saol canım tuzlu leblebi falan ye dediler 2 gundr ara ara onu yiyorum ama fayda etcek mi blmyorum cuma gunu gtcem dye bekledm hep .Keşke bi doktora gitseydin en azından telefon acsaydin bir hafta uzun bisure bence yiceklerle falan dami geçmedi yani annelerimizden ogrendigimiz patates haslamasi.muz falan bunlari denedinmi insallah gecer canım geçmiş olsun
ay ne blim canım hep geçer dye erteldm bide senin dedklerni yapaym bkim geçekmi yine de dr bi gözkeym bugun.cnm asırı ishal hem anneye su kaybettırıor hemde bebıse az vıtamın gonderıormus.herseyın asırı tabıkı zarar.bm usuttunce bnm kasık agrım olur ve ishal olurum.gecen usuttum hem agrı hemde ıkı gun boyuncs 8kere wcye cıkınca dur dedım buna.ishal olunca turk kahvesıne bır cay kasıgı,limon sıkarım ustuke ıcerım hemen keser.bu bılınen bır ıshalı kesme yontemıdır.bırde seftalıde kesıyor.keske bır doktorada gtseydın cnm ihmale gelmez
Kızlar ben doktorumun önerdiği doktora gitmeye karar verdim.. Abimin eşinin kadındoğumcu olduğundan bahsetmiştim onun arkadaşı tanıyomuş bu doktoru, kesinlikle çok iyidir demiş hiç düşünmesin demiş çok mutlu oldum :) bu belirsizlik kalktı çok şükür :)
Ohh ne güzel karar almak belirsizliğin ortadan kalkması çok güzel rahatlamışssımdır..Nerede bu doktor acaba yakınsa bende gidebilirim..Bende Surp Pirgiç hastanesinde yakup beye gitmeye karar verdim ablamda orada doğum yaptı doktor biraz unutkan falan ama en azından bir daha gidip deneyeyim..
Bak bunu bu şekilde hiç düşünmemiştim. Tesekkür ederim aydınlattığın için. Bu konuya bir çözüm üretmem gerekiyor sanırım. En mantıklısı söyle olacak sanırım sütümü sağıp dışarda 5-6 saat durmam gerekiyorsa o sağdığım sütü vereceğim fazlası için dediğin gibi sütüm oluşursa yine ya arabada saparım yada arabaya geçer emziririm başka care bulamadım ben. Günaydın bu arada :)Hepinize Günaydın,
Haftayı yarıladık nihayet bu haftada biterse iş yerinde son 4 haftam kalacak:)
Kızlar herkes süt sağmadan bahsetmiş gerçekten çok yararlıymış ama dışarı çıkınca dışarda kaldığımız zamanda sağmak veya bebeği emzirmek zorunda kalıcaz (yanımıza süt alsakta) çünkü göğüslerimiz süt dolup taş gibi oluyormuş ve bunu sağmazsak veya emzirmezsek Allah korusun göğsümüzde süt kalır ve hasta oluruz.Genelde 2 en fazla 3 saatte bir o sütün boşalması lazım hatta ilk zamanlar daha kısa ( ablamdan tecrübeler)
Sanırım bu çatlaklar su içmediğimizden oluyor. Ben bu hafta nedense cok su tüketmedim haftasonu kalçama bir baktım ki iki tane çatlak oluşmuş cok şükür ilerleme yok duruyor olduğu yerde fazla da belli olmaması avantaj benim için cok rahatsız etmiyor beni Allah'tan baska yerlerim de yok :)Günaydın herkese yavaş yavaş hamileliği sıkıntılarını yaşamaya başlıyoruz sanırım. En başından beri krem ve çeşit çeşit yağlar kullanmama rağmen göbeğim göğüs altından göbek altına kadar fuull çatlakla doldu vücudumda hormonel değişimler nedeniyle bir sürü et beni çıktı geceleri on kere tuvalete kalkmaktan uykusuzluk çekiyorum bunlara rağmen şükrediyorum iyiki onu hissediyorum
Herkese günaydın benim randevuma son 1 gün, haftasonuna son 2 gün kaldı sonunda bu haftayı da bitiriyoruz
Snowcuğum bence en mantıklısı oydu zaten. Doktorunun önerdiğine gitmelisin benim de için rahatladı valla sonunda bulduk bir doktor
günaydın kızlar hayırlı sabahlar ben oğluşumu görmeye gittim ama oğluşum kendını göstermedi sırtını döndü bize kilosu 2340 cıktı bende doğuma kadar 4 kılo olmaz demi dıye şaka yaptım doktorda olsun sezaryan değilmi birşey olmaz dedi karın cevreside 32 haftadayız biz 35 haftalık çıktı gelısımı baya ii rahatıda
aradım ama çıkmışlardı sanırım cevap veren olmadı üç kere aradım her aradığımda ilgili birime aktardı fakat açan olmadı bende bugün tekrar deneyeceğim. Doktor çok yoğun her gittiğinde takrardan kendini hatırlatıyorsun karnım çıkmamışken 2 kere gittim hadi ilkinde sordu şikayetin ne diye ikinci de yine sordu:) aynı hastanede luset hanım varmış birde yorumlara baktım iyi deniliyor ama şu an eğitim için londradaymış birkaç gün sonra arayın dedi olmadı birde onu denerim.canım aradın mı sen gayrettepeyi? aynen rahatladım gerçekten.. nasıl unutkan canım?
herkese günaydınn!! iş yerindeyim bakamıyorum çok, bu aralar yatak arayışındayız, nasıl yatak almak lazım siz neler almştnz yahu?? yataş a falan baktık çok pahalı geldi:/ nası özellikli birşey almak lazım ??
günaydın kızlar. bana acil yardımcı olabilir misiniz? bebek yatagını nasıl seçmek gerekiyor? siz nerden hangi yatagı aldınız?
aradım ama çıkmışlardı sanırım cevap veren olmadı üç kere aradım her aradığımda ilgili birime aktardı fakat açan olmadı bende bugün tekrar deneyeceğim. Doktor çok yoğun her gittiğinde takrardan kendini hatırlatıyorsun karnım çıkmamışken 2 kere gittim hadi ilkinde sordu şikayetin ne diye ikinci de yine sordu:) aynı hastanede luset hanım varmış birde yorumlara baktım iyi deniliyor ama şu an eğitim için londradaymış birkaç gün sonra arayın dedi olmadı birde onu denerim.
Evet son 2 randevum diye düşünüyorum ben artık yarın giderim haftaya Perşembe yine giderim ondan sonra da 1i gibi alırlar heralde doktoe en son oyle demişti bakalım yarın son kez ilerleme varsa dicem artık bana kesin bir gğn verin cunku boyle olmak cok kötü. Sürekli stres halinde oluyor insan. Zaten en iyi ihtimal 10 unda alınacak ozamana da 20 gün kaldı :) bu arada kilo vermişim :) 59,5 oldum şuanda 12,5 kilo almış bulunmaktayım 12 le bitcek sanırım hamilelikgünaydın canımmmevet çok şükür bu hafta da bitiyor.. Ay çok heyecanlıymış son randevuların artık :) yarın belli olacak mı doğum tarihi canım?
aynen canım ya gerçekten çok rahatladım.. Zaten içim ısınmıştı ama tanımadığım için bi şüphe vardı içimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?