Analı kızlı çok tatlı duruyor takarsın kızının bandını da :) Güzelce fotoğraflar çektirirsiniz :)) O güzel günler gelsin artık hayırlısıyla bebişlerimizi evlerimize götürelim inşallahhhh :)))))aynen canım inşallah gerisi gelirben de kırmızı aldım canım, geleneklerden şaşmadım kızıma da aynısının saç bandını aldım, takabilirsek tabi doğduğu an :)
Arkadaşımın bir tek göbişi şişmişti, bacaklar falan çöp gibiydi. Hala daha öyle. Geçen düğüne gitmişler, orada da sormuşlar kaç günün kaldı diye. Hemen inmezse ben de emzirme atletini kullanamam. Çünkü sıkı sıkı oldu. Bu arada ben Mina'dan aldım, Balçova Egeparktaki şubesinden. Bebefoxun organik emzirme sutyeni ve organik emzirme atleti. Agora'da Gebe var ya oradan da kruvaze olan sutyenden alırım doğuma yakın. Onun bedenleri bol boldu, denemiştim. Kruvazeyle de emzirmesi kolay olur. Zaten ben normalde evde sutyen takmam ama meme kalkanı ya da ped koyacağımız için mecburen aldım. Pek de rahat edebileceğimi sanmıyorum.
sanki 5 çocuk doğurmuşum gibi hiç korkmuyorum ya:)) belki son günler bir korku sarar beni de:) çatı muayenesini de 36. haftada yapıyormuş doktor. bence eğer bir sakıncası yoksa kesinlikle normal doğum yapmalıyız ki en büyük duam bu. en büyük korkum da çok sancı çektikten sonra doğum olmayınca sezeryana almalarıbizim ve bebişimiz için en hayırlısı neyse o olsun:)
Bilmiyordum bak iyiki söyledin canım demir hapı yazdırcaktım. o zaman sağlık ocağına gidip yazdırayım ben. Çok teşekkür ederim:)bu arada biliyorsun değil mi cumartesi-pazar özel hastanede yazılan ilaçları devlet ödemiyor, eczaneden sigortasızmış gibi alıyorsun.
Ben şu an İçgüdüsel doğumu okuyorum ama henüz başındayım o yüzden iyi midir değil midir tam bilemiyorum ama tavsiye edilen bir kitap.Diğerini duymadım o yüzden ona yorum yok:) Okuduğum kitapta şimdilik anladığım kadarıyla doğumun ağrısız olmayacağı ama bu ağrıyla başa çıkma yöntemleri ve kendini hazırlama üzerinde durmuş..
Tabii canım yazarım hepimizin endişeleri var ama bu endişeler boşa çıkarda rahat bir doğum yaparız inşallah.Canım biraz daha okuyunca bana haber eder misin nasıl beğendin mi? Ben şu an başka bir kitap okuyorum bitince alıcam. Doğumla ilgili iyi şeyler okumam duymam lazım rahatlamak için. Çok sağol canım şimdiden:)
melodika özellikle sana gelsin bu mesaj, sen de benim gibi yakınıyordun bu şişliklerden ya.
Kızlar, hani ellerimiz ayaklarımız şişiyor diye yakınıyoruz ya son gittiğim doktorun önerisiyle akşamları yarım saat 45 dakika yürümeye başladık 2 gündür. Gerçekten maşallah çok rahatladı ayaklarım ve ellerim. Doktor dedi ki öyle sanıldığı gibi tuzla falan ilgisi yok, ana damarlara baskı olduğundan kan uç noktalarda birikiyor. Dolaşımı rahatlatmak için her akşam yarım saat 45 dakika tempolu yürüyeceksin. Adama nasıl dua ediyorum 2 gündür, ayaklarım neredeyse normale döndü çok şükür. Tavsiye ederim yürüyün.
olmadı galiba siz nasıl yüklüyorsunuz dosya yükle dedim %100 dedi ama yok şimdiKızlar işte biz sonunda resim yükleyeceğim inşallah:) 31+6 olduk
Canım aslında epidural istiyorum ama fıtığım var nasıl olacak bilmiyırum doktorla goruscem bu hafta bu konuyu.canım epidural mi istiyorsun yoksa genel anestezi mi?
Bende visco yarı ortopedik aldım ama işte yalnış ölçü almışım geri gönderdik bu hafta iade ederler Heralde parayıBen de yatağı visko aldım ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Biz viskoda yatıyoruz,bebeğim de viskoda yatsın dedim.
Sezeryan beni de korkutuyor işte. Bana da sezeryan derse artık ona alıştırmaya çalışcam kendimi o yüzden yolum belli olsun istiyorum. Sen de kendini alıştır canım ilk defa böyle bir şey yaşıcaz, tedirginlik normal ama alıştıralım kendimizi. Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak.
Valla canım ben herseyimi s beden aldım zaten cok büyümedim ben beden olarak. Hamilelikten sonra o s ler eminim bol olacak inşallah daraltmam gerekmez. Gerçi gecelik hepsi ama olsun. Sen ne yaptın bu arada? Almadın mı hala gecelik?damlacım sen gecelik alırken hangi bedende aldın?yani hamilelik öncesi bedenine göre mi aldın?
cevap gelmedi canım ama bende kime dsem aynisını söylyo bende cuma gunu dr a gdicem sebebini sorcm siznlede paylaşırmAyy bugün ben soracaktım bu soruyu denk geldik:)) Resmen hafiften topallar gibi oluyorum hele oturup ayağa kalktığım ilk anda daha çok oluyor acaba çatı genişlemesi falan mı oluyor..Cevap geldi mi bilmiyorum sayfalara bakmadım ama benim ve bu ağrımı duyanların yorumu bu..Pazartesi doktora gidince soracağım.
Canım aslında epidural istiyorum ama fıtığım var nasıl olacak bilmiyırum doktorla goruscem bu hafta bu konuyu.
Bende visco yarı ortopedik aldım ama işte yalnış ölçü almışım geri gönderdik bu hafta iade ederler Heralde parayı
Valla canım ben herseyimi s beden aldım zaten cok büyümedim ben beden olarak. Hamilelikten sonra o s ler eminim bol olacak inşallah daraltmam gerekmez. Gerçi gecelik hepsi ama olsun. Sen ne yaptın bu arada? Almadın mı hala gecelik?
Öyle al canım zaten lohusa takımlarını o sekilde tasarlıyorlar. O yüzden bana s oluyor suanda. Yoksa m olması gerekir. Al olmadı değiştirirsin.yok cnm hala alamadımdün annem english home la madame coco ya baktı ama bişey bulamamış....zara home a da bakıcak ama artık bekleyemicem heralde internetten alıcam artık yapıcak bişey yok inşallah bedeni tutturabilirim yani hamilelikten önce giydigim bedeni alsam sanırım daha uygun olacak
Öyle al canım zaten lohusa takımlarını o sekilde tasarlıyorlar. O yüzden bana s oluyor suanda. Yoksa m olması gerekir. Al olmadı değiştirirsin.
Canım aslında epidural istiyorum ama fıtığım var nasıl olacak bilmiyırum doktorla goruscem bu hafta bu konuyu.Ben genel anesteziyi daha güvenli buluyorum sezaryen için. Kardeşim epiduralle doğum yaptı 1,5 sene oldu. Halen belinin ağrıdığını söyler. TV'de de epiduralin yan etkilerinden bahsediyorlar. Tabi araştırmak lazım ama omurganın içine ilaç verilmesi fikri beni korkutuyor biraz.
ayyy ben de normal doğum videoları izledim deli gibi:)) hakkımızda hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun yapacak bir şey yok çıkacak bebiş bi şekilde:)
Sormadım canım ama nette araştırırken bazı sitelerin altında hamilelik oncesi bedeninize gore tercih yapın yazısını gormuştum. Bende ona gore yaptım mecbur xs olmayınca s aldım. Bende sende eski bedenine gore al hem zaten gecelik yani ne kadar bol olabilir ki dar gelmez sanmıyorumtmam canım sen internetten alırken sormusmuydun adamlara bedeni nasıl sececegini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?