.nasl bas edıosunuz bu durumla.dsyansmıorm aclıgaaaa

Çoook iyiyim canım evde olmak süper. Bir de şu sıcaklar olmasa:) geç olmaz canım inşallah şimdiden araştırmaya başla. Benim hazırlıklar bitti sadece hasta bezi mi alsam ped mi karar veremedim o kaldı. Kanama çok mu olur bilmiyorum.. şimdilik doğum korkusu yaşamıyorum başıma nasıl birşey gelecek bilmediğimden olsa gerek :)))

canım inanki ben de çok heyecan yapmıştım, kalbim çıkacaktı yerinden beklerken sanki ilk kez doktora gidiyor gibiydim. ama işte fazla motamod geldi. Canım Kadıköy ve İstanbul Florence sadece gidebildiğim hastaneler. Doktorumun önerdiği bi doktor var Kadıköy Florence'da ona içim ısınmıştı ama muayene olmadım, onu da deniycem ama durmadan doktora gitmek istemiyorum 1 hafta sonraya alıcam randevu ona da..
evet ya göremiycez sanırım canım minnoşları :) ben de 12 haftadır görmedim..
istediğimiz pozisyonda ama secde eder gibi durmuş o yüzden yüzünü göremeyiz dedi...
çok teşekkürler canım, valla ben de bilmiyorum nolucak böyle bu gidişle evde kendi kendime doğurucam sanırım

canım çok teşekkür ederim :) yani rahatlattı, güleryüzlüydü ama fazla profesyoneldi. İşte şöyle olur böyle olur bu kadar alırım bayramda yokum bilmem ne dedi gönderdi. Reçete yazmış onu bile söylemedi mesela ben dosyayı açınca kendim gördüm.. Garipti..

çok teşekkür ederiz canım çok sağol. Yok ben iğne kullanmıyorum canım. Bakalım hayırlısı olsun her şeyin

Maşallah güzel hanıma ama annesine yine göstermedi demek yüzünü..
Doktorun etrafı gerçekten çok dolu ama işini iyi yapıyor bence de ben şu istediği paraya takıldım ben sormamıştım çok fazlaymış hastane ne kadar istiyor acaba sordun mu?

Bayanlar merhaba ben belki eylül belkide kasım annesi olucam henüz bilmiyorum size sorum nts kontrolüne ne kaçıncı haftada girdiniz?

aynen canım benim doğum zaten çok çok büyük ihtimal bayrama gelecek. Bu stresi nasıl çekeyim doktor olacak mı olmayacak mı diye kendimi yiyemem.

Canım bana biraz kilosu az gibi geldi ama sağlıklı nasıl olsa önemli olan bu. Bu doktoru sen fazla sevmemişsin, inşallah gönlüne göre birini bulursun ama bi seferlik gidişle karar verme. Ben de bir defasında böyle geldim doktorumdan ama sonraki gidişlerimde hep iyiydi. Hem profosyonel olması iyi değil mi?

slm kızlar ben geldimm :) cok sık yazmasamda okuyorum devamlı.
benim ayaklarım feci sekilde şişti.sizdede varmı aynı problemden :S dokununca parmak izim çıkıyo resmen
bu arada kızıma halen bir isim bulamadık.yardımcı olabilirmisinizz isim konusunda :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…