2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım benim özendiğim şey, bebeğinle geçireceğin zaman yoksa çok şükür tabi ki seni çok iyi anlıyorum ve haklısın.. Ama hazır ayrılıyorken 1 yıl en azından bebeğinle ol bence..
En yakın arkadaşlarımdan biri bir bankada avukat. O devamlı bebeğin doğsun biraz büyüt, seni buraya alalım dedi. Kısmet tabi ki. Ama bebek bir yaşına gelmeden de öyle bir fırsat çıkarsa hayır demem. Hamileyken çağırmışlardı ama hamile olduğum için gidememiştim.

canım arkadaşın hangi bölümde bilmiyorum ama bankanın artıları olduğu gibi eksileri de çok fazla. çok çok yoğun çalışıyoruz bi kere.. Gün içerisinde stres çok oluyor.. Ama giriş çıkış saatleri sosyal olanaklar güzel tabi ki.. Tabi ki fırsatları değerlendirmek lazım. Umarım dilediğin gibi olur canım..

aynen öyle.. Bir de şimdi döndüler, kafaları aşağıda sanki göbeğim düşücekmiş gibi hissediyorum yürürken..

bir ara çoklu alıntılı yapılabiliyordu sorun çıkıyor o düzelseydi çok iyi olurdu..

benim canım da patates kızartması istemişti. öğlen yapıyım diyordum. yok ya yine yapar yerim herhalde. şu yemek işinden de şaştım..

sanada geçmiş olsun canım .benim alalhtan çamaşırımın altında kalıo umarım bu son ayda yayılmazlar .
İnşallah yayılmazlar canım,

Dün akşam eşime gösterdim çatlaklarımı eşim ısrarla çatlak değil bunlar deyip netten çatlak fotoğrafları açıp gösterdi. Deri altındaki damarlar diyip durdu.Zaten çok az ama moralimi bozmuştu eşim de üzülmiyim diye böyle dedi sanırım.Çünkü minik de olsa onlar çatlak

Bence canın istemişken ye abartmadan. Biraz da kendimizi şımartmamız lazım :)

Belki çatlak değildir gerçekten. Kızarıklık falandır. O kısma dokunduğunda derin eline tuhaf geliyor mu? Arkadaşım çatlak olduğunda o kısımdaki deri de değişiyor elinle bile farkı anlıyorsun dedi. Ama çatlaksa da üzülme bence bizim de ne olacağımız belli değil. Yeter ki sağlık olsun ne yapalım.

hareket etmeyince canım kızım güzel kızım nerdeymiş diye elimi göbeğimde gezdiyorum sağolsun tekmeliyor. endişemi alıyor.
bazen de uğraştırıyor .. rahatsız etme diyor uyuyorum diyor sanırım ama olsun.. ben onun iyi olduğunu öğreniyim bir iki tekme atsın sonra yine uyusun..

Merhaba arkadaşlar nasılsınız Bende kontrole gittim bebek tersmiş şuan karnım çok sertleşiyor sık sık dedim nst ye bağladılar bebişimde çok uykucu çıktı :)) bir türlü uyandıramadık yarım saat sürdü belki. ama bir sorun yok şükür. 1800 gr mış.

tamam canım bende pazartesi doktora gidicem ama alttan ultrasonla bakıcam dedi?? baktırmasammı acaba bilemedim ya kafam karışık???bens ezeryan yapıcam nie alltan bakıoki

Kizlar ben 35. Haftada birakicakmisim aspirini 32 diye seviniyodum ama diilmis

gece yatarken ayran içince ya da yoğurt yeyince geceyi daha rahat geçiyorum.

maşallah canım iyi olsun da..
varsın uyusun.. allah rahatlık versin.

aynen öyle.. Bir de şimdi döndüler, kafaları aşağıda sanki göbeğim düşücekmiş gibi hissediyorum yürürken..

ay sorma...aynen ben de öyleyim. ayakta durunca, oturunca, yürüyünce aşağıya o kadar baskı yapıyor ki..
ben de korkuyorum daha çok uzanıyorum.

Yok ben eminim çatlak olduğuna gayet net belli kötü bir görüntü olmasa fotosunu çeker koyardım Açıkçası dokunduğumda çok farklı gelmiyor çünkü çok kısa kısa ve hafif belki geçer :) Evet artık şafak sayıyoruz sağlıklı olsunlarda gerisi düzelir...

Benimde canım geçen hafta çekmişti yaptım yedim arada olur o kadarcık fazlaya kaçmayacak şekilde yoksa nerede kaldı hamile olmanın tadı:) bende doktora sağlıklı beslenmeye çalışmaktan sıkıldım dedim bana garip garip baktı ve bunu hayat tarzı yapmam gerektiğini söyledi:)

tabi canım..
ayy dr un kendisinin tarzı öyle miymiş...

ben alerji testi yaptırmıştım. 2 yıldan fazla nerdeyse herşeyden uzak bir şekilde beslenme tarzım vardı. yani buğday ürünleri,yumurta,biberin her çeşidi,susam,yulaf,çavdar,ayçiçek yağı,baharatlar,kuruyemişler,guar (dondurma ve tatlılarda kullanılıyor) vs. bunların hiçbirini yiyemiyordum. bunlarsız yiyeycek var mı.. sağlığım için sıkıntı çekiyordum.
yani arkadaşlarla akrabalarla bir araya geldiğinizde hamur işi yemeyeceksiniz nasıl bir arada birlikte yeyip içeceksiniz. herkes aynı şeyi yiyecek diye birşey yok ama bu kadar böyle olunca biraraya gelmenin ortamı paylaşmanın bir anlamı kalmıyordu.
onlar yiyor sen bakıyorsun.. başka alternatif oluyor kendini yememem lazım diyorsun tutuyorsun ama nereye kadar..

abartmadan herşeyden yenebilir. öncelikle hijyenik olması tercih edilir elbette.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…