2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aynen canım inşallah gerisi gelir ben de kırmızı aldım canım, geleneklerden şaşmadım kızıma da aynısının saç bandını aldım, takabilirsek tabi doğduğu an :)
Analı kızlı çok tatlı duruyor takarsın kızının bandını da :) Güzelce fotoğraflar çektirirsiniz :)) O güzel günler gelsin artık hayırlısıyla bebişlerimizi evlerimize götürelim inşallahhhh :)))))

KIZLAR MERHABA NASILSINIZ BAKALIM İNŞALLAH HEPİNİZ BEBİŞLERİNZ İYİSİNİZDİR. BENİM YERİME BAKICAK OLAN KIZ GELDİ ONA ÖĞRETMEYE ÇALIŞIORUM VE YOĞUNLUKTAN BAKAMIORUM BURAYA AMA İZNE ÇIKINCA SİZİNLE OLUCAM ÇOK SIKILDIM YAHU ANLAMIO DA NASIL YAPICAM BİLMİORUM ANLATMAKTAN YORULDUMM :)

günaydınlar,,
ankara güne yağmurla başladı ama bir sıcaklık bir baskınlık hakim.

çok yorgun halsız hissediyorum. bacaklarımı ağrıyor.

kontrole gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler. tek ben yorgun değilim benim laptop da yorgun herhalde, çok yavaş ben cümleyi yazıyorum sonrdan geliyor. kapatıp açtım yine öyle. tercüman igibi önce söylüyorum yazıyorum. sonra tek tek harfler çıkıyor.

Benim de bacaklarım çöp gibi sadece önde bir göbek var, galiba benim de göbek kalıcak annem falan da öyle diyor.Artık doğumdan sonra spor, korse falan toparlarız inşallah:) Bebefox destekli mi? Yani şu penye olanlar güzel olmuyor pek. Bebefox u ben internette beğenmiştim, bir de yeni inci ve chezmam var galiba ama görmem lazım benim. Balçova bana ters biraz ama bulamazsam buralarda oralara da bakayım çok sağol canım. Ben de evde takmam evde ama emzirirken takmak zorunda kalabiliriz belki hem toparlanırlar.

ne güzel korkmuyorsan.:)Ben bayağı tırsıyorum ama normal istiyorum ben de. Kendimi rahatlatmam lazım yoksa panik yapmaktan korkuyorum Her şeyin hayırlısı evet.

bu arada biliyorsun değil mi cumartesi-pazar özel hastanede yazılan ilaçları devlet ödemiyor, eczaneden sigortasızmış gibi alıyorsun.
Bilmiyordum bak iyiki söyledin canım demir hapı yazdırcaktım. o zaman sağlık ocağına gidip yazdırayım ben. Çok teşekkür ederim:)

Canım biraz daha okuyunca bana haber eder misin nasıl beğendin mi? Ben şu an başka bir kitap okuyorum bitince alıcam. Doğumla ilgili iyi şeyler okumam duymam lazım rahatlamak için. Çok sağol canım şimdiden:)

Canım biraz daha okuyunca bana haber eder misin nasıl beğendin mi? Ben şu an başka bir kitap okuyorum bitince alıcam. Doğumla ilgili iyi şeyler okumam duymam lazım rahatlamak için. Çok sağol canım şimdiden:)
Tabii canım yazarım hepimizin endişeleri var ama bu endişeler boşa çıkarda rahat bir doğum yaparız inşallah.

Ellerim sabahları benim zor kapanıyor tombik parmaklarım oldu:) bir de bu hafta ayak tabanlarım yürürken acıyor özellikle sabah üstüne basarken neden bilmiyorum doktoruma sorcam cumartesi. Yürüyüş yapıyorum ama düzenli ve tempolu değil belki ondan etkilememiştir beni. Tempolu nasıl yürücem ama hemen yoruluyorum ben 10 dk da bir park bulup oturuyorum:)
Canım sen egepol de yapıyordun doğumu değil mi? Nasıl belli oldu mu normal mi sezeyan mı? Ben medical e devam ediyorum memnunum orada olucak doğum bir aksilik çıkmazsa ama normal mi sezeyan mı doktorum daha bir şey demedi benim de kafam karışık.

canım epidural mi istiyorsun yoksa genel anestezi mi?
Canım aslında epidural istiyorum ama fıtığım var nasıl olacak bilmiyırum doktorla goruscem bu hafta bu konuyu.

Bende visco yarı ortopedik aldım ama işte yalnış ölçü almışım geri gönderdik bu hafta iade ederler Heralde parayı

damlacım sen gecelik alırken hangi bedende aldın?yani hamilelik öncesi bedenine göre mi aldın?
Valla canım ben herseyimi s beden aldım zaten cok büyümedim ben beden olarak. Hamilelikten sonra o s ler eminim bol olacak inşallah daraltmam gerekmez. Gerçi gecelik hepsi ama olsun. Sen ne yaptın bu arada? Almadın mı hala gecelik?

cevap gelmedi canım ama bende kime dsem aynisını söylyo bende cuma gunu dr a gdicem sebebini sorcm siznlede paylaşırm

yok cnm hala alamadım dün annem english home la madame coco ya baktı ama bişey bulamamış....zara home a da bakıcak ama artık bekleyemicem heralde internetten alıcam artık yapıcak bişey yok inşallah bedeni tutturabilirim yani hamilelikten önce giydigim bedeni alsam sanırım daha uygun olacak

Öyle al canım zaten lohusa takımlarını o sekilde tasarlıyorlar. O yüzden bana s oluyor suanda. Yoksa m olması gerekir. Al olmadı değiştirirsin.

tmam canım sen internetten alırken sormusmuydun adamlara bedeni nasıl sececegini?
Sormadım canım ama nette araştırırken bazı sitelerin altında hamilelik oncesi bedeninize gore tercih yapın yazısını gormuştum. Bende ona gore yaptım mecbur xs olmayınca s aldım. Bende sende eski bedenine gore al hem zaten gecelik yani ne kadar bol olabilir ki dar gelmez sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…