2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım bana abimin eşi verdi pompa ama markasına bakmadım. Akşam bakayım yazayım sana istersen? O çok kullandı. Bana da ilk 3 ay mutlaka sürekli sağ dedi. Sütün en çok geldiği aylar dedi.
Ben bugun sipariş verdim Ameda ve avent arasında kalmıştım ama avent aldım. Sadece şey soracaktım sana aventin via anne sütü saklama kapları var ama polikarbon mudur nedir cinsi plastik yani anlayacağın. Sütü sağıp onunla saklıyorlarmış dolapta ama plastik oldugu için içime hiç sinmedi. Cam olarakta bulamadım. Bende ne olur ne olmaz diye 2 tane cam biberon aldım aventten. Ama şimdi aklıma geldi. Ee bu camları buzluna koyup nasıl saklarım çıkarttığım da çatlamaz mi? Biliyormusun bu aventtin via saklama kaplarını diye soracaktım iyi midir değil midir bilmiyırum önerirsen alcam da

canım ben saklamak için lansinoh süt poşeti aldım poşetler daha kullanışlıymış. O kapları ben de sevemedim. Dediğin gibi cam da buzlukta saklanmaz. Süt poşetlerinden al bence canım.

canım ben saklamak için lansinoh süt poşeti aldım poşetler daha kullanışlıymış. O kapları ben de sevemedim. Dediğin gibi cam da buzlukta saklanmaz. Süt poşetlerinden al bence canım.
Sağol canım poşetlerde A lıyorum ozaman dışarı cıkarken de cam biberonuna koyarım. Sağol canım

Bende birşeyi eksik olmasın alayım diyorum ama dediğin doğru aslında. Boyunu kilosunu bilmiyoruz şuan. Gerçi eksik bitmezde artık

kıyafet eksik olabilir canım bence. nasılsa her yerde mağazalar var artık hem bize de dışarı çıkmak için bahane olur her şey tam olamayacak ne yazık ki..

rica ederim canım evet ben de öyle yapacağım, hem saklaması da kolay oluyor üst üste koyuyorsun dolapta çok yer kaplamıyor
Biz ilk randevumuzdan kızımıza hediye olarak mont almıştık neden bilmiyorum :) şimdi nasıl kullancaz onunda bilmiyorum hırkası bir sürü şeyi zaten var ee battaniyesi de var onun dışında uyku tulumu alacağız arabası için sanırım montu gereksiz yere aldık biz. Bebeğin üşüyebşleceği hiç bir ortam yok gibi geliyor bana. Birtek akşamları yürüyüş yaparken belki üşüyebilir onda da sling aldık babasının sıcaklığı ve slingin üstüne örteceğimşz battaniye yeterli olur sanki. Bence sende alma şimdi gerek olursa sonra alırsın

ben kendımı frenlemesem dünyayı yıcem.frenlıorum ama açım

ya kızlar sıze bsey sorcam.meme versenızde sagma makınasını alıp sagında sutunuz artsın dıorlar.ıyı hoşta sagdıgımız sutlerı bıberonla vercez dımı.e bebekler bıberona alışır,o zamanda meme almaz dıorlar.ben anlamadm bu işi

Oyle ama hiç vermemekten iyidir diye aldım ben. Birde dışarı çıktığımda kapı kapı emzirme yeri aralamam ben. Bulsam da oralarda emziremem. Garip garip huylarım vardır benim mecbur aldım pompa. Hm bazen kızımı anneannesine bırakıp kocacıkla kacamakta yapabiliriz ozaman da sağdığım sütü vermeyi planlıyorum yani cok kapsamlı düşünüyorum bu konuyu. Biberon içinde anne memesine benzeyen doğal akıllı biberon emzikleri var onlardan kullanabilirsin

Canım her gün ve sürekli olarak biberon verirsen çocuk alışır tabi ama alışsa da tekrar memeye döndürmek mümkün sabır ve istikrar lazım.

valla bebekler o kadar kolay biberona alışmıyorlar.. çünkü adı üstünde bebek anne kuzusu. annenin kokusuna tenine dokunuşuna ihtiyaç duyuyorlar.. onların o ürkek korkak halleri anne kucağında emerek sakinleşiyor..

zorunlu kalınca biberonla elbette verilmeli.

ben 32. haftada grdim canım

sanırım cuma günü ben de girebilirim.

sormak istediğim şimdi eline bebek hareketlerini hissettiğinde basılması için bir düğme veriyorlarmış.
ona basarken neyi dikkate alıyoruz. Yani kızım tekmeliyor üst üste bir kaç kez onları ayrı ayrı o butona basacak mıyız.. yoksa bir tane mi sayılıyor. ya da tekme değilde böyle hareket ediyor gibi hareket halindeki her darbe de mi butona basacağız..

ya da öyle bir buton verildi mi sana..

Arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum... Aşı olayı çok önemli... Mesela bizim ülkemizde menenjit hiç görülmeyip nerdeyse tarihe karışmıştı ama dediğin gibi Suriye'den gelenler yüzünden istanbulda 5 çocukta rastlanmış.. Özellikle altını çiziyor doktorlar çünkü suriyelilerde ne aşı takibi var nede aşılanma..eskiden bebek ölümleri aşı olmadığı içn olmuş zaten ... Gerekli görülmese neden yapılsın ki ? İşimze gelince doktorlara inanıyoruz işimize gelmeyince inanmıyoruz... Abi'm enfeksiyon uzmanı diyorki taşradaki insanların aşıya bakış açılarını anlayabiliyorum ama Aydın kişilerin aşı için gereksiz düşünmelerini anlamıyorum diyor..çok iyi araştırın lütfen... Ben bütün aşılarımı yaptırdım çocuğum Doğunca inşallah onunda yaptıracağım ama tabiki Buda benim fikrim... Bu yorumları bir çok kimse okuyor.. O yüzden ne kimseyi etkilemek isterim nede etkilensin isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…