Bende sadece 1 kere kalkıyorum geceleri. Gece yatmadan 1 saat once falan sıvı hiç almıyorum cunku. Onun dışında valla bizde cinsellik hala devam. Hani haftada 1 de olsa bazen 2 günde bir oluyor ama bende senin gibiyim yani istek azalacağına daha da arttı sacma sapan.Azure, bende ne sırt ağrısı var ne kasık ağrısı.. Yahu ben anormal mıyım neyim. Benim bedenim kendini normal doğuma programlamamış gibi sanki. Hiçbir yerim ağrımıyor. Geceleri tuvalete çok kalkıyormuşsunuz siz mesela. Ben bir defa kalkıyorum. Onda da dolu dolu idrar çıkıyor yani.Kasılma desen o kadar rahatsız edici değil. Sadece bebeğim tırmalıyor gibi oluyor içerde karnımı :))))
Yalnız bende iki defa baş dönmesi oldu. Tansiyonumu ölçtüm, büyük 10-11, küçük de 7-8 çıkıyor. Yarın bu baş dönmesini sorucam doktoruma. Yalnız bu normalmiş internetten baktığım kadarıyla. Kan akımlarından, rahimdeki baskıdan kaynaklanıyormuş.
Bi de benim telefondaki hamilelik takvimimde cinsellik azalır diyor, tam tersi, isteğim çok. Eşim de çok korkuyor, bi de benim bebeğimin eşinin önde olduğunu duyduğundan beri yasakladı bize :/ Bi ilginç kadınım ya.
Canım benim göğüsler de küçücük kaldı bende bu yüzden ne olur ne olmaz pompa aldım. Oyle bir sıvı akışı yok bende. Sadece sarı oluyor bazen uçları. Gecen gün eşim dedi aa süt gelmiş hayatım dedi ama ben inanamadım.Kızlar sütle ilgili sorumu kimse görmedi mi ciddiye mi almadı acaba
Sizin memişlerde de benimki gibi tık yok mu yoksa durumları iyi mi ben sütüm olmaz diye korkuyorum. tamam birazcık büyüdüler ama o kadar bir süt belirtisi yok acaba çok mu erken daha..
Eymen Bekir sanki daha mı ağır? Ben erkek te ağır isim seviyorum ama ayaz da güzelmiş. Siz tek isim kullanacaksınız sanırım. Boyle düşününce sanırım ayaz daha güzel geldi bana yada bilemedim ya valla zor bir soru oldu buKızlar biz bu isim konusunu iyicene karıştırdik bi karar veremiyoruz bana yardim edin hangi isim kulaga guzel geliyor sizce simdide uc isim arasında karar veremiyoruz
Eymen Bekir
Ayaz Bekir
Rüzgar Bekir
Sizce hangisi hos
Ayıp oluyor ama şu göbişli halimizle dalga geçer gibiAynen öyle Allah'ın takdiri. Biz çocuk istediğimiz için 1 ay korunmadım hangi gün bebeğim düştü karnıma bilmiyorum yani:) Amin canım bahtları güzel olsun.
o şekilde iç çamaşırı giyemeyiz ya bize nispet yapıyor kulüp:))
Azure, bende ne sırt ağrısı var ne kasık ağrısı.. Yahu ben anormal mıyım neyim. Benim bedenim kendini normal doğuma programlamamış gibi sanki. Hiçbir yerim ağrımıyor. Geceleri tuvalete çok kalkıyormuşsunuz siz mesela. Ben bir defa kalkıyorum. Onda da dolu dolu idrar çıkıyor yani.Kasılma desen o kadar rahatsız edici değil. Sadece bebeğim tırmalıyor gibi oluyor içerde karnımı :))))
Yalnız bende iki defa baş dönmesi oldu. Tansiyonumu ölçtüm, büyük 10-11, küçük de 7-8 çıkıyor. Yarın bu baş dönmesini sorucam doktoruma. Yalnız bu normalmiş internetten baktığım kadarıyla. Kan akımlarından, rahimdeki baskıdan kaynaklanıyormuş.
Bi de benim telefondaki hamilelik takvimimde cinsellik azalır diyor, tam tersi, isteğim çok. Eşim de çok korkuyor, bi de benim bebeğimin eşinin önde olduğunu duyduğundan beri yasakladı bize :/ Bi ilginç kadınım ya.
Kızlar bu doğum hikaesini okumanızı canı gönülden diliyorum. ÖZellikle normal doğum düşünenenlere ama benim gibi planlı sezaryan olacaklara bile çok faydalı olacaktır, çünkü o an ne olur ne olmaz ancak Allah bilir. Hepimizin hereşye hazır olması gerekir. Bu yazıyı okuduğumdan beri her gün daha bi içten şükrediyorum Rabbime. Allah hepimize böyle güzel ve kutlu bir doğum nasip etsin...
Ayıp oluyor ama şu göbişli halimizle dalga geçer gibiYok ağsız don, yok poposuz don. Bu ne böyle.
Bende sadece 1 kere kalkıyorum geceleri. Gece yatmadan 1 saat once falan sıvı hiç almıyorum cunku. Onun dışında valla bizde cinsellik hala devam. Hani haftada 1 de olsa bazen 2 günde bir oluyor ama bende senin gibiyim yani istek azalacağına daha da arttı sacma sapan.
Canım benim göğüsler de küçücük kaldı bende bu yüzden ne olur ne olmaz pompa aldım. Oyle bir sıvı akışı yok bende. Sadece sarı oluyor bazen uçları. Gecen gün eşim dedi aa süt gelmiş hayatım dedi ama ben inanamadım.
Eymen Bekir sanki daha mı ağır? Ben erkek te ağır isim seviyorum ama ayaz da güzelmiş. Siz tek isim kullanacaksınız sanırım. Boyle düşününce sanırım ayaz daha güzel geldi bana yada bilemedim ya valla zor bir soru oldu bu
Benden gelmiyor ben bakıyorum arada ama yok sütyende de bişey yok bir kere kabuk bağladı ama sıvıdan mıdır ki? Sende süt bol olur maşallah bizim komşumuzda da öyleydi sütü bol oldu.Sende doyuncaya kadar emzir paşanı inşallah:)Ucundan sıvı geliyor mu? Bende hamileliğimin 5. ayından sonra falandır sıvı geliyor. O ilk sıvı çok önemliymiş bebek için. Onu emdikten sonra süt gelecek.
Son ayında geldi demek belki benimde gelir o zaman daha varmış hadi inşallah.. böyle tecrübeli anneler yazınca daha da moral oluyor.. Annemin falan bol oluyormuş inşallah beniCanim şimdiden bunları dusunupte strese girme bazı anne adaylarinda biraz sarimsi sivi gelir ama asil sut dogumdan sonra bebek cektikce gelir benim iki cocugumdada hamileligimin son ayinda nohut kadar sari sivi geldi asil sutum ise dogumdan sonra geldi simdiden kafana takma insallah sutunde olcak hayirlisiyla
Bende sadece 1 kere kalkıyorum geceleri. Gece yatmadan 1 saat once falan sıvı hiç almıyorum cunku. Onun dışında valla bizde cinsellik hala devam. Hani haftada 1 de olsa bazen 2 günde bir oluyor ama bende senin gibiyim yani istek azalacağına daha da arttı sacma sapan.
Canım benim göğüsler de küçücük kaldı bende bu yüzden ne olur ne olmaz pompa aldım. Oyle bir sıvı akışı yok bende. Sadece sarı oluyor bazen uçları. Gecen gün eşim dedi aa süt gelmiş hayatım dedi ama ben inanamadım.
Eymen Bekir sanki daha mı ağır? Ben erkek te ağır isim seviyorum ama ayaz da güzelmiş. Siz tek isim kullanacaksınız sanırım. Boyle düşününce sanırım ayaz daha güzel geldi bana yada bilemedim ya valla zor bir soru oldu bu
Kızlar bu doğum hikaesini okumanızı canı gönülden diliyorum. ÖZellikle normal doğum düşünenenlere ama benim gibi planlı sezaryan olacaklara bile çok faydalı olacaktır, çünkü o an ne olur ne olmaz ancak Allah bilir. Hepimizin hereşye hazır olması gerekir. Bu yazıyı okuduğumdan beri her gün daha bi içten şükrediyorum Rabbime. Allah hepimize böyle güzel ve kutlu bir doğum nasip etsin...
Benim kocam plesentanın önde olduğunu öğrendiği andan itibaren yasak getirdi bize. Zaten kanama oluyormuş plesenta önde olunca. Düzeldi mi acaba, çok merak ediyoruz... Hala düzelmediyse daha da düzeleceğini sanmıyorum. Nasıl dönecek ki çocuk da yukarı çıkacak plesenta bu saatten sonra.. İnşallah düzelmiştir. Kızlar dua edin ya.Bende sadece 1 kere kalkıyorum geceleri. Gece yatmadan 1 saat once falan sıvı hiç almıyorum cunku. Onun dışında valla bizde cinsellik hala devam. Hani haftada 1 de olsa bazen 2 günde bir oluyor ama bende senin gibiyim yani istek azalacağına daha da arttı sacma sapan.
İnşallah canım ağzından bal damlıyor. İnşallah senin sütün de çok olur. Herkeste hamileyken gelmeyebiliyor, merak etme doğumda gelir senin sütün de :)Benimde ucu kabuk oldu ama o sıvı geldi de ondan mı oldu bilmiyorum hiç sütyenimde birşeyde fark etmedim.Umarım hepimizin sütü bol bol olur.
Benden gelmiyor ben bakıyorum arada ama yok sütyende de bişey yok bir kere kabuk bağladı ama sıvıdan mıdır ki? Sende süt bol olur maşallah bizim komşumuzda da öyleydi sütü bol oldu.Sende doyuncaya kadar emzir paşanı inşallah:)
Araştırdın mı netten falan plesanta sonradan düzeliyormuymus? Aman ne çektik bu plesantaşardan biz seninleBenim kocam plesentanın önde olduğunu öğrendiği andan itibaren yasak getirdi bize. Zaten kanama oluyormuş plesenta önde olunca. Düzeldi mi acaba, çok merak ediyoruz... Hala düzelmediyse daha da düzeleceğini sanmıyorum. Nasıl dönecek ki çocuk da yukarı çıkacak plesenta bu saatten sonra.. İnşallah düzelmiştir. Kızlar dua edin ya.
O sürekli oturduğun için oluyor. Ayaklarını masanın altında bir şeyin üstüne uzat olabildiğince. Ben öyle yapıyorum ciddi şişme yok bende. Bizde ağrılar yok bi de normal doğurmayı düşünüyoruz ya, acaba bedenimizin doğuma hazırlanması olayı bizde olmuyor mu o geldi aklıma. Ama ağrıyla alakalı değildir herhalde.. Ben bi gece sancılandım ama o üşüttüğüm için oldu bence.canım bende de yok bu ağrılar, ben de burda okudukça acaba bir sorun mu var diye düşünüyordum neyse ki sende de yokmuş :) geceleri 2 defa kalkıyorum ben de. sadece ayak bileklerim ve ayaklarım şişiyor o da artık sürekli oturduğum için heralde..
O sürekli oturduğun için oluyor. Ayaklarını masanın altında bir şeyin üstüne uzat olabildiğince. Ben öyle yapıyorum ciddi şişme yok bende. Bizde ağrılar yok bi de normal doğurmayı düşünüyoruz ya, acaba bedenimizin doğuma hazırlanması olayı bizde olmuyor mu o geldi aklıma. Ama ağrıyla alakalı değildir herhalde.. Ben bi gece sancılandım ama o üşüttüğüm için oldu bence.
Benim kocam plesentanın önde olduğunu öğrendiği andan itibaren yasak getirdi bize. Zaten kanama oluyormuş plesenta önde olunca. Düzeldi mi acaba, çok merak ediyoruz... Hala düzelmediyse daha da düzeleceğini sanmıyorum. Nasıl dönecek ki çocuk da yukarı çıkacak plesenta bu saatten sonra.. İnşallah düzelmiştir. Kızlar dua edin ya.
İnternette böyle yazıyor.Araştırdın mı netten falan plesanta sonradan düzeliyormuymus? Aman ne çektik bu plesantaşardan biz seninle
Aminnnnn inşallahhhhh.. Allahım ol derse elbetteki olurrr.. Ona sığınıyorum.. Hakkımda hayırlısı olsun.Allah isterse öyle bir döner ki:) rabbim yardım etsin plesantanı da yukarı çıkarsın bebişini de doğum için en uygun pozisyona getirsin inşallaaaaaaaaaaaaaaah:)
İnternette böyle yazıyor.
Plasenta previa’da kesin doğum şekli sezeryandır. Ancak plasentanın doğum kanalını tam olarak kapatmadığı marjinal ve alt segment yerleşimli plasentalarda normal doğum denebilir.
Eğer 34 haftanın sonunda plasentanın konumu değişmemişse, bundan sonra da yukarıya doğru çekilmesi pek artık beklenilen bir durum değildir. Rahim kasılmalarının başlaması ile birlikte artacak olan kanama riskinden dolayı önceden sezaryen tarihi planlanır.
Heryerde son haftalarda yukarı çıkması beklenmez diyor.
Aminnnnn inşallahhhhh.. Allahım ol derse elbetteki olurrr.. Ona sığınıyorum.. Hakkımda hayırlısı olsun.
Pırt diye çıkaranlar ne güzel oluyor :)) Yarım saatte çıkıyormuş bazıları doğumdan. Darısı başımıza :))aynen uzatıyorum ama o zaman da çok rahatsız oluyor oturma pozisyonum sürekli uzatamıyorumayaklarım pide gibi oldu puf puf.. ay ne bileyim canım ya.. belki de pırt diye çıkartıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?