2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aaaa mutlaka önce bebişlerin karnını doyuruyoruz canım. Çok çok önemli :) Bu arada nerde oturuyorsun böyle mis gibi deniz, orman vs. İmrendim :)

Aynen sana katılıyorum öyle herşey kitaplardaki gibi olmuyor tabii ki bebeklerimiz için daha dikkatliyiz ama herşeyden yememiz gerekir.. ayy hamileyiz biz:)

Ama canım bu biberonlar plastik yani 0 bpa değil mi?

canım haftasonuda içiçcem bi tane sonrada içmeyi düşünmüyorum.bakalım artık nasip

:)) çok iyi demişin valla canım. Bazende sağlıksız şeyleri yemek istiyoruz ama
Gerçekten bazen canım çok istiyor sağlıksız şeyler geçen nasıl cips çektiyse canım bir oturuşta 2 büyük paket yedim ve ancak gözüm doydu:)) ohh dedim resmen hasret kalmış gibi:) bazen böyle kaçamaklar olur onun dışında dikkat ediyoruz tabii hepimiz bebeklerimizi annelerinden daha çok kim düşünüp endişelenebilir ki

Aaaa mutlaka önce bebişlerin karnını doyuruyoruz canım. Çok çok önemli :) Bu arada nerde oturuyorsun böyle mis gibi deniz, orman vs. İmrendim :)

Ama teyzesi gece 12 de tost yemiştik. Tok karnına da spor yapamayacağımız için öyle oldu bu sabah. Zaten normalden erken kalktık. Spor sonrası normal saatimizde yaptık kahvaltımızı. Oksijenle beslendi bu sabah, sonra mama :)

En çok babamız yorulmuş galiba, 2 saattir uyuyor

Sağol canım. Normalde İzmir'de yaşıyoruz ama şimdi yazlıktayız. Marmaris civarında. Tatilimizin bitmesine az kaldı. Ay sonu kontrolümüz var, döneceğiz. Eşim bu sabah kahvaltıda bayramda İtalya turundan bahsediyordu. Biz bu bayram evde pışpışlama turu yaparız anca dedim. Gerçeklerle yüzleşmek lazım

Ama canım bu biberonlar plastik yani 0 bpa değil mi?

Öyledir mutlaka Damlacığım. Yoksa emzirme hemşireleri önermezdi. Çok profesyonel bir hemşireleri varmış.

Çok güldüm...Duamız gibi kötü dualarımız olursa o da kabul olabilir tabii:)) Bunu hiç düşünmemiştim Umarım tekrar kötü dua etmeni gerektirecek bir durum yaşamazsın..Kötülük yapanın vay haline

canım ben hergün 1 saatten fazla yürüyüş yapıodum.son doktor kontrolümden sonra doktor yasakladı en fazla 20 dak,yarım saat dedi.sende dikkat et kendine

İlahi adalet, benim suçum yok Hamile kadınları üzenler derdine yansın, gelecek cezayı beklesin bence Şap diye yapışıyor, gözümle gördüm yani.

canım ben hergün 1 saatten fazla yürüyüş yapıodum.son doktor kontrolümden sonra doktor yasakladı en fazla 20 dak,yarım saat dedi.sende dikkat et kendine

Canım zaten yürürken kasıklarım falan sancıyor. Bir de beni gören herkes Ekime kalmaz senin doğum diyor. Dün akşam İngiliz arkadaşlarla rastlaştık, sen eylül annesi olacaksın dedi kadın bana. Haydaaaa dedim, Türkleri anladık da sana noluyo :) Hep başak burcu oğlun olacak diyorlar. Terazi istiyorum arkadaş, başak ters bizim aileye. Dağınıklığımızdan çıldırır yavrum.

Geçen de yürüyüş yaparken eczaneye girip tansiyon ölçtüreyim dedim. Çalışan bayan, bizim eczacı hanım da İzmir'e alışverişe gitmişti. Çok yürüdü, orada doğurdu döndü deyince tırstık :) Ama doktor yarım saat 45 dakika tempolu yürü dedi. Çok da rahatladım yürümeye başlayınca, şişlerim indi. Hayırlısı bakalım :)

canım 45 dak yürüceksende tempolu yürüme ağır ağır yürü.bak korkutma beni :))

canım 45 dak yürüceksende tempolu yürüme ağır ağır yürü.bak korkutma beni :))

Güldürdün beniiiii. Tamam canım, çok sağol. Zaten benim şu anki tempom kaplumbağa temposu gibi anca :)

ben de kaşık biberon alacağım ilk etapta, umarım kullanabilirim rahatlıkla..

Kardeşim çok memnun canım. Sen sıkıyormuşsun ve görüyormuşsun ne kadar emdiğini. Maşallah yeğenim hep anne sütüyle besleniyor. Sağdıkları sütü de kaşık biberonla veriyorlar. Memeden uzaklaşmasın diye bunu aldırmış emzirme hemşiresi. Ama markası başkaymış. Zor bulmuşlar.

aynen canım benim yeğenlerim de kaşık biberonla içtiler. Madela var sanırım bizimkiler hangi marka kullandı bilmiyorum. Ama memeden uzaklaşmaması için güzel bir ürün

gerçekten çok zor ya magnezyum mutlaka al, kasılmalara ve kramplara çok iyi geliyor. 2 gün almadım kramplar oldu bugün aldım daha iyiyim.

aynen öyle canım, şafak sayıyorum resmen 4 haftam kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…