Aynen ya, lavaboya gidip gelmekten yoruluyorum :) İş yerinde daha da komik tabi, sürekli gidip gelen biri :)
En yakın arkadaşlarımdan biri bir bankada avukat. O devamlı bebeğin doğsun biraz büyüt, seni buraya alalım dedi. Kısmet tabi ki. Ama bebek bir yaşına gelmeden de öyle bir fırsat çıkarsa hayır demem. Hamileyken çağırmışlardı ama hamile olduğum için gidememiştim.canım benim özendiğim şey, bebeğinle geçireceğin zaman yoksa çok şükür tabi kiseni çok iyi anlıyorum ve haklısın.. Ama hazır ayrılıyorken 1 yıl en azından bebeğinle ol bence..
Bebek idrar torbasına baskı yaptığı için, idrar torbası tam dolmasa da boşaltmak zorunda kalıyoruz. Gece ortalama üç defa kalkıyorum. Susasam bile gece su içmeye korkuyorum.haha aynen, lazımlık alıcam diyorum yanımdaki kızlara, yoruluyorum valla git gel :)
En yakın arkadaşlarımdan biri bir bankada avukat. O devamlı bebeğin doğsun biraz büyüt, seni buraya alalım dedi. Kısmet tabi ki. Ama bebek bir yaşına gelmeden de öyle bir fırsat çıkarsa hayır demem. Hamileyken çağırmışlardı ama hamile olduğum için gidememiştim.
En yakın arkadaşlarımdan biri bir bankada avukat. O devamlı bebeğin doğsun biraz büyüt, seni buraya alalım dedi. Kısmet tabi ki. Ama bebek bir yaşına gelmeden de öyle bir fırsat çıkarsa hayır demem. Hamileyken çağırmışlardı ama hamile olduğum için gidememiştim.
Kızlar selam internetten bebeğin kilo almasıyla alakalı bir yazı okudum sizinle de paylaşayım..
süt,yumurta,et,balık ve özellikle pekmez ( dut veya üzüm ama içinde hiç şeker olmayacak) bunlar çok faydalıymış.Müslide yiyebilirmişiz. Özellikle son aylarda patates kızartaması ve cipsin bebek üzerinde olumsuz etkilerinin olduğu görülmüş.Kek,beyaz ekmek vb.şeylerde artık hiç yememek lazımmış.Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yememiz bebeğe faydalı şeyler arasında.. Kaşar peyniride bebeğe kilo aldıran önemli gıdalardan..Aklımızda bulunsun hepimizin doğumuna az kaldı inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
İnşallah yayılmazlar canım,sanada geçmiş olsun canım .benim alalhtan çamaşırımın altında kalıo umarım bu son ayda yayılmazlar .
canım ya sana doktorun aspirini ne zaman bırak demişti ??
Bence canın istemişken ye abartmadan. Biraz da kendimizi şımartmamız lazım :)bir ara çoklu alıntılı yapılabiliyordu sorun çıkıyor o düzelseydi çok iyi olurdu..
benim canım da patates kızartması istemişti. öğlen yapıyım diyordum. yok ya yine yapar yerim herhalde. şu yemek işinden de şaştım..
Belki çatlak değildir gerçekten. Kızarıklık falandır. O kısma dokunduğunda derin eline tuhaf geliyor mu? Arkadaşım çatlak olduğunda o kısımdaki deri de değişiyor elinle bile farkı anlıyorsun dedi. Ama çatlaksa da üzülme bence bizim de ne olacağımız belli değil. Yeter ki sağlık olsun ne yapalım.İnşallah yayılmazlar canım,
Dün akşam eşime gösterdim çatlaklarımı eşim ısrarla çatlak değil bunlar deyip netten çatlak fotoğrafları açıp gösterdi. Deri altındaki damarlar diyip durdu.Zaten çok az ama moralimi bozmuştu eşim de üzülmiyim diye böyle dedi sanırım.Çünkü minik de olsa onlar çatlak
Günaydın güzel annelerbebeklerinizin hareketleri ne alemde. Doktor dedi ki her bebek aynı olmaz kimi az kimi çok hareket eder. Sen bebeğini tanıyorsun hareketleri azalır ya da şekerli birşeyler yediğin halde hareket etmezse hastaneye gel dedi. Ben tanıyamamaktan takip edememekten korkuyorum. Bazen az bazen çok hareketli seyrediyor. Acı yada şekerli yediğim zaman daha çok hareket ediyor sanırım
Aynen ya, lavaboya gidip gelmekten yoruluyorum :) İş yerinde daha da komik tabi, sürekli gidip gelen biri :)
Canım ben hiç sormadım, dr da birşey söylemedi,30 ağustos'ta randevum var,sorarım canım.Ama iğneyi son 1-2 gün kala bırakacağız, aspirini daha önce demişti.Aspirinin sulandırma etkisi iğneye göre daha fazlaymış...
tamam canım bende pazartesi doktora gidicem ama alttan ultrasonla bakıcam dedi?? baktırmasammı acaba bilemedim ya kafam karışık???bens ezeryan yapıcam nie alltan bakıoki
inşallah canım herşey yolundadır. güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin allah.Günaydın kızlarr.. Çok heyecanlıyım çünkü bugün kontrolümüz var. Umarım her şey yolundadır.
ya canım bende yatrken sağ tarafım belimin altına yastık koyuyorum ancak öle yatabiliorum .gece daralıorum arada herşeyi atıoyurm yataktan yastık,çarşaf sırtüstü yatıroum.çok zorlaştı artık uyumlarımız allah yardımıcımız olsun.
Merhaba arkadaşlar nasılsınızBende kontrole gittim bebek tersmiş şuan karnım çok sertleşiyor sık sık dedim nst ye bağladılar bebişimde çok uykucu çıktı :)) bir türlü uyandıramadık yarım saat sürdü belki. ama bir sorun yok şükür. 1800 gr mış.
aynen öyle.. Bir de şimdi döndüler, kafaları aşağıda sanki göbeğim düşücekmiş gibi hissediyorum yürürken..
Yok ben eminim çatlak olduğuna gayet net belli kötü bir görüntü olmasa fotosunu çeker koyardımBelki çatlak değildir gerçekten. Kızarıklık falandır. O kısma dokunduğunda derin eline tuhaf geliyor mu? Arkadaşım çatlak olduğunda o kısımdaki deri de değişiyor elinle bile farkı anlıyorsun dedi. Ama çatlaksa da üzülme bence bizim de ne olacağımız belli değil. Yeter ki sağlık olsun ne yapalım.
bir ara çoklu alıntılı yapılabiliyordu sorun çıkıyor o düzelseydi çok iyi olurdu..
benim canım da patates kızartması istemişti. öğlen yapıyım diyordum. yok ya yine yapar yerim herhalde. şu yemek işinden de şaştım..
Benimde canım geçen hafta çekmişti yaptım yedim arada olur o kadarcık fazlaya kaçmayacak şekilde yoksa nerede kaldı hamile olmanın tadı:) bende doktora sağlıklı beslenmeye çalışmaktan sıkıldım dedim bana garip garip baktı ve bunu hayat tarzı yapmam gerektiğini söyledi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?