2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar biz bu isim konusunu iyicene karıştırdik bi karar veremiyoruz bana yardim edin hangi isim kulaga guzel geliyor sizce simdide uc isim arasında karar veremiyoruz
Eymen Bekir
Ayaz Bekir
Rüzgar Bekir
Sizce hangisi hos

Bende sadece 1 kere kalkıyorum geceleri. Gece yatmadan 1 saat once falan sıvı hiç almıyorum cunku. Onun dışında valla bizde cinsellik hala devam. Hani haftada 1 de olsa bazen 2 günde bir oluyor ama bende senin gibiyim yani istek azalacağına daha da arttı sacma sapan.
Canım benim göğüsler de küçücük kaldı bende bu yüzden ne olur ne olmaz pompa aldım. Oyle bir sıvı akışı yok bende. Sadece sarı oluyor bazen uçları. Gecen gün eşim dedi aa süt gelmiş hayatım dedi ama ben inanamadım.

Kızlar biz bu isim konusunu iyicene karıştırdik bi karar veremiyoruz bana yardim edin hangi isim kulaga guzel geliyor sizce simdide uc isim arasında karar veremiyoruz
Eymen Bekir
Ayaz Bekir
Rüzgar Bekir
Sizce hangisi hos
Eymen Bekir sanki daha mı ağır? Ben erkek te ağır isim seviyorum ama ayaz da güzelmiş. Siz tek isim kullanacaksınız sanırım. Boyle düşününce sanırım ayaz daha güzel geldi bana yada bilemedim ya valla zor bir soru oldu bu

Ayıp oluyor ama şu göbişli halimizle dalga geçer gibi Yok ağsız don, yok poposuz don. Bu ne böyle.

Herkese tek tek teşekkür edemedim ama burdan toplu olarak teşekkür ediyorum ki iyiki varsınız diyorum. Ve iyiki burası var ki derteleşebiliyorum sizinle.
Azure o nasıl bir yazıydı oyle ya oturdum ağladım sağol valla :)

canım bende de yok bu ağrılar, ben de burda okudukça acaba bir sorun mu var diye düşünüyordum neyse ki sende de yokmuş :) geceleri 2 defa kalkıyorum ben de. sadece ayak bileklerim ve ayaklarım şişiyor o da artık sürekli oturduğum için heralde..

okurken çok kötü oldum gözlerim doldu kendimi zor tuttum iş yerinde olmasam deli gibi ağlardım.. Ama maalesef bunları yapmak için geç kaldık sanırım :/ herkese böyle güzel doğum nasip olmaz, maşallah. Ben şimdiden 14 kilo aldım bile. Yürüyüş falan da hak getire.. Nasıl doğuracaksam artık

Benimde ucu kabuk oldu ama o sıvı geldi de ondan mı oldu bilmiyorum hiç sütyenimde birşeyde fark etmedim.Umarım hepimizin sütü bol bol olur.
Ucundan sıvı geliyor mu? Bende hamileliğimin 5. ayından sonra falandır sıvı geliyor. O ilk sıvı çok önemliymiş bebek için. Onu emdikten sonra süt gelecek.
Benden gelmiyor ben bakıyorum arada ama yok sütyende de bişey yok bir kere kabuk bağladı ama sıvıdan mıdır ki? Sende süt bol olur maşallah bizim komşumuzda da öyleydi sütü bol oldu.Sende doyuncaya kadar emzir paşanı inşallah:)

Son ayında geldi demek belki benimde gelir o zaman daha varmış hadi inşallah.. böyle tecrübeli anneler yazınca daha da moral oluyor.. Annemin falan bol oluyormuş inşallah beni

Azure çok teşekkür ederim bu yazıyı bizimle paylaştığın için gözlerim doldu okurken .hemen yazdırdım eşime de okutucam.
Normal doğumu çok istiyorum,ben de çok mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiriyorum, kendimi çok iyi hissediyorum, kutsanmış gibi...Allah herkese nasip etsin inş.
Şimdiler geceleri bir kez kalkıyorum ben de wc ye .Bol su içiyorum her gün yürüyorum ,vitaminlerimi de düzenli aldığım için sanırım bir enerji problemim yok.36.haftadan sonra da inş. perine masajına başlayacağım şimdi aklıma geldikçe kegel egzersizlerini yapıyorum .Kegel egzersizlerini sen de yapıyor musun ?

Benim kocam plesentanın önde olduğunu öğrendiği andan itibaren yasak getirdi bize. Zaten kanama oluyormuş plesenta önde olunca. Düzeldi mi acaba, çok merak ediyoruz... Hala düzelmediyse daha da düzeleceğini sanmıyorum. Nasıl dönecek ki çocuk da yukarı çıkacak plesenta bu saatten sonra.. İnşallah düzelmiştir. Kızlar dua edin ya.

İnşallah canım ağzından bal damlıyor. İnşallah senin sütün de çok olur. Herkeste hamileyken gelmeyebiliyor, merak etme doğumda gelir senin sütün de :)

Araştırdın mı netten falan plesanta sonradan düzeliyormuymus? Aman ne çektik bu plesantaşardan biz seninle

O sürekli oturduğun için oluyor. Ayaklarını masanın altında bir şeyin üstüne uzat olabildiğince. Ben öyle yapıyorum ciddi şişme yok bende. Bizde ağrılar yok bi de normal doğurmayı düşünüyoruz ya, acaba bedenimizin doğuma hazırlanması olayı bizde olmuyor mu o geldi aklıma. Ama ağrıyla alakalı değildir herhalde.. Ben bi gece sancılandım ama o üşüttüğüm için oldu bence.

aynen uzatıyorum ama o zaman da çok rahatsız oluyor oturma pozisyonum sürekli uzatamıyorum ayaklarım pide gibi oldu puf puf.. ay ne bileyim canım ya.. belki de pırt diye çıkartıcaz

Allah isterse öyle bir döner ki:) rabbim yardım etsin plesantanı da yukarı çıkarsın bebişini de doğum için en uygun pozisyona getirsin inşallaaaaaaaaaaaaaaah:)

Araştırdın mı netten falan plesanta sonradan düzeliyormuymus? Aman ne çektik bu plesantaşardan biz seninle
İnternette böyle yazıyor.

Plasenta previa’da kesin doğum şekli sezeryandır. Ancak plasentanın doğum kanalını tam olarak kapatmadığı marjinal ve alt segment yerleşimli plasentalarda normal doğum denebilir.

Eğer 34 haftanın sonunda plasentanın konumu değişmemişse, bundan sonra da yukarıya doğru çekilmesi pek artık beklenilen bir durum değildir. Rahim kasılmalarının başlaması ile birlikte artacak olan kanama riskinden dolayı önceden sezaryen tarihi planlanır.

Heryerde son haftalarda yukarı çıkması beklenmez diyor.

Allah isterse öyle bir döner ki:) rabbim yardım etsin plesantanı da yukarı çıkarsın bebişini de doğum için en uygun pozisyona getirsin inşallaaaaaaaaaaaaaaah:)
Aminnnnn inşallahhhhh.. Allahım ol derse elbetteki olurrr.. Ona sığınıyorum.. Hakkımda hayırlısı olsun.

canım her şeyin hayırlısı.. Kısmet.. Senin ve oğlun için hangisi hayırlısı ise o olsun..

aynen uzatıyorum ama o zaman da çok rahatsız oluyor oturma pozisyonum sürekli uzatamıyorum ayaklarım pide gibi oldu puf puf.. ay ne bileyim canım ya.. belki de pırt diye çıkartıcaz
Pırt diye çıkaranlar ne güzel oluyor :)) Yarım saatte çıkıyormuş bazıları doğumdan. Darısı başımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…