Sağol canım ben iş çıkışı arayıp rahatça konuşayım diyorum.İnşallah gönlümüze göre doktor buluruz ve uygun olur fiyatı..evet canım sen bir de oraya sor, Bülent Faka var canım çok iyiymiş..
Ben bugun sipariş verdim Ameda ve avent arasında kalmıştım ama avent aldım. Sadece şey soracaktım sana aventin via anne sütü saklama kapları var ama polikarbon mudur nedir cinsi plastik yani anlayacağın. Sütü sağıp onunla saklıyorlarmış dolapta ama plastik oldugu için içime hiç sinmedi. Cam olarakta bulamadım. Bende ne olur ne olmaz diye 2 tane cam biberon aldım aventten. Ama şimdi aklıma geldi. Ee bu camları buzluna koyup nasıl saklarım çıkarttığım da çatlamaz mi? Biliyormusun bu aventtin via saklama kaplarını diye soracaktım iyi midir değil midir bilmiyırum önerirsen alcam dacanım bana abimin eşi verdi pompa ama markasına bakmadım. Akşam bakayım yazayım sana istersen? O çok kullandı. Bana da ilk 3 ay mutlaka sürekli sağ dedi. Sütün en çok geldiği aylar dedi.
Ben bugun sipariş verdim Ameda ve avent arasında kalmıştım ama avent aldım. Sadece şey soracaktım sana aventin via anne sütü saklama kapları var ama polikarbon mudur nedir cinsi plastik yani anlayacağın. Sütü sağıp onunla saklıyorlarmış dolapta ama plastik oldugu için içime hiç sinmedi. Cam olarakta bulamadım. Bende ne olur ne olmaz diye 2 tane cam biberon aldım aventten. Ama şimdi aklıma geldi. Ee bu camları buzluna koyup nasıl saklarım çıkarttığım da çatlamaz mi? Biliyormusun bu aventtin via saklama kaplarını diye soracaktım iyi midir değil midir bilmiyırum önerirsen alcam da
Sağol canım poşetlerde A lıyorum ozaman dışarı cıkarken de cam biberonuna koyarım. Sağol canımcanım ben saklamak için lansinoh süt poşeti aldım poşetler daha kullanışlıymış. O kapları ben de sevemedim. Dediğin gibi cam da buzlukta saklanmaz. Süt poşetlerinden al bence canım.
Sağol canım poşetlerde A lıyorum ozaman dışarı cıkarken de cam biberonuna koyarım. Sağol canım
Kızlar bebeğinize şimdiden kışlık mont, astronot falan aldınız mı?
Bende birşeyi eksik olmasın alayım diyorum ama dediğin doğru aslında. Boyunu kilosunu bilmiyoruz şuan. Gerçi eksik bitmezde artıkben daha almadım canım, yeni sezonu bekliyorumbir de bakalım nasıl bir bebek olacak ona göre doğduktan sonra alacağım
Bende birşeyi eksik olmasın alayım diyorum ama dediğin doğru aslında. Boyunu kilosunu bilmiyoruz şuan. Gerçi eksik bitmezde artık
Biz ilk randevumuzdan kızımıza hediye olarak mont almıştık neden bilmiyorum :) şimdi nasıl kullancaz onunda bilmiyorum hırkası bir sürü şeyi zaten var ee battaniyesi de var onun dışında uyku tulumu alacağız arabası için sanırım montu gereksiz yere aldık biz. Bebeğin üşüyebşleceği hiç bir ortam yok gibi geliyor bana. Birtek akşamları yürüyüş yaparken belki üşüyebilir onda da sling aldık babasının sıcaklığı ve slingin üstüne örteceğimşz battaniye yeterli olur sanki. Bence sende alma şimdi gerek olursa sonra alırsınrica ederim canım evet ben de öyle yapacağım, hem saklaması da kolay oluyor üst üste koyuyorsun dolapta çok yer kaplamıyor
ben kendımı frenlemesem dünyayı yıcem.frenlıorum ama açımekim veya kasım bakalım hangisi olacak..
nts ye 28 den sonra giriliyor.. tabi herhangi bir sorun sancı yoksa 32 den sonrada giriliyor... ben deha girmedim. gerçi 20 haftalıkken iltihaptan kaynaklanan sancı için bakılmıştı.
canım hanggi açıdan korkun var bilmiyorum. artık doğum bir kaç yoldan gerçekleştiriliyor. dr la görüşüp senin için en uygun hangisi ise onu seç.. ilk doğum yapan sen değilsin son da değilsin.. o kadar çok doğum gerçekleşiiyor ki.
aylardır karnında taşıdığın yavrunu özgürlüğüen kavuşturacaksın.. dünyaya gelecek büyüyecek.. bundan güzel ne olabilir ki..
allah sağlıacakla tamamına erdirsin.. kucağımaza alalımı hayırlısıyla.
ben de çok acıkıyorum ama öyle çok yiyemiyorum.
ben 32. haftada grdim canımBayanlar merhaba ben belki eylül belkide kasım annesi olucam henüz bilmiyorum size sorum nts kontrolüne ne kaçıncı haftada girdiniz?
Oyle ama hiç vermemekten iyidir diye aldım ben. Birde dışarı çıktığımda kapı kapı emzirme yeri aralamam ben. Bulsam da oralarda emziremem. Garip garip huylarım vardır benim mecbur aldım pompa. Hm bazen kızımı anneannesine bırakıp kocacıkla kacamakta yapabiliriz ozaman da sağdığım sütü vermeyi planlıyorum yani cok kapsamlı düşünüyorum bu konuyu. Biberon içinde anne memesine benzeyen doğal akıllı biberon emzikleri var onlardan kullanabilirsinya kızlar sıze bsey sorcam.meme versenızde sagma makınasını alıp sagında sutunuz artsın dıorlar.ıyı hoşta sagdıgımız sutlerı bıberonla vercez dımı.e bebekler bıberona alışır,o zamanda meme almaz dıorlar.ben anlamadm bu işi
ya kızlar sıze bsey sorcam.meme versenızde sagma makınasını alıp sagında sutunuz artsın dıorlar.ıyı hoşta sagdıgımız sutlerı bıberonla vercez dımı.e bebekler bıberona alışır,o zamanda meme almaz dıorlar.ben anlamadm bu işi
ya kızlar sıze bsey sorcam.meme versenızde sagma makınasını alıp sagında sutunuz artsın dıorlar.ıyı hoşta sagdıgımız sutlerı bıberonla vercez dımı.e bebekler bıberona alışır,o zamanda meme almaz dıorlar.ben anlamadm bu işi
ben 32. haftada grdim canım
kızlar ben sizin gibi düşünmüyorum verem aşısı ve kızamık kabakulak aşıları bizim ülkemiz için çok önemli.çünkü bu hastalıkların görülme sıklıkları Türkiye de fazla.ve kızamık yeniden son yıllarda suriyeden gelenlerden filan yeniden gündeme geldi.ayni şekilde polioda onlar yüzünden yeniden arttı.kizamiktan dolayı 15 16 yıl sonra sspe diye çok kotu bi hastalığa yakalanan biliyorum.küçükken birşey belli olmuo ama kızamık geçirince bu hastalığa yakalanma riski artıyor.bende çok araştırdım asi olayını.isterseniz bu yazdığım aşıları bi araştırıp çocuk doktorlarına filan danışın.ha bide eğer olurda çocukta yumurta alerjisi filan olursa kızamık yaptırmayı deniliyor.yani bende bu söylediğim aşılar gerçekten önemli tabi kendi fikrim ve araştırdığım kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?