2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
:)) çok iyi demişin valla canım. Bazende sağlıksız şeyleri yemek istiyoruz ama

tamam canım bende pazartesi doktora gidicem ama alttan ultrasonla bakıcam dedi?? baktırmasammı acaba bilemedim ya kafam karışık???bens ezeryan yapıcam nie alltan bakıoki

Canım sorsaydın keşke, yada şimdi gidince sor, sonuçta haklısın çok tercih edilecek bir muayene şekli değil...

Kizlar ben 35. Haftada birakicakmisim aspirini 32 diye seviniyodum ama diilmis

Tatlım niye üzülüyorsun ki aspirini geç bırakacağın için.Aksine bence sevin. Erken doğum riskin olsaydı dr erken bırak derdi.Demek ki çok şükür 35. haftaya kadar ir doğum beklemiyor doktor.Hem bebeğe de bugüne kadar faydasını gördük.Ben aspirini hiç kafama bile takmıyorum,sen de öyle yap canım.Açıkçası bırakınca da birşey olur diye korkuyorum.Ameliyatım öncesi dr bana bıraktırmıştı,hem aspirini hem clexanı.Hatta clexane 5 gün ara vermiştim ve 5 günün sonunda ilk iğneyi olduğumda çok şükür demiştim :)

Onlar bizim acı veren dostlarımız :))))

canım bana da dr coraspirini 31 bitince yani 32 haftaya başlayınca bıraktırdı. tabi iğneye devam.. herşey kızım için diye akşam iğneyi vuruyorum .

Kizlar ben 35. Haftada birakicakmisim aspirini 32 diye seviniyodum ama diilmis

gece yatarken ayran içince ya da yoğurt yeyince geceyi daha rahat geçiyorum.
valla kızlar ben 2 hafta önce doktorum bırak demişti,dayanamadım ben 2 haftada 2 tane içtim,iğne yetersiz kalır die korkuorum,nettende araştırdım biraz genelde 35.haftada bıraktırıyor doktorlar.doktoruma sölemicem tabi içtiğimi yoksa baya bi tepki gösterebilir.ama içince içim daha rahatladı.iğnemide doğumdan bir gün önce bırakıcakmısım.allahım sağ salim alalım kucaklarımıza başka birşey istemiorum.

kızlar selam :)
1haftadır giremiyordum umarım herkes ve bebişleri sağlıklı sıhhatlidir :)
benim oğlum 2hafta önden gidiyormuş hala, inşallah sağlıklıdır ve normal doğumu etkilemez bu durum...
var mı böyle olan...

aynen canım ya ben korkuyorum ya bebeğime bişey olur die,iğne yetersiz kalır. karar verdim alltan muayane ettirmicem ne gereği var ya zaten sezeryan istiyorum

olsun üzülme canım bir kaç hafta daha dayanın

Evet haklisin cnm dayanamaliyim

Biliyorum oyle tatlim ama ne biliyim aspirin beni tirstiriyo normal dogum istedigim icin:) yani sanki ne kdr erken birakirsam o kadar ii olur gbi geliyodu gercio zaman da Allah korusun bebise bisey olur mu diye kafayi yerdim heralde...

Canim bak aklima bisey geldi ben normal istiyorum yaa hersey yolunda giderse 12 ekim beklenen dogum yani 40 haftaya gore ve ben 5 hafta once birakmis oluyorum aspirini... Ama sen sezaryen olcaksin ve muhtemelen 38. Hftanda ebis dogacak o yuzden de senin daha erken aspirini birakman. Bana normal gibi geldi sen bence doktorunu dinle ve aspirini kes...

canım sen nerelerdesin? nasılsın? Oğlunun iyi olmasına çok sevindim maşallah

hoş geldin canım :) oh maşallah oğluna annesi. Bizimki normal haftasında. Doktorun yorum yapmadı mı? 4 kiloyu geçince çok istemiyorlar normal doğum yapmanı..

Gunaydin anneciler damla yi merak ettim girdim kk ya ama henuz gelmemis sanirim insallah guzel haberler getirir doktor teyzemizden benim randevu da biraz gec saate nedense cok sitres yaptim saatleri sayiyorum resmen yillar sonra dogum yaptigim hastaneye gidecek olmanin etkisi de var sanirim uzerimde pek guzel hatiralarim yok orada ... insallah hersey yolundadir icim rahat donerim aksama gorusmek uzere opuyorum hepinizi.

evet canım damla dan da senden de bugün gidecek başka varsa hatırlayamadım güzel haberlerinizi bekliyoruz.

hoş geldin canım :) oh maşallah oğluna annesi. Bizimki normal haftasında. Doktorun yorum yapmadı mı? 4 kiloyu geçince çok istemiyorlar normal doğum yapmanı..

hoşbulduk canım :) şu anda 2200-2400gibi dedi (-300gr düşmüş hali),
bakalım 02 Eylülde kontrolüm var ne diyecek,
güzel kızımız nasıl :) sen nasılsın yolundadır umarım herşey..

hoşbulduk canım :) şu anda 2200-2400gibi dedi (-300gr düşmüş hali),
bakalım 02 Eylülde kontrolüm var ne diyecek,
güzel kızımız nasıl :) sen nasılsın yolundadır umarım herşey..

maşallah canım tosuncuk geliyor desene :) iyiyiz canım biz de salı günü gittik doktora her şey yolunda çok şükür. Şimdilik normal doğum bekliyoruz. Bakalım :)

Bebek yağı dışında diğerlerine katılıyorum. Bebek yağında kanserojen petrol ürünü var. Lierac'ın içeriğinden hamileliğimizin başlarında çok bahsetmiştik zaten. Ben son zamanlarda çatlak olasılığı arttığı için katı kakao yağı aldım. Onu benmari usulü eritip, zeytinyağıma karıştırdım. Ama düzenli sürmüyorum bu ara, 3-4 günde bir. Çatlakları bekliyorum, bana da merhaba derler yakında :) Kakao yağını çok duydum, bir de ana sağlıkta hemşire arkadaş da önerdi. Tavsiye ederim, çünkü uzun süre nemli kaldığımı hissediyorum onu sürünce.

Bende Dr browns dan 120 ml cam aventten 2 tane 240 cam 1 tane 120 cam aldım ama 120 ml mi değiştirsem mi acaba diye düşündüm

Canım çok değil mi bu kadar biberon? Ben de süt sağma pompasının biberonu ve ekstradan Avent geniş ağız 125 cam var ama Dr. Browns 120 cam da almayı düşünüyordum. Biraz önce kardeşimle konuştum, sadece kaşık biberon kullanıyorlarmış. Doktorları öyle istemiş. Çok çok memnunlar, anlattı ayrıntılı bir şekilde. Ama ek gıdaya geçince normal biberon alırlar mı bilmiyorum. Sanırım ben de kaşık biberon alacağım.
http://www.kliksa.com/urun/medela-k...in/902099880?gclid=CNPB6Lf5o8ACFWTHtAodSicAag

Herkese günaydın :)
Hamile duası kabul olurmuş öyle tatlı uyudum ki misss :)) Umarım herkes rahat uyumuştur. Havalar az da olsa serinledi çok şükür...

Haklısın ama bedduamız da kabul oluyor sanırım. Hiç yapmadığım şey ama eşimi, beni, karnımdaki yavrumu haksız yere çok üzen bir adama bela okudum. Adam o hafta bağırsak iltihaplanmasından acil ameliyat oldu. Ameliyatı da zor geçmiş. Şimdi eli karnında geziyor önümüzde. Eşime dedim sorsana ona acaba birinin mi bedduası tuttu diye.

:)) çok iyi demişin valla canım. Bazende sağlıksız şeyleri yemek istiyoruz ama

Canım güzel haberlerle gelmişsin,maşallah sana ve bebişine. Bu arada biz de dün gece 12 gibi eşimle tostçuya gidip, ketçaplı mayonezli turşulu tost yedim. Zararlı ama tutamadım kendimi. Uyuyamayacaktım yoksa. Normalde yemediğim zararlı şeyleri hamilelikte yiyesim geliyor. Kola bile istiyor canım, yıllardır doğru düzgün içmemişimdir oysaki.

Teyzeleri dün akşam çok yürüyemediğimizden, bugün oğlumla biraz fazla sabah sporu yaptık maşallah. Çok yordum sanırım aç karnına Denizimi. 1 saat kadar ormanda deniz kenarında yürüyüş ve yarım saat yüzme. Bir de yaramaz ben dalarken popoyu dikleyince oğlum hop noluyor diye kasıklarımda bir sancı yaptı. Çok korktum ve kızdım kendime. Ama spor iyi geldi, ayağımın şişi indi çok şükür. Gerçekten yürüyüşün bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim. Hatta ilk yürüdüğüm akşam şişler inmezse bir daha yürüyüp yormam kendimi demiştim ama şimdi ayaklarım rahatlayınca hep yürümek istiyorum. Bugünkü biraz fazla oldu gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…